* *
Pontos idő: 2026.04.18. 00:19

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2727 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 137  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Bemutatkozó topic!
HozzászólásElküldve: 2014.11.08. 01:12 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 819 alkalommal
Kapott köszik: 1843 alkalommal
Széria kód: E63
Motor tipusa: N63B48tu
Évjárata: 2006
Kivitele: Coupe
Blog: Blog megtekintése (2)
Afterdark írta:
Sziasztok!

Tóth János vagyok. 30 éves és Dunakeszin lakom.

2 hónapja vettem egy 535i-t. Azóta pörög a szopóroller hol kisebb, hol nagyobb fordulatszámon. Ettől függetlenül élvezem a kocsit, szépen röfög a V8-as. Egy 1.4-es fiestából ültem át, közel azonos kategória. :lol: :lol:

Miután gyorsan kellett a vásárlást lebonyolítani, nem patika állapotút kerestem, ahhoz már én fogom hozzásegíteni a kocsit. Ezalatt lesz jónéhány kérdés, a kereső nem mindig a barátom, igyekszem elviselhető mazsola lenni.

A munkám portfólió kezelés jónéhány vidéki ügyféllel, emiatt viszonylag sokat ülök autóban évente (50-60e), ennek ellenére technikai tudás szintjén a lámákhoz konvergálok...

Szóval sziasztok, mindenkinek előre köszönöm a türelmét a segítőkészségét. :taps:

Üdv közöttünk, de ha kicsit megsavazunk, csak a hangulat miatt van, ne szívd mellre! :mrgreen:

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: Szabó Sándor
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2014.11.08. 01:18 
Guru
Guru

Adott köszi: 33 alkalommal
Kapott köszik: 167 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 40i M62
Évjárata: 1997
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Gallaca írta:
Afterdark írta:
Sziasztok!

Tóth János vagyok. 30 éves és Dunakeszin lakom.

2 hónapja vettem egy 535i-t. Azóta pörög a szopóroller hol kisebb, hol nagyobb fordulatszámon. Ettől függetlenül élvezem a kocsit, szépen röfög a V8-as. Egy 1.4-es fiestából ültem át, közel azonos kategória. :lol: :lol:

Miután gyorsan kellett a vásárlást lebonyolítani, nem patika állapotút kerestem, ahhoz már én fogom hozzásegíteni a kocsit. Ezalatt lesz jónéhány kérdés, a kereső nem mindig a barátom, igyekszem elviselhető mazsola lenni.

A munkám portfólió kezelés jónéhány vidéki ügyféllel, emiatt viszonylag sokat ülök autóban évente (50-60e), ennek ellenére technikai tudás szintjén a lámákhoz konvergálok...

Szóval sziasztok, mindenkinek előre köszönöm a türelmét a segítőkészségét. :taps:

Üdv közöttünk, de ha kicsit megsavazunk, csak a hangulat miatt van, ne szívd mellre! :mrgreen:

Ahogy szokták mondani, értem én a viccet csak nem szeretem..... Na jó, DE! :franko:

Kép

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.11.08. 22:42 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 124 alkalommal
Kapott köszik: 40 alkalommal
Motor tipusa: S62
Évjárata: 2000
lepke írta:
Bor3sz írta:
Tiszteletem mindenkinek!

Peti vagyok 33 éves próbálkozó ( vállalkozó) és friss apuka.
Nemrég regisztráltam pár napja/hete, hogy némi infót/tapasztalatot gyűjtsek régi tulajoktól. Régóta beleszerelmesedtem egy 530D-be és most megértem rá mind anyagilag, mind agyilag hogy ne csak trófea legyen,hanem gondos gazdája is legyek egy számomra/számunkra családi luxust nyújtó autónak. Az autót lefoglaltam, most várok ,hogy a tulaj rendezze a banki dolgait és tehermentesítse azt hogy elhozhassam tőle. Remélem hétvégén már itt parkolhatok a ház előtt. Öröm bodottá van.
A leendő hülye kérdéseim miatt előre elnézést kérek, nem volt még ilyen "szintű" autó alattam. :)

Szifonról voltam

Helo
Nem szoktam osztani a kösziket de ez JÓ volt :wink:

Ma hazahoztam a gépezetet, és úgy vigyorogtam némely előzésnél mint akit b@szni visznek :D
szerk: előző tulaj is fórumtag

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Bor3sz az itt látható tagok köszönték meg: jimbi525d
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.11.09. 17:47 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 1
Kapott köszik: 0
Motor tipusa: 2.0D
Sziasztok!!!

Adam vagyok 20 eves es jelenleg van egy e39 520d-m. Volt mar e39 520i Touring-om is es oszinte leszek, sokkal de sokkal jobban meg voltam elegedve vele, mint a mostanival...! Nem is nagyon szeretnek itt ossze vissza irogatni es elore is bocsanatot kerek a sok ertelmetlen kerdesert (mert lessz rengeteg kerdesem), de en meg nagyon zoldfulu vagyok... Nagyon orulok h tagja lehetek a klubbnak!

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.11.15. 12:07 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 819 alkalommal
Kapott köszik: 1843 alkalommal
Széria kód: E63
Motor tipusa: N63B48tu
Évjárata: 2006
Kivitele: Coupe
Blog: Blog megtekintése (2)
Matyi Adam írta:
Sziasztok!!!

Adam vagyok 20 eves es jelenleg van egy e39 520d-m. Volt mar e39 520i Touring-om is es oszinte leszek, sokkal de sokkal jobban meg voltam elegedve vele, mint a mostanival...! Nem is nagyon szeretnek itt ossze vissza irogatni es elore is bocsanatot kerek a sok ertelmetlen kerdesert (mert lessz rengeteg kerdesem), de en meg nagyon zoldfulu vagyok... Nagyon orulok h tagja lehetek a klubbnak!

Üdv a fórumon! Biztos a -2 hengert hiányolod! :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: Matyi Adam
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.11.18. 20:11 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 13 alkalommal
Motor tipusa: M54
Évjárata: 2002
Üdv mindenkinek!

Juhász László vagyok, 31 éves minőségellenőr Egerben.
Egyenlőre még nem vagyok BMW tulaj, de már rajta vagyok a témán. :)
Eddig pár évet egy KTM 950 SM-el motoroztam, előtte egy LC4 640 SM-em volt. Nagyon szerettem Őt is! :)
2012-ben volt egy komoly balesetem és ezt az évet sem úsztam meg törés nélkül.
Ezért egyenlőre felhagyok a motorozással és veszek egy autót.
Tavasszal eladó lesz a motor. Kicsivel több mint egy millát kapok érte ( remélem ), kicsit még talán tudok is hozzátenni, meg egy kicsi hitel...
Nagyon tetszik az 540i! Egyik kollégámnak is van egy. Párszor fordultunk már vele. Iszonyat az az erő, az a kényelem és az a ( gyári ) hang...
Már most is nézegetem a kocsikat, főleg használtautón. Nézek még 528, 530, 535-öt is. 540-ből elég kevés eladó van. De remélem mire odaérek lesz nekem való.
Páran mondták azt is, hogy hozassak külföldről. Egyenlőre nincs olyan ismerősöm, akivel ezt el tudnám intézni, de nem zárom ki ezt a lehetőséget sem.
Egyenlőre ennyi, további minden jót mindenkinek!

Üdv,

Laci

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.11.18. 20:44 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 210 alkalommal
Kapott köszik: 353 alkalommal
Blog: Blog megtekintése (3)
Juhi990 írta:
Üdv mindenkinek!

Eddig pár évet egy KTM 950 SM-el motoroztam, előtte egy LC4 640 SM-em volt. Nagyon szerettem Őt is! :)
Tavasszal eladó lesz a motor. Kicsivel több mint egy millát kapok érte ( remélem ), kicsit még talán tudok is hozzátenni, meg egy kicsi hitel...
Nagyon tetszik az 540i! Egyik kollégámnak is van egy. Párszor fordultunk már vele. Iszonyat az az erő, az a kényelem és az a ( gyári ) hang...
Már most is nézegetem a kocsikat, főleg használtautón. Nézek még 528, 530, 535-öt is. 540-ből elég kevés eladó van. De remélem mire odaérek lesz nekem való.
Páran mondták azt is, hogy hozassak külföldről. Egyenlőre nincs olyan ismerősöm, akivel ezt el tudnám intézni, de nem zárom ki ezt a lehetőséget sem.

Üdv,

Laci

Szlovákban áll egy már pár hónapja. Ránézésre korrekt. Sztem csak azért nem vitték még el mert 2500€ rá tótiában a reg.adó.

Küldve az én D5503-emről

Ja és Isten hozott közöttünk! ;)

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2014.11.19. 01:05 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 13 alkalommal
Haminda írta:
Juhi990 írta:
Üdv mindenkinek!

Üdv,

Laci

Szlovákban áll egy már pár hónapja. Ránézésre korrekt. Sztem csak azért nem vitték még el mert 2500€ rá tótiában a reg.adó.

Küldve az én D5503-emről

Ja és Isten hozott közöttünk! ;)

Köszi! :)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.11.24. 08:01 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 0
Motor tipusa: 525Tds
Évjárata: 1998
Sziasztok!

Uj vagyok a klubban és a BMW-s körökben is.
30 múltam, rendszergazda vagyok. Sikerült egy 158ezer km-t futott 525TDs hez jutnom, napok kérdése a papirozása.
Ha kész az autó ( 2balos ajto csere ), és magyar a rendszám, azonnal rakok is fel képet!
Egyelőre olvasgatok, mert total kezdő vagyok BMW szinten. ( vw golf 1/2-eket restaurálunk és épitunk hobby szinten )

üdv Mindenkinek! :franko:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.11.24. 22:30 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 526 alkalommal
Kapott köszik: 61 alkalommal
Motor tipusa: 525DA
Kivitele: Touring
westlake46 írta:
Sziasztok!

30 múltam, rendszergazda vagyok. Sikerült egy 158ezer km-t futott 525TDs hez jutnom, napok kérdése a papirozása.
Ha kész az autó ( 2balos ajto csere ), és magyar a rendszám, azonnal rakok is fel képet!
Egyelőre olvasgatok, mert total kezdő vagyok BMW szinten. ( vw golf 1/2-eket restaurálunk és épitunk hobby szinten )

Üdv a BMW vilàgàban!

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S5360-ről

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.11.24. 22:31 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 526 alkalommal
Kapott köszik: 61 alkalommal
Motor tipusa: 525DA
westlake46 írta:
Sziasztok!

Üdv a BMW vilàgàban!

Tapatalk 2-vel küldve az én GT-S5360-ről

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.11.28. 00:11 
haladó
haladó

Adott köszi: 60 alkalommal
Kapott köszik: 37 alkalommal
Évjárata: 2003
Sziasztok,

Mindenekelőtt elnézéseteket szeretném kérni, bemutatkozás nélkül regisztráltam idegenként, "befogadtatok" már több éve, az autó keresésében megannyi kérdésre válaszoltatok, Labi is segített korábban választásban - és még csak meg sem köszöntem - majd egy időre eltűntem egyéb ügyek miatt. Nemrég úgy alakult, hogy a családban segítséget kértek, így átmenetileg vigyázok egy E39-re, ami csodaszép.
520i, Individual, gyári M-es külső, kerekek, és nem kevés extra van benne, (bár nekem mániám az elektromosan állítható ülés a gerinctartó miatt, de ez is tökéletesen szolgál. :lol: ), de ez a színösszeállítás nem sok van az utakon. Aki eddig látta azt mondta, nem hiszi el, hogy Mo-on ilyet lehet kapni, egyrészt a piachoz képest messze jó állapotú, másrészt az Individual összeállítás miatt a belsejét is megnézik (hát, nem is volt olcsó!) A fő szempont az volt a kiválasztásnál, a vásárlás után ne a szervízbe vigyük, hanem a garázsba... A kasztni színével sem találkoztam még, távolról fekete, de ha közelebb érsz, vagy erősebben süt a nap, akkor mélykék lesz :D ... Amikor hoztam haza, az autópályán néhányan lelassítottak mellette, volt aki mögém húzodott egy darabig. Aztán persze lehet, hogy felírták a rendszámot és majd megnézik honnan fújható meg... :?: na meg volt, aki versenyezni szeretett volna, de méltósággal maradtam a szabályoknál, meg hát új is volt az autó, ismerkedési napot tartottunk :wink: ... Múlt héten - nem hazudok - negyed órára álltunk meg egy bevásárló központnál, hogy egy üdítőt vegyünk. Egy 4karikás és egy duplavés állt be mellé úgy, hogy mindenhol volt hely, de nem, oda figurázták be az autójukat tolatgatva, és mi az első rányitották az ajtót. Mikor kiszálltak, akkor meg nézik és mondják, ez de ...a jól néz ki, majd elmennek. Jön egy mikrobusz, kiszáll belőle 1 csaj és 4 srác, lakodalmas muzsikusok a furgon reklámja szerint. Mikor odaérnek, az egyik elkiáltja magát, anyád, nézd, ez új ...meg. Erre elő a telót, és fényképezik az autót meg magukat vele. Hát, nem tudom, lehet, hogy lecsökkent a tolerancia szintünk, de erre nem voltunk felkészülve, szépen fogtuk amgunkat és elmentünk haza. Tényleg tartani kell az autóban egy kutyát, le van ejtve a riasztó... :? ...
Lényeg a lényeg, nagy rössel mentem a márkaszervízbe, hogy néhány hibát kijavíttassak, megoldjam, legalább alkatrészt rendeljek, és majd kicseréljük. Egyik ilyen volt a szőnyeg. Matt fekete szövés, fahéj szegély. Nézi az eladó a gépben, kérdez mindent, évjárat, hónap, tipus, szín. Megszólal mellette egy hölgy, hogy akkor nem is gyártottak ilyen autót, csak 2 évvel később. Mondom neki, akkor meg már nem is gyártottak e39-et, így visszatérnék az eredeti kérdéshez, tudnak ilyet szállítani vagy nem? Mire a hölgy a kollegának, hogy kizárt, biztos nem gyártottak, utólag lett a belseje beszerelve...
Ha így is volt, vagy nem, valaki valamikor legyártotta az e39 komplett belsőt, ebből kifolyólag kell legyen, de mivel azóta láttam másik hírdetésben is ilyen belsőt, inkább megnyugodtam, hogy talán mégis gyári. De ezt is áthidaljuk, a család nézett bele gyári M-es szőnyeget, amit karácsonyra meg is fog kapni... :D - mert megérdemli...
Azóta került rá téli gumi, szépen le- és kitakaríttattuk, télre megkapja a bőrápolást, és néhány külsérelmi nyomot is orvoslunk.

Tudjátok mi a legfurcsább?
Minden nap hajtok céges gépkocsit. De ez a dudú majd minden percben eszembe jut. Hogy alszik, mi van vele, meg kéne járatni, mert lemerül az akksi, de csak hétvégén tudom, stb... Mi a fene... Nyilván izgulok, mert nem kellemes arra ébredni, hogy feltörték, nem tudom, ezzel más is így volt vagy én parázom túl? Persze program az már összeállt, el kellene menni Villányba borért, megnézni valamit, mindegy, csak 200 km-el odébb legyen :P ... Hazafelé majd össze ...am magam, de én ki nem szálltam belőle, ~400km-t lenyomtunk, csak mentünk, csak mentünk, csak mentünk kettesben, a Bömbi meg én...

És persze, ami a legfontosabb, mindenkinek köszönöm az eddigi segítségét, válaszait, hozzászólásait, ötleteit, kevés olyan fórum van, ahol ennyire segítőkészek a fórumtársak...

(bocsánat a szófosásért, grafomán állatnak hívnak, nem tudok két sorban leírni semmit...)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Papi az itt látható tagok köszönték meg: Szabó Sándor
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.12.04. 15:35 
haladó
haladó

Adott köszi: 101 alkalommal
Kapott köszik: 81 alkalommal
Motor tipusa: M57D30
Évjárata: 2003
Sziasztok!

Bemutatkozásként írnék pár sort magamról: Kolosnak hívnak, 37 múltam, Délpesten lakom. Kötődésem a márkához a régmúltba nyúlik vissza, 16 évesen vettem meg életem első autóját egy romos állapotú 1502-es BMW-t, melyből lelkes ifjonc autószerelőként rengeteg munka beleölésével sikerült újra autót faragnom. Ebben az időben alakult a 02 BMW Club Hungary, melynek alapító tagja voltam. Az 1997-es évben alkalmam nyílott gyári munkásként 1 évet eltöltenem a müncheni anya gyár összeszerelő szalagja mellett. A 36-os széria gyártása közben számtalan számomra érdekes infóval lettem gazdagabb. Ezzel párhuzamosan több bömös is megfordult a családban, faterom révén más szériákkal is (E21, E30) sikerült közelebbi kapcsolatba kerülnöm. Ezek után pár év szünet következett, anyagilag nem bírtam mindkét szenvedélyemet finanszírozni - a motorozás erősebbnek bizonyult -, olcsóbb és igénytelenebb népautóra váltottam, nem szűnő bütykölési kényszeremet BMW-k helyett motorkerékpárok átépítésébe fojtottam. Az elmúlt évben kibővült a család, hárman már nem férünk el a Harley-n, ezért engedve a belső kényszernek újra BMW tulajdonos lettem. Sikerült szert tennem egy szép állapotú 39-es touringra, remélem jó kezekben lesz nálam, igyekszem mindent megadni neki, amit kíván.

Szeretnék mindenkinek gratulálni az oldalhoz, rengeteg hasznos információt gyűjtöttetek ide össze az évek folyamán.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek rockolo77 az itt látható tagok köszönték meg: 2 Bor3sz, jimbi525d
Értékelés: 9.52%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.12.04. 15:43 
Guru
Guru

Adott köszi: 138 alkalommal
Kapott köszik: 155 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M57TU2D3
Évjárata: 2008
Blog: Blog megtekintése (1)
rockolo77 írta:
Sziasztok!

Bemutatkozásként írnék pár sort magamról: Kolosnak hívnak, 37 múltam, Délpesten lakom. Kötődésem a márkához a régmúltba nyúlik vissza, 16 évesen vettem meg életem első autóját egy romos állapotú 1502-es BMW-t, melyből lelkes ifjonc autószerelőként rengeteg munka beleölésével sikerült újra autót faragnom. Ebben az időben alakult a 02 BMW Club Hungary, melynek alapító tagja voltam. Az 1997-es évben alkalmam nyílott gyári munkásként 1 évet eltöltenem a müncheni anya gyár összeszerelő szalagja mellett. A 36-os széria gyártása közben számtalan számomra érdekes infóval lettem gazdagabb. Ezzel párhuzamosan több bömös is megfordult a családban, faterom révén más szériákkal is (E21, E30) sikerült közelebbi kapcsolatba kerülnöm. Ezek után pár év szünet következett, anyagilag nem bírtam mindkét szenvedélyemet finanszírozni - a motorozás erősebbnek bizonyult -, olcsóbb és igénytelenebb népautóra váltottam, nem szűnő bütykölési kényszeremet BMW-k helyett motorkerékpárok átépítésébe fojtottam. Az elmúlt évben kibővült a család, hárman már nem férünk el a Harley-n, ezért engedve a belső kényszernek újra BMW tulajdonos lettem. Sikerült szert tennem egy szép állapotú 39-es touringra, remélem jó kezekben lesz nálam, igyekszem mindent megadni neki, amit kíván.

Szeretnék mindenkinek gratulálni az oldalhoz, rengeteg hasznos információt gyűjtöttetek ide össze az évek folyamán.

Isten hozott!
:franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek imi36 az itt látható tagok köszönték meg: jimbi525d
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.12.08. 15:19 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 61 alkalommal
Kapott köszik: 1
Motor tipusa: 523i
Évjárata: 1999
Sziasztok! Pár hónapja van egy zsír 523i-nk. Örülök, hogy rátok találtam, mert bár hozzászólni még nem tudtam, de hála nektek sok mindent megtudtam a verdáról. Bár nem egy 2107, ( ) de nagyon imádom a vasat! Köszönöm mindenkinek az eddigi hasznos infókat, jó BMW-zést mindenkinek. Ádám.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Kölyök 2014.12.09. 23:26-kor.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.12.08. 20:37 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 2 alkalommal
Motor tipusa: 30da
Sziasztok!

Tegnap este volt az első hozzászolásom a fórumon,de a bemutatkozás az lemardt.Így mihamabb potoltam.

Nagykanizsáról regisztráltam. 22 éves srác vagyok.
Már több éve rajongok a BMW után és mindig reménykedtem abba hogy egyszer én is büszke tulaja leszek egy ilyen Gépnek.
Most jutottam el odáig hogy összerakott pénzemen tudok venni egy ilyet.Milyen motor lesz benne és a felszereltsége lesz az a kínálattol függ.
Elképzelések nagyon is vannak.

Köszönöm, hogy tagja lehetek egy ilyen segítőkész csapatnak! :)

Üdv,Ádám!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.12.10. 21:35 
Újonc
Újonc

Motor tipusa: 525i
Sziasztok!
Laci vagyok Szombathelyről.
Hegesztőként dolgozom.
Remélem hamarosan egy e39 büszke tulaja leszek.

Nagyon örülök, hogy van egy ilyen Klub és tagja lehetek.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.12.11. 10:37 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 542 alkalommal
Kapott köszik: 774 alkalommal
Évjárata: 2001
MrColt írta:
Sziasztok!
Laci vagyok Szombathelyről.
Hegesztőként dolgozom.
Remélem hamarosan egy e39 büszke tulaja leszek.

Nagyon örülök, hogy van egy ilyen Klub és tagja lehetek.

:welcom

Üdv a klubban Laci!
Dícséretes, hogy bemutatkozással és adatlap kitöltéssel kezdted!
Látom már meg is előlegezted magadnak a típust! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.12.11. 11:09 
Újonc
Újonc

Köszönöm
Megelőlegezés nélkül nem engedett profilt kitölteni.
Már régebben is jártam itt, mint vendég és tapasztaltam, hogy illik előtte kicsit bemutatkozni.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2014.12.27. 14:05 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 498 alkalommal
Kapott köszik: 507 alkalommal
Motor tipusa: M52 B20
Évjárata: 1998
Sziasztok!

András vagyok Budapestről.

Bocsássátok meg nekem, hogy kicsit szembe mentem az etikával, de regisztrációmat -az először illendő- bemutatkozás helyett információéhségem csillapításával kezdtem.

Műszaki előkészítő/projekt támogatóként dolgozom egy, a szerelőiparban (energetika, petrolkémia, gépjárműipar...stb.) érdekelt német tulajdonban lévő Kft-nél lassan 15 éve.

Vállalati autóm leadása miatt kezdtem autóvásárlásba, s már félig-meddig E39 tulaj vagyok; folyik a honosítási procedúra, ha minden igaz, 2015. január 7. körül átvehetem életem első BMW személyautóját.

Mivel eddig soha életemben nem voltam tagja semmilyen fórumnak, közösségi oldalnak...stb. kérlek, bocsássátok meg jelen fórum használata kapcsán esetlegesen elkövetett hibákat!

Már rendelkezem néhány képpel és adatlappal az újdonsült családtagról, szívesen megosztom Veletek "megköpködés" céljából, csak légyszi, segítsetek, miként tudom felrakni őket!

További szép napot minden kedves fórumtársnak!

Üdvözlettel:
András

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 2727 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 115, 116, 117, 118, 119, 120, 121 ... 137  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]