![]() |
2015.01.06. 14:10
jlaci74 írta:csiatt írta:Valaki kötött már be utólag smg füleket?
Lehetséges? Mi kellene hozzá pontosan?
(530D 2002-es automatához)
Használni is akarod vagy csak hisztiből kell?
Mert a tetülassú , csúszó GM steptronikkal nem fog olyan vezetési élményt adni mint egy elektrohidraulikus-mechanikus SMG -vel...
2015.01.06. 14:40
2015.01.06. 14:44
Peti75 írta:üdv mindenkinek. olyan kérdésem lenne hogy tempomat kábeleit hová kell kötnöm melyik csatiba ,esetleg kép róla valakinek ?
2015.01.06. 14:51
MChris írta:Peti75 írta:üdv mindenkinek. olyan kérdésem lenne hogy tempomat kábeleit hová kell kötnöm melyik csatiba ,esetleg kép róla valakinek ?
Hello,
évjárat függő,jó munkát:
http://www.bmw-planet.com/diagrams/release/en/
2015.01.06. 17:49
Peti75 írta:MChris írta:Peti75 írta:üdv mindenkinek. olyan kérdésem lenne hogy tempomat kábeleit hová kell kötnöm melyik csatiba ,esetleg kép róla valakinek ?
Hello,
évjárat függő,jó munkát:
Köszi. és itt lessz minden ? mert eddig még nem nyitotta meg a gépem
2015.01.06. 17:53
Peti75 írta:Peti75 írta:MChris írta:Peti75 írta:üdv mindenkinek. olyan kérdésem lenne hogy tempomat kábeleit hová kell kötnöm melyik csatiba ,esetleg kép róla valakinek ?
Hello,
évjárat függő,jó munkát:
ezeket az oldalakat amit kaptam eggyiket sem lehet megnyitni
2015.01.10. 16:01
imi36 írta:Peti75 írta:Peti75 írta:MChris írta:Peti75 írta:üdv mindenkinek. olyan kérdésem lenne hogy tempomat kábeleit hová kell kötnöm melyik csatiba ,esetleg kép róla valakinek ?
Hello,
évjárat függő,jó munkát:
ezeket az oldalakat amit kaptam eggyiket sem lehet megnyitni
Akkor a hiba az Ön készülékében van. Remekül elérhető az oldal, nézd csak:
2015.01.10. 16:14
2015.01.10. 16:30
imi36 írta:
helo. sajnos ez a WDS program nálam se de még másik 4 gépen se müködik . az elsö lapot behozza a tipus kiválasztásig utána semmi.Esetleg valami más megoldás ?
2015.01.11. 16:11
Peti75 írta:Crome ,explore,mozzila ,mindegyik van ,java is van de nem csinál semmit. ismeretlen gyártót ir ki a wds-nél és megállitja a gépet
2015.01.11. 18:04
odus írta:Peti75 írta:Crome ,explore,mozzila ,mindegyik van ,java is van de nem csinál semmit. ismeretlen gyártót ir ki a wds-nél és megállitja a gépet
Szia!
A wds nem működik az újabb java verziókkal. Keress egy 1.6-os verziót, szedd le a mostani java-t,
telepítsd a régebbit. Nekem 1.6, 32-es build-el megy, de van későbbi is, amivel működik, az 1.7-el
szerintem nem fog menni.
2015.01.11. 19:49
odus írta:Peti75 írta:Crome ,explore,mozzila ,mindegyik van ,java is van de nem csinál semmit. ismeretlen gyártót ir ki a wds-nél és megállitja a gépet
Szia!
A wds nem működik az újabb java verziókkal. Keress egy 1.6-os verziót, szedd le a mostani java-t,
telepítsd a régebbit. Nekem 1.6, 32-es build-el megy, de van későbbi is, amivel működik, az 1.7-el
szerintem nem fog menni.
2015.01.11. 21:09
KissGSV írta:odus írta:Peti75 írta:Crome ,explore,mozzila ,mindegyik van ,java is van de nem csinál semmit. ismeretlen gyártót ir ki a wds-nél és megállitja a gépet
Szia!
szerintem nem fog menni.
Off:
???
Nekem az 1.8.0_25-b18 verzióval működik, elvileg ez a legfrissebb...
A vezérlőpultban -> Java beállítások -> Security fülön hozzáadtad a kivételekhez az oldalt?
2015.01.11. 21:12
Peti75 írta:odus írta:Peti75 írta:Crome ,explore,mozzila ,mindegyik van ,java is van de nem csinál semmit. ismeretlen gyártót ir ki a wds-nél és megállitja a gépet
Szia!
szerintem nem fog menni.
Köszi a segitséget ,müködik. olyan problémával állok szembe hogy nemtalálom a lila-sárga vezetéket a világitás kapcsolonál
esetleg nemtudod véletlen merre keressem ?
2015.01.11. 21:13
odus írta:Peti75 írta:odus írta:Peti75 írta:Crome ,explore,mozzila ,mindegyik van ,java is van de nem csinál semmit. ismeretlen gyártót ir ki a wds-nél és megállitja a gépet
Szia!
szerintem nem fog menni.
Köszi a segitséget ,müködik. olyan problémával állok szembe hogy nemtalálom a lila-sárga vezetéket a világitás kapcsolonál
Csak holnap este tudom megnézni, ha addig ráér.
2015.01.11. 22:01
Peti75 írta:odus írta:Peti75 írta:Crome ,explore,mozzila ,mindegyik van ,java is van de nem csinál semmit. ismeretlen gyártót ir ki a wds-nél és megállitja a gépet
Szia!
szerintem nem fog menni.
2015.01.12. 18:57
KissGSV írta:Peti75 írta:odus írta:Peti75 írta:Crome ,explore,mozzila ,mindegyik van ,java is van de nem csinál semmit. ismeretlen gyártót ir ki a wds-nél és megállitja a gépet
Szia!
szerintem nem fog menni.
Ez a lila-sárga vezeték miből jön?
2015.01.12. 20:12
Peti75 írta:KissGSV írta:Peti75 írta:odus írta:Peti75 írta:Crome ,explore,mozzila ,mindegyik van ,java is van de nem csinál semmit. ismeretlen gyártót ir ki a wds-nél és megállitja a gépet
Szia!
szerintem nem fog menni.
Ez a lila-sárga vezeték miből jön?
elméletileg a világítás kapcsolotol.kell lenni eggy fehér/piros/sárga vezetéknek meg eggy lila/sárga amit összekell kötni a kormány alatti csatival.
2015.01.12. 20:32
KissGSV írta:
Én ezek helyett lila/barna, és fehér/szürke/sárga vezetékeket látok WDS-ben a tempomat résznél...
2015.01.12. 20:34