* *
Pontos idő: 2026.08.05. 22:12

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1135, 1136, 1137, 1138, 1139, 1140, 1141 ... 1293  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Minden, amit mondani akarsz...
HozzászólásElküldve: 2015.01.20. 18:16 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 15 alkalommal
Kapott köszik: 6 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 530 XI
Évjárata: 2008
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
Afterdark írta:
Milán88 írta:
Zo78 írta:
Afterdark írta:
Kollegámnak 530i-je van, annyira hasonlít a két kocsi, hogy még a színe is egyforma. Viszont a V8 érezhetően nyomatékosabb alul. Plusz a hangja szívet melengetőbb.

Azért mi sem sírunk, amikor felszalad a fordulatszám... :mrgreen:

Na hát ez az amire kíváncsi voltam...vezetési élmények-tapasztalatok.Nem rossz az 523i-m sem kis sport kipufogórendszer meg chip de kell az erősebb és azért vacilállok hogy elég lenne-e az 530i egy ilyen után vagy nem biztos hogy érezném azt a pluszt...???De egy 540i-nél tuti ott az a plussz :twisted:

Főleg nyomatékban fogsz plusz érezni. De hozzá kell tennem, hogy az én 35-ös motorom egy amolyan mostohagyerek. Szerintem élvezetesebb mint a 30i, viszont többet eszik. Ha a 30i vs 40i kérdést nézem, szerinem egy lefutott meccs. Szerintem neked egy 30i vagy 35i nagyobb lépés lenne, mint nekem egy 40i.

Hát erre rá kell próbálnom szerintem úgyis akkor érzem meg a különbséget igazán.Mondjuk 35i nem veszek mert nemsok értelmét látom...picivel erősebb csak mint a 30i de enni meg már eszik mint egy 40i.Legalábbis ahogy hallom meg látom 1-2 helyről.

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2015.01.20. 18:26 
Guru
Guru

Adott köszi: 33 alkalommal
Kapott köszik: 167 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 40i M62
Évjárata: 1997
Milán88 írta:
Afterdark írta:
Milán88 írta:
Zo78 írta:
Afterdark írta:
Kollegámnak 530i-je van, annyira hasonlít a két kocsi, hogy még a színe is egyforma. Viszont a V8 érezhetően nyomatékosabb alul. Plusz a hangja szívet melengetőbb.

Azért mi sem sírunk, amikor felszalad a fordulatszám... :mrgreen:

Na hát ez az amire kíváncsi voltam...vezetési élmények-tapasztalatok.Nem rossz az 523i-m sem kis sport kipufogórendszer meg chip de kell az erősebb és azért vacilállok hogy elég lenne-e az 530i egy ilyen után vagy nem biztos hogy érezném azt a pluszt...???De egy 540i-nél tuti ott az a plussz :twisted:

Főleg nyomatékban fogsz plusz érezni. De hozzá kell tennem, hogy az én 35-ös motorom egy amolyan mostohagyerek. Szerintem élvezetesebb mint a 30i, viszont többet eszik. Ha a 30i vs 40i kérdést nézem, szerinem egy lefutott meccs. Szerintem neked egy 30i vagy 35i nagyobb lépés lenne, mint nekem egy 40i.

Hát erre rá kell próbálnom szerintem úgyis akkor érzem meg a különbséget igazán.Mondjuk 35i nem veszek mert nemsok értelmét látom...picivel erősebb csak mint a 30i de enni meg már eszik mint egy 40i.Legalábbis ahogy hallom meg látom 1-2 helyről.

Ebből a szempontból igazad van. Viszont olcsóbb volt és nehéz vételre éredemes 40i-t találni.

Kép

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2015.01.20. 18:54 
Guru
Guru

Adott köszi: 146 alkalommal
Kapott köszik: 109 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M47N2
Évjárata: 2006
Kivitele: Touring
Milán88 írta:
Mondjuk 35i nem veszek mert nemsok értelmét látom...picivel erősebb csak mint a 30i de enni meg már eszik mint egy 40i.Legalábbis ahogy hallom meg látom 1-2 helyről.

Egy manuál 535i-t alapul véve biztos hogy nem így van.Itt már egyébként 1-2 Literekről van szó/100Km.Ha ez gondot jelent,az már nem jó.Mint mindig,én azt mondom hogy abból kell választani,amelyikből jobbat találsz.Lehet kifogsz egy 530i-t (ami ugyan lehet fiatalabb)de repkednek rá a 6számjegyű összegek.Nem jársz jobban mintha itatnál egy 540i-t akár.....sőt.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.01.20. 19:05 
Újonc
Újonc

Johny540 írta:
Milán88 írta:
Mondjuk 35i nem veszek mert nemsok értelmét látom...picivel erősebb csak mint a 30i de enni meg már eszik mint egy 40i.Legalábbis ahogy hallom meg látom 1-2 helyről.

Egy manuál 535i-t alapul véve biztos hogy nem így van.Itt már egyébként 1-2 Literekről van szó/100Km.Ha ez gondot jelent,az már nem jó.Mint mindig,én azt mondom hogy abból kell választani,amelyikből jobbat találsz.Lehet kifogsz egy 530i-t (ami ugyan lehet fiatalabb)de repkednek rá a 6számjegyű összegek.Nem jársz jobban mintha itatnál egy 540i-t akár.....sőt.

A fogyasztásban lévő 1-2 liter nem jelent gondot nincs azzal semmi gond!Csak akkor inkább etetem a több lovat ugyanazzal a henger számmal.De tény hogy nehéz jót találni!Szerintem nézelődök minden felé és ha befut egy jó akkor arra lecsapok.Az idő nekem dolgozik! Nem kapkodok a vétellel hisz most is jó autóm van.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.01.20. 21:00 
Guru
Guru

Adott köszi: 379 alkalommal
Kapott köszik: 374 alkalommal
Motor tipusa: M54B30
Évjárata: 2001
Blog: Blog megtekintése (2)
Milán88 írta:
... inkább etetem a több lovat ugyanazzal a henger számmal.De tény hogy nehéz jót találni!Szerintem nézelődök minden felé és ha befut egy jó akkor arra lecsapok.Az idő nekem dolgozik! Nem kapkodok a vétellel hisz most is jó autóm van.

Ez egyrészt jó hozzáállás, így kevesebb eséllyel fogsz beleszaladni egy alkatrésztemetőbe. Másrészt "a bölcsek úgy tartják", nagyjából a hengerűrtartalom növekedésével egyenes arányban növekszik annak az esélye, hogy az adott erőgép szénné van gyalázva. Harmadrészt, természetesen mindig van kivétel, viszont e kategóriába tartozó a járművet a tulajdonosa a legritkább esetben fogja eladni. :) Remélem sokat segítettem. :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.01.20. 22:00 
Guru
Guru

Adott köszi: 33 alkalommal
Kapott köszik: 167 alkalommal
Motor tipusa: 40i M62
Zo78 írta:
Milán88 írta:
... inkább etetem a több lovat ugyanazzal a henger számmal.De tény hogy nehéz jót találni!Szerintem nézelődök minden felé és ha befut egy jó akkor arra lecsapok.Az idő nekem dolgozik! Nem kapkodok a vétellel hisz most is jó autóm van.

Ez egyrészt jó hozzáállás, így kevesebb eséllyel fogsz beleszaladni egy alkatrésztemetőbe. Másrészt "a bölcsek úgy tartják", nagyjából a hengerűrtartalom növekedésével egyenes arányban növekszik annak az esélye, hogy az adott erőgép szénné van gyalázva. Harmadrészt, természetesen mindig van kivétel, viszont e kategóriába tartozó a járművet a tulajdonosa a legritkább esetben fogja eladni. :) Remélem sokat segítettem. :D

Hívlak, ha megint autót veszek.... :taps:

Kép

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2015.01.21. 10:06 
Guru
Guru

Üdv!

Mondtam már, hogy olthatatlan utálatot érzek a 3-as főútvonallal szemben? Annak is egy bizonyos, nem túl hosszú, viszont józan eszű járművezetők számára végeláthatatlan kínszenvedésekkel szegélyezett, Aszódot Gödöllővel összekötő szakasza iránt. Az utóbbi időben igyekszem minél ritkábban igénybe venni, de néha kénytelen vagyok. A mai reggel is ilyen volt. Persze semmi olyan nem történt, ami korábban a megszokott mindennapos menetrend szerint ne történt volna, de ma valahogy mégis feltolult bennem egy jellemző eset megosztásának vágya.
A két település között adott egy 14 km hosszú útvonal, amelynek – kizárólag józan ítélőképességű sofőrök számára – mindössze két olyan szakasza van, ahol az ember különösebb kockázat nélkül eljátszhat az előzés gondolatával, feltéve hogy ez a szándék nem áll ellentétben az adott körülményekkel (útviszonyokkal) és az előtte haladó járművek számával. Azonban tudni kell, ez az útszakasz a magyar közúti közlekedés szabályainak Bermuda-háromszöge, itt csak azok a szabályok érvényesek, amelyeket a rendre megjelenő önjelölt rally bajnokok maguk alkotnak. Avagy, Te megfontolt autóvezető, „ki itt belépsz hagyj fel minden reménnyel!”
A mai napon adott volt egy számomra kizárólag guruló b 30-as falazótéglaként definiálható, elvileg menetrend szerint közlekedő – ennek ellenére az árokparton stoppoló későn ébredt buszsofőr-ismerősök kedvéért minden második gesztenyefánál megálló – autóbusz, amely a vele szemben íratlan szabályként támasztott, imént jelzett „állampolgári elvárásoknak” történő feltétlen megfelelés szándékával nem hajlandó 50 km/h-nál nagyobb sebességgel haladni. Az út vonalvezetésének jellegzetességeiből következően nem kell sokat várni arra, hogy a busz mögött min. 5-6 személy- és/vagy kisteherautó sorakozzon fel, akik türelmetlenül toporogva várnak egy előzésre lehetőséget adó apró reménysugárra.
Így haladtunk.
Ám mindig akad egy – a vezetett járműve erőnlétét és képességeit irreális módon értékelő – sebességművész, aki a feltorlódott sor végére érkezését megelőzően izzadva összekínlódott lendületét annak minimális mértékben történő elvesztése nélkül kíván tovahaladni. Ezt a kategóriát ma egy fülvédős prémsapkát viselő vezetővel rendelkező B Corsa képviselte. Valószínűnek tűnt, hogy Corsa úron kívül az általa szánalmas lúzernek nézett és a falazóelem mögött araszoló bandában mindenki tisztában volt azzal a ténnyel, hogy előzési manővere már az indexkar kattanása pillanatában hamvába holt kísérlet lesz. Ez a tézis egy viszonylag egyszerű matematikai művelettel is alátámasztható, amelynek részleteivel most nem untatnék senkit, azonban enélkül is könnyen elképzelhető, hogy még rövid követési távolsággal is egymás mögött haladó 1 db busz + 6 db egyéb jármű által létrehozott minimum 45-50 m hosszú, átlagban 50-60 km/h sebességgel haladó konvojnak egy jóindulattal felkerekített 980 cm3, és 50 LE teljesítménnyel felvértezett gépállat által történő előzése a rendelkezésére álló nagyjából 1 km hosszú szakaszon milyen eredménnyel zárulhat.
Elárulom: Corsa úr az előzési manőver megkezdése után 1-2 másodperccel azzal a ténnyel volt kénytelen szembesülni, miszerint egy gyorsan közeledő másik jármű bukkant elő az előzésre szánt útszakasz másik végén található beláthatatlan kanyarban... és szemmel láthatóan közelít... Corsa úr eleinte igyekezett ezt a tényt ignorálni, a visszapillantó tükörben tisztán kivehető volt, feltett szándéka ez egész csordát maga mögött hagyni. Ennek szemmel és füllel tapasztalható jele volt, amikor - éppen a sorban hátulról a negyedikként haladó jómagam mellé érve – egyébként nem létező erőtartalék előállítása céljából visszaváltott harmadikba. Azonban a baljós előjelekkel rendelkező eseménysorban jelentős javulás már nem volt tapasztalható. Corsa úr hátsó lökhárítójának vonala már éppen elhagyta az autóm elejét, amikor vélhetően elérkezett az idő arra, hogy revideálja a sorban kullogókat alázó gyorsasággal végrehajtott előzésre vonatkozó eredeti elképzelését, amely végül egy hirtelen fékezés után az előttem fellelhető követési távolság által szabott tér kitöltésének szándékában akart megvalósulni... bármi áron. Nos, ez a bármi ár az autóm karosszériájának elülső szegmense lett volna, ha intenzív fékezés mellett nem kapom a kormányt jobbra, az árok felé. Utóbbit végül nem találtam meg, és Corsa úr is befért elém. Arra a figyelmem már nem tudott kitérni, hogy a hátam mögött sorakozók vajon egymásba szaladtak-e (egyébként nem...), mert ekkor már heveny idegroham által táplált vágyat éreztem arra, hogy – a Road Fail videókon szereplő orosz barátaink felezővonalon levezetett amatőr küzdősport tréningjei által ihletve – Corsa úr vezetőjének prémbe burkolt homloklebenyét intenzív mozdulatsorral érintkezésbe hozzam a térdemmel. Ő azonban ezen szándékomra fittyet hányva, a következő adandó alkalommal már újabb kísérletbe kezdett arra vonatkozólag, hogy előre küzdje magát.
Később elgondolkodván, az eseményekre logikus magyarázatot keresvén arra jutottam, hogy Corsa úr sietségének mozgatórugója nem lehetett más, mint nem akarta, hogy a hátsó ülésben elhelyezett gyermekét annak késése miatt leszidja az óvónéni...

Köszönöm a lehetőséget, hogy kiírhattam magamból. :facepalm:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Zo78 az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.01.21. 10:12 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 461 alkalommal
Kapott köszik: 514 alkalommal
Széria kód: E46
Motor tipusa: 204D4
Évjárata: 2003
Zo78 írta:
Üdv!

egyébként nem létező erőtartalék előállítása céljából visszaváltott harmadikba. Azonban a baljós előjelekkel rendelkező eseménysorban jelentős javulás már nem volt tapasztalható.

:D :D
Ezt Én is mindennap tapasztalom.

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2015.01.21. 10:17 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 2 alkalommal
Kapott köszik: 955 alkalommal
Motor tipusa: M54
Valószínű, hogy már rég köcsög fekete béjemvés lennék, aki a szegény fiatalasszonnyal üvöltözik az úton miután leszorította!
Nem vagyok ilyen jámbor mint Te! Na! :)

Megjegyezném, hogy 530-cal 4. a sorban, az nem egy bocsánatos dolog! ;) :D
Ha első vagyok, ritkán ér ilyen atrocitás! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.01.21. 10:29 
Guru
Guru

Imco írta:

Megjegyezném, hogy én általában nem szédülök 140 km/h alatt, nem úgy mint egyesek... :nyelves:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.01.21. 10:39 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 2 alkalommal
Kapott köszik: 955 alkalommal
Motor tipusa: M54
Zo78 írta:
Imco írta:

Megjegyezném, hogy én általában nem szédülök 140 km/h alatt, nem úgy mint egyesek... :nyelves:

Jó' van na! Papírom van róla! Orvosi utasításra teszem! :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.01.21. 14:03 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 210 alkalommal
Kapott köszik: 353 alkalommal
Évjárata: 2000
Blog: Blog megtekintése (3)
Kép

Küldve az én D5503-emről

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2015.01.21. 14:47 
Guru
Guru

Adott köszi: 133 alkalommal
Kapott köszik: 408 alkalommal
Motor tipusa: M54B25
Blog: Blog megtekintése (1)
Haminda írta:
Kép
Küldve az én D5503-emről

A Gumis topic már csak ilyen, többször panaszkodtak már rá.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.01.21. 18:15 
Újonc
Újonc

"mert ekkor már heveny idegroham által táplált vágyat éreztem arra, hogy – a Road Fail videókon szereplő orosz barátaink felezővonalon levezetett amatőr küzdősport tréningjei által ihletve – Corsa úr vezetőjének prémbe burkolt homloklebenyét intenzív mozdulatsorral érintkezésbe hozzam a térdemmel."

Hát ezt sikerült nagyon szépen megfogalmazni :taps:
De jelen esetben én is vittem volna a BMW társadalom jó hírét tovább 1-2 atyai kíséretében :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.01.21. 21:10 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 259 alkalommal
Kapott köszik: 358 alkalommal
Széria kód: F01
Motor tipusa: 40D
Évjárata: 2010
Milán88 írta:
"mert ekkor már heveny idegroham által táplált vágyat éreztem arra, hogy – a Road Fail videókon szereplő orosz barátaink felezővonalon levezetett amatőr küzdősport tréningjei által ihletve – Corsa úr vezetőjének prémbe burkolt homloklebenyét intenzív mozdulatsorral érintkezésbe hozzam a térdemmel."

De jelen esetben én is vittem volna a BMW társadalom jó hírét tovább 1-2 atyai kíséretében :D

En ilyen esetben sajnos nem birok magammal!!!!
Ha valaki majd lezuzza a vasamat,,, ott nem tudok toleralni!!!!
Gaz, ele vag, leszorit es........

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.01.21. 23:10 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 42 alkalommal
Kapott köszik: 42 alkalommal
Motor tipusa: m62
leslie írta:
Milán88 írta:

En ilyen esetben sajnos nem birok magammal!!!!
Ha valaki majd lezuzza a vasamat,,, ott nem tudok toleralni!!!!
Gaz, ele vag, leszorit es........

Engem egy ilyen corsa úr... pár napja olyan sávváltással kápráztatott el... Én belsőben mentem, 50el -gurultam a piros lámpa felé- ő pedig a külsőben, 40el. Namármost úgy kellett neki időzítenie, hogy amikor mellé értem, se tükör, se index -bár ez utóbbi sem sokat javított volna az eljárás minőségén-, egy hirtelen gondolattól vezérelve fogta magát és elcsavarta a kormányt, természetesen balra! Ezzel engem is erre kényszerített, mivel már mellette voltam mint mondtam. Jobb lett volna ha jobbra tekeri, megnéztem volna mit csinál a corsa a villamospályán, de nem, ő nem így tett. Az én lehetőségeimet azonban behatárolta a bal oldalon lévő padka. Nem, nem csapódtam bele, ha tippelnem kellene biztos maradt vagy egy cm a felni és a betontömbök között. Ugyanakkor az én visszapillantóm és a corsa visszapillantó tükre közötti távolság már nem volt pozitív tartományban mérhető. Az enyém becsukódott, az övé pedig előre nyeklett. Igazán kevésen múlt hogy ne darálja fel az autó jobb oldalát. Végeredményben az én autómon nem maradt nyoma, szóval ott hagytam, mindenféle különösebb személyeskedés, vagy fizikai ráhatás nélkül.
És igen, boldog voltam, mert nem kell megint a karosszériáshoz mennem! Hogy megint? Ja igen, nem sokkal ezt megelőzően történt ugyanis, hogy békésen parkolgatok egy önkormányzat előtti parkolóban, méla arccal majszoltam a korábban vásárolt hamburgeremet, dupla húsos, dupla sajtost, amikor is kis puffanásra eszméltem fel, illetve arra hogy picit arrébb tette az autóm fenekét egy másik, egy tolató proton. Megjegyzem itt kicsit hangosabban fejeztem ki nem tetszésemet, mint a korábban említésbe hozott esetnél! Nem tudom, ki hogy van vele, de nem szeretem, ha evés közben megzavarnak. Különösképp ha arra rámegy egy lökhárítóm, egy sárvédő ívem.....

Ezt a hozzászólást a szerzőnek yoda az itt látható tagok köszönték meg: Mex
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.01.24. 09:40 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 69 alkalommal
Kapott köszik: 109 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: 525iA
Évjárata: 2004
Végre elment az autó. Meglepő, hogy majdnem egy évig árultuk, pedig az állapota korrekt volt, sokkal jobb mint a hirdetésekben megtalálhatók java része.

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.01.24. 10:39 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 14 alkalommal
Kapott köszik: 10 alkalommal
Motor tipusa: 530d - M57
Évjárata: 1999
Én nem tudom mi van a magyar autós társadalommal, de mióta nekem is megvan a vas, azóta bárhova megyek, mindig atrocitás ér. Rendszerint 90' évek nagy autója Suzuki Swift személyében, Ford Transitok, valamint egyterű autót vezető nők tömkelege akar megrendszabályozni.
Békésen haladok a közlekedési szabályokat és sebességhatárokat betartva és erre általában az a reakció, hogy ledudálnak, levillognak, letolnak, mutogatnak, "erőt" fitogtatnak.
Oké, hogy nincs fent a kocsi seggén a "felségjelzés", hogy 530d.... de akkor is kérem szépen, miért kell ezt csinálni?!
Biztos nagy story este a haveroknak, hogy "lealáztam" egy BMW-t, de nagyon dúúúúúlván. :roll:

Viszont piros pont a hasonló kategóriájú (nagyvérű) dögöknek.
Ők megadják a tiszteletet, a türelmet és ha kell be is engednek egyik sávból a másikba, ha kiteszem az indexet.
Bezzeg a többi :facepalm:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.01.24. 10:59 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 542 alkalommal
Kapott köszik: 774 alkalommal
Motor tipusa: 525i
tibi666 írta:
Végre elment az autó. Meglepő, hogy majdnem egy évig árultuk, pedig az állapota korrekt volt, sokkal jobb mint a hirdetésekben megtalálhatók java része.

Szóval akkor van remény!

Az esetleges disgrafiám oka a mobilhasználat. Elnézést!

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.01.24. 12:44 
Guru
Guru

Adott köszi: 156 alkalommal
Kapott köszik: 159 alkalommal
Motor tipusa: M52
Évjárata: 1996
Cxgrav írta:
Én nem tudom mi van a magyar autós társadalommal, de mióta nekem is megvan a vas, azóta bárhova megyek, mindig atrocitás ér. Rendszerint 90' évek nagy autója Suzuki Swift személyében, Ford Transitok, valamint egyterű autót vezető nők tömkelege akar megrendszabályozni.
Békésen haladok a közlekedési szabályokat és sebességhatárokat betartva és erre általában az a reakció, hogy ledudálnak, levillognak, letolnak, mutogatnak, "erőt" fitogtatnak.
Oké, hogy nincs fent a kocsi seggén a "felségjelzés", hogy 530d.... de akkor is kérem szépen, miért kell ezt csinálni?!
Biztos nagy story este a haveroknak, hogy "lealáztam" egy BMW-t, de nagyon dúúúúúlván. :roll:

Viszont piros pont a hasonló kategóriájú (nagyvérű) dögöknek.
Ők megadják a tiszteletet, a türelmet és ha kell be is engednek egyik sávból a másikba, ha kiteszem az indexet.
Bezzeg a többi :facepalm:

Kis autóval gyakrabban előjön a bizonyítási vágy mint egy nagyobb és erősebb járgánnyal. Azzal ugyanis kevésbé kell bizonyítani... Arról hihető hogy tud menni ugyanis.

G6-L11

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1135, 1136, 1137, 1138, 1139, 1140, 1141 ... 1293  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]