* *
Pontos idő: 2026.08.05. 23:06

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1139, 1140, 1141, 1142, 1143, 1144, 1145 ... 1293  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája: Re: Minden, amit mondani akarsz...
HozzászólásElküldve: 2015.02.11. 21:01 
Guru
Guru

Adott köszi: 379 alkalommal
Kapott köszik: 374 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: M54B30
Évjárata: 2001
Kivitele: Touring
Blog: Blog megtekintése (2)
imi36 írta:

De mondhatnám úgy is: Iuris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere.

Ulpianus a római jogot rómaiként értelmezte. A "mindenkinek megadni a magáét"-elv azonban valljuk be, korunkban igencsak szubjektív. Ki és mi alapján döntheti el, kinek mi jár?

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
HozzászólásElküldve: 2015.02.11. 21:05 
Guru
Guru

Adott köszi: 138 alkalommal
Kapott köszik: 155 alkalommal
Széria kód: E61
Motor tipusa: M57TU2D3
Évjárata: 2008
Blog: Blog megtekintése (1)
Zo78 írta:
imi36 írta:

De mondhatnám úgy is: Iuris praecepta sunt haec: honeste vivere, alterum non laedere, suum cuique tribuere.

Ulpianus a római jogot rómaiként értelmezte. A "mindenkinek megadni a magáét"-elv azonban valljuk be, korunkban igencsak szubjektív. Ki és mi alapján döntheti el, kinek mi jár?

Remekül megragadtad a lényeget ;) ezt fricskának szántam, nem filozofálni.
De szerintem mi megbeszéltük, amit akartunk. Most már értem mit akartál az ominózus mondatokkal mondani.
:sör:

U.i: mindenkinek és minden jár! Ha lehet gyorsabban, vagy inkább azonnal, de legalábbis előbb mint a másiknak és ha már, akkor lehetőleg a dupláját, mint ami neki jutott. Erre épül a jelenlegi társadalmunk.

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára imi36 2015.02.11. 21:12-kor.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek imi36 az itt látható tagok köszönték meg: Zo78
Értékelés: 4.76%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.02.11. 21:11 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 7 alkalommal
Kapott köszik: 8 alkalommal
Motor tipusa: M52 B28
Évjárata: 1996
Kivitele: Sedan
Blog: Blog megtekintése (0)
olvasok,látom röpködnek a tudományos ,idegen szavak,versenyben vagytok ki tud okosabban,tudományosabban fogalmazni!fain :)
igazi ész-center van itt :D egyszerűen már nem is merek fogalmazni,hétköznapi módon,mert paraszt vagyok csak:) egy szakdolgozatban nincs ennyi idegen szó :D
remélem nem sértettem meg senkit,maximum magamat :D

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.02.11. 21:14 
Guru
Guru

imi36 írta:

Ne haragudj, és most becsületszavamra nem kötözködésből, a legfentebb beidézett mondataidban hol különbözteted meg vagy választod el a két "kategóriát" egymástól? Mert én, bár jó párszor átolvastam már, de nem találom. Kérlek azt a szót vagy mondatot mutasd meg nekem. Mert én azt amit szeretnél most mondani, akárhogy akarom, nem látom bele!

Fater szokta mondani: nem az a paraszt, aki mezítláb szál fel a villamosra, hanem aki direkt rálép a lábára. Nem beszélve arról, hogy nekem személy szerint nem is lenne alapom bárkit is például leparasztozni, vagy más alapon megítélni, mivel én is az vagyok. Kilométerről megkülönböztetem a disznó(xar)szagot a tehén(xar)étől, talán nem véletlenül. ;)

Számomra a bunkó az bunkó.

Ettől függetlenül, még ha először félre is értelmeztem azt, amit akartál mondani, örülök, hogy tényleg így gondolod.

Talán félreértelmezhető volt, vagy inkább nem egyértelmű. Dettó: diplomás nógrádi paraszt lévén mindig egyfajta kettősség munkált bennem, hogy azért mert valaki nem kellőképpen iskolázott, csak ezért ne legyen megítélve. Ugyanakkor a túliskolázottság nem garancia a társas együttélés alapszabályainak ismeretére. Számomra ez bunkó, az előbbi nem.

A műveltség számomra kettős jelentése kapcsán valóban nem voltam eléggé egyértelmű. :(

A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Zo78 2015.02.11. 21:23-kor.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Zo78 az itt látható tagok köszönték meg: imi36
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.02.11. 21:18 
Guru
Guru

Zo78 írta:
imi36 írta:
Zo78 írta:
Annak, hogy másokkal szemben - legyen ismerős vagy idegen - műveltségi kategóriaként valamely irányú és tartalmú elvárást fogalmazzunk meg, nincs létjogosultsága. Elvárást kizárólag önmagával szemben fogalmazhat meg az ember, kritikai alapon. Ez lehet mindennek az alapja. Imperare sibi maximum imperium est, ugyebár.
Jómagam az esetek többségében kínosan ügyelek a nyelvtanilag megfelelő, választékos megfogalmazott és helyesen tagolt mondatszerkezetek megalkotására, vajmi kevés sikerrel, de ez az én bajom. Ezt másoktól nem várom el... Egyáltalán, milyen jogon várhatnám el?
Véleményem szerint a legtöbb amit tehetünk (a mindennapokban is) az, hogy a kérdésre - legyen bár egy nyelvészt hirtelen felindulásból elkövetett öngyilkosságba hajszoló hibákkal is tűzdelve - igyekezzünk a magunk igényszintéhez igazított módon választ adni.
Példa lesz, zsinórmérték. Nem több, nem kevesebb.

Úgy értelmezendő, hogy egy dolog az, amikor valakit azért tépünk darabokra, mert helyesírási hibákkal tűzdelve írja meg hozzászólását és más dolog az, amikor valakit azért küldenénk el a vérvörös francba, mert paraszt. Az előbbi szerintem műveltségi - értsd iskolázottsági - kérdés (erre vonatkozott az idézett hozzászólásom), az utóbbi műveltség - értsd szocializáltság - kérdése. Előbbi attól, hogy nem erős a nyelvtanban, még lehet ember, utóbbi paraszt marad akkor is, ha száz diplomája van.

Ne haragudj, és most becsületszavamra nem kötözködésből, a legfentebb beidézett mondataidban hol különbözteted meg vagy választod el a két "kategóriát" egymástól? Mert én, bár jó párszor átolvastam már, de nem találom. Kérlek azt a szót vagy mondatot mutasd meg nekem. Mert én azt amit szeretnél most mondani, akárhogy akarom, nem látom bele!

Fater szokta mondani: nem az a paraszt, aki mezítláb szál fel a villamosra, hanem aki direkt rálép a lábára. Nem beszélve arról, hogy nekem személy szerint nem is lenne alapom bárkit is például leparasztozni, vagy más alapon megítélni, mivel én is az vagyok. Kilométerről megkülönböztetem a disznó(xar)szagot a tehén(xar)étől, talán nem véletlenül. ;)

Ettől függetlenül, még ha először félre is értelmeztem azt, amit akartál mondani, örülök, hogy tényleg így gondolod.

Idézet:
Talán félreértelmezhető volt, vagy inkább nem egyértelmű. Dettó: diplomás nógrádi paraszt lévén mindig egyfajta kettősség munkált bennem, hogy azért mert valaki nem kellőképpen iskolázott, csak ezért ne legyen megítélve. Ugyanakkor a túliskolázottság nem garancia a társas együttélés alapszabályainak ismeretére. Számomra ez bunkó, az előbbi nem.

A műveltség számomra kettős jelentése kapcsán valóban nem voltam eléggé egyértelmű. :(

Ebben maradtunk!
Most töltök egy felest, már úgyis akartam inni egyet, igaz még a múlt héten, de ezt, most a Te egészségedre iszom meg! ;)
Meg a Gallaca egészségére, mert csípem, és jó srác. :D
Ihh, ez már két feles. Mindegy.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek imi36 az itt látható tagok köszönték meg: Gallaca
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.02.11. 21:21 
Guru
Guru

imi36 írta:
Most töltök egy felest, már úgyis akartam inni egyet, igaz még a múlt héten, de ezt most a Te egészségedre iszom meg ;)

:D Na ezért szeretem én ezt a fórumot...

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Zo78 az itt látható tagok köszönték meg: imi36
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.02.11. 21:26 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 1427 alkalommal
Kapott köszik: 1376 alkalommal
Motor tipusa: M57 Dés
Évjárata: 2004
Blog: Blog megtekintése (3)
kovessyroli írta:
Elutaltam ma egy E39 vételárat Németországba :roker:
Ha megjön, jelentkezek..... :evil:

Addig meg rágjuk le mind a 20 körmünket? :D

Legalább egy beharangozó fotót feltehetnél. :roll: Remélem legalább 6 hengeres. :wink:

Vissza a tetejére
 Profil Képtár  

HozzászólásElküldve: 2015.02.11. 21:30 
Guru
Guru

Zo78 írta:
imi36 írta:
Most töltök egy felest, már úgyis akartam inni egyet, igaz még a múlt héten, de ezt most a Te egészségedre iszom meg ;)

:D Na ezért szeretem én ezt a fórumot...

Mielőtt azt gondolná valaki, hogy a levegő beszéltem!
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek imi36 az itt látható tagok köszönték meg: 2 Gallaca, Zo78
Értékelés: 9.52%
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.02.11. 21:44 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 147 alkalommal
Kapott köszik: 393 alkalommal
Széria kód: E65
Motor tipusa: 730d
Évjárata: 2003
kzolee írta:
kovessyroli írta:
Elutaltam ma egy E39 vételárat Németországba :roker:
Ha megjön, jelentkezek..... :evil:

Addig meg rágjuk le mind a 20 körmünket? :D

Legalább egy beharangozó fotót feltehetnél. :roll: Remélem legalább 6 hengeres. :wink:

Nyugi, 6 hengeres, de többet nem mondhatok.
Kép remélem szombaton. 8)

Kép

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.02.11. 22:04 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 819 alkalommal
Kapott köszik: 1843 alkalommal
Széria kód: E63
Motor tipusa: N63B48tu
Évjárata: 2006
Kivitele: Coupe
imi36 írta:
Zo78 írta:
imi36 írta:
Zo78 írta:
Annak, hogy másokkal szemben - legyen ismerős vagy idegen - műveltségi kategóriaként valamely irányú és tartalmú elvárást fogalmazzunk meg, nincs létjogosultsága. Elvárást kizárólag önmagával szemben fogalmazhat meg az ember, kritikai alapon. Ez lehet mindennek az alapja. Imperare sibi maximum imperium est, ugyebár.
Jómagam az esetek többségében kínosan ügyelek a nyelvtanilag megfelelő, választékos megfogalmazott és helyesen tagolt mondatszerkezetek megalkotására, vajmi kevés sikerrel, de ez az én bajom. Ezt másoktól nem várom el... Egyáltalán, milyen jogon várhatnám el?
Véleményem szerint a legtöbb amit tehetünk (a mindennapokban is) az, hogy a kérdésre - legyen bár egy nyelvészt hirtelen felindulásból elkövetett öngyilkosságba hajszoló hibákkal is tűzdelve - igyekezzünk a magunk igényszintéhez igazított módon választ adni.
Példa lesz, zsinórmérték. Nem több, nem kevesebb.

Úgy értelmezendő, hogy egy dolog az, amikor valakit azért tépünk darabokra, mert helyesírási hibákkal tűzdelve írja meg hozzászólását és más dolog az, amikor valakit azért küldenénk el a vérvörös francba, mert paraszt. Az előbbi szerintem műveltségi - értsd iskolázottsági - kérdés (erre vonatkozott az idézett hozzászólásom), az utóbbi műveltség - értsd szocializáltság - kérdése. Előbbi attól, hogy nem erős a nyelvtanban, még lehet ember, utóbbi paraszt marad akkor is, ha száz diplomája van.

Idézet:

Ebben maradtunk!
Most töltök egy felest, már úgyis akartam inni egyet, igaz még a múlt héten, de ezt, most a Te egészségedre iszom meg! ;)

Már megint mibe keveredtem? :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: imi36
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2015.02.11. 22:10 
Guru
Guru

Imi36 írta:

Gallaca írta:

Aki korpa közé keveredik, megeszik a disznók :nyelves:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.02.11. 22:26 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 819 alkalommal
Kapott köszik: 1843 alkalommal
Széria kód: E63
Motor tipusa: N63B48tu
Évjárata: 2006
Kivitele: Coupe
imi36 írta:
Imi36 írta:

Gallaca írta:

Kép
Milyen disznó? Részegdisznó? :nyelves: :hehe

Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2015.02.11. 22:48 
Guru
Guru

Gallaca írta:
imi36 írta:
Imi36 írta:

Gallaca írta:

Kép
Milyen disznó? Részegdisznó? :nyelves: :hehe

Ha már Kzolee jóvoltából megidéztük Hofit, akkor:

Tudod mi a különbség a disznó és a malac között?

A malac az ólból, a disznó meg a kocsmából jön ki ;)

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.02.11. 23:22 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 762 alkalommal
Kapott köszik: 1044 alkalommal
pl. a pozitív feedback ( köszi ) mellé lehetne egy negatív feedback is , aztán ha valaki egy hsz.-al kiérdemel 5 ilyet az pl. legyen felfüggesztve vagy korlátozva , pl. 10-nél meg a soha viszont nem látásra ...

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: Bor3sz
Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.02.11. 23:36 
Moderátor
Moderátor

Adott köszi: 74 alkalommal
Kapott köszik: 299 alkalommal
Motor tipusa: M57 M62
Évjárata: 2002
Blog: Blog megtekintése (4)
Tiszteletem a csapatnak.

Tudom kicsit el voltam tűnve mostanság, ez sokaknak fel sem tűnt, sokaknak feltűnt, de annál többek szarták le :mrgreen:
Nem is ez a lényeg. Mióta az eszemet tudom, és volt elképzelésem az autóról, meg hogy mi is az, tetszett az e39, ez tény!
már akkor kis lurkóként álmodtam egy autóról ami sok mindenben olyan hogy nincs párja. Az évek során ehhez a "tanulmány" autóhoz csak jöttek az ötletek, és megoldások, extrák. Gyarapodott a kisautó tudása. De ez csak fejben létezett, és lehetőségem sem volt ezt megvalósítani. De mikor már kezdtem kicsit a saját lábamra állni, láttam az 1% esélyt arra, hogy lehet lesz belőle valami.

Neki álltam papírra vetni terveimet, számolgattam, gondolkodtam. Munkám során, volt hogy már a kaján spóroltam, csak a terv szerint tudjak spórolni, félrerakni. És egy szép napon már azon kaptam magam, hogy egy E39 volán mögött falom a KM-et haza az M3-ason, és az adásvételin a vevőnél az én nevem szerepelt.

Ez volt a 20i korszak. És ekkor regisztráltam ide. Azóta sokatokkal személyesen is találkoztam, és nagyon jó embereket ismerhettem meg, pár személlyel igazán jó barátságok is szövődtek. Én hálás vagyok, hogy ide, ehhez a klubhoz tartozhatok.

Kép

Ez az autó egy szűk esztendőt töltött nálam, ez idő alatt megismertem a szériát, és okosodtam, mert ahogy a Üvegtigrisbe is mondják : "ezzel pont átbasztak" :facepalm:

Majd elhatároztam magam, szériánál maradok, és Schnitzer Szabi, pár jó barát tanácsára megvettem A kocsit.
2000/9 525D Touring.
valahogy mindig is éreztem, hogy ilyen kell nekem. Touring, dízel, facelift, jó állapot.
Kép

Ez a hazahozatal napján készült.

És ahogy telt múlt az idő, nekem a kocsi bizonyított, soha sem hagyott cserben, étvágya kicsin, megbízható társ volt.
Nézhettek hülyének, de úgy érzem az autónak valami féle lelke van, vagy nem tudom, de mindig azt éreztem, hogy az autó hálás a sok, törődésért, és hogy egy percig sem hanyagoltam el.
Megfogadtam magamnak, ha nem "szopat le" akkor megmarad, és ameddig lehet megtartom és élvezem vele a kilométereket.

És itt jött a dolog. Megrajzolódott bennem egy kép, AZ AUTÓRÓL, ami eddig nekem csak a fejemben létezett. És éreztem, hogy itt az idő, lehetőség, hogy megvalósítsam ezt.

Kezdetnek azt a belsőt valósítottam meg ami nekem a legjobban tetszik az E39-ben. a Bézs :D

Elhatároztam, hogy annak ellenére, hogy sokan csak "hűűű de nagy szopás az, meg blaa-blaaa" jelzővel illette a tervem, belevágok a beltér cserébe.

Kezdetnek:

Az autó egy hibátlan szakadás és kopásmentes manuális azaz kézierő állítású fekete szövet belsővel és ehhez passzoló beltér elemekkel rendelkezett. Szürke tetőkárpit, szürke oszloptakarók, fekete műszerfal, és szőnyeg.

Kép
Kép

Radikális változásokat szerettem volna ezen a téren. Ezért pár hetet, infógyűjtéssel, és a megfelelő komplett szett beszerzésével töltöttem.

Majd eljött a nagy nap. Schnitzer Szabi barátommal nekiálltunk kiszedni mindazt ami nem kell már a belsejébe... azaz mindent :D

Kép

Majd jöhetett a legjobb rész, a szetthez teljesen kifűzött kábelköteget kaptam, na ezt a helyére kellet kötni, ahogy kell, itt sok WDS nyálazás, telefonos, és személyes segítség volt mikor elakadtam.

A hangulat viszont sose volt rossz a kis műhely mindíg röhögéstől volt hangos, sose voltam egyedül. átlag 3-4-en voltunk. amiből ugye mint a cigányoknál 1 dolgozott a többi nézte és osztotta az észt.

Kép

De volt, hogy szombat este 9-10-en vergődtünk össze, Haminda is tiszteletét tette. A brigád nagy része, kiment sörözni 9 felé. 2-en maradtunk Ádámmal.... úgy , hogy nem voltak ott a "zavaró" tényezők, :mrgreen: kicsit gyorsabban haladt a munka, sec-perc alatt helyre kerültek a beltér darabjai. :roker: Mikor visszaért a brigád pár óra és jópár sör múlva, meglepődtek, hogy haladunk, :shock: :shock: kérdezték is, hogy ha így haladunk vissza menjenek még pár sörre, és mire visszatérnek ismét kész is? :facepalm: :facepalm: :facepalm:

Szépen lassan összeállt a dolog.

Kép
Kép
Kép
Kép

A színkombónál elég egyéni lettem. Az a döntés született fekete nagyszőnyeg marad, Zongoralakk fekete berakással, fekete kapaszkodókkal.... :nyelves: :nyelves: szép?

Kép
Kép
Kép
Kép

Később bekerült egy M-es kormány is

Kép

Kép

Kép

Kép

Nagyon élveztem az autón történő munkát, és már ekkor az járt a fejemben, hogy még-még-még

Ezután kb 5-6 hónap anyagbegyűjtés volt, a soron következő project-emhez a kocsival. Szegénykém amilyen jó volt, annyira kezdte mutatni, hogy hát érti ő hogy NON-STOP, de mikor nyit? Kezdődő rozsdafoltok az ajtókon élben, a gépháztetőn, és a csomi ajtón, rengeteg kavics nyom a lökösökön... megérdemelte a javítást, hát hajrá. Ezzel egy időben egy extra listát is a fejemben össze állítottam, és kezdtem begyűjteni amit csak tudtam, PDC, Esőszenzor, xenon, ülés fűtés, 16:9... stb...

Majd ismét nekiálltunk és építettünk!

Előre szólok, itt nem fogok teljes leírást adni a lejjebb látottakról, erről, külön, egy hosszabb, tartalmasabb, több képpel, videóval teletűzdelt leírást készítek nektek.

Bekerültek a kiszemelt extrák, és a rozsdamentes elemek is beszerzésre kerültek.

Kép

Majd teljes szétszedés következett, (ez már Eger-ben)

Kép

Ezt követően, hosszas, festési és szét-összeszerelési folyamat következett.

Majd a nap mikor kijelenthető volt félve, hogy a nagy munka véget ért 2015.01.30.

És itt jön a lényeg, az autó amit megálmodtam ott állt a napfényben, és csak arra várt, hogy beüljek és meghajtsam :D
Egy pici könycseppet is elmorzsoltam mikor hazaértem és volt időm leülni a műhelyben és csak nézni nyugodtan mi is készült el.

Kép

Kép

Estoril Blue színt kapott, teljes M Optikával

Kipufogót sem sajnáltam megcsináltatni M5-höz hűen, nevetségesnek tartom az M lököst a D pipacsövekkel, vagy a kókány művek Miskolc benzines ordító szar csöveivel.... nekem vagy ilyen, vagy semmi... de ízlések és pofonok.
Ja nem csak dísz a másik oldal... mind a 4 vég kivezetésre szolgál, nem csak a fele igazi :D

Kép

Bármikor ha kimegyek ezek a szemek figyelnek, és én a végtelen hálát látom benne amit a kocsi sugároz felém, hogy ilyen gazdája van.

Kép

De nincs vége, rengeteg tervem van még az autóval, csak mindig vannak lassító, hátráltató tényezők...
(a mennyibe került? miért ilyenre? stb kérdésekre nem adok választ)
Ha nem tetszik, a véleményed kérlek tartsd meg magadnak, és menny ki és nézegesd a sajátod :evil:
Köszönöm, hogy elolvastad a monológom :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kanyobence az itt látható tagok köszönték meg: 21 admin, barbrady, F_E_K_, jimbi525d, jlaci74, kzolee, leslie, odus, PeterE39, petya1 és 11 több felhasználó
Értékelés: 100%
Vissza a tetejére
 Profil Facebook  

HozzászólásElküldve: 2015.02.11. 23:52 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 427 alkalommal
Kapott köszik: 479 alkalommal
Széria kód: E60
Motor tipusa: 535d
Évjárata: 2005
Hatalmas tetszik! Ezért megérte várni! Remélem nyárra kap valami hozzá illő bitang felnit :franko: Ez egyébként estoril blue, vagy valami egyedi keverés? Nagyon komolyan néz ki :wink:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.02.12. 00:03 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 762 alkalommal
Kapott köszik: 1044 alkalommal
kanyobence írta:
Tiszteletem a csapatnak.

.........

Bence , gratulálok !
Elég "paraszt" lett !
A bézs belső barna műszerfallal nekem is a gyengém , a komfortszék miatt meg újra el tudnék csábúlni egy 5er felé...

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.02.12. 07:47 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 2 alkalommal
Kapott köszik: 955 alkalommal
Motor tipusa: M54
Gratulálok! Szemet gyönyörködtető, szép munka. :taps: :franko:

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.02.12. 08:12 
Törzsvendég
Törzsvendég

Adott köszi: 124 alkalommal
Kapott köszik: 40 alkalommal
Motor tipusa: S62
Évjárata: 2000
Nagyon szép! Gratula.
Egyszerűen retinapetting az egész átalakulás. Tapstapstaps :)

Szifonról voltam

Vissza a tetejére

HozzászólásElküldve: 2015.02.12. 08:39 
E39 FAN
E39 FAN

Adott köszi: 259 alkalommal
Kapott köszik: 358 alkalommal
Széria kód: F01
Motor tipusa: 40D
Évjárata: 2010
nagy.matyika írta:
Hatalmas tetszik! Ezért megérte várni! Remélem nyárra kap valami hozzá illő bitang felnit :franko: Ez egyébként estoril blue, vagy valami egyedi keverés? Nagyon komolyan néz ki :wink:

Nem olvastal figyelmesen, a szint illetoen ( ulj le, eggyes :nyelves: ).
Bence a vegen irja a szint....

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 25847 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 1139, 1140, 1141, 1142, 1143, 1144, 1145 ... 1293  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]