Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: OBDII hibaolvasó avagy MODIC hibaolvasás

2015.10.24. 01:05

atesz155 írta:Hali,
van egy olyan gondom INPA-val, hogy a motor és az automata váltón kívül más modulra nem tudok csatlakozni: INPA IFH-0009: NO RESPONSE FROM CONTROL UNIT ERRORS
Pár hozzászólással ezelőtt írta rockerekhu, hogy azért nem tudok csatlakozni mert nincs scriptelve. Sajnos nem tudom, hogy hogyan kell scriptelni.
Viszont német és angol fórumokon olvastam, hogy akinek ilyen hibája van, akkor össze kell kötni a 7-es és 8-as lábat a K+DCAN kábel adapterénél, mert a 7-es lábon jönnek a motor és a váltó adatai, a 8-as lábon pedig a többi modulé. OBD lábkiosztás
Működhet ez így?

Igen, úgy emlékszem össze kell kötni.

2015.10.24. 13:07

Tano írta:Ez is az egyszerű kicsomagolós verzió. Így kell felrakni.
Előfeltételek:
Install .Net Framework 4.5.1, Ediabas 7.3 (Standard tools 2.12), Java, vcredist_x86 and vs90_piaredist. (Persze ha már fent vannak akkor nem kell)

Aztán:
Unpack for example, D:\Rheingold.
Copy SQLiteDBs in Rheingold\SQLiteDBs\
Run D:\Rheingold\TesterGUI\bin\Release\ISTAGUI.exe.
If you ask a license, enter the file License.txt. Enter the number 1 in the ISIS, ignore the error.

Ennyi. Akinek ez bonyolult, az ne diagolgasson...:D

.NET 4.0-án megy? XP-re sajnos nem megy fel a 4.5.1.

2015.10.24. 13:30

odus írta:
Tano írta:Ez is az egyszerű kicsomagolós verzió. Így kell felrakni.
Előfeltételek:
Install .Net Framework 4.5.1, Ediabas 7.3 (Standard tools 2.12), Java, vcredist_x86 and vs90_piaredist. (Persze ha már fent vannak akkor nem kell)

Aztán:
Unpack for example, D:\Rheingold.
Copy SQLiteDBs in Rheingold\SQLiteDBs\
Run D:\Rheingold\TesterGUI\bin\Release\ISTAGUI.exe.
If you ask a license, enter the file License.txt. Enter the number 1 in the ISIS, ignore the error.

Ennyi. Akinek ez bonyolult, az ne diagolgasson...:D

.NET 4.0-án megy? XP-re sajnos nem megy fel a 4.5.1.

Én XP-n használom a Rheingoldot.

2015.11.02. 21:18

Sziasztok!

Rászántam magam, és rendeltem az e-bayről egy K+Dcan kábelt.
Elkezdtem feltelepíteni a CD-n kapott pdf alapján a progikat, Win7 32 bit-es laptopra: a STEP1 sikerült "Windows XP Service Pack 3" kompatibilitás üzemmód használatával (nem volt semmilyen hibaüzenet), majd a STEP2-ben, mikor az INPA progit akarom telepíteni, kapom a következő hibaüzenetet a "BMW Group Rectification programs UK" kiválasztása után.
Próbáltam rákeresni a gúgliba, hogy mit kéne hogyan, de Win7 alatt valahogy másoknak nincs bajuk a "Windows XP Service Pack 3" mód mellett. :roll:
Légyszi, segítsetek. :)

2015.11.03. 08:33

FuReady írta:Sziasztok!

Elkezdtem feltelepíteni a CD-n kapott pdf alapján a progikat, Win7 32 bit-es laptopra: a STEP1 sikerült "Windows XP Service Pack 3" kompatibilitás üzemmód használatával (nem volt semmilyen hibaüzenet), majd a STEP2-ben, mikor az INPA progit akarom telepíteni, kapom a következő hibaüzenetet a "BMW Group Rectification programs UK" kiválasztása után.
Próbáltam rákeresni a gúgliba, hogy mit kéne hogyan, de Win7 alatt valahogy másoknak nincs bajuk a "Windows XP Service Pack 3" mód mellett. :roll:

Dobj egy email cimet puben és küldök egy másik leirást amit képpel van ilusztrálva minden win7 reged van hozzá?

Ezt a hozzászólást a szerzőnek rockerekhu az itt látható tagok köszönték meg: FuReady
Értékelés: 4.76%

2015.11.03. 08:56

rockerekhu írta:

Dobj egy email cimet puben és küldök egy másik leirást amit képpel van ilusztrálva minden win7 reged van hozzá?

Ment a pü. :wink:

2015.11.07. 18:21

FuReady írta:
rockerekhu írta:

Ment a pü. :wink:

Nagy örömmel osztom meg veletek, hogy a K-Dcan kábelem működőképessé vált, ami nem jöhetett volna létre rockerekhu kolléga (Laci) hathatós, konkrétan TeamViewer távsegítsége nélkül. :)
Hatalmas köszönet érte itt is! :wink:

2015.11.26. 17:03

hali vettem egy progit ebayről minden fel van telepítve viszont az inpába belépve csak a töltést jelzi a gyújtást nem és a dis-t se tudom használni mert nem akar csatlakozni mi lehet a baj? köszi a segítséget

2015.11.26. 17:38

Bazsi525 írta:hali vettem egy progit ebayről minden fel van telepítve viszont az inpába belépve csak a töltést jelzi a gyújtást nem és a dis-t se tudom használni mert nem akar csatlakozni mi lehet a baj? köszi a segítséget

Keress vissza itt a kábelekre, hogy megfelelő a lábkiosztás- forrasztás-kapcsoló!

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: Bazsi525
Értékelés: 4.76%

2015.11.26. 17:51

Köszi holnap ránézek remélem csak annyi lesz a baj

Az én iPhone készülékemről küldve a Tapatalk segítségével

2015.11.28. 23:57

hali megnéztem össze van forrasztva a 7es és 8as láb valakinek valami ötlet?

2015.11.29. 00:20

Bazsi525 írta:hali megnéztem össze van forrasztva a 7es és 8as láb valakinek valami ötlet?

De milyen kábeled van? Mert azt nem árultad el.

2015.11.29. 00:46

ezt rendeltem

http://www.ebay.com/itm/BMW-USB-OBD-Dia ... 69&vxp=mtr

2015.11.29. 21:31

Bazsi525 írta:ezt rendeltem

http://www.ebay.com/itm/BMW-USB-OBD-Dia ... 69&vxp=mtr

A DIS nem fog menni míg a gyújtást nem látja.E39-en használod?

2015.11.29. 22:40

Igen egy 525 tdsen szeretném használni

2015.11.30. 11:54

Bazsi525 írta:hali megnéztem össze van forrasztva a 7es és 8as láb valakinek valami ötlet?

Probald igy inditani
1.Ediabas
2.ifsrv32
3.Diaghead
4 vmware

Sent from my iPhone using Tapatalk

2015.11.30. 11:54

Probald igy inditani
1.Ediabas
2.ifsrv32
3.Diaghead
4 vmware

2015.12.07. 21:56

rockerekhu írta:

Probald igy inditani
1.Ediabas
2.ifsrv32
3.Diaghead
4 vmware

holnap kipróbálom

2015.12.07. 23:15

Bazsi525 írta:
rockerekhu írta:

Probald igy inditani
1.Ediabas
2.ifsrv32
3.Diaghead
4 vmware

holnap kipróbálom

Ha nem megy irj püt és segitek

2015.12.07. 23:29

Ok köszi fontos lenne mert olyat produkál az autó amit eddig nem nagyon tudtak hova tenni

Hozzászólás küldése

VigLink badge