Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Felni

2016.01.17. 14:48

kanyobence írta:
Afterdark írta:Ajánljatok légyszi egy pesti profi gumis/felnis műhelyet, ahol szakértően átnézik a kerekeimet, nemcsak úgy tessék-lássék....

Köszönöm

felnijavitas.eu
1154 Budapest, Szentmihályi út 68
Részemről teljes a megelégedettség!

Hozzájuk járok mindkét kocsimmal, de mindig fullon vannak, állandó rohanás, emiatt kicsit felszínesek. :(

2016.01.17. 20:51

Afterdark írta:
kanyobence írta:
Afterdark írta:Ajánljatok légyszi egy pesti profi gumis/felnis műhelyet, ahol szakértően átnézik a kerekeimet, nemcsak úgy tessék-lássék....

Köszönöm

felnijavitas.eu
1154 Budapest, Szentmihályi út 68
Részemről teljes a megelégedettség!

Hozzájuk járok mindkét kocsimmal, de mindig fullon vannak, állandó rohanás, emiatt kicsit felszínesek. :(

Este 10 kor kell menni :)
Nekem a styl 32-t este 23.20 kor gumizták... Csak én voltam.
Tudom ez munkás embernek nem opció, nekem pont belefért egy mozi után :)

2016.01.20. 14:58

sziasztok!

ET23-mas felnivel és 245-ös gumival nem lesz gondom vajon? Van egy felni, ami nagyon tetszik, de 23-mas az et-je...

2016.01.20. 19:04

dreizwanzig írta:sziasztok!

ET23-mas felnivel és 245-ös gumival nem lesz gondom vajon? Van egy felni, ami nagyon tetszik, de 23-mas az et-je...

Nem hiszem. Nekem is 245-ös gumi van a 39-en. Csak nem a fészbukos styl80 tetszett meg?

2016.01.20. 19:14

Gallaca írta:

Nem hiszem. Nekem is 245-ös gumi van a 39-en. Csak nem a fészbukos styl80 tetszett meg?

Dede. Arra palyazom. Ha minden igaz akkor mar az enyem lesz :) regota fajt a fogam egy szep felnire most meg kicsit meginogtam, hogy az eddigi semmilyen felnijeimet nem kellett felteni, most meg majd felhetek, hogy egyszer teglan talalom a kocsit :( bar tudom, ettol sokkal dragabb felnik is vannak az utcan.

Tapatalk-kal küldve az én SM-N9005-el

2016.01.20. 20:02

dreizwanzig írta:
Gallaca írta:

Dede. Arra palyazom. Ha minden igaz akkor mar az enyem lesz :) regota fajt a fogam egy szep felnire most meg kicsit meginogtam, hogy az eddigi semmilyen felnijeimet nem kellett felteni, most meg majd felhetek, hogy egyszer teglan talalom a kocsit :( bar tudom, ettol sokkal dragabb felnik is vannak az utcan.

Szép kerék. Nem is értem, hogy mi volt az űrhajózás vele a fészen, hogy jó-e E39-re, az az E39 lifestyle edition gyári felnije. De amúgy 235-ös gumi való rá.

2016.01.20. 20:09

Nem-nem. Ez e38 felni!!! Ugyhogy majd meg mehetek atalakittatni az agyatmerot!

2016.01.20. 20:14

E38
E39
és cikkszám alapján e38 felni. Annak meg ugye kisebb az agya.

2016.01.20. 20:44

dreizwanzig írta:E38
E39

Ohh valóban, az szívás, a felgenkatalog nem írta, hogy más Et-s a kettő. Múlt héten pedig majdnem vettem egy 39-est, amin ilyen kerék volt.

2016.01.20. 20:48

Gallaca írta:
E39

Ohh valóban, az szívás, a felgenkatalog nem írta, hogy más Et-s a kettő. Múlt héten pedig majdnem vettem egy 39-est, amin ilyen kerék volt.

az ET-vel szerintem nagy gond nem lehet. 3mm-rel lesz bentebb a kerék, mint sima e39 felninél. csak az agyátmérő a szívás, de azt is meg lehet oldani.

2016.01.20. 20:56

dreizwanzig írta:
Gallaca írta:
E39

az ET-vel szerintem nagy gond nem lehet. 3mm-rel lesz bentebb a kerék, mint sima e39 felninél. csak az agyátmérő a szívás, de azt is meg lehet oldani.

ET-vel nem is hiszem, bár beljebb lesz ami nem olyan jó, de azt hittem e39 felni, mert 38-on fehér holló. Sajátomon is fel van szúrva az E60 felni, az nem probléma.

2016.01.20. 21:05

Gallaca írta:
dreizwanzig írta:
Gallaca írta:
E39

ET-vel nem is hiszem, bár beljebb lesz ami nem olyan jó, de azt hittem e39 felni, mert 38-on fehér holló. Sajátomon is fel van szúrva az E60 felni, az nem probléma.

Hát a kalkulátorok szerint 3mm a különbség. Meg merjem venni?

2016.01.20. 21:21

dreizwanzig írta:
Gallaca írta:
dreizwanzig írta:
Gallaca írta:
E39

Szerintem nyugodtan.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Gallaca az itt látható tagok köszönték meg: dreizwanzig
Értékelés: 4.76%

2016.01.20. 21:24

Gallaca írta:
dreizwanzig írta:
Gallaca írta:
dreizwanzig írta:
Gallaca írta:[quote="dreizwanzig"]E38
E39

Szerintem nyugodtan.[/quote]
Thx.

2016.01.20. 22:29

Üdv.

Touring alá befér-e, vagyis inkább az a kérdés, hogy beleér valahol a 8,5"x17 ET 13? 245/35-el? (mind a négy kerék ugyanilyen méretű)
Köszi

2016.01.21. 07:13

handgeschaltet írta:Üdv.

Touring alá befér-e, vagyis inkább az a kérdés, hogy beleér valahol a 8,5"x17 ET 13? 245/35-el? (mind a négy kerék ugyanilyen méretű)
Köszi

Simán befér.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: handgeschaltet

2016.01.21. 21:21

kzolee írta:
handgeschaltet írta:Üdv.

Köszi

Simán befér.

Bocsánat, elírtam a gumiméretet az 235/45 akart lenni , de akkor ezek szerint ez is befér.

2016.01.24. 14:22

Sziasztok, új tag vagyok még, illetve 5-ös tulajnak is új vagyok. Szeretnék valami szép felnit venni majd tavaszra, nézegettem, lenne is ami tetszik, viszont nem tudom hogy et szám alapján mettől meddig érdemes nézelődni, tudom hogy 20 a normális, viszont lenne egy pár ami tetszik, csak vagy et35 vagy et10. Mi az ami még kényelmesen elfordul, elfér alatta, bármilyen nyomtáv nélkül?

2016.01.24. 23:51

kanyobence írta:Sziasztok

Styling 65 felnit 18-as méretben keresek.
Kerestem újat. 340€ / darab...
Replikát nem találtam. Segítsen már valaki, hol keressem. EU-n belül.

Használt felnikkel lassan tele a f*szom, mert mire az általam elvárt állapotba kerül, vetekszik az új árával... És akkor inkább veszek azt.

Most tényleg. ( használt felni : homokolás, perem javítás, görgőzés, szóróás, csiszolás, fényezés, lakkozás, centír, gumi szerelés ) és a használt felni sincs ingyen.

Most lehet jönni, hogy minek ennyi pepecs... De a ránézésre szép felni is úgy vert a kocsin, hogy el se hinnétek.

Ritka az a használt felni amire nem lehetne 12-16 ezret elsztapsolni / darab.

De ha tudtok használtat, azért muti.... Hátha nem egy kocka viakolor szintjén van! :)

Most vagyok túl egy szett styling 32 teljes felújításon.... Nem árt profikhoz vinni, gépen forgatva nem volt szép látvány mennyire ütött.

Na akkor a lényeg : segítsetek új! Styling 65 replikát találni!
A google nem a barátom.

http://www.jofogas.hu/heves/BMW_E39_M_E ... tm?first=1

itt a te embered :)

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Afterdark az itt látható tagok köszönték meg: kanyobence

2016.01.25. 01:55

Afterdark írta:
kanyobence írta:Sziasztok

Styling 65 felnit 18-as méretben keresek.
Kerestem újat. 340€ / darab...
Replikát nem találtam. Segítsen már valaki, hol keressem. EU-n belül.

Használt felnikkel lassan tele a f*szom, mert mire az általam elvárt állapotba kerül, vetekszik az új árával... És akkor inkább veszek azt.

Most tényleg. ( használt felni : homokolás, perem javítás, görgőzés, szóróás, csiszolás, fényezés, lakkozás, centír, gumi szerelés ) és a használt felni sincs ingyen.

Most lehet jönni, hogy minek ennyi pepecs... De a ránézésre szép felni is úgy vert a kocsin, hogy el se hinnétek.

Ritka az a használt felni amire nem lehetne 12-16 ezret elsztapsolni / darab.

De ha tudtok használtat, azért muti.... Hátha nem egy kocka viakolor szintjén van! :)

Most vagyok túl egy szett styling 32 teljes felújításon.... Nem árt profikhoz vinni, gépen forgatva nem volt szép látvány mennyire ütött.

Na akkor a lényeg : segítsetek új! Styling 65 replikát találni!
A google nem a barátom.

http://www.jofogas.hu/heves/BMW_E39_M_E ... tm?first=1

itt a te embered :)

Szuper vagy, fel is keresem a hirdetőt!

Szerk: 23.50 körül írtam neki, hogy érdekel, most reggel (09.00) válaszolt, hogy már elkelt.
Hát ez van :(
Hozzászólás küldése

VigLink badge