Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2006.11.16. 18:30

Hy!

Nekem két napja elkezdett zúgni valami az autóban. Nem túl hangos, de meglehetősen bosszantó. Csak gyanítom, hogy AC. Az biztos, hogy nem az állófűtés. Az érdekes az, hogy az utastérben hallatszik a legjobban. Kívülről nem sokat hallani és a motortérben sem olyan hangos mint bent.

Valaki tud nekem segíteni mi lehet a baj?

Ja és a szerelő azt mondta, hogy a gép sem tudja egyértelmüen kiszűrni az AC-t, csak annyit hogy üzemanyag rendszer problem. :wink:

2006.11.17. 00:31

kzoli819 írta:Hy!

Nekem két napja elkezdett zúgni valami az autóban. Nem túl hangos, de meglehetősen bosszantó. Csak gyanítom, hogy AC. Az biztos, hogy nem az állófűtés. Az érdekes az, hogy az utastérben hallatszik a legjobban. Kívülről nem sokat hallani és a motortérben sem olyan hangos mint bent.

Valaki tud nekem segíteni mi lehet a baj?

Ja és a szerelő azt mondta, hogy a gép sem tudja egyértelmüen kiszűrni az AC-t, csak annyit hogy üzemanyag rendszer problem. :wink:

Hi!

szerintem a soför ülés alatti(persze kivül a müanyag fedél alatt) ac pumpa haldoklik.Nekem mielött megállt ugyan ezt hallottam. :cry:

2006.11.22. 20:02

Kösz Laci a tippet, így rövidre tudtam zárni a hiba keresést.
Marha nagy mákom volt.
Megrendeltem az AC-t hétfőn, keddre megjött. Szerdán elvittem a szerelőhöz, beálltunk a műhelybe, mikor újra meg akartuk hallgatni az AC-t, hogy fölösleges munkát ne végezzünk, az autó már nem idult be. AC csere, autó indul.
A hiba észlelése és a végső leállás között az autóval nem mentem 50 km-t. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar megáll. Lehet teszek egyet az autóba tartaléknak. ha külföldön megáll, legyen kéznél egy.

2006.11.22. 20:35

kzoli819 írta:Kösz Laci a tippet, így rövidre tudtam zárni a hiba keresést.
Marha nagy mákom volt.
Megrendeltem az AC-t hétfőn, keddre megjött. Szerdán elvittem a szerelőhöz, beálltunk a műhelybe, mikor újra meg akartuk hallgatni az AC-t, hogy fölösleges munkát ne végezzünk, az autó már nem idult be. AC csere, autó indul.
A hiba észlelése és a végső leállás között az autóval nem mentem 50 km-t. Nem gondoltam volna, hogy ilyen hamar megáll. Lehet teszek egyet az autóba tartaléknak. ha külföldön megáll, legyen kéznél egy.

szia!

örülök,hogy tudtam segíteni és a legkevesebb boszusággal megusztad a problémát!Végülis ez a legfontosabb haszna ennek a forumnak,hogy tudjunk hasznos tanácsokat adni és kapni!!

üdv Laci!

2007.02.19. 18:09

Nekem is most lett kész és vezetőülés alatti ac volt a ludas az idei ár 57eft.ha valakinek kell a cím írjon.nem én árusítom csak gondoltam leírom a 2007-es árat.

remélem nem mostanába sz..ik be megint :D

2007.02.19. 20:36

Nagyon nagy árakkal dobálóztok itt(is), ajánlom a ko-csi.hu-t , persze ha gyári új VDO meg ilyesmi megfelel. a legdrágább AC sem kerül 28e-nél többe. és ugyanaz van a dobozban mint máshol. voltam ott, van 30d fenék alatti meg tankban lévő stb stb.

2007.02.20. 11:48

Sziasztok!

Én is hasonló cipőben járok, morgó hangot hallok az ülésem alól...well!
Mit tapasztaltatok mielőtt tönkrement volna az AC pumpa?
Azon kívül, hogy morgott a vezető ülés alatt, a kocsi teljesítménye is kisebb volt?
Elmondások alapján ha csak szimplán morog, akkor valószínű, hogy bemeneti dugulása van és ilyenkor célszerű a tankon belüli szűrőt is megnézni. Ti ezzel foglalkoztatok? Mekkora meló lenne?

Felhívtam a BMW_Power által emlitett Ko-csi.hu -t és az enyémhez Br. 35,000-ért mondtak AC pumpát.

Üdv,
Szemi

2007.02.20. 16:37

uff, hamu a fejemre, +Áfa azt lehagytam. De még mindig jobb mint megvenni a wallisban ugyanazt.

Jaja, a kosz a tankban. Faszi nekemis felhívta figyelmem hogy a tankot ki kell takarítani mert az AC-ban vékony műanyag lapátok vannak és sitty sutty törnek. Én egy kis egézségügyi váladékelszívóval "porszívóztam" ki a tank alját. volt benne trutyi nemkevés. Szerencsére a szivattyú házánál halmozódik fel a nagyja, nem nehéz kiszívni.

2007.12.21. 17:17

Horop-hop-hopp, lehet ettől állt meg a verdám! A mély múúúúúú szerű búgó hang az nem a kályha? Mert én is hallottam mostanában ilyet, mielőtt leadta a szerelást a technika!

AC üllés alatti és tankban levő is van.

2008.04.24. 22:33

Sziasztok!

Ha kell tankba levő átemelő szivattyú akkor 23000-ért tudok 1-et adni,ha üllés alatti kell azt pedig 45000-ért. olyan kocsiból származik ami 60000-et ment. E39-es dízelekhez jó. ha kell leírom nektem melyik típusokhoz okés.
üdv és szóljatok ha kell. a gyári ára a tankban levőnek 42800Ft az üllés alatti pedig 74000tudtommal jelenleg.

Re: AC üllés alatti és tankban levő is van.

2008.04.26. 08:12

temes írta:Sziasztok!

Ha kell tankba levő átemelő szivattyú akkor 23000-ért tudok 1-et adni,ha üllés alatti kell azt pedig 45000-ért. olyan kocsiból származik ami 60000-et ment. E39-es dízelekhez jó. ha kell leírom nektem melyik típusokhoz okés.
üdv és szóljatok ha kell. a gyári ára a tankban levőnek 42800Ft az üllés alatti pedig 74000tudtommal jelenleg.

Ennél kevesebbért tudok adni új pumpát, gyári beszállítótól. ;)

Az ülés meg csak 1L.:)

Ez csak egy lehetőség

2008.04.28. 12:59

Szia AtiTDI!

Én csak egy lehetőséget írtam a Fórumos tagoknak,hogy vannak ilyen pumpáim, ha esetleg kell valakinek.
Akkoriban nekem is jól esett volna egy ilyen lehetőség.
Nem vagyok alkatrészkereskedő :( "még" ,szerintem nem is leszek.
Az ülés meg 1l felírtam. Lecke megtanúlva. Azért remélem nem a piszkálódás dominált a hozzászólásodban.
üdv
temes

2008.04.29. 21:49

eddig kétszer csinálta akocsi ma és 2 héttel ezelőtt megyek, piroslámpa megállok és elkezd dadogni.. mintha le akarna fulladni, automata állok a féken dadog egy 5-10mp-ig aztán abbahagyja és utána semmi gond. Ez ac lehet?

2008.04.30. 10:39

ddome írta:eddig kétszer csinálta akocsi ma és 2 héttel ezelőtt megyek, piroslámpa megállok és elkezd dadogni.. mintha le akarna fulladni, automata állok a féken dadog egy 5-10mp-ig aztán abbahagyja és utána semmi gond. Ez ac lehet?

Sokminden más is lehet, pl. eldugult szűrő. Egy elektromos AC élettartama 150k +-20k km, ha kb. ennyi vana kocsidban akkor esélyes az is...

2008.05.02. 08:48

atiTDI írta:

ejnye-ejnye atiTDI, amikor nekem kellett cserélni szivatyút akkor még nem voltál 45 alatt :evil:
amúgy egy árban voltál a helyi díleremmel azért nem taliztunk személyesen ezért a cuccért :D
üdv

2008.05.02. 11:02

bekog írta:
atiTDI írta:

ejnye-ejnye atiTDI, amikor nekem kellett cserélni szivatyút akkor még nem voltál 45 alatt :evil:
amúgy egy árban voltál a helyi díleremmel azért nem taliztunk személyesen ezért a cuccért :D
üdv

Magam is meglepődöm mindig, napról-napra olcsóbb minden, nagy az árverseny.
Felhasználó szempontjából persze ez kedvező, de a kereskedőnek meg egyre kevesebb a haszna...:(

2008.05.30. 23:25

Sziasztok.

Nekem is E39 525tds van. Az ac-n ami a tankban van mar nicsenek fogak ami nyomná az anyagot de az auto megy, addig még el nem éri a a kb 10litert. utána megál.
) nekem is van a söför alatt is)? év 98. hogy tudnám megnézni,h meik tankba menyi liter van a muszeroran. (hanyas szám alatt!?) szétszedtem a tartelyok teteét az egyikben 2cm a másikba 20cm magaságban ál az anyag. Hiba oka? Aki tud valamit szivesen várom. kösz a segítséget. :lol:

2008.05.30. 23:57

Sszoke írta:Sziasztok.

Nekem is E39 525tds van. Az ac-n ami a tankban van mar nicsenek fogak ami nyomná az anyagot de az auto megy, addig még el nem éri a a kb 10litert. utána megál.
) nekem is van a söför alatt is)? év 98. hogy tudnám megnézni,h meik tankba menyi liter van a muszeroran. (hanyas szám alatt!?) szétszedtem a tartelyok teteét az egyikben 2cm a másikba 20cm magaságban ál az anyag. Hiba oka? Aki tud valamit szivesen várom. kösz a segítséget. :lol:
Ha az egyik felébe sok van akkor az átemelő szivattyú a szar.

szia

2008.08.21. 17:44

Valaki tudna segiteni az a problémám hogy a muszerfalon a uzemanyagmérö nem akar merni pedig van az autoba benzin de ugy vetem észre hogy a kuton tankoltam 20. lit,semi pedig mikor be álam 15lit. volt bene de az fix marat már 35 .lit kellet volna leni bene le vetem a sarut teljesen ureset mutat.

Re: szia

2008.08.21. 19:57

orban10 írta:Valaki tudna segiteni az a problémám hogy a muszerfalon a uzemanyagmérö nem akar merni pedig van az autoba benzin de ugy vetem észre hogy a kuton tankoltam 20. lit,semi pedig mikor be álam 15lit. volt bene de az fix marat már 35 .lit kellet volna leni bene le vetem a sarut teljesen ureset mutat.

Ha van időd holnap gyere el, megteszteljük a műszerfalat, meg a benzinmérőt.
Hozzászólás küldése

VigLink badge