Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

2009.04.24. 08:48

PMiki írta:Váci, Fóti, Dunakeszi-i, Gödi résztvevők vannak-e?
Ha igen esetleg lehetne-e egy úktözbeni találkozót szervezni, nekünk egy csöppet fölösleges lenne a Pólushoz elmenni.

PMiki

Helló Miki!
Akkor találkozzunk Dunakeszi, és onnan megyünk a Pólushoz :lol: csak a hangulat miatt. :oops:
Gabriella

2009.04.24. 11:52

Hi all!

Bocsi ha amatőrt kérdezek, de akkor most mikor lesz a találkozó pontos dátum szerint?
Lapozgatok előre hátra minden felé de csak zöldségpucolásról találok infót :)

Üdv: Hero

2009.04.24. 12:03

Hero írta:Hi all!

Bocsi ha amatőrt kérdezek, de akkor most mikor lesz a találkozó pontos dátum szerint?
Lapozgatok előre hátra minden felé de csak zöldségpucolásról találok infót :)

Üdv: Hero

holnap

2009.04.24. 12:06

Thánkyú efer! :wink:

2009.04.24. 19:23

Hero írta:Thánkyú efer! :wink:

Helo
Pontosan szombaton ápr 25-én 9-óra Polus parkoló
üdv zoli

2009.04.25. 07:48

Autó lemosva, asszem indulhatunk :lol:

2009.04.25. 07:49

na, elkiabáljam? :twisted: ...SÜT A NAP! :lol: (még) :lol:

2009.04.25. 18:48

na szuper volt (idézőjelbe legalábbis nekem, akinek sajna el kellett hamar jönnie)

én sajna nem tudtam sokáig maradni, de azért jutott nekem is pár finom falat! :lol:
kipróbáltam Lepke kocsiját. hát bazz a vényócam elbújhat! :lol: félelmetes darab, félelmetes menetteljesítménnyel, felszereltséggel..... sportgomb be, a kisagyam egy pillanatra hozzálapult a nyakcsigolyámhoz kick down-nál! :oops: ...az autómata pedig úgy tűnik a manuállal már legyőzhetetlen! :lol: 8) 8O :oops: :twisted: :wink:
szépek az E60-ak, azt meg kell állapítani és egyre többen vannak! :wink:
...de meg kell mondjam kevesen voltunk! 15 autó összesen. a 46-os társaság kivételesen nem képviseltette magát annyira, hogy többen legyenek nálunk...mármint a 39-eseknél. ...tehát ők is kevesen jöttek el. persze azok a hozzászóló huszárok, akik folyamatosan kérdezték mikor lesz tali, nem jöttek el. :roll:
jó kis csapat volt kinn, vagyis van. ...sajna nekem el kellett jönnöm, sajnálom! :cry:

2009.04.25. 19:54

Örülök, hogy eljöttetek nagyon jól éreztem magam. És valóban ez a hely jobb volt mit a tavalyi, a kilátás gyönyörű.
Úgy látom hamarosan e60-ra kell váltani a klub nevét....

Ja és Steve kérsz egy vodkát?

PMiki

2009.04.25. 20:19

Hazaértem én is Steve még mindig kér vodkát :D

2009.04.25. 20:21

Sajnálattal láttam hogy baromi kevesen voltunk mindkét klub részéről :(

E39-es kb 4-5 db
E60 4 db
E46 4-6 db (később érkezőkkel együtt)
E87 2 db (120D)

és most nem lehet arra fogni hogy nyaralni voltunk, mert még nem vagyunk nyaraló szezonba.

2009.04.25. 20:28

Labi írta:na szuper volt (idézőjelbe legalábbis nekem, akinek sajna el kellett hamar jönnie)

én sajna nem tudtam sokáig maradni, de azért jutott nekem is pár finom falat! :lol:
kipróbáltam Lepke kocsiját. hát bazz a vényócam elbújhat! :lol: félelmetes darab, félelmetes menetteljesítménnyel, felszereltséggel..... sportgomb be, a kisagyam egy pillanatra hozzálapult a nyakcsigolyámhoz kick down-nál! :oops: ...az autómata pedig úgy tűnik a manuállal már legyőzhetetlen! :lol: 8) 8O :oops: :twisted: :wink:
szépek az E60-ak, azt meg kell állapítani és egyre többen vannak! :wink:
...de meg kell mondjam kevesen voltunk! 15 autó összesen. a 46-os társaság kivételesen nem képviseltette magát annyira, hogy többen legyenek nálunk...mármint a 39-eseknél. ...tehát ők is kevesen jöttek el. persze azok a hozzászóló huszárok, akik folyamatosan kérdezték mikor lesz tali, nem jöttek el. :roll:
jó kis csapat volt kinn, vagyis van. ...sajna nekem el kellett jönnöm, sajnálom! :cry:

Sajnálom, hogy nem lehettem ott!
Sztem azért nem jött annyi 3-as, mert (beleolvastam a topic-jukba) inkább gyorsulgatni járnak.
Ez a fő téma Náluk. (ami persze nem baj)
Én is mennék, ide is, oda is, a kistesókkal is, csakhát az út picit hosszú nekem :cry:
Az tény, hogy az ótómatáé a jövő! Lassan már mást nem is gyártanak! Csak lenne mondjuk 5x ilyen hosszú életű... Kényelmes, praktikus és az optimálisat adja mindig, minden szituációban (ha jól működik).
A 35DA-t sajnos még nem sikerült kipróbálnom :cry:
Ha tehetném, biztos olyat vennék!

2009.04.25. 20:51

pappkari írta:Sajnálattal láttam hogy baromi kevesen voltunk mindkét klub részéről :(

E39-es kb 4-5 db
E60 4 db
E46 4-6 db (később érkezőkkel együtt)
E87 2 db (120D)

és most nem lehet arra fogni hogy nyaralni voltunk, mert még nem vagyunk nyaraló szezonba.

Én igazoltan voltam távol. :cry: Kép

Pedig készültem. Se kutyakiállítás, se telekjárat, semmi kötelező progi.............................................

2009.04.25. 21:19

Sziasztok
Hazaértünk :lol: gyönyörü volt az idö jókat ettünk -itunk megismertün sok klubtagot a hangulat az nagyon családias volt
köszönök mindenkinek mindent
üdv zoli

2009.04.25. 21:29

lepke írta:Sziasztok
Hazaértünk :lol: gyönyörü volt az idö jókat ettünk -itunk megismertün sok klubtagot a hangulat az nagyon családias volt
üdv zoli

Szia Lepke!
Autód jó még? (nyilván működik, ha hazaértél vele)
Hány gumit vágtak síkra Labiék? :lol: :lol: :lol:

2009.04.25. 21:43

Képek, videok nem készültek?

2009.04.25. 21:43

simi64 írta:
lepke írta:Sziasztok
üdv zoli

Szia Lepke!
Autód jó még? (nyilván működik, ha hazaértél vele)
Hány gumit vágtak síkra Labiék? :lol: :lol: :lol:

Helo simi
A kocsi még müködik a gumiknak semmi baja nincsen . A kocsival meg bárki mehetett aki akart :wink:
üdv zoli

2009.04.25. 22:00

Sziasztok,

jelentem mi is hazaértünk :wink: Igaz már korábban, csak nekem még volt másfelé dolgom.

Én is nagyon örültem mindenkinek aki ott volt :lol:

Lepke 535DA típusú csodafegyverét én is kipróbáltam....felejthetetlen :wink: Még egyszer köszönöm :!:

Labi "vényócát" is volt szerencsém kipróbálni.....másik felejthetetlen :wink: Még egyszer köszönöm :!:

Képek, videók mikor lesznek?
Steve épségben hazaért?? Aki ott volt tudja, miért kérdem... :lol:

2009.04.25. 22:23

Szuper volt minden-Mindenki(Lepke kocsija),köszönjük mindenkinek a szép napot.A kérdés igazából Steve kérsz még 1 vodkát?
Ciaó Baby!!!

2009.04.25. 22:46

Steve már akkor be volt mákolva, mikor én haza indultam! :lol: (13 órakor) :lol: ...el sem tudom képzelni, mit történhetett estig. :lol:

...remélem nem domboldalnak lefele indult haza! ...végül is irányban volt! :lol: :lol: 8)
Téma lezárva

VigLink badge