Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.10.18. 13:20

MChris írta:"telefonos" könyökölőből csak fekete színű van? :oops:

köszönöm szépen!
Nem tudtomal van szürke is meg bézs is.

2009.10.18. 13:25

admin írta:

köszönöm szépen!

Bézs van 100% -ra!

2009.10.18. 17:03

Pocilaci írta:
admin írta:

köszönöm szépen!

Bézs van 100% -ra!

Köszönöm Urak!

2009.10.19. 14:35

MChris írta:
Pocilaci írta:
admin írta:

köszönöm szépen!

Bézs van 100% -ra!

Köszönöm Urak!

Szürke is van 100%-ra! :wink:

2010.01.01. 13:50

jackson írta:
LACIKAtraffipaxboltHU írta:Tudom,hogy nem idevaló,de nem igazán találtam neki topicot!

Szóval... Gyári telefon! Kértem is hozzá már régen autós kártyát (ugyanaz a szám,mint a mobilomban...ha be van kapcsolva az autótelefon és hívják a számom,az autóban csörög ki...)!

Nos...

Ez szép és jó lenne,csak arra nem találtam megoldást,hogy hogy a bús pi**ába másoljam bele a telefonszámaim,mert így akárki hív,csak egy számot ír ki a BMW... De 1250 nevet nem tudok megjegyezni sehogy sem sajnos!

Segítsetek már,ha tudtok,bár szerintem ez halott kérdés helyből...

Szia!

E39 Telefon a topik neve ahova való. Csak a topik listában a második oldalon található (tessék lapozni is). Máskor ha nem találod használd a keresőt és a téma nevekben azonnal meg találja. :D
A tel-re a válasz valami olyat emlegette a srácok, hogy be kell rakni a másolás idejére a igazi telefon kártyádat ha jól emlékszem.

Jackson, akinek ugyancsak nincs átmásolva a lista

Bemész a szolgáltatódhoz mind a két SIM-kártyát beviszed és ott ingyen átmásolják. :D :buek

2010.01.01. 21:25

Hello
B.U.É.K. mindenkinek :)

Abba az ügybe szeretnék segítséget kérni hogy miért van az hogy mikor beteszem a teloba a sim kártyát mindig azt írja hogy nincs benne sim. Voltbenne 70-es 20-as ugyan az a jelenség

2010.01.01. 21:49

Angel írta:Hello

Abba az ügybe szeretnék segítséget kérni hogy miért van az hogy mikor beteszem a teloba a sim kártyát mindig azt írja hogy nincs benne sim. Voltbenne 70-es 20-as ugyan az a jelenség

Figyelj mert van 3,3Voltos és 5Voltos kártya is. Olvasd el a fórumot elölről, valahol emlegették a srácok, hogy hátulra kell berakni a telefon modulba.

Jackson, akinek megy elöl is

2010.01.01. 22:04

jackson írta:

Figyelj mert van 3,3Voltos és 5Voltos kártya is. Olvasd el a fórumot elölről, valahol emlegették a srácok, hogy hátulra kell berakni a telefon modulba.

Jackson, akinek megy elöl is

Szia Jackson

Akkor az lesz végig mazsolázom a fórumot :)
Hátha megtudom mi a gond

2010.01.01. 23:14

Mijen telefonod van a kocsiban......nem mindegy....siemens.....motorola....van a csomagtartóban a bal oldalon a kárpit mögött legfelül egy lapos dolog kábelekkel?
Ha van tedd oda a kártyát...

2010.01.02. 00:52

Évjáratból ítélve neked Siemens BIT II-d van. Hátulra nem tudod tenni a kártyát. Egyszerűen nem fog működni. Nekem sem működik, bármit teszek bele. Siemens=sz@r. Ez van sajnos...

2010.01.02. 01:08

touring írta:

Évjáratból ítélve neked Siemens BIT II-d van. Hátulra nem tudod tenni a kártyát. Egyszerűen nem fog működni. Nekem sem működik, bármit teszek bele. Siemens=sz@r. Ez van sajnos...

Azért ez így teljesen nem igaz mert van itt több ember aki ilyet használ például szerintem Apa8-is de ilyet használt atiTDI,vaszarig,

2010.01.02. 01:47

Pocilaci írta:

Mijen telefonod van a kocsiban......nem mindegy....siemens.....motorola....van a csomagtartóban a bal oldalon a kárpit mögött legfelül egy lapos dolog kábelekkel?
Ha van tedd oda a kártyát...

Nem tudom pontosan milyen teló van benne reggel megnézem de azt tudom hogy hátul a cd-tár felet van 1 fekete doboz de ez lehet hogy minden telónál van

2010.01.02. 01:49

Délelőtt kiderül minden amit van valami írok

2010.01.02. 14:58

Betettem hátra a kártyát és működött is a teló :)

Vagyis csak majdnem :? Ha a kézibeszélőn beszélek valakivel nem hallja mit mondok a mid-en pedig nem tudom fölvenni a telót hiába nyomom a gombot semmi. 1x pedig nem tudom hogy hogy de próbálgatás közben kihangosodott és akkor minden jól működött engem hallottak én is hallottam a másik oldalt
de utána már 1x-sem tudtam kihangosítani arra emlékszem hogy vissza csúsztattam a telót a helyére és akkor át kapcsolt kihangosítóra de utána ha ezt megpróbáltam még 1x akkor bontotta a kapcsolatot szóval mint ha leraktam volna. Úgy hogy nem tudom hogy a mid-re miért nem reagál mondjuk onnan ki/be kapcsolni tudom a telefont de ennyi a kézi beszélőt nem sokára szétkapom hátha rájövök mi a gáz.De igazából a MID-es dolog zavar.

Hátha valaki tudja a tutit és elárulja nekem

Előre is köszi

Angel

2010.01.02. 19:08

Kézi beszélő megjavítva :)

Most már csak az a kérdés hogy MID-el miért nem tudom fölvenni és kihangosítani a telót csak ki/be tudom vele kapcsilni

2010.01.02. 19:14

Angel írta:Kézi beszélő megjavítva :)

Most már csak az a kérdés hogy MID-el miért nem tudom fölvenni és kihangosítani a telót csak ki/be tudom vele kapcsilni
Miért nem a multi kormányon veszed föl és akkor egyből kivan hangosítva.

2010.01.02. 19:14

mi volt a baja?

köszi!

2010.01.02. 19:35

admin írta:

Miért nem a multi kormányon veszed föl és akkor egyből kivan hangosítva.

Sajnos ebben nincs multi kormány:(

De a következő lépés az lesz hogy legyen benne:)

2010.01.02. 19:37

MChris írta:

mi volt a baja?

köszi!

Csak 1 microfon cserét kellet alkalmaznom. Az előző gazdája szét akarta szedni hogy miért azt nem tudom és ahol a microfon van ő azt hitte hogy ott egy csavar van :D a végeredményt sejtheted:D

2010.01.02. 19:43

Angel írta:
MChris írta:

mi volt a baja?

köszi!

Csak 1 microfon cserét kellet alkalmaznom. Az előző gazdája szét akarta szedni hogy miért azt nem tudom és ahol a microfon van ő azt hitte hogy ott egy csavar van :D a végeredményt sejtheted:D

8O 8O ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :lol: :lol: Műszaki érzéke,annyi volt hogy feltudott szállni a buszra :evil:
Hozzászólás küldése

VigLink badge