![]() |
2009.10.18. 13:20
Nem tudtomal van szürke is meg bézs is.MChris írta:"telefonos" könyökölőből csak fekete színű van?![]()
köszönöm szépen!
2009.10.18. 13:25
admin írta:Nem tudtomal van szürke is meg bézs is.MChris írta:"telefonos" könyökölőből csak fekete színű van?![]()
köszönöm szépen!
2009.10.18. 17:03
Pocilaci írta:admin írta:Nem tudtomal van szürke is meg bézs is.MChris írta:"telefonos" könyökölőből csak fekete színű van?![]()
köszönöm szépen!
Bézs van 100% -ra!
2009.10.19. 14:35
MChris írta:Pocilaci írta:admin írta:Nem tudtomal van szürke is meg bézs is.MChris írta:"telefonos" könyökölőből csak fekete színű van?![]()
köszönöm szépen!
Bézs van 100% -ra!
Köszönöm Urak!
2010.01.01. 13:50
jackson írta:LACIKAtraffipaxboltHU írta:Tudom,hogy nem idevaló,de nem igazán találtam neki topicot!
Szóval... Gyári telefon! Kértem is hozzá már régen autós kártyát (ugyanaz a szám,mint a mobilomban...ha be van kapcsolva az autótelefon és hívják a számom,az autóban csörög ki...)!
Nos...
Ez szép és jó lenne,csak arra nem találtam megoldást,hogy hogy a bús pi**ába másoljam bele a telefonszámaim,mert így akárki hív,csak egy számot ír ki a BMW... De 1250 nevet nem tudok megjegyezni sehogy sem sajnos!
Segítsetek már,ha tudtok,bár szerintem ez halott kérdés helyből...
Szia!
E39 Telefon a topik neve ahova való. Csak a topik listában a második oldalon található (tessék lapozni is). Máskor ha nem találod használd a keresőt és a téma nevekben azonnal meg találja.![]()
A tel-re a válasz valami olyat emlegette a srácok, hogy be kell rakni a másolás idejére a igazi telefon kártyádat ha jól emlékszem.
Jackson, akinek ugyancsak nincs átmásolva a lista
2010.01.01. 21:25
2010.01.01. 21:49
Angel írta:Hello
B.U.É.K. mindenkinek![]()
Abba az ügybe szeretnék segítséget kérni hogy miért van az hogy mikor beteszem a teloba a sim kártyát mindig azt írja hogy nincs benne sim. Voltbenne 70-es 20-as ugyan az a jelenség
2010.01.01. 22:04
jackson írta:Angel írta:Hello
Abba az ügybe szeretnék segítséget kérni hogy miért van az hogy mikor beteszem a teloba a sim kártyát mindig azt írja hogy nincs benne sim. Voltbenne 70-es 20-as ugyan az a jelenség
Figyelj mert van 3,3Voltos és 5Voltos kártya is. Olvasd el a fórumot elölről, valahol emlegették a srácok, hogy hátulra kell berakni a telefon modulba.
Jackson, akinek megy elöl is
2010.01.01. 23:14
2010.01.02. 00:52
2010.01.02. 01:08
touring írta:Angel írta:Hello
Évjáratból ítélve neked Siemens BIT II-d van. Hátulra nem tudod tenni a kártyát. Egyszerűen nem fog működni. Nekem sem működik, bármit teszek bele. Siemens=sz@r. Ez van sajnos...
2010.01.02. 01:47
Pocilaci írta:Angel írta:Hello
Mijen telefonod van a kocsiban......nem mindegy....siemens.....motorola....van a csomagtartóban a bal oldalon a kárpit mögött legfelül egy lapos dolog kábelekkel?
Ha van tedd oda a kártyát...
2010.01.02. 01:49
2010.01.02. 14:58
2010.01.02. 19:08
2010.01.02. 19:14
Miért nem a multi kormányon veszed föl és akkor egyből kivan hangosítva.Angel írta:Kézi beszélő megjavítva
Most már csak az a kérdés hogy MID-el miért nem tudom fölvenni és kihangosítani a telót csak ki/be tudom vele kapcsilni
2010.01.02. 19:14
Angel írta:Kézi beszélő megjavítva
Most már csak az a kérdés hogy MID-el miért nem tudom fölvenni és kihangosítani a telót csak ki/be tudom vele kapcsilni
2010.01.02. 19:35
admin írta:Miért nem a multi kormányon veszed föl és akkor egyből kivan hangosítva.Angel írta:Kézi beszélő megjavítva
2010.01.02. 19:37
MChris írta:Angel írta:Kézi beszélő megjavítva
mi volt a baja?
köszi!
2010.01.02. 19:43
Angel írta:MChris írta:Angel írta:Kézi beszélő megjavítva
mi volt a baja?
köszi!
Csak 1 microfon cserét kellet alkalmaznom. Az előző gazdája szét akarta szedni hogy miért azt nem tudom és ahol a microfon van ő azt hitte hogy ott egy csavar vana végeredményt sejtheted:D