* *
Pontos idő: 2026.04.19. 04:17

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]

Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 738  Következő
Szerző Üzenet
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.03.05. 00:21 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 0
Kapott köszik: 0
Blog: Blog megtekintése (0)
Balas!
Nem vagyok benne teljesen biztos de én ezt az autót néztem kb 4-5 hónapja ha ennek sötét zöld bőr a belseje akkor meg biztos az. Szóval én csak arról az autóról beszélek amit én megnéztem abban 250ezer körül volt de szervízkönyves állítólag valami öreg orvosé, kívül belül eléggé le volt harcolva egy-két helyen már rozsdát is láttam részemről felejtős lett a dolog főleg ennyi pénzért. Ha nem egy autóról beszélünk bocs.

Megosztás FacebookMegosztás TwitterMegosztás Google+
Vissza a tetejére

Hozzászólás adatai
 Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.03.05. 09:44 
Újonc
Újonc

528 írta:
Balas!
Nem vagyok benne teljesen biztos de én ezt az autót néztem kb 4-5 hónapja ha ennek sötét zöld bőr a belseje akkor meg biztos az. Szóval én csak arról az autóról beszélek amit én megnéztem abban 250ezer körül volt de szervízkönyves állítólag valami öreg orvosé, kívül belül eléggé le volt harcolva egy-két helyen már rozsdát is láttam részemről felejtős lett a dolog főleg ennyi pénzért. Ha nem egy autóról beszélünk bocs.

Szia!

Köszi az infókat, ha oda kerülök jól megnézem magamnak. Mondjuk képen fekete bőrnek tűnik és nem írja, hogy szervízkönyves lenne, a kereskedő 160ezer km-et említett. Remélem nem az amit te néztél.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.03.05. 15:53 
Újonc
Újonc

Azért majd írj hogy mi a személyes tapasztalat az autóval, akár pü-ben is

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.03.06. 16:00 
Újonc
Újonc

Adott köszi: 1
Kapott köszik: 4 alkalommal
Norbi525tds írta:
szoli írta:
Köszi,
most indulok elhozni a gépet.

Sepi!
Van még egy ugyanilyen ott ahol ez volt.
Azzal valaki jól fog járni---- :wink:

-z-

Itt nem 3 db volt? Onlinetesek ha jól emlékszem... ha ők azok, akkor mi vetük meg az elsőt
! :-)

Szia Norbi!

2 db volt és nem az a cég, de az autó azóta is nagyon tetszik :-)
ha jól tudom, már eladták a másikat is.

-z-

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.03.06. 17:07 
Újonc
Újonc

528 írta:
Azért majd írj hogy mi a személyes tapasztalat az autóval, akár pü-ben is

Hi!

A személyes tapasztalatom annyi lett, hogy tegnap eladták az autót!!!!!!!!! :cry:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.03.06. 22:14 
Újonc
Újonc

Ne sajnáld nem az lett volna te autód ez az autó már rég fent volt és nekem erről a sarkifény metálról ugrott be hogy az lehetett amit én is néztem lehet hogy kipofozták és úgy árulták mert tényleg elég viseletes volt kívül belül. Én a sajátom után másfél évet és 3000 km-t mentem mikorra bele rakhattam a seggem.Tudom mindenki azt mondja ne siesd el a vásárlást de ez egy hatalmas igazság de ha tetszik valamelyik és rendben is van azonnal vedd meg mert a jó autót napok alatt elviszik.Türelmes válogatást Neked.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.03.06. 22:18 
Újonc
Újonc

528 írta:
Ne sajnáld nem az lett volna te autód ez az autó már rég fent volt és nekem erről a sarkifény metálról ugrott be hogy az lehetett amit én is néztem lehet hogy kipofozták és úgy árulták mert tényleg elég viseletes volt kívül belül. Én a sajátom után másfél évet és 3000 km-t mentem mikorra bele rakhattam a seggem.Tudom mindenki azt mondja ne siesd el a vásárlást de ez egy hatalmas igazság de ha tetszik valamelyik és rendben is van azonnal vedd meg mert a jó autót napok alatt elviszik.Türelmes válogatást Neked.

én 1 hete kerestem, amikor ráakadtam olcsóbban a piaci árnál, és kaptam hozzá 3 garnitura gumit, téli nyárit, 2 garn konnyufelnit.átnézettem szervizben, azt mondták nagyon jo ár ezzel a felszereltséggel, hát megvettem.Remélem minden ok lesz.Ja, és 147e km, törésmentes, navis, aut, bőr és ülésfűtés nélkül.:)vonóhorog gyári, cd tár és álófűtés: utóbbitmost programoztattam be.

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.03.06. 22:21 
Újonc
Újonc

Chrisstopher írta:
528 írta:

én 1 hete kerestem, amikor ráakadtam olcsóbban a piaci árnál, és kaptam hozzá 3 garnitura gumit, téli nyárit, 2 garn konnyufelnit.átnézettem szervizben, azt mondták nagyon jo ár ezzel a felszereltséggel, hát megvettem.Remélem minden ok lesz.Ja, és 147e km, törésmentes, navis, aut, bőr és ülésfűtés nélkül.:)vonóhorog gyári, cd tár és álófűtés: utóbbitmost programoztattam be.

Szerencséd volt de ez valljuk be elég ritka mindenkinek volt tapasztalata arról hogy milyen ótvar szarokat adnak horror áron

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.03.06. 22:26 
Újonc
Újonc

Idézet:
Idézet:

Szerencséd volt de ez valljuk be elég ritka mindenkinek volt tapasztalata arról hogy milyen ótvar szarokat adnak horror áron

ez igy van, én is mindig megszivtam, talan most nem.a titok, hogy kereskedot messze kerultem, még ugy is, hogy ismeros is van, azok vertek at a legjobban, és meg reklamalni is nehezebb:)
pláne ha sokkal nagyobb es erosebb..: :oops:

ha hajlando akar 2 szervizbe is elmenni veled, akkor nincs takargatni valoja a tualjnak

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.03.07. 21:26 
Újonc
Újonc

Chrisstopher írta:
Idézet:
Idézet:
ez igy van, én is mindig megszivtam, talan most nem.a titok, hogy kereskedot messze kerultem, még ugy is, hogy ismeros is van, azok vertek at a legjobban, és meg reklamalni is nehezebb:)

ha hajlando akar 2 szervizbe is elmenni veled, akkor nincs takargatni valoja a tualjnak

Hello!
Akkor inkább magánkézből vegyek? Kicsit elment a kedvem, mert most 10 éves autót tudnék megvenni mire találok 11 lesz! :(
Nagy dilemma, de már régi vágyam! Hol nézzem még a használtautok.hu-n kívül? Külföldről behozottról mi a vélemény?
Balas

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.03.07. 21:57 
Újonc
Újonc

balas írta:
Chrisstopher írta:
Idézet:
Idézet:

Hello!
Akkor inkább magánkézből vegyek? Kicsit elment a kedvem, mert most 10 éves autót tudnék megvenni mire találok 11 lesz! :(
Nagy dilemma, de már régi vágyam! Hol nézzem még a használtautok.hu-n kívül? Külföldről behozottról mi a vélemény?
Balas

hát igen.külföldrőlén is probaltam, de az is csak cegen keresztul megy, vagy kell egy nemetul jol beszelo es egy autoszerelo aki kimegy veled, a cegen keresztulmeg ugyanugy nincs garancia.én ugy akartam, hogy a trellerrel megyek ki en is, bele is mentek volna, ez azert lett volna fontos, mert akkor azt sem tudjak mondani, hogy 5 kiloval tobb volt a vetelára.
akkor viszont kell intezni a regadot, amit elore ki kell szamolnod.én ugy szamoltam, hogy a 2002es 525d es 530 d itthon 4,5-4,2 korul van, de nem nagyon van navi es automata valto, ez ha kintrol hozom be, kijott volna 3,6 korul+ benzin .viszont talaltam itthon 3,6 ert olyat amit erdemes volt megvennem, tekintettel a plusz extrakra, 3 garn gumi, 2 garn felni, stb.ugy nez ki nagyon jol jartam, de ez nem jellemzo.
ha kintrol hozol, szamolj ra kb 3-4 napot mig vegigjarod nemetet, mert ott is kamuznak.viszont alt jobb allapotban vannak, csak kp kell hozza, bar a auto kereskedo tudja venni hitelbol is, csak akkor o hozza a bankot, es szar thmet kapsz, nem tudsz intezni magadnak.szoval csak magadban bizhatsz, es a szerelo haverodban.ha nem maganszemely hirdeti, en meg sem nezem.es az is jo, ha videken van a tulaj, jobban megbecsulik, és picit olcsobban adjak.bocsi a sok szovegert... :oops:
ja, es nekem 1 het volt a kereses, es 1 het a hitelugyintezes mindennel egyutt...

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.03.09. 16:09 
Újonc
Újonc

akkor neked nagyon összejött , mert én akárhányszor lecseréltem a bömbölőt hónapokba telt míg megtaláltam a megfelelőt . Mindenki a szart akarta eladni , azt hiszik ezek , hogy mindenki olyan hülye mint ők . :evil:

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.03.11. 18:19 
Újonc
Újonc

kamon írta:
akkor neked nagyon összejött , mert én akárhányszor lecseréltem a bömbölőt hónapokba telt míg megtaláltam a megfelelőt . Mindenki a szart akarta eladni , azt hiszik ezek , hogy mindenki olyan hülye mint ők . :evil:

hát igen, ez szerencse, nekem is csak rossz tapasztalatom van...kevés a korrekt ember ...egyebkent Korom Róbertnek hivtak a tulajt, es korrektnek ismertem meg, és megbizott bennem, 1 hetig nalam volt a kocsi amig intezodott a hitel, es az onreszemet odaadtam neki...nem sokan csinalnak ilyet...ő is megbízott bennem.,..:)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.03.12. 09:30 
Újonc
Újonc

szoli írta:
sziasztok,

Köszönöm a bíztatást, nagyon megnézetem 8O azért kiváltképp a csomagtartó ajtaját....
ÉS MÉG VALAMI:
EGY HETE MEGSZÁLLOTTAN OLVASOM AZ OLDALATOKAT, ÉS NAGYON LEKES SZUPER CSAPAT VAGYTOK!
NAGYON SOKAT TANULTAM TŐLETEK, ÉS MÉGEGYSZER KÖSZI, HOGY ILYEN LELKESEN KÜZZÉ TESZI MINDENKI A TAPASZTALATAIT.
Ha meglesz én is amiben tudok segítek ezt megígérem.
jelentezek, ha megvolt az állapotfelmérés.

Üdv: -z-

Szevsz szoli

En is holnap utan megyek az autoert 528i en is regeteget bongesztem az oldalt es csak azt mondhatom hogy nagyon sokat segitett amikor meglatam tudtam hogy mit figyeljek. A CSAPATNAK csak annyit tudok mondani SUPER TEAM

Ha majd erdekel par fotot is felteszek.

Sracok ha meg tudtok en is megfogadnak par tanacsot amit erdemes megnezni vagy megkerdezni.

Adatok: E39 528i manualis
szin: fekete Belso: vilagos barna bor ,fa betetekel
ev: 1998 / 10 170000 km
ar: 190 000 SK / 1,5 mil HUF /
KOszi szepen / SK /

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája: -
HozzászólásElküldve: 2007.03.23. 21:03 
haladó
haladó

Sziasztok!

Családomnak új autót szeretnénk venni, és a kiválasztott típus az e39 lett. valószínűleg svájcból jönne be a kiválasztott gyönyörűség, és ezzel kapcsolatban lennének kérdéseim.
évente szerintem nem autóznánk többet, mint 25e km, és ezért -többek közt rhantos kollega tanácsára is- a benzines lenne a megfelelő választás.
sokat olvastam már a témákban a motorok után, meg véleményekről.
leginkább a 20i, 25i, 30i érdekelne. kérésem az, hogy léci írjátok le, melyik szerintetek a legjobb váltó-motor combo, melyik az, aminek a meghibásodására a lehető legkisebb az esély.
ezen kivül érdekelne, hogy van e olyan extra, amivel vmi tipushibánál fogva könnyen lehet meghibásodással találkozni? (gondolok itt bizonyos évjáratoknál esetleg navira, h beszarik a kijelző panel v hasonlo) bár tudom h bmw, d az előre tudható hibákat szeretném elkerülni, mivel nem olcsó a kiutazás sem.
még egy kérés: erről a típúsról ha a fórum üzeneteken kivül van esetleg valamilyen információtok, leirás, cikk ilyesmi, esetleg személyes vélemény -akár totalcar népitélet- kérlek szépen küldjétek el emailben: illes.salacz@gmail.com

Előre is köszönök mindent, remélem hamarosan már én is igazán "aktív" tag lehetek!

Üdv,
collins

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.03.23. 21:15 
Újonc
Újonc

Kapott köszik: 1
Hahó collins!
Bár még én is erősen újonc vagyok, a klubban üdvözöllek!
Mivel igen sok-, és tágfogalmú kérdést dobdál fel, azt tanácsolom, nézd át a fórumot. Ott találhatsz temérdek infót meghibásodásról, tipushibákról (szomorú, de ezek alól még a BMW sem kivétel), amik bánásmódtól, évjárattól, tipustól függően sajnos előfordulnak.
Summa summarum, tökéletes és hibátlan autót még Svájcban is nehéz találni. :?
Dióhélyban: a futómű, az ABS jeladók (vagy az ABS modul), a pixelek a műszerfalon bizonyos idő után bizony hajlamosak meghibásodni...

Mindenesetre kivánom, hogy megtaláld a megfelelő gépet, és leld örömöd benne!

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.03.23. 21:45 
haladó
haladó

Buzat86 írta:
Hahó collins!
Bár még én is erősen újonc vagyok, a klubban üdvözöllek!
Mivel igen sok-, és tágfogalmú kérdést dobdál fel, azt tanácsolom, nézd át a fórumot. Ott találhatsz temérdek infót meghibásodásról, tipushibákról (szomorú, de ezek alól még a BMW sem kivétel), amik bánásmódtól, évjárattól, tipustól függően sajnos előfordulnak.
Summa summarum, tökéletes és hibátlan autót még Svájcban is nehéz találni. :?
Dióhélyban: a futómű, az ABS jeladók (vagy az ABS modul), a pixelek a műszerfalon bizonyos idő után bizony hajlamosak meghibásodni...

Mindenesetre kivánom, hogy megtaláld a megfelelő gépet, és leld örömöd benne!

Köszi szépen, de tényleg! Még olvasgatok sokat, amennyit tudok, csak gondoltam igy egy kicsit """"vita"""" szerűvé tudom majd bocsátani, hogy ki mit ajánl, de persze lehet h nem jön be :)

egy gáz kérdés, adminok haragudni fognak h itt kérdezem meg h nem tudom... mi az a pdc? :$:$ erről psssszt..

kköszi..

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.03.23. 21:57 
Újonc
Újonc

Kapott köszik: 2 alkalommal
egy gáz kérdés, adminok haragudni fognak h itt kérdezem meg h nem tudom... mi az a pdc? :$:$ erről psssszt..

kköszi..[/quote]

park distance control, tojatójadaj :lol:

petike

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.03.23. 22:20 
Újonc
Újonc

Kapott köszik: 1
petike írta:

kköszi..

park distance control, tojatójadaj :lol:

petike[/quote]

Ja igen, az is hajlamos a meghibásodásra... Muhaha! :D
Még valami: A hibák többsége miatt nem kell eladni a házat. A méregdrága BMW alkatrészekről szóló mesék nem feltétlenül igazak. Kivéve ha... :)

Vissza a tetejére

Hozzászólás témája:
HozzászólásElküldve: 2007.03.24. 16:07 
Törzsvendég
Törzsvendég

Kapott köszik: 13 alkalommal
Széria kód: E39
Motor tipusa: 528i
Évjárata: 1998
Kivitele: Sedan
Üdv Collins!
Eredendően az 528i jó választás, ennyi. Ha nem zavar a kissebb teljesítmény az 520i-is tuti, itt többeknek van, összességében nincs gondjuk vele.
( Elvileg bármelyikkel lehet gond. ) Ha nincs "bigott" lóerő vágy álom,
az a lényeg, hogy a kiválasztott darab tuti legyen. Kérdés milyen szintig lesz lehetőséged a kiválasztott darabot "átnézni". De ha konkrét tanácsot akarsz, szerintem 20-ast, kedvező fogyasztás, ha meg azért számít a lóerőből "villogás", akkor 28-as. Midkettő bevált darab.
Sok sikert a vásárláshoz!
Oldboy!

Vissza a tetejére

Hozzászólások megjelenítése:  Rendezés  
Új téma nyitása Hozzászólás a témához  [ 14757 hozzászólás ]  Oldal Előző  1 ... 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22 ... 738  Következő

Időzóna: UTC + 1 óra [ nyi ]