![]() |
2010.10.08. 22:37
lepke írta:Helo
A platamas írta hogy bevitte átvizsgáltatni
az állapotfelmérés alapján minden alkatrészt cserélni kell ami az autó futásteljesítményéhez szükséges
kérdezem ÉNmilyen gazdája volt a kocsinak
2010.10.08. 23:04
ptamas írta:Szemelyesen ismerem a gazdajat.
Megneztem ismet, 10 eve van nala, azaz volt penz 3 evesen megvenni, ami akkor sem volt keves.
Sajnos utolso 2 evben nem volt ra penze, ezert nem lett megcsinálva.
Tudom, hogy penztemeto, de ha realisan gondolkodnank, azt hiszem max 5 evesen mindannyiunk adhatna le az autot. Be is zarhatnank a klubbot.
Lehet, hogy az en hulyesegem, de en meg hiszek abban, hogy elmennek ezek 20 evig is.
Masdolog, hogy az auto hobbi, ennek megfeleloen kell ertekelni.
Ha uj autot vennenk, akkor se buknank kevesebbet az amortizacion, mint most a szervizkoltsegeken.
Tamaslepke írta:Helo
az állapotfelmérés alapján minden alkatrészt cserélni kell ami az autó futásteljesítményéhez szükséges
2010.10.08. 23:13
lepke írta:ptamas írta:Szemelyesen ismerem a gazdajat.
Megneztem ismet, 10 eve van nala, azaz volt penz 3 evesen megvenni, ami akkor sem volt keves.
Tudom, hogy penztemeto, de ha realisan gondolkodnank, azt hiszem max 5 evesen mindannyiunk adhatna le az autot. Be is zarhatnank a klubbot.
Lehet, hogy az en hulyesegem, de en meg hiszek abban, hogy elmennek ezek 20 evig is.
Ha uj autot vennenk, akkor se buknank kevesebbet az amortizacion, mint most a szervizkoltsegeken.
Helo ptamas
Minden annak a függvénye hogy egy évben mennyit akarsz vele közlekedni
ez a legfontosabb dolog hogy 10-ezret vagy 60-ezret
2010.10.09. 07:16
Labi írta:lepke írta:ptamas írta:Szemelyesen ismerem a gazdajat.
Helo ptamas
Minden annak a függvénye hogy egy évben mennyit akarsz vele közlekedni
ez a legfontosabb dolog hogy 10-ezret vagy 60-ezret
ha van cirka 5 kilód rendbe rakni, akkor hajrá! ..de a fő kérdés az az, hogy tényleg mennyit mész vele egy évben? én nem csak kívülről mérném meg, ha telibe lett fújva, hanem a falcokat, motortér, csomagtér és egyéb helyeket. ...kárpitot is megbontanám, ott is. ....a lényeg, hogy ne két darabból legyen a kocsi! ...ha ez a vágyad, vedd meg! ne hallgass a többi károgóra!...festetlen, jó állapotú, sérülésmentes, olcsón, olyan mint a Sali! nem létezik!
2010.10.09. 08:17
Labi írta:ha van cirka 5 kilód rendbe rakni, akkor hajrá! ..de a fő kérdés az az, hogy tényleg mennyit mész vele egy évben? én nem csak kívülről mérném meg, ha telibe lett fújva, hanem a falcokat, motortér, csomagtér és egyéb helyeket. ...kárpitot is megbontanám, ott is. ....a lényeg, hogy ne két darabból legyen a kocsi! ...ha ez a vágyad, vedd meg! ne hallgass a többi károgóra!...festetlen, jó állapotú, sérülésmentes, olcsón, olyan mint a Sali! nem létezik!
2010.10.09. 20:07
jackson írta:Labi írta:ha van cirka 5 kilód rendbe rakni, akkor hajrá! ..de a fő kérdés az az, hogy tényleg mennyit mész vele egy évben? én nem csak kívülről mérném meg, ha telibe lett fújva, hanem a falcokat, motortér, csomagtér és egyéb helyeket. ...kárpitot is megbontanám, ott is. ....a lényeg, hogy ne két darabból legyen a kocsi! ...ha ez a vágyad, vedd meg! ne hallgass a többi károgóra!...festetlen, jó állapotú, sérülésmentes, olcsón, olyan mint a Sali! nem létezik!
Szerintem az több mint 500eFt rendbe rakni, én inkább 1-1,5mFt-ra gondolok.Ne feledjétek a drágább alkatrészeket. Na persze lehet bontottból is össze barkácsolni, de az nem lesz jó autó már.
Jackson, aki szerint sokkal többe kerül
2010.10.09. 20:27
MChris írta:(tom nem hiányoznék csak megjegyeztem)
2010.10.09. 21:02
hamoriarpi írta:MChris írta:(tom nem hiányoznék csak megjegyeztem)
Ezt HONNAN VESZED???
2010.10.09. 21:10
lepke írta:hamoriarpi írta:MChris írta:(tom nem hiányoznék csak megjegyeztem)
Ezt HONNAN VESZED???
Helo
Ezt nem tudom követni honnan jött és mihez tartozik![]()
![]()
2010.10.09. 21:11
lepke írta:hamoriarpi írta:MChris írta:(tom nem hiányoznék csak megjegyeztem)
Ezt HONNAN VESZED???
Helo
![]()
2010.10.09. 21:14
hamoriarpi írta:lepke írta:hamoriarpi írta:MChris írta:(tom nem hiányoznék csak megjegyeztem)
Ezt HONNAN VESZED???
Helo
![]()
Szia!
Pár nappal ezelőtt írta a Chris. Arra reagáltam. Mikor elküldtem már én is elgondolkoztam, hogy volt közte teljesen más téma is és szerencsés-e ilyen távlatból reflektálni.
DE!!!
Azért CSAK NE ÉREZZE MÁR ÍGY, HOGY NEM HIÁNYOZNA HA NEM JÖNNE FEL A FÓRUMRA!!!
NA!
2011.02.06. 21:42
2011.02.06. 22:00
Csizmadi írta:Sziasztok én nem tudok dönteni hogy sor 6 vagy v8 mert az elözö autóm egy 528 i sor hattal hihetetlenül jó fogyasztást produkált autópályán tempomat 120 130 között 8 l/100km ezt nem a computere írta ki hanem tankolástól tankolásig és a megtett ut aránya . Itt Regensburgban megtankoltam tele elmentem a szüleimhez Szolnokra és még maradt a tankban . Viszont most vettem egy 540i t ami v8 as hát a legnagyobb jóindulattal sem tudom azt mondani hogy nincs étvágya föleg városban , de autópályán ez is elmegy 10 l/100km rel persze szintén tempomat 120 130 km/h . Néha azért jó érzés gyorsítani vele érezni benne az eröt persze akkor már nem igaz az elöbb említett fogyasztási érték de nem is nagyon érdekel mert ha a fogyasztása érdekelne akkor suzukit vettem volna . èn azt mondom aki teheti vegyen v8 at . Amikor az 528i vel voltam úton jól ment az meg gyorsult is deha jött egy erösebb gép mondjuk pont egy 540 i mindig írigységet éreztem a szivemben hogy na az hogy mehet, meg micsoda álomszép hangja van mert a v8 az csak v8 .
2011.02.06. 22:29
Csizmadi írta:Sziasztok én nem tudok dönteni hogy sor 6 vagy v8 mert az elözö autóm egy 528 i sor hattal hihetetlenül jó fogyasztást produkált autópályán tempomat 120 130 között 8 l/100km ezt nem a computere írta ki hanem tankolástól tankolásig és a megtett ut aránya . Itt Regensburgban megtankoltam tele elmentem a szüleimhez Szolnokra és még maradt a tankban . Viszont most vettem egy 540i t ami v8 as hát a legnagyobb jóindulattal sem tudom azt mondani hogy nincs étvágya föleg városban , de autópályán ez is elmegy 10 l/100km rel persze szintén tempomat 120 130 km/h . Néha azért jó érzés gyorsítani vele érezni benne az eröt persze akkor már nem igaz az elöbb említett fogyasztási érték de nem is nagyon érdekel mert ha a fogyasztása érdekelne akkor suzukit vettem volna . èn azt mondom aki teheti vegyen v8 at . Amikor az 528i vel voltam úton jól ment az meg gyorsult is deha jött egy erösebb gép mondjuk pont egy 540 i mindig írigységet éreztem a szivemben hogy na az hogy mehet, meg micsoda álomszép hangja van mert a v8 az csak v8 .
2011.02.08. 02:07
lepke írta:Helo
Mikor oda állsz a benzinkúthoz az álom kimegy a szemedből.....540 i mindig írigységet éreztem a szivemben hogy na az hogy mehet, meg micsoda álomszép hangja van mert a v8 az csak v8....![]()
2012.03.15. 22:41
2012.03.21. 15:51
idegbaj írta:- AUTOMATA (ez nagyon minusz nálam), nagyon ritkán adnak V8 mellé kéziváltót, ennek is megvan oka
2012.03.21. 16:46
jackson írta:Országúton 90-100-el meg 8-10l kezdtem tök ideges lenni nem szabad ilyen kevés benzint fogyasztani az életbe nem használom el a világ kőolaj készletét.