![]() |
2016.01.30. 01:15
mobala írta:Viktorv8 írta:Sziasztok!
Segtséget szeretnék kérni!
Volt egy "okos szerelőm" aki az udvaron tárolta 2 hónapig nyáron az autómat.40fok égette,majd a marha betonozni kezdett vele!
Olyan szinten beleült a fényezésbe a cementpor,hogy semmi nem oldja!Autókozmetikába elvittem,serceg ha a kezem végighúzom rajta,ott azt mondták polir gépet nem merik rátenni mert összekarcolja,valószinű fel kéne csiszolni ,de attól már nem lesz olyan szép a fénye!
Mondták próbáljam benzinnel-lakbenzinnel,de semmi![]()
Nem tud valaki esetleg olyan oldószert vagy bármit ami ezt oldaná??
Köszi előre is!
Szia,
Nem vagyok szaki, de én találkoztam már a következő megoldással:
Van úgynevezett durva paszta, ami " nagy szemcséket" tartalmaz (állaga olyan, mint a túrosodott tejé), ezt kézzel is fel lehet vinni, de egy lassú fordulatszámú polír géppel is, gyakorlatilag a lakkréteg felső részét csiszolja. Teljesen matt fényezést kapsz. Utána van egy úgynevezett puha, ami visszahozza a csillogást.
Ismétlem, nem értek hozzá, fényező műhelyben találkoztam vele és több menthetetlen fényezésű autónál használták sikerrel.
2016.02.01. 14:26
2016.06.04. 08:14
2016.06.04. 16:05
shawnkaa írta:Sziasztok!
530D. A motorteret szeretném kitakarítani, rá ragad por stb. Érdeklődtem baráti körben, volt aki azt mondta, hogy a légszűrők környékét kerüljem, egyébként a többi részt moshatom nagynyomásúval. Nem igazán merek nekilátni. Adjatok kérlek tanácsot, hogy nekiláthatok-e így vagy sem. Ha igen mire figyeljek, illetve ha nem akkor mi lenne a legjobb módszer.
Előre is köszönöm!
2016.06.04. 17:30
2016.06.04. 17:39
shawnkaa írta:Igen pollenszűrő akart lenni. Köszönöm a tanácsot!
2016.09.06. 15:44
Gallaca írta:shawnkaa írta:Igen pollenszűrő akart lenni. Köszönöm a tanácsot!
Igazán nincs mit! Most látom, hogy kissé messze van Xenon műhelyéhez, viszont, ha van elég Heineken, lehet, hogy házhoz is kimegy.
2016.09.06. 17:15
NagyMatyas írta:Gallaca írta:shawnkaa írta:Igen pollenszűrő akart lenni. Köszönöm a tanácsot!
Igazán nincs mit! Most látom, hogy kissé messze van Xenon műhelyéhez, viszont, ha van elég Heineken, lehet, hogy házhoz is kimegy.
Bőrtisztításhoz mit ajánlanátok? Alany egy Edition Exclusive E39, ráadásul vaj bőrrel. Sajnos az előző tulaj igen csak telibe sz*rta. Az ajtón lévő könyöklők konkrétan feketék a zsírtól stb. Az bőrök egyébként hibátlanok, csak iszonyat piszkosak.
2016.09.06. 23:04
NagyMatyas írta:Gallaca írta:shawnkaa írta:Igen pollenszűrő akart lenni. Köszönöm a tanácsot!
Bőrtisztításhoz mit ajánlanátok? Alany egy Edition Exclusive E39, ráadásul vaj bőrrel. Sajnos az előző tulaj igen csak telibe sz*rta. Az ajtón lévő könyöklők konkrétan feketék a zsírtól stb. Az bőrök egyébként hibátlanok, csak iszonyat piszkosak.
2016.09.07. 19:11
blueboi69 írta:NagyMatyas írta:Gallaca írta:shawnkaa írta:Igen pollenszűrő akart lenni. Köszönöm a tanácsot!
Nekem többen is a Briston termékeit dicsérték, én még csak most fogok venni:
http://www.briston.hu/termekek/bor-es-c ... sam-220ml/
Van balzsam és tisztító is, tehát külön kell a kettőt megvenni.