![]() |
2015.08.03. 10:39
!! Tegyünk rá valamit címszóval felkerült egy yuratek (olcsóbb tárcsa) plussz a balos fékmunkahenger meg lett valahogy járatva hogy könnyebben menyen (a szerelő csinálta bízok benne)! Na eddig elmentem vele kb 5000km -t és semmi gond nem volt eddig :C , ugyan is laasú fékezéskor ráz megint de amikor beletaposok nem vagy csak minimálisat érzem! Mi az is isten haragja lehet hogy ezt csinálja a tárcsákkal????Bár nem régen beszéltem egy cimbivel akinek 530D-je van és fel rakott egy sport brembo tárcsát és az elkezdet neki rázzni pedig az nem olcsó féle....Remélem tudd valaki valami jót mondani erre!2015.08.03. 11:11
zoli525d írta:Helló Mindenki!
Valaki remélem tud majd segíteni vagy valami pozitívat hozzászólni mert a következő probléma kezd az agyamra menni!![]()
Tavaly elkezdet rázni fékezéskor a kormány, féktárcsa illetve betét cserés volt kapott újakat textar tárcsa és mintex betéttel! pár száz kilóméter után az is rázni kezdet ezért egy picit fel lett szabályozva de ugy is csinálta garóba sikerült visszajátszani és ráprobáltam egy szett zimmermant mert az másnak is jó volt akkor nekem is és nem is egy szar minőség!Hát mitadisten pár száz km után ugyan az a helyzet de furcsa hogy a balos kapta a dolgot abban lett egy hullám!!!!Itt igazából már kezdtem toporzékolni mint a rossz gyerek hogy nem igaz hogy nem jó!! Tegyünk rá valamit címszóval felkerült egy yuratek (olcsóbb tárcsa) plussz a balos fékmunkahenger meg lett valahogy járatva hogy könnyebben menyen (a szerelő csinálta bízok benne)! Na eddig elmentem vele kb 5000km -t és semmi gond nem volt eddig :C , ugyan is laasú fékezéskor ráz megint de amikor beletaposok nem vagy csak minimálisat érzem! Mi az is isten haragja lehet hogy ezt csinálja a tárcsákkal????Bár nem régen beszéltem egy cimbivel akinek 530D-je van és fel rakott egy sport brembo tárcsát és az elkezdet neki rázzni pedig az nem olcsó féle....Remélem tudd valaki valami jót mondani erre!
Előre is köszi a válaszokat!
2015.08.03. 11:27
Zo78 írta:zoli525d írta:Helló Mindenki!
Valaki remélem tud majd segíteni vagy valami pozitívat hozzászólni mert a következő probléma kezd az agyamra menni!![]()
Tavaly elkezdet rázni fékezéskor a kormány, féktárcsa illetve betét cserés volt kapott újakat textar tárcsa és mintex betéttel! pár száz kilóméter után az is rázni kezdet ezért egy picit fel lett szabályozva de ugy is csinálta garóba sikerült visszajátszani és ráprobáltam egy szett zimmermant mert az másnak is jó volt akkor nekem is és nem is egy szar minőség!Hát mitadisten pár száz km után ugyan az a helyzet de furcsa hogy a balos kapta a dolgot abban lett egy hullám!!!!Itt igazából már kezdtem toporzékolni mint a rossz gyerek hogy nem igaz hogy nem jó!! Tegyünk rá valamit címszóval felkerült egy yuratek (olcsóbb tárcsa) plussz a balos fékmunkahenger meg lett valahogy járatva hogy könnyebben menyen (a szerelő csinálta bízok benne)! Na eddig elmentem vele kb 5000km -t és semmi gond nem volt eddig :C , ugyan is laasú fékezéskor ráz megint de amikor beletaposok nem vagy csak minimálisat érzem! Mi az is isten haragja lehet hogy ezt csinálja a tárcsákkal????Bár nem régen beszéltem egy cimbivel akinek 530D-je van és fel rakott egy sport brembo tárcsát és az elkezdet neki rázzni pedig az nem olcsó féle....Remélem tudd valaki valami jót mondani erre!
A fülcimpámon ücsörgő kisördög azt súgja, hogy nem a féktárcsa lesz a bibis.
E témában iszonytató mennyiségű bejegyzés és variáció fellelhető.
2015.08.03. 21:48
atti523i írta:Zo78 írta:zoli525d írta:Helló Mindenki!
A fülcimpámon ücsörgő kisördög azt súgja, hogy nem a féktárcsa lesz a bibis.
E témában iszonytató mennyiségű bejegyzés és variáció fellelhető.
Kezd először is a futómű átvizsgálásával. Nekem a jobb alsó lengőkar külső fele adta meg magát, és szerintem nálam is ez vágta haza a gyári tárcsákat.
2015.08.04. 10:16
2015.08.04. 14:27
zoli525d írta:Köszönöm a válaszokat skacok valami lesz mert ebben a formában ez kurva gáz...
2015.08.17. 18:53
2015.08.19. 07:26
oleez írta:Sziasztok!
Miért lehet?:)
Új tárcsák...új fékbetétek vagyis egész pontosan már mentem velük egy olyan 15ezer km-ert. Egyszer csak kivillant a kis piros felkiáltójel...fékolaj szint okés. Előre és hátulra is kapott vadi új ATE fékkopázjelzőket,de még mindig világít. Látszólag minden rendben. Fékolaj szint rendben van, fék tökéletes,de világít rendületlenül...egyszer kétszer volt olyan,hogy egy pillanatra eltűnt...de az esetek 95%-ban világít.
Előre is köszönöm az ötleteket, válaszokat.
Üdv!
2015.08.19. 08:36
Jerry írta:oleez írta:Sziasztok!
Új tárcsák...új fékbetétek vagyis egész pontosan már mentem velük egy olyan 15ezer km-ert. Egyszer csak kivillant a kis piros felkiáltójel...fékolaj szint okés. Előre és hátulra is kapott vadi új ATE fékkopázjelzőket,de még mindig világít. Látszólag minden rendben. Fékolaj szint rendben van, fék tökéletes,de világít rendületlenül...egyszer kétszer volt olyan,hogy egy pillanatra eltűnt...de az esetek 95%-ban világít.
Üdv!
15k alatt bármi előfordulhat. Esetleg elszakadt az egyik új kopásjelződ?
Vagy amikor kicseréltétek, akkor ki lett törölve a hiba? Gyújtás ráad...vár 1 percet, majd kis lámpa kialszik.
2015.08.19. 09:12
oleez írta:Jerry írta:oleez írta:Sziasztok!
Üdv!
15k alatt bármi előfordulhat. Esetleg elszakadt az egyik új kopásjelződ?
Vagy amikor kicseréltétek, akkor ki lett törölve a hiba? Gyújtás ráad...vár 1 percet, majd kis lámpa kialszik.
Igazából a fékkopásjelzőket most cseréltem ki,ahogy előjött a hiba. Anno a régiekkel raktam össze.
Amúgy lehet egy hibatörlés kell neki. Csak azt olvasgattam ill. mondták is,hogy kopásjelző kicserél megy 5-10km-ert és felkiáltójel eltűnik:)
De majd törlünk egyet valamikor.
Köszi!
2015.08.19. 11:54
2015.08.19. 13:03
oleez írta:Sajnos ez a gyújtás rajtahagy sem oldja meg a problémát. Gondolom kellene neki egy törlés
2015.08.19. 13:18
2015.08.19. 18:05
oleez írta:Akkor nem tudom mi a bibi...majd kiderítem valahogyan. Mondjuk a messze menőkig kimerítő válasz helyett esetleg valami ötlet? A nem kell törléssel nem sokra megyek...
2015.08.20. 01:27
kzolee írta:oleez írta:Akkor nem tudom mi a bibi...majd kiderítem valahogyan. Mondjuk a messze menőkig kimerítő válasz helyett esetleg valami ötlet? A nem kell törléssel nem sokra megyek...
Én már jártam úgy, hogy összedugáskor elhajlítottam az egyik tüskét a csatlakozóban. Szerencsém volt, mert nem tört el, vissza tudtam hajlítgatni.
Nem kell hibakódtörlés, mert ez nem hibakód, hanem szenzor állapot. Mint az ablakmosó folyadék szint.
2015.08.24. 09:48
Jerry írta:kzolee írta:oleez írta:Akkor nem tudom mi a bibi...majd kiderítem valahogyan. Mondjuk a messze menőkig kimerítő válasz helyett esetleg valami ötlet? A nem kell törléssel nem sokra megyek...
Én már jártam úgy, hogy összedugáskor elhajlítottam az egyik tüskét a csatlakozóban. Szerencsém volt, mert nem tört el, vissza tudtam hajlítgatni.
Nem kell hibakódtörlés, mert ez nem hibakód, hanem szenzor állapot. Mint az ablakmosó folyadék szint.
Igy van, ahogy az előttem szólók irták! Neked marad a szemrevételezés, hogy mit ronthattatok el, beszereléskor. Két jeladót negyed óra alatt meg lehet tekinteni, kerék levétellel, széthúzással, kiértékeléssel. Sajna mást nem tudsz kezdeni vele. Valami fizikai nyűgje van.
2015.10.16. 16:49
2015.10.16. 16:51
2015.10.16. 19:44
Parduc írta:Sziasztok, egy kis segítséget szeretnék kérni lcm3 modullal kapcsolatban. A következő problémám van: csereltem gyári hella xenonra csereltem a kis board-ot nagyra, es mosz cserélném az lcmA modult lcm3 lwr-re. Be is tettem meg is erkeztek a hibaüzenetek, minden jó , csak nem lehet indexelni es nem megy a high beam. A regivel ment. Mi lehet a hiba. Válaszokat elore is köszönöm. Üdv P.
A világ a Nők és BMW körül forog.
2015.10.16. 20:23