Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2010.11.20. 20:58

szantzso írta:
simi64 írta:
szantzso írta:
tibi666 írta:Gratulálok a járgányhoz!!!

Köszi-köszi :D

Detto.
Használd egészséggel! :wink:

Előbb-utóbb mindenki így jár :wink: (benzin-diesel) csak nem meri bevallani!
Kivétel:
- ha valaki meghallja a V8 hangját is! :?

:franko: ,van benne igazság,köszi

Üdv a klubban :lol: én is hasonló jókat kívánok neked az előttem szólókhoz hasonlóan :taps: :franko: :sör:
:bmw
üdv
Pityu

Re: BMW 525 tds

2010.11.20. 21:02

Vityaz írta:Sziasztok Klubtagok!

Én október 22-én vettem meg életem első BMW-jét! Gyermek korom óta BMW párti vagyok, de idáig csak nagyon lepukkant bömösök fértek volna be a keretbe, olyat meg józan ésszel inkább nem.
Szóval most jött el az ideje, hogy beteljesítsem egy régi vágyamat.
Sikerült is másfél hónapnyi hasznaltauto.hu-zás után találni egy hófehér 525 tds-t.
Főbb adatok:
évjárat: 1996
km (óra szerint): 245 000
magyarországi Wallis-os
3. tulaj vagyok
autómata
hófehér
Egyelőre nagyon tetszik. Kényelmes, nagy, gyors (persze ez szubjektív; 540i-sek és M5-ösök nevessetek :-))
Biztató szavak jöhetnek!

Üdv,
Vityaz

Sok baleset mentes kilómétert és sok örömöt neked :lol:
üdv a klubban
üdv
Pityu

2010.11.24. 20:30

Sziasztok. Két hete sikerült hozzájutnom egy gyönyörű 2002-es sedan 530DA-hoz (lakk fekete, M-packet, ritka módon felextrázott példány egyelőre pár gyerekbetegséggel, de hamarosan orvosolva lesz minden), úgyhogy ezúttal csatlakoznék hozzátok. Örülök, hogy van ez a fórum és ennyien szeretik ezt a típust, remélem sok szép élményben lesz részünk, mind élménybeszámolókban, mind segítségnyújtásban (tapasztalatok megosztása, stb). Vigyázzatok Ti is rá, ahogy én is teszem, és csatlakoznék az előttem szólókhoz újonc révén is: sok sok balesetmentes, élménydús km-t Mindenkinek!

2010.11.24. 20:39

george írta: és ennyien szeretik ezt a típust,

Már hogyne szeretnénk, hisz
ez a legszebb!!!
:e39

2010.11.24. 20:43

george írta:Sziasztok. Két hete sikerült hozzájutnom egy gyönyörű 2002-es sedan 530DA-hoz (lakk fekete, M-packet, ritka módon felextrázott példány egyelőre pár gyerekbetegséggel, de hamarosan orvosolva lesz minden), úgyhogy ezúttal csatlakoznék hozzátok. Örülök, hogy van ez a fórum és ennyien szeretik ezt a típust, remélem sok szép élményben lesz részünk, mind élménybeszámolókban, mind segítségnyújtásban (tapasztalatok megosztása, stb). Vigyázzatok Ti is rá, ahogy én is teszem, és csatlakoznék az előttem szólókhoz újonc révén is: sok sok balesetmentes, élménydús km-t Mindenkinek!

Szertjük mi a más tipusokat is :D

Gratula a vashoz, és ne felejts el szavazni :diesel :D

2010.11.24. 21:32

george írta:Sziasztok. Két hete sikerült hozzájutnom egy gyönyörű 2002-es sedan 530DA-hoz (lakk fekete, M-packet, ritka módon felextrázott példány egyelőre pár gyerekbetegséggel, de hamarosan orvosolva lesz minden), úgyhogy ezúttal csatlakoznék hozzátok. Örülök, hogy van ez a fórum és ennyien szeretik ezt a típust, remélem sok szép élményben lesz részünk, mind élménybeszámolókban, mind segítségnyújtásban (tapasztalatok megosztása, stb). Vigyázzatok Ti is rá, ahogy én is teszem, és csatlakoznék az előttem szólókhoz újonc révén is: sok sok balesetmentes, élménydús km-t Mindenkinek!

Helo george
Üdvözlet a klubban :wink:

2010.11.24. 22:01

Üdv a Csapatban! :D

2010.11.24. 23:18

Üdv Néked!

Adatlapod töltsd ki légy szí!

2010.11.25. 00:45

simi64 írta:Már hogyne szeretnénk, hisz
ez a legszebb!!!

Ez így van, az e38-al karöltve (ebből pedig egy nagy benzintemető a cél, hétvégi szeretőnek :) )

kzolee írta:Szertjük mi a más tipusokat is :D
Gratula a vashoz, és ne felejts el szavazni :diesel :D

Szavazás és profil adatlap kitöltve, köszönöm, hogy szóltatok! Fényképet is töltök fel hamarosan ha lesz egy kis időm.

2010.11.25. 10:01

simi64 írta:
george írta: és ennyien szeretik ezt a típust,

Már hogyne szeretnénk, hisz
ez a legszebb!!!

Gratulálok én is!
Ez így van,ez még a klasszikus sedan-szépség :bmw :welcom

2010.11.28. 16:28

Üdv. Minden klubtagnak! Ez a bemutatkozós oldal az én sz.gépemből kimaradt úgy látszik,de most rátaláltam,és szeretném orvosolni a hibámat,vagyis bemutatkoznék ha lehet!? Fegyveri Jánosnak hívnak,Bács megyében lakom Hajós városban,feleségemmel és 3 éves Gergő fiammal.(vagy ezeket nem szokták elmesélni??) Na mindegy! lényeg a lényeg,2008 őszén vásároltam életem első BMW-jét,egy E39 525d touringot,ami életem legjobb autóját jelentette számomra!! Az idén nyáron viszont úgy döntöttem eladom a drágát, és lecserélem egy e60-ra! Meg is történt a csere,egy ezüstszürke limusin személyében! Nem vagyok 100%ig megelégedve vele,pedig 10000km alatt nem kellett rá költenem szinte semmit! Az autót német gazdája használta 150000km.ig azután került hozzám. Az e39-emben M-es futómű,börülés,kormány volt úgy feküdt az úton mint egy palacsinta.Ez eléggé tud billegni az úton! Azért nem bántam meg, mert szerintem talán a legszebb BMWk egyike!!! Lassan befejezem a rizsázást,mert nem jut eszembe semmi! Remélem "befogadtok" köreitekbe!!?? :roll: Jani

2010.11.28. 16:46

fegyveri írta:Üdv. Minden klubtagnak! Ez a bemutatkozós oldal az én sz.gépemből kimaradt úgy látszik,de most rátaláltam,és szeretném orvosolni a hibámat,vagyis bemutatkoznék ha lehet!? Fegyveri Jánosnak hívnak,Bács megyében lakom Hajós városban,feleségemmel és 3 éves Gergő fiammal.(vagy ezeket nem szokták elmesélni??) Na mindegy! lényeg a lényeg,2008 őszén vásároltam életem első BMW-jét,egy E39 525d touringot,ami életem legjobb autóját jelentette számomra!! Az idén nyáron viszont úgy döntöttem eladom a drágát, és lecserélem egy e60-ra! Meg is történt a csere,egy ezüstszürke limusin személyében! Nem vagyok 100%ig megelégedve vele,pedig 10000km alatt nem kellett rá költenem szinte semmit! Az autót német gazdája használta 150000km.ig azután került hozzám. Az e39-emben M-es futómű,börülés,kormány volt úgy feküdt az úton mint egy palacsinta.Ez eléggé tud billegni az úton! Azért nem bántam meg, mert szerintem talán a legszebb BMWk egyike!!! Lassan befejezem a rizsázást,mert nem jut eszembe semmi! Remélem "befogadtok" köreitekbe!!?? :roll: Jani

Szia Jani!
Azok a hajósi pincék... :wink:
Kép
Boldog ifjú katonakorom jut eszembe róluk! :D
Kalocsán voltam, oda jártunk lőni.
A pincékhez meg a homoki borokért :lol:
Kép

:welcom

2010.11.28. 16:53

Szia Simi! Nagyon örülök,hogy ismered szülőhazámat,és hogy szép emlékekhez kötődsz a honvédséggel kapcsolatban! A képek nagyon jók!!

2010.11.28. 18:25

fegyveri írta:Szia Simi! Nagyon örülök,hogy ismered szülőhazámat,és hogy szép emlékekhez kötődsz a honvédséggel kapcsolatban! A képek nagyon jók!!

üdv minálunk! az utolsó kép a Te kertedben készült?! :lol:

2010.11.28. 18:35

Csáó Labi! Nem,az én kertem kulturáltabb! :lol:
De már néztem ki hasonlóan!

2010.11.28. 19:16

fegyveri írta:Csáó Labi! Nem,az én kertem kulturáltabb! :lol:
De már néztem ki hasonlóan!

Helo fegyveri
Üdvözlet nálunk
E60-asról képet lőjél fel :wink:

2010.11.29. 10:04

Csáó! nem igazán tudom,hogy kell! Ha esetleg segítenétek!? :oops:

2010.11.29. 10:08

Vannak jó képeim róla!

2010.11.29. 11:16

fegyveri írta:Üdv. Minden klubtagnak! Ez a bemutatkozós oldal az én sz.gépemből kimaradt úgy látszik,de most rátaláltam,és szeretném orvosolni a hibámat,vagyis bemutatkoznék ha lehet!? Fegyveri Jánosnak hívnak,Bács megyében lakom Hajós városban,feleségemmel és 3 éves Gergő fiammal.(vagy ezeket nem szokták elmesélni??) Na mindegy! lényeg a lényeg,2008 őszén vásároltam életem első BMW-jét,egy E39 525d touringot,ami életem legjobb autóját jelentette számomra!! Az idén nyáron viszont úgy döntöttem eladom a drágát, és lecserélem egy e60-ra! Meg is történt a csere,egy ezüstszürke limusin személyében! Nem vagyok 100%ig megelégedve vele,pedig 10000km alatt nem kellett rá költenem szinte semmit! Az autót német gazdája használta 150000km.ig azután került hozzám. Az e39-emben M-es futómű,börülés,kormány volt úgy feküdt az úton mint egy palacsinta.Ez eléggé tud billegni az úton! Azért nem bántam meg, mert szerintem talán a legszebb BMWk egyike!!! Lassan befejezem a rizsázást,mert nem jut eszembe semmi! Remélem "befogadtok" köreitekbe!!?? :roll: Jani

Érezd magad jól a klubban. :wink:

2010.11.29. 11:49

Üdvözlünk a fórumon :e39

Szavazni ne felejts el :D
Hozzászólás küldése

VigLink badge