![]() |
2010.12.11. 22:26
Blackangel írta:Sziasztok!
Szia fegyveri!
Én is Hajóson vagyok,ideiglenesen itt lakom most.
Szakad a hó,kimehetnénk kerülni pár kört,kiváló alkalom a ma este.
Nem akarom hogy OFF legyen,így bemutatkozom. Csontos Imrének hívnak,kereskedelemmel foglalkozom jelenleg. Van egy kedves barátnőm,vele élek már lassan 6ik éve,de még nem köteleztük el magunkat(de nem sok híjja már). Kedvenc márkám a BMW,eddig nem volt alkalmam újabb típushoz,E34es 525i tipusú autómból ültem át a Touring-ba. Az a 192 Ló is jó volt,de a dízelek nagyon elbizonytalanítottak,főleg a barátom 530d-jeE60. Azok a menetteljesítmények+fogyasztás hát nagyon tetszett. Aztán rászakadt egy rakás nyűg,így maradt a járt út benzines kell,és touring. Meglett hát a touringSzabadidőm szinte semmi nincs,a munkám és a barátnőm leköti az időm. Ha mégis akad akkor jön a téli csuszkálás,vagy a haverokkal egy jó nagy sörözés,vagy egy kis száguldás.
![]()
(Ezeket semmiért nem adnám)
Kb ennyi.![]()
Ui: És útálom a benzinkutasokat,dizelnek nézik a kocsim mindig,és már nyúlnak a gázolaj pisztolyért,hogy megitstják.....
Magyarországon úgynézki a touring egyenlő a dízellel...de nem minden esetben
2010.12.11. 22:29
lepke írta:Blackangel írta:Sziasztok!
Szia fegyveri!
Nem akarom hogy OFF legyen,így bemutatkozom. Csontos Imrének hívnak,kereskedelemmel foglalkozom jelenleg. Van egy kedves barátnőm,vele élek már lassan 6ik éve,de még nem köteleztük el magunkat(de nem sok híjja már). Kedvenc márkám a BMW,eddig nem volt alkalmam újabb típushoz,E34es 525i tipusú autómból ültem át a Touring-ba. Az a 192 Ló is jó volt,de a dízelek nagyon elbizonytalanítottak,főleg a barátom 530d-jeE60. Azok a menetteljesítmények+fogyasztás hát nagyon tetszett. Aztán rászakadt egy rakás nyűg,így maradt a járt út benzines kell,és touring. Meglett hát a touringSzabadidőm szinte semmi nincs,a munkám és a barátnőm leköti az időm. Ha mégis akad akkor jön a téli csuszkálás,vagy a haverokkal egy jó nagy sörözés,vagy egy kis száguldás.
![]()
Kb ennyi.![]()
Ui: És útálom a benzinkutasokat,dizelnek nézik a kocsim mindig,és már nyúlnak a gázolaj pisztolyért,hogy megitstják.....
Helo
Akkor idetaláltál ahogyan látom
2010.12.12. 15:37
2010.12.12. 15:40
2010.12.12. 16:45
fegyveri írta:Nem egy Xi-Ladával mentél ki a falu szélére,majd beraktad sportba,és adj neki!
amúgy hajós 2-éve városi címet kapott!!
2010.12.19. 18:33
Ennél is jobb a 20d-mszekeres írta:Blackangel írta:Sziasztok!
Szia fegyveri!
![]()
Kb ennyi.![]()
üdv!
Már most szeretnélek megkérni, hogy ha lesz tali, amire eljössz, egy kis kipróbálás érdekelne, mivel nekem is hasonló terveim vannak a jövőben
Sajnos mélységesen megértelek , nálam is hasonló a helyzet, mindenki dieselt akar... tankolni...![]()
Pályán is azt hiszik 25d vagy 20d, csak akkor van oppá, amikor 220ig megyek különösebb gond nélkül...
2010.12.26. 23:40
2010.12.26. 23:51
Csizmadi írta:Sziasztok , és kellemes karácsonyt minden kedves márkatársnak. Én is bemutatkoznék ,Csaba vagyok ,Regensburgan élek. Imádom a BMW t , volt már 316i (cápa),318i (cápa), 318i(E30) 525i 528i és most egy 540i touring(E39). Nagyon tetszik a club ritka ahol ennyire segítik egymást és nem az irigykedés van elötérben. Ha valakinek valamiben tudok segíteni állok rendelkezésre . Sok kellemes balesetmentes kilómétert kivánok mindenkinek.
Autóim sorrendben :
Lada 1200 combi
BMW 316i
BMW 525i
Opel Kadett GTE
BMW 318i
Opel Omega 2.6i
Audi A6 Avant 2.6
Jeep Cherokee 4.0
Jeep Grand Cherokee 2,5 diesel
Jeep Grand Cherokee II 2,7l diesel
Bmw 528i (e39)
Bmw 540i touring
2010.12.27. 00:12
Csizmadi írta:Sziasztok , és kellemes karácsonyt minden kedves márkatársnak. Én is bemutatkoznék ,Csaba vagyok ,Regensburgan élek. Imádom a BMW t , volt már 316i (cápa),318i (cápa), 318i(E30) 525i 528i és most egy 540i touring(E39). Nagyon tetszik a club ritka ahol ennyire segítik egymást és nem az irigykedés van elötérben. Ha valakinek valamiben tudok segíteni állok rendelkezésre . Sok kellemes balesetmentes kilómétert kivánok mindenkinek.
Autóim sorrendben :
Lada 1200 combi
BMW 316i
BMW 525i
Opel Kadett GTE
BMW 318i
Opel Omega 2.6i
Audi A6 Avant 2.6
Jeep Cherokee 4.0
Bmw 528i (e39)
Bmw 540i touring
2010.12.27. 07:56
2010.12.27. 07:57
lepke írta:Csizmadi írta:Sziasztok , és kellemes karácsonyt minden kedves márkatársnak. Én is bemutatkoznék ,Csaba vagyok ,Regensburgan élek. Imádom a BMW t , volt már 316i (cápa),318i (cápa), 318i(E30) 525i 528i és most egy 540i touring(E39). Nagyon tetszik a club ritka ahol ennyire segítik egymást és nem az irigykedés van elötérben. Ha valakinek valamiben tudok segíteni állok rendelkezésre . Sok kellemes balesetmentes kilómétert kivánok mindenkinek.
Autóim sorrendben :
Lada 1200 combi
BMW 316i
BMW 525i
Opel Kadett GTE
BMW 318i
Opel Omega 2.6i
Audi A6 Avant 2.6
Jeep Cherokee 4.0
Bmw 528i (e39)
Bmw 540i touring
Helo
Üdvözlet nálunk
V8cars.hu
2010.12.27. 18:33
szekeres írta:lepke írta:Csizmadi írta:Sziasztok , és kellemes karácsonyt minden kedves márkatársnak. Én is bemutatkoznék ,Csaba vagyok ,Regensburgan élek. Imádom a BMW t , volt már 316i (cápa),318i (cápa), 318i(E30) 525i 528i és most egy 540i touring(E39). Nagyon tetszik a club ritka ahol ennyire segítik egymást és nem az irigykedés van elötérben. Ha valakinek valamiben tudok segíteni állok rendelkezésre . Sok kellemes balesetmentes kilómétert kivánok mindenkinek.
Autóim sorrendben :
Lada 1200 combi
BMW 316i
BMW 525i
Opel Kadett GTE
BMW 318i
Opel Omega 2.6i
Audi A6 Avant 2.6
Jeep Cherokee 4.0
Bmw 528i (e39)
Bmw 540i touring
Helo
Üdvözlet nálunk
V8cars.hu
Üdv itt!
OLvasgatam, szép autóparkamivel volt dolgod, de az az AUDI ott a közepén nagyon csúnya
![]()
2011.01.03. 17:03
2011.01.03. 18:15
gyerek528i írta:Sziasztok!
Pali vagyok 17 éves Budapestről. Életem első kocsija amire 3 éven keresztül gyűjtöttem egy E39 528ia lett. Régi BMW mániás vagyok ...kb mióta az eszemet tudom.
2011.01.03. 18:52
szekeres írta:gyerek528i írta:Sziasztok!
Pali vagyok 17 éves Budapestről. Életem első kocsija amire 3 éven keresztül gyűjtöttem egy E39 528ia lett. Régi BMW mániás vagyok ...kb mióta az eszemet tudom.
Üdv itt!![]()
Töltsd ki az adatlapodat és ha van képed azt is feltöltheted.
2011.01.03. 18:54
gyerek528i írta:Sziasztok!
2011.01.03. 18:59
fegyveri írta:gyerek528i írta:Sziasztok!
Ciaó Pali!!
Én is üdvözöllek!!
Azért az nem semmi,hogy 17-évesen ilyen autód legyen,biztosan nagyon örülsz neki!! Én 17 évesen egy off Suzukit hajtottam,akkor az volt etalon számomra Mostanra viszont eljutottam életem nagy szerelméhez!! 5-er!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
2011.01.03. 19:09
gyerek528i írta:fegyveri írta:gyerek528i írta:Sziasztok!
Ciaó Pali!!
Én is üdvözöllek!!
Azért az nem semmi,hogy 17-évesen ilyen autód legyen,biztosan nagyon örülsz neki!! Én 17 évesen egy off Suzukit hajtottam,akkor az volt etalon számomra Mostanra viszont eljutottam életem nagy szerelméhez!! 5-er!!!!!!!!!!!!!!!
![]()
KösziHát néznek is furcsán az emberek amikor a takony kölyök szál kiaz 5ösből...Nah Biztos apu kedvence,de 14éves korom óta dolgoztam meg gyűjtögettem érte... Nagy álom volt. És igen nagyon boldog vagyok vele...IMÁDOM
2011.01.03. 19:20
fegyveri írta:gyerek528i írta:fegyveri írta:gyerek528i írta:Sziasztok!
Ciaó Pali!!
Én is üdvözöllek!!
![]()
KösziHát néznek is furcsán az emberek amikor a takony kölyök szál kiaz 5ösből...Nah Biztos apu kedvence,de 14éves korom óta dolgoztam meg gyűjtögettem érte... Nagy álom volt. És igen nagyon boldog vagyok vele...IMÁDOM
Akkor csak hajrá,gratula még egyszer!!
Ui.:Azért mert benzines vagy,nyugodtan szavazz Dieselre pár oldallal arrébb!!![]()
![]()
2011.01.03. 19:24
gyerek528i írta:fegyveri írta:gyerek528i írta:fegyveri írta:gyerek528i írta:Sziasztok!
Ciaó Pali!!
Én is üdvözöllek!!
![]()
Akkor csak hajrá,gratula még egyszer!!
Ui.:Azért mert benzines vagy,nyugodtan szavazz Dieselre pár oldallal arrébb!!![]()
![]()
Köszi:)....Én szeretem a dieselt is, de abba beleszaladhat az ember ha nem szerencsés egy olyat fog ki és úgy már hiába eszik kevesebbet a diesel a szervízbe fizeti ki amit spórol--->Dieselhez szerencse is kell (használtan)
Benzinesbe talán könnyebb jót találni