Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.05.09. 19:40

Maxi írta: Maximum a csajok moroghatnak ,hogy nemcsak a garázsban BMW-zünk ,hanem itt is !! :lol: :lol: Maxi
Ne is mond :!: :lol:

2007.05.09. 21:03

admin írta:
Maxi írta: Maximum a csajok moroghatnak ,hogy nemcsak a garázsban BMW-zünk ,hanem itt is !! :lol: :lol: Maxi

csatlakozom: köszönöm Laci -és persze minden tagnak- az oldal létrehozását, és a segítséget amit eddig is kaptam!

2007.05.09. 21:35

Üdv. drg67 :lol:

2007.05.09. 21:37

530d_! Üdvözöllek.
Tényleg a Laci nélkül nem is tudom mi lenne velünk :wink:

2007.05.09. 21:56

530d_ írta:Szia drg67. Én is miskolc környékén sajópüspökiben lakom. Nem szoktál erre mászkálni legfőképp barcikán?
Egyépként ideje nekem is bemutatkoznom. Én is 40 múltam. Sajópüspökiben élek az Isten háta mögött, egy 530da-t van szerencsém használni, illetve egy e34 524 td-t, remélem nem tagadtok ki félig a klubból:D:D. Jah és persze a legfontosabb hogy aki kitalálta ezt a klubbot az előtt emelem kalapom, mert nagyon jó ötlet volt. Én személy szerint nagyon örülök hogy létrejött az e39 klub és nagyon sajnálom h más embereknek nincs annyi eszük h még jó pár automárkának létrehozzonak egy ilyen klubbot, mert baromi sok segítséget kapsz minden próblémád felől, úgyhogy örülök hogy regisztráltam, tudom kicsit később mutatkoztam be, de így s
ikerült.

Hello 530D!
Ritkán megyek Barcikára, de ha Te jársz Miskolcon, dobj 1PÜ-t és "ütközhetünk :D :!:

2007.05.09. 22:00

Köszönöm a szíves fogadtatást klubtársak, neked pedig gratulálok Laci, hogy létrehoztad a klubot, és én is úgyszint. köszönöm a sok segítséget amit kaptam.

2007.05.09. 22:23

admin írta:

:franko:

2007.05.10. 18:12

efer írta:
admin írta:

:franko:

Azzenyém asszonta hogy lassan már nála nem leszek "guru" :? :D

2007.05.10. 18:23

Sziasztok!

23éves Budapesti srác vagyok.Az E39 megjelenése óta imádom ezt a típúst.Sok más BMW is tetszik de számomra az E39 a Jolly Joker az ász a best:)
volt E30-am de sajnos csúnyán át lettem vele verve, de sikerült visszaadnom, és a pénzt visszakapnom.Vezettem már E46ot E30at E34est E32est, de E39et máig csak parkoló autó formájában láttam még be sem hajoltam egybe sem :(:(:(:( De sebaj, nem akarom elkiabálni, de ha minden jól megy nyárra lesz egy.Nem drogozom nem iszom, nem bulizok, káros szenvedélyem a sebesség és a gumifüst:D
Sok buliból, és kirándulásból maradtam ki, hogy végre sikerüljön vásárolnom egyet ebből a sportosan elegáns szériából.Reméljük meg lesz a gyümölcse!Vásárlás elött természetesen pár hozzáértő véleményét kikérem majd, hogy mire kell figyelni, mi az a hiba ami még nem gond, és mi az ami annyiba kerül mint maga az autó :)
Örülök, hogy köztetek vagyok!Kilóméterben és üzemanyagban GAZDAG rendőr és műszakihiba MENTES hátralevő évet mindenkinek!!!

2007.05.10. 18:27

Üdv a klubban Ritschie! Reméljük, hogy majd az e39-ből sikerül kifognod egy számodra tökéletes példányt! :sör:

2007.05.10. 18:28

Ritschie írta:Sziasztok!

23éves Budapesti srác vagyok.Az E39 megjelenése óta imádom ezt a típúst.Sok más BMW is tetszik de számomra az E39 a Jolly Joker az ász a best:)
volt E30-am de sajnos csúnyán át lettem vele verve, de sikerült visszaadnom, és a pénzt visszakapnom.Vezettem már E46ot E30at E34est E32est, de E39et máig csak parkoló autó formájában láttam még be sem hajoltam egybe sem :(:(:(:( De sebaj, nem akarom elkiabálni, de ha minden jól megy nyárra lesz egy.Nem drogozom nem iszom, nem bulizok, káros szenvedélyem a sebesség és a gumifüst:D
Sok buliból, és kirándulásból maradtam ki, hogy végre sikerüljön vásárolnom egyet ebből a sportosan elegáns szériából.Reméljük meg lesz a gyümölcse!Vásárlás elött természetesen pár hozzáértő véleményét kikérem majd, hogy mire kell figyelni, mi az a hiba ami még nem gond, és mi az ami annyiba kerül mint maga az autó :)
Örülök, hogy köztetek vagyok!Kilóméterben és üzemanyagban GAZDAG rendőr és műszakihiba MENTES hátralevő évet mindenkinek!!!

Szia Ritschie!

Üdvözlünk a klubban!
Remélem össze jönnek a vágyaid, és sikerül egy E-39-et begyüjteni!
Szorítani fogunk Neked!

2007.05.10. 18:34

Köszönöm szépen a kedves fogadtatást! :)

2007.05.10. 19:50

Ritschie írta:Köszönöm szépen a kedves fogadtatást! :)

Üdv Neked!

Jó helyen vagy, az öreg E39-esek szinte mindenben tudnak tanácsot adni!

2007.05.10. 21:05

Üdv a klubban Ritschie! :bmw Maxi

2007.05.10. 21:38

Üdv. a klubban Ritschie! Itt biztos, hogy minden kérdésedre tökéletes választ kapsz!!! :e39
Amíg nem veszed meg az e39-et addig is olvasgasd ezt!!---> http://www.e39.hu/modules.php?name=Foru ... opic&t=102

2007.05.10. 22:00

Sziasztok, akkor bemutatkoznék én is.
Itt újjonc vagyok, de a BMW területén már nem annyira :D
31 éves vagyok budapesten élek 2004 augusztusa óta élvezhetem a hátsó kerék hajtás örömeit :)
Még gyerekkoromban fertőzött meg édesapám a BMW-vel akkor volt az első neki.
Sajnos csak most csatlakoztam a klubbhoz amikor éppen cserélni fogom a kicsikocsit és úgy tűnik, hogy E46 lesz belőle :( :)
Az egyik szakmám autószerelő és apukámnak műhelye van, így elég sok mindent megtanultam a részletekről, bár már pár éve nem a szakmában dolgozom.
Alkatrész beszerzésben viszont remek kapcsolataim vannak németországban is!
Sok sikert mindenkinek a saját gyöngyszeméhez.

Laci

2007.05.10. 22:11

glaci írta:
31 éves vagyok budapesten élek 2004 augusztusa óta élvezhetem a hátsó kerék hajtás örömeit :)
Sajnos csak most csatlakoztam a klubbhoz amikor éppen cserélni fogom a kicsikocsit és úgy tűnik, hogy E46 lesz belőle :( :)
Az egyik szakmám autószerelő és apukámnak műhelye van, így elég sok mindent megtanultam a részletekről, bár már pár éve nem a szakmában dolgozom.

Laci

Szia!

Azért ne sajnáld! Az E46 klubban sem leszel egyedül! Várunk!

http://www.bmwe46.hu

Üdv,
collins

2007.05.10. 22:19

glaci írta:

Laci

Szia Laci!

Üdv a klubban!

2007.05.10. 22:46

Üdv Laci! :e39

2007.05.11. 01:20

Üdv. Laci :e39 :welcom
Hozzászólás küldése

VigLink badge