Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.02.28. 17:32

Még jó hogy mindketten pesten vagytok, mertha eljön nekem is az idő majd jóljönne a segitségetek!! :wink: :roll:

2007.02.28. 21:58

admin írta:
Morphipapa írta:Budapesten belül merrefele laksz? :)

XXI

Hjaj, reméltem fokkal közelebb, de nem gond, remélem mihamarabb tudok időt szakítani, hogy lemeozhassam a hifid :)

Hero!
Ha gondolod Te is feljöhetnél, ha sok a gázolajad :lol: és kitárgyaljuk a dologot, ki hogy csinálja, és szívesen segítek.
Régi kocsimba elég komoly hifit dobtam össze, bár az vw volt... :twisted:

2007.02.28. 22:04

Én mindig fennvagyok egész héten pl mostis, mert sulim van, szóval nemgáz a dolog, de holnap nem érek, rá mert délelőtt motorkiállitásra megyek utánna meg bombolohoz a tükör miatt :D

2007.02.28. 22:15

Hero írta:Én mindig fennvagyok egész héten pl mostis, mert sulim van, szóval nemgáz a dolog, de holnap nem érek, rá mert délelőtt motorkiállitásra megyek utánna meg bombolohoz a tükör miatt :D

Wow, az csodás, akkor simán megoldható a dolog.
Mondjátok meg, mikor lenne jó nektek és összehozunk valamit! :roll: :wink:

2007.02.28. 23:49

Morphipapa írta:
Hero írta:Én mindig fennvagyok egész héten pl mostis, mert sulim van, szóval nemgáz a dolog, de holnap nem érek, rá mert délelőtt motorkiállitásra megyek utánna meg bombolohoz a tükör miatt :D

Nekem csak estetájt jó mert napközbe másik autóval járok,vagy hétvége de az Heronak nem jó.

2007.03.01. 01:49

Rám ne alapozzatok, most nektek fontosabb ez a dolog, mint nekem!
Ha nekem aktuális lesz akkor ugyis fennmaradok még hétvégén is! :)

Szóval beszéljetek meg nyugodtan időpontot :!:

2007.03.01. 10:34

éljen a tanulás! :lol:

2007.03.01. 12:11

Ne emlegesd, mert igyis már amim van fullra tele van vele :D :D :lol:

2007.03.01. 21:14

admin írta:
Morphipapa írta:

Nekem csak estetájt jó mert napközbe másik autóval járok,vagy hétvége de az Heronak nem jó.

Szerintem maradjunk annyiban, hogy egy hétvégét megbeszélünk, megfűzzük Hero-t is :wink: és treffen.

De nekem a mostani hétvégéim zsúfoltak, viszont két-három hét múlva már szabad leszek hétvégén!! 8)

2007.03.01. 21:25

Morphipapa írta:
admin írta:
Morphipapa írta:

Szerintem maradjunk annyiban, hogy egy hétvégét megbeszélünk, megfűzzük Hero-t is :wink: és treffen.

De nekem a mostani hétvégéim zsúfoltak, viszont két-három hét múlva már szabad leszek hétvégén!! 8)

Részemről :franko:

2007.03.01. 21:44

Énis benne vagyok akkor!
Szerelni is segitek ha kell :)

2007.03.01. 23:53

Hero írta:Énis benne vagyok akkor!
Szerelni is segitek ha kell :)

Kösszi!
Az a része ami nekem se okoz nagy nehézségeket, kivéve a félelem a kárpit leszedésétől :(
Az ilyen dolgokat soha nem szerettem szétszedni mert soha nem lesz olyan, mint volt :lol:
Nah, mind1...

Amúgy lehet hogy kicsit lefaragok az időből, mert már nagyon idegesít h nem pattog alattam az autó a brutális mélytől 8)

2007.03.02. 01:31

Énmost kinéztem egy szép kis jbl mélyládát magamnak, most arra gyűjtök, de ha már a láda olyan lesz akkor minden más is jbl lesz :)

Csak szóljon szépen, d enagyon szépen :D

Stétszedéstől meg nem nagyon kell félni, mert ottlesz kedves adminunk akinek volt már ilyennel dolga és ha nem jól rakjuk össze azt úgyis észreveszi!! :wink:

2007.03.03. 17:47

Nekem már van mélynyomóm (DLD 500W), de veszek még egy ugyan ilyet és beleépítem egy 2x30-as ládába.

Van két erősítőm: Magnat Classic 4800 (4 csatis, 1000W), MacAudio MP2000 (2 csatis, 500W)

Hangszórót nemsokára veszek!

Ezen gondolkozok

És hátulra is szeretnék valamit, csak az a gondom, hogy nem tudom oda mi fér be. Gondolom 13-as, de nem akarok zsákbamacskát játszani.
Valamint azt se tudom, az mennyire van hozzáférhető helyen, lehet e cserélni. Hátsó ajtóban is van egy csipogó, azt szerintem meghagyom, veszek egy hangváltót (egy párat) és egybe kötöm a kalaptartóban lévő hangszóróval, így az összes hangszórót erősítő fogja hajtani 8)

2007.03.04. 01:36

Na ez nem is hangzik rosszul, bár érteni sajnos nem sokat értek hozzá, de ha eljön az én időm is akkor tutira látom benned a fantáziát :D :lol:

2007.03.04. 12:06

Hero írta:Na ez nem is hangzik rosszul, bár érteni sajnos nem sokat értek hozzá, de ha eljön az én időm is akkor tutira látom benned a fantáziát :D :lol:

Hát igen, minden csak pénz és idő kérdése :lol:

2007.03.05. 01:13

Na igen csak pénz legyen és az idő nem érdekel, az már kisebb probléma :lol:

2007.03.05. 20:35

HELP PLS!

Akksiról leveszem a sarukat, akkor beriaszt a riasztó?

Más: Ma vettem komoly tápkábeleket (1m - 2500Ft)+ csatlakozókat.
Biztosítékom van itthon pár. A napokban rákötöm a kondenzátort, hogy legalább a tápellátás biztosítva legyen...
Haladunk...haladunk... :roll: 8)

2007.03.05. 21:08

Morphipapa írta:HELP PLS!

Akksiról leveszem a sarukat, akkor beriaszt a riasztó?

Más: Ma vettem komoly tápkábeleket (1m - 2500Ft)+ csatlakozókat.
Biztosítékom van itthon pár. A napokban rákötöm a kondenzátort, hogy legalább a tápellátás biztosítva legyen...
Haladunk...haladunk... :roll: 8)

A gyári nem riasztbe!

2007.03.06. 21:02

Hali!

Ma elkészültem a tápkondenzátor beszerelésével.
Ha lesz kis időm, akkor csinálok egy kisebb útmutatást, hogy rakjunk be egy kondit.
Remélem nem kell magyaráznom, hogy ez miért hasznos és fontos hifi építés előtt!

Amúgy megvettem az új szettet előre!
Nagyon komoly cucc, azt mondják bika ereje van! 270/90 Watt 4ohmon természetesen.

üdv 8)
Hozzászólás küldése

VigLink badge