![]() |
2007.04.15. 20:16
Morphipapa írta:levibeka írta:admin írta:levibeka írta:Nekem a jobbelsö ajtóban halt ki a hangszóróm (Nokia 25W), hát vettem a helyére 1pár Pioneer középkategóriás hangszórót, mivel a fórumot végigolvasva mindenkinek rossz tapasztalata van a gyári zenével kapcsolatban, azaz Gagyi, és lám csodát máris élvezetesebbé vált a zenehalgatás az autóban, mostmár csak a két hátsó hangfal csere következik + 1erősitő meg láda a csomagtérbe
Sedánnál hol találom meg a Remote szálat az antenna erősítőrőnek![]()
![]()
![]()
A C-oszlopboritása allat van az antena erősitő.De ha visza olvasol már voltszó róla.
Igazad van Admin, már volt róla szó, de melyik oldalt jobb v. bal, haddne bontsam meg mindkét helyen.
Szerintem egyszerűbb a fejegységről leszedni a remote-ot.
Ha jól emlékszem a 13-as szál megfelel a célnak! (ha minden igaz akkor egy fehér kábel) és akkor az RCA-val húzol egy remote kábelt és még plusz helyet se foglal a nem túl nagyra méretezett küszöbben...
2007.05.02. 11:31
2007.05.02. 13:01
mervob írta:Tudnatok olyan hifist ajanlani aki ert is a BMWkhez es tudja merre hany meter?
Szeretnek par dolgot betetetni es nem kokanyolast szeretnek hanem tenyleg olyat aki tudja hogy mit csinal.
2007.05.03. 19:42
2007.05.03. 21:59
Steven530d írta:Gondoltam megosztom a tapasztalataimat iPod Video + Dension Ice Link Plus-szal kapcsolatban.
Már 2 hónapja használom őket a kocsiban. Nagyon meg vagyok elégedve.
A radio modul közé kellett beiktatni a kábelt amit aztán rádugtam az iPodra, így a folyamatos töltés is működik, sőt aut. kikapocslja ha nem használom. A navi monitoron kiírja a szám és album címeket is, persze kormányról is vezérelhető a cucc. Elég jól működik, csak meg kell szokni a használatát. Egyetlen egy hátránya hogy a számok közötti lépegetés lassabb mint egy hagyományos cd-lejátszón vagy táron, azonban iszonyat jó hogy nem kell pakolgatnom a cd-ket és élvezhetem a 30Gb-nyi zenét! A hang is sztem nagyon jó. Szóval bátran ajánlom mindenkinek.
Itt vettem:
http://digichip.hu/product.html#ice-link
Steven530d
2007.05.04. 08:53
Steven530d írta:Gondoltam megosztom a tapasztalataimat iPod Video + Dension Ice Link Plus-szal kapcsolatban.
Már 2 hónapja használom őket a kocsiban. Nagyon meg vagyok elégedve.
A radio modul közé kellett beiktatni a kábelt amit aztán rádugtam az iPodra, így a folyamatos töltés is működik, sőt aut. kikapocslja ha nem használom. A navi monitoron kiírja a szám és album címeket is, persze kormányról is vezérelhető a cucc. Elég jól működik, csak meg kell szokni a használatát. Egyetlen egy hátránya hogy a számok közötti lépegetés lassabb mint egy hagyományos cd-lejátszón vagy táron, azonban iszonyat jó hogy nem kell pakolgatnom a cd-ket és élvezhetem a 30Gb-nyi zenét! A hang is sztem nagyon jó. Szóval bátran ajánlom mindenkinek.
Itt vettem:
http://digichip.hu/product.html#ice-link
Steven530d
2007.05.04. 20:41
2007.05.04. 23:04
Steven530d írta:Én magam szereltem be, nagyon egyszerű!
E60-nal kapcsolatban hívd fel sztem a digichippes srácot, ő biztos infot fog neked mondani.
Juhász Tamás
06203190996
2007.05.06. 17:47
2007.05.06. 19:01
gejzir69 írta:Sziasztok!
Van egy 2002 E39 em. Kazettás hifivel nagy navi és 16:9 TV.Gondolom a hangzást nem kell ecsetelni,nagyon gáz...sem magas sem mélly.És hát a hátsó CD tár meg nagyon kevés.Szeretnék MP3 at berakni és szeretném ha megmondanátok hogy van e értekme eggyáltalán foglalkozni a dologgal lehet e relative kisebb befektetéssel élvezhetővé tenni a dolgot.Mélynyomó ládám végfokkal és hangfrekis átalakitóval van csak be kéne tenni,de azt serm tudom hová kell bekötni.
Talán hangszóró csere lenditene rajta de azt sem tudom hol kell bontanom.
Köszönöm a türelmeteket és várom válaszotokat.
Burt
2007.05.07. 15:50
2007.05.07. 16:13
gejzir69 írta:Sziasztok
Légzsákos ajtóban hogy és hol kezdjem meg a kárpit leszedését a hangszórók cseréjéhez ?
és a mély nyomó beépitéséhez...... az erősitőhőz honnan tudnék jelet levenni ?
ha ebben segitenétek..
E39 "2002" 16:9 tv,navi
Köszönettel,
Burt
2007.05.14. 16:15
2007.05.14. 21:38
tanktaz írta:Hi!
Tud nekem segíteni valaki,hogy a kalaptartót és az alatta lévő hangszórókat hogyan tudnám kibontani?
2007.05.15. 14:08
2007.05.15. 15:25
strobi írta:Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok,hogy "letérdelt" a rádió-modulom vagy minek is hivják...
És erre kellene valami okosság mert újjat nem igazán szeretnék venni ha nem muszáj..:)
Balhátúl a lámpával párhuzamosan van beszerelve a kis aranyos és sajnos javithatatlan mert a processzora halt be állitólag.:(:(
Segitségeteket előre is köszönöm üdv.strobi.
2007.05.15. 16:47
strobi írta:Sziasztok!
Azzal a problémával fordulok hozzátok,hogy "letérdelt" a rádió-modulom vagy minek is hivják...
És erre kellene valami okosság mert újjat nem igazán szeretnék venni ha nem muszáj..:)
Balhátúl a lámpával párhuzamosan van beszerelve a kis aranyos és sajnos javithatatlan mert a processzora halt be állitólag.:(:(
Segitségeteket előre is köszönöm üdv.strobi.
2007.05.15. 23:09
2007.05.15. 23:15
strobi írta:Köszönöm a gyors válaszaitokat illetve az 5-leteiteket!!!
remélem találok elfogadható áron modúlt mert az enyémet a "festő" megáztatta![]()