Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2007.04.15. 20:16

Morphipapa írta:
levibeka írta:
admin írta:
levibeka írta:Nekem a jobbelsö ajtóban halt ki a hangszóróm (Nokia 25W), hát vettem a helyére 1pár Pioneer középkategóriás hangszórót, mivel a fórumot végigolvasva mindenkinek rossz tapasztalata van a gyári zenével kapcsolatban, azaz Gagyi, és lám csodát máris élvezetesebbé vált a zenehalgatás az autóban, mostmár csak a két hátsó hangfal csere következik + 1erősitő meg láda a csomagtérbe :D

Sedánnál hol találom meg a Remote szálat az antenna erősítőrőnek :?: :?: :?: :?:

A C-oszlopboritása allat van az antena erősitő.De ha visza olvasol már voltszó róla.

Igazad van Admin, már volt róla szó, de melyik oldalt jobb v. bal :?: , haddne bontsam meg mindkét helyen. :D

Szerintem egyszerűbb a fejegységről leszedni a remote-ot.
Ha jól emlékszem a 13-as szál megfelel a célnak! (ha minden igaz akkor egy fehér kábel) és akkor az RCA-val húzol egy remote kábelt és még plusz helyet se foglal a nem túl nagyra méretezett küszöbben...

Ezis jó megoldás!
Lehet kapni olyan RCA kábelt amihez gyárilag hozzávan sütve egy plusz szál erre a célra.
Navis autónál ez még egyszerübb.Mert hátulvan minden.

2007.05.02. 11:31

Tudnatok olyan hifist ajanlani aki ert is a BMWkhez es tudja merre hany meter?

Szeretnek par dolgot betetetni es nem kokanyolast szeretnek hanem tenyleg olyat aki tudja hogy mit csinal.

2007.05.02. 13:01

mervob írta:Tudnatok olyan hifist ajanlani aki ert is a BMWkhez es tudja merre hany meter?

Szeretnek par dolgot betetetni es nem kokanyolast szeretnek hanem tenyleg olyat aki tudja hogy mit csinal.

Pécsett tudok megbízható és olcsó embert :wink:

2007.05.03. 19:42

Gondoltam megosztom a tapasztalataimat iPod Video + Dension Ice Link Plus-szal kapcsolatban.
Már 2 hónapja használom őket a kocsiban. Nagyon meg vagyok elégedve.
A radio modul közé kellett beiktatni a kábelt amit aztán rádugtam az iPodra, így a folyamatos töltés is működik, sőt aut. kikapocslja ha nem használom. A navi monitoron kiírja a szám és album címeket is, persze kormányról is vezérelhető a cucc. Elég jól működik, csak meg kell szokni a használatát. Egyetlen egy hátránya hogy a számok közötti lépegetés lassabb mint egy hagyományos cd-lejátszón vagy táron, azonban iszonyat jó hogy nem kell pakolgatnom a cd-ket és élvezhetem a 30Gb-nyi zenét! A hang is sztem nagyon jó. Szóval bátran ajánlom mindenkinek.

Itt vettem:
http://digichip.hu/product.html#ice-link

Steven530d

2007.05.03. 21:59

Steven530d írta:Gondoltam megosztom a tapasztalataimat iPod Video + Dension Ice Link Plus-szal kapcsolatban.
A radio modul közé kellett beiktatni a kábelt amit aztán rádugtam az iPodra, így a folyamatos töltés is működik, sőt aut. kikapocslja ha nem használom. A navi monitoron kiírja a szám és album címeket is, persze kormányról is vezérelhető a cucc. Elég jól működik, csak meg kell szokni a használatát. Egyetlen egy hátránya hogy a számok közötti lépegetés lassabb mint egy hagyományos cd-lejátszón vagy táron, azonban iszonyat jó hogy nem kell pakolgatnom a cd-ket és élvezhetem a 30Gb-nyi zenét! A hang is sztem nagyon jó. Szóval bátran ajánlom mindenkinek.

Itt vettem:

Steven530d

Szia!
Jól hangzik a dolog :lol: Kérdésem: MID-es fejegységen is kiírja szám címeket? Nekem is 30GB-s ipodom van! E60-al is kompatibilis a cucc?(Professional Navi)

2007.05.04. 08:53

Steven530d írta:Gondoltam megosztom a tapasztalataimat iPod Video + Dension Ice Link Plus-szal kapcsolatban.

Itt vettem:

Steven530d

Nahh valami ilyen megoldast kerestem. Ki szerelte be? Ahol vetted ok meg is csinaltak vagy te magad?

2007.05.04. 20:41

Én magam szereltem be, nagyon egyszerű!

E60-nal kapcsolatban hívd fel sztem a digichippes srácot, ő biztos infot fog neked mondani.
Juhász Tamás
06203190996

2007.05.04. 23:04

Steven530d írta:Én magam szereltem be, nagyon egyszerű!

E60-nal kapcsolatban hívd fel sztem a digichippes srácot, ő biztos infot fog neked mondani.
Juhász Tamás
06203190996

Okés mindenképpen, amint megvan az E60 :lol:

2007.05.06. 17:47

Sziasztok!
Van egy 2002 E39 em. Kazettás hifivel nagy navi és 16:9 TV.Gondolom a hangzást nem kell ecsetelni,nagyon gáz...sem magas sem mélly.És hát a hátsó CD tár meg nagyon kevés.Szeretnék MP3 at berakni és szeretném ha megmondanátok hogy van e értekme eggyáltalán foglalkozni a dologgal lehet e relative kisebb befektetéssel élvezhetővé tenni a dolgot.Mélynyomó ládám végfokkal és hangfrekis átalakitóval van csak be kéne tenni,de azt serm tudom hová kell bekötni.
Talán hangszóró csere lenditene rajta de azt sem tudom hol kell bontanom.
Köszönöm a türelmeteket és várom válaszotokat.

Burt

2007.05.06. 19:01

gejzir69 írta:Sziasztok!
Van egy 2002 E39 em. Kazettás hifivel nagy navi és 16:9 TV.Gondolom a hangzást nem kell ecsetelni,nagyon gáz...sem magas sem mélly.És hát a hátsó CD tár meg nagyon kevés.Szeretnék MP3 at berakni és szeretném ha megmondanátok hogy van e értekme eggyáltalán foglalkozni a dologgal lehet e relative kisebb befektetéssel élvezhetővé tenni a dolgot.Mélynyomó ládám végfokkal és hangfrekis átalakitóval van csak be kéne tenni,de azt serm tudom hová kell bekötni.
Talán hangszóró csere lenditene rajta de azt sem tudom hol kell bontanom.
Köszönöm a türelmeteket és várom válaszotokat.

Burt

Cseréldki a tárat mp3-asra.

A hangszórók cseréje nem sokat lendit magába de ládával együt tökéletes.Ha visza olvasgatsz akkor sok mindent megtudsz a dologal kapcsolatba.

2007.05.07. 15:50

Sziasztok :)

Légzsákos ajtóban hogy és hol kezdjem meg a kárpit leszedését a hangszórók cseréjéhez ?
és a mély nyomó beépitéséhez...... az erősitőhőz honnan tudnék jelet levenni ?
ha ebben segitenétek..
E39 "2002" 16:9 tv,navi

Köszönettel,

Burt

2007.05.07. 16:13

gejzir69 írta:Sziasztok :)

Légzsákos ajtóban hogy és hol kezdjem meg a kárpit leszedését a hangszórók cseréjéhez ?
és a mély nyomó beépitéséhez...... az erősitőhőz honnan tudnék jelet levenni ?
ha ebben segitenétek..
E39 "2002" 16:9 tv,navi

Köszönettel,

Burt

Már egy párszor le írtam na de még egyszer le írom :!:

Ajtó nyitó kilincs alatt van egy csavar, nyitott ajtónál a légcsatornába van még egy csavar.Körben patentok vanak azt szépen körbe ki pattintod majd a kapaszkodónál van két acél rugós be patanó erős huzásra ki akad majd fölfelé le akasztod az üveg mellől.Majd ki veszed a kis lámpát alul meg az ablak emelő gombjait.
Jelet az erősítőhöz a rádió modul hangszóró kimeneteléről tudsz venni ami a csomagtartóba van,és szintén ott találsz remote szálat is.Elméletileg a 13-as érintkező az antenna erősítő +12 voltja az jó remote szálnak.

De ha vissza olvasol találsz infókat meg a képtáramba képeket is.

2007.05.07. 16:28

Kárpit leszedése!!

kalaptartó

2007.05.14. 16:15

Hi!

Tud nekem segíteni valaki,hogy a kalaptartót és az alatta lévő hangszórókat hogyan tudnám kibontani?

Re: kalaptartó

2007.05.14. 21:38

tanktaz írta:Hi!

Tud nekem segíteni valaki,hogy a kalaptartót és az alatta lévő hangszórókat hogyan tudnám kibontani?

Szedd le a hangszóróról a műanyag burkolatot, majd hámozd le a szivacsréteget.
Szivacs alatt találsz 4 csavart a hanszóró midegyik sarkában.
Azt kicsavarod (torx..) és utána ki tudod őket emelni (ez lesz a legnehezebb...)

Úgy röviden ennyi :)

HI-FI

2007.05.15. 14:08

Sziasztok!

Azzal a problémával fordulok hozzátok,hogy "letérdelt" a rádió-modulom vagy minek is hivják...:(
És erre kellene valami okosság mert újjat nem igazán szeretnék venni ha nem muszáj..:):)

Balhátúl a lámpával párhuzamosan van beszerelve a kis aranyos és sajnos javithatatlan mert a processzora halt be állitólag.:(:(:(

Segitségeteket előre is köszönöm üdv.strobi.

Re: HI-FI

2007.05.15. 15:25

strobi írta:Sziasztok!

Azzal a problémával fordulok hozzátok,hogy "letérdelt" a rádió-modulom vagy minek is hivják...:(
És erre kellene valami okosság mert újjat nem igazán szeretnék venni ha nem muszáj..:):)

Balhátúl a lámpával párhuzamosan van beszerelve a kis aranyos és sajnos javithatatlan mert a processzora halt be állitólag.:(:(:(

talán próbálj meg az e-bayen venni egy használtat, vagy itthon bontóból. az e-bayen van mindíg.

2007.05.15. 16:47

strobi írta:Sziasztok!

Nem olcsó a bontott se!60-70e pénz.Budaörsön biztos kapsz csak kérdés mennyiért.De Rhantos-nál is próbálkozhatsz.

HI-FI

2007.05.15. 23:09

Köszönöm a gyors válaszaitokat illetve az 5-leteiteket!!!

remélem találok elfogadható áron modúlt mert az enyémet a "festő" megáztatta :evil:

:evil:

2007.05.15. 23:15

strobi írta:Köszönöm a gyors válaszaitokat illetve az 5-leteiteket!!!

remélem találok elfogadható áron modúlt mert az enyémet a "festő" megáztatta :evil:

:evil:

Akkor be szál a buliba vagy nem?Már ha ő cseszte el.
Hozzászólás küldése

VigLink badge