Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2009.12.18. 22:32

hidega írta:Ezt nem értem hogy lehet kiszedni a kulcsból simma kulcs van rajta
záró nyító külön és csomagtér nyító gomb.

Kulcsos topikba sok jó dolgot találsz azt ajánlom figyelmedbe. Onnan okosodtam énis.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Apa8 2009.12.18. 22:34-kor.

2009.12.18. 22:34

LeviM5 írta:
hidega írta:Ezt nem értem hogy lehet kiszedni a kulcsból simma kulcs van rajta
záró nyító külön és csomagtér nyító gomb.

Hát nem kell szétcsavarozni és egy kis cetlin ott van benne felírva. :wink:
A "kiszedést" a szervízben ahogy admin írta: Modic vagy laptop bmw scantol progi.

Hacsak nincs blokkolva a kulcs :-( de a kulcs beazonosítja a kocsit és a legmagasabb km állást is tárolja.

2009.12.19. 10:08

hidega írta:Sziasztok
Azután érdeklődnék, hogyan kell megnézni a valós km
a rejtet menüt már megtaláltuk de sehogy sem jövünk rá
létszi segítsetek ellőre is köszönöm.

elég 1 topikba is beírni :!: másik hozzászólás törölve :!:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára MChris 2009.12.19. 11:30-kor.

2009.12.19. 10:22

MChris írta:

Mától a topik új neve: topik!!! :lol:

2009.12.19. 11:31

e39chip írta:
MChris írta:

Mától a topik új neve: topik!!! :lol:

javítottam! reggel van és le van fagyva a billentyű :lol:

2009.12.19. 16:55

Sziasztok
Az egyik haverom mondta meg tudja nézni nem kell hozzá semmi de nem árulja el
hogyan tudja ezután érdeklödnék esetleg valaki tudja-e.
Mi az a topik?

2009.12.20. 02:17

Mi az a topik?

szép haver lehet...

topik ahova írni lehet egy témában nevezzük témakörnek

nem egyezik a km-ben és az lcm-ben a km-állás akkor van benne egy kötöjel de ugy tudom 98 utáni van így

2009.12.20. 09:43

MChris írta:
Mi az a topik?

szép haver lehet...

topik ahova írni lehet egy témában nevezzük témakörnek

nem egyezik a km-ben és az lcm-ben a km-állás akkor van benne egy kötöjel de ugy tudom 98 utáni van így

Nem kötőjel hanem pont a napi kilóméter számláló elött tehát:
123.3km helyett .123.3km látható.
No persze aki komolyan cseréli mindenhol átirja az adatot még a kulcsban is.

Jackson, aki pontosit

2009.12.20. 10:06

a kulcsban tudtommal nem lehet.

2009.12.20. 11:33

Labi írta:a kulcsban tudtommal nem lehet.

Akkor rosszul tudtad! :) Ma már semmi sem lehetetlen! :)

2009.12.20. 12:14

vaszarig írta:
Labi írta:a kulcsban tudtommal nem lehet.

Akkor rosszul tudtad! :) Ma már semmi sem lehetetlen! :)

ezért mondtam :D ....bámulatos hol tart már a tudomány! :lol:

2009.12.20. 12:22

akksis tárolja az elemes nem

2009.12.20. 12:31

MChris írta:akksis tárolja az elemes nem

ezt viszont alátámasztom! :D

2009.12.20. 12:41

Labi írta:
MChris írta:akksis tárolja az elemes nem

ezt viszont alátámasztom! :D

Én + úgy tudom, hogy csak akkor tudja tovább számlálni, ha ismét eléri azt, ahonnan visszatekerték.
Minden dugásnál az előző megtettet hozzáírja. Ha visszatekerik nem tudja ráírni az előző nap megtettet, mert volt már nagyobb.
Tehát: a kulcs addig nem számlál.

megtett km

2010.05.18. 22:42

Ha jól emlékszem akkor úgy lehet megnézni az igazi megtett km -t h bedugod a kulcsot ----> nyomva tartod az óránál a nullázót és 5 ször ráad és levesz a gyújtást....
Mondom nem bíztos, de asszem így kell.....de miután megvetted a kocsit ne is érdekeljen az eredeti összes megtett km -er...lényeg h mennyen a vas!!! :D:D:D

Re: megtett km

2010.05.18. 23:00

ricsi6230 írta:Ha jól emlékszem akkor úgy lehet megnézni az igazi megtett km -t h bedugod a kulcsot ----> nyomva tartod az óránál a nullázót és 5 ször ráad és levesz a gyújtást....
Mondom nem bíztos, de asszem így kell.....de miután megvetted a kocsit ne is érdekeljen az eredeti összes megtett km -er...lényeg h mennyen a vas!!! :D:D:D

Aztán elhozod hozzám és úgy mellesleg diganosztika közben kiderül a motor vezérlődet mondjuk már szoftver upgradelték egy dupla ekkora kilóméter óra állásnál.

Jackson, aki látott már nagy számokat (óra: 2xxekm hiba üzenet: 437ekm no persze dizelben)

2010.05.18. 23:29

jackson írta:
ricsi6230 írta:Ha jól emlékszem akkor úgy lehet megnézni az igazi megtett km -t h bedugod a kulcsot ----> nyomva tartod az óránál a nullázót és 5 ször ráad és levesz a gyújtást....

Aztán elhozod hozzám és úgy mellesleg diganosztika közben kiderül a motor vezérlődet mondjuk már szoftver upgradelték egy dupla ekkora kilóméter óra állásnál.

Jackson, aki látott már nagy számokat (óra: 2xxekm hiba üzenet: 437ekm no persze dizelben)

:lol: Persze, hogy badarság!
Még szerencse, hogy ezeket nem 200000-re tervezte Günter. (a benyást se)
Annyira állítják, amennyi a vevőnek tetszik :wink:

2010.05.18. 23:33

Helo
Ezt a mutatványt meg se próbáld
CSAK orvosi felügyelet mellett
üdv zoli

2010.05.19. 00:18

Barátom vett egy X5-öst és egy 323i-t számíttatott bele, Ő mesélte, hogy az X5 eladója is így nézte meg az állítólagos "valós" km-t a 323-asában, 210.000 helyett azt mondták neki, hogy 350.000 volt benne. Ő sem tudta megmondani, hogy hogyan csinálta a gyerek, mert azt sem tudta mit csinál. Hgiába kérte, hogy mutassa meg neki, hogyan csinálta, azt már nem tette meg.

A kulcsnak ugye 4 állása van.
1 ahol be tudod dugni és kihúzni,
2 itt szól a rádió, de még nincs gyújtáson,
3 gyújtáson van,
4 indítózás.

Mely állások között forgatod a kucsot 2-3? 1-3? Ha eljátszottad az 5 fordítást melyik állásba kell hagyni a kulcsot? 1,2,3? Mondjuk értelemszerűen ott, ahonnét elkezdted, de biztos ami biztos, gondoltam inkább megkérdezem.

2010.05.19. 00:29

bmw750i írta:

Barátom vett egy X5-öst és egy 323i-t számíttatott bele, Ő mesélte, hogy az X5 eladója is így nézte meg az állítólagos "valós" km-t a 323-asában, 210.000 helyett azt mondták neki, hogy 350.000 volt benne. Ő sem tudta megmondani, hogy hogyan csinálta a gyerek, mert azt sem tudta mit csinál. Hgiába kérte, hogy mutassa meg neki, hogyan csinálta, azt már nem tette meg.

A kulcsnak ugye 4 állása van.
1 ahol be tudod dugni és kihúzni,
2 itt szól a rádió, de még nincs gyújtáson,
3 gyújtáson van,
4 indítózás.

Mely állások között forgatod a kucsot 2-3? 1-3? Ha eljátszottad az 5 fordítást melyik állásba kell hagyni a kulcsot? 1,2,3? Mondjuk értelemszerűen ott, ahonnét elkezdted, de biztos ami biztos, gondoltam inkább megkérdezem.

Helo
Nem vagyok nagyképű SEM egy varázsló
a barátod mikor kocsit vásárolt MIÉRT nem lépett be az oldalra :wink:
üdv zoli
Hozzászólás küldése

VigLink badge