2007.05.28. 23:34
Tegnap mentem az autóval szól a rádió tökéletesen.Ma beülök és kulcsra nem kapcsol be a rádió gondoltam biztos ki kacsoltam nyomom a gombot és semmi.Ki érti ezt áltába elromlott.De azért ennyibe nem hagytam rádió ki csati le meg nézem a biztit ami jó vissza dug csati és láss csodát megint működik rendesen.
Remélem nem szórakozik többet
2007.05.28. 23:55
Admin! Téged szivat a cucc!
Lehet,hogy valami hibát észlelt és letiltotta magát. Lehet az alacsony feszűltség,pillanatnyi túláram,stb....
Nem biztos,de lehet.
2007.05.29. 00:17
tanktaz írta:Admin! Téged szivat a cucc!
Lehet,hogy valami hibát észlelt és letiltotta magát. Lehet az alacsony feszűltség,pillanatnyi túláram,stb....
Nem biztos,de lehet.
Hát ki is vert a víz, hogy megint BM54-et kell szerezni
2007.05.30. 01:19
Hát,a feljebb olvasottak alapján nem is lepődök meg rajta. A lényeg,hogy nem halt be!
2007.06.01. 20:19
Sziasztok!
Hallott már valaki olyanról,hogy pda-t össze lehet kötni fejegységgel?Egyik haverom mondta,hogy megoldható,csak nem tudom,hogy sikerülne e gyári philips business hifimmel a cdtár csatlakozáson keresztül...
Van valakinek tapasztalata e téren?Már nem férek be a kocsiba a sok audio cd-től,valamit ki kell találnom!
olee
2007.06.01. 22:08
olee_ írta:Sziasztok!
Hallott már valaki olyanról,hogy pda-t össze lehet kötni fejegységgel?Egyik haverom mondta,hogy megoldható,csak nem tudom,hogy sikerülne e gyári philips business hifimmel a cdtár csatlakozáson keresztül...
Van valakinek tapasztalata e téren?Már nem férek be a kocsiba a sok audio cd-től,valamit ki kell találnom!

olee
Én annak idején egy nagyon gagyi megoldást választottam, kazetta adapterrel kötöttem össze.

Ehez képest meglepően jó volt a minőség .

A PDA-ban 2GB-os kártya, felén zene, másik felén az IGO europa, úgy hogy a zene mellet a navigáció is a hifiből szólt.
2007.06.01. 22:54
geisz írta:olee_ írta:Sziasztok!

olee
Én annak idején egy nagyon gagyi megoldást választottam, kazetta adapterrel kötöttem össze.

Ehez képest meglepően jó volt a minőség .

A PDA-ban 2GB-os kártya, felén zene, másik felén az IGO europa, úgy hogy a zene mellet a navigáció is a hifiből szólt.

Hát igen,visszasírom azokat a szép időket,amikor még a magnókazettás fej volt a gépben!
Nekem is sokáig volt átjátszó kazetta+mp3lejátszó, szerencsére találtam cds fejet,de nem nagyon költenék még 60ezret mp3as cdtárra,gondoltam megoldható valahogy a művelet!
2007.06.02. 06:10
Sziasztok!
Mennyibe jönne ki 1 mp3-as cd tár, tartókonzollal?
Esetleg ha van vkinek eladó, az irjon pü-t.
Thx
2007.06.02. 09:15
Honi írta:Sziasztok!
Mennyibe jönne ki 1 mp3-as cd tár, tartókonzollal?
Esetleg ha van vkinek eladó, az irjon pü-t.
Thx
Szia!
A használtauto.hu-n láttam 60eftért egy mp3 cdtárat,de újonnan a surányihifinél 70eft volt utoljára,amikor néztem!
Szerintem jobban megérné lecserélni a fejegységet mp3asra,mert az is ugyanennyibe kerül és még eladható a régi is a kocsiból!
2007.06.02. 17:55
Hi!
És ezek a tárak kompatibilisek a mid-es cd-vel?
2007.06.03. 16:14
Honi írta:Hi!
És ezek a tárak kompatibilisek a mid-es cd-vel?
Nem a MID től függ hanem a fejegységtől!
2007.06.03. 17:53
Hello!
Akkor ugy kérdezném, hogy a gyári fejegységet milyen tárakkal lehet összekötni?
Csak a gyári bmw tárral vagy más gyártó által készült tárakkal is?
2007.06.03. 18:01
Honi írta:Hello!
Akkor ugy kérdezném, hogy a gyári fejegységet milyen tárakkal lehet összekötni?
Csak a gyári bmw tárral vagy más gyártó által készült tárakkal is?
A legg egyszerübb a gyárival.De árulnak illesztőt SONY-hoz is meg más tipusokhoz.De nem mindegyik gyári fejegység képes CD-tár vezérlésre.
2007.06.03. 21:56
És azt, hogy lehet kideríteni, hogy a fejegységem viszi-e a cd tárat?
2007.06.03. 22:03
Honi írta:És azt, hogy lehet kideríteni, hogy a fejegységem viszi-e a cd tárat?
A business cd az biztos tudja mert nekem is olyan volt.
2007.06.03. 22:30
Az zsír, mert az enyémben is az van.
Köszönöm a segítséget!
2007.06.05. 14:12
Lehet nem ez a legtutibb hely a most kovetkezokhoz de remelem itt is olvassatok
Szoval hetvegen volt szerencsem latni egy ismerosom meg regi kasztnis (nem a legujabb, hanem meg a gombolyu) a6osat. A srac beteg ami az autojat illeti mar tobb mint 10M-et koltott bele. Mondjuk latszik is az auton. Viszont feltunt hogy teljesen zsir uj navi van benne. Erre elmondta hogy Az audihoz gyartanak olyat ami mar az uj navi megjelenessel mukodik viszont meg a regi a6ba gyartjak tenyleg nagyon szepen mutatott. Ami engem erdekelne hogy valaki tud valami hasonlot bmwnel? Nyilvan macerasabb az iDrive miatt de hatha letezik valami megoldas erre.
Hallottatok ilyesmirol?
2007.06.07. 18:49
Sziasztok!
Tudja valaki a business CD lábkiosztásait?
2007.06.07. 19:00
Honi írta:Sziasztok!
Kerek tüskés vagy lapos?
2007.06.10. 00:00
admin írta:Honi írta:Sziasztok!
Kerek tüskés vagy lapos?
Köszönöm a segítségedet, de a kérdés után egyből megtaláltam a neten.
De lenne más kérdésem is. Lehet-e a cd tár-hoz csak kábelt szerezni (ha létezik akkor szerelhetőt)?
És valaki tudja-e, hogy mi alapján érzékeli a fejegység a cd-tár kapcsolódását? Sejtésem szerint az enable szállal kell vmit csinálni csak nem tom, hogy mit. PDA-t szeretnék rákötni a cd tár bemenetére.