![]() |
2016.11.12. 08:54
2016.11.12. 09:47
Fullwarez írta:Sziasztok. Friss tulaja vagyok egy 1999-es e39 525 tds - nek. a bajom az lenne ,hogy a fűtés-hűtés nem megy egy cseppet sem. De a ventilátor sem kapcsol be. Erről is a disznó ( Süni ) tehet ?? Az z tuti , hogy cserélni kell mert valami leszívta az akksim tegnap reggelre,és a sünire gyanakszok , hogy az szívta le. Szerintetek jó felé kapirgálok vagy üljek le 1-esKöszi a válaszokat előre is.
2016.11.12. 10:30
Fullwarez írta:Sziasztok. Friss tulaja vagyok egy 1999-es e39 525 tds - nek. a bajom az lenne ,hogy a fűtés-hűtés nem megy egy cseppet sem. De a ventilátor sem kapcsol be. Erről is a disznó ( Süni ) tehet ?? Az z tuti , hogy cserélni kell mert valami leszívta az akksim tegnap reggelre,és a sünire gyanakszok , hogy az szívta le. Szerintetek jó felé kapirgálok vagy üljek le 1-esKöszi a válaszokat előre is.
2016.11.12. 14:19
2016.11.16. 21:07
Imco írta:Fullwarez írta:Sziasztok. Friss tulaja vagyok egy 1999-es e39 525 tds - nek. a bajom az lenne ,hogy a fűtés-hűtés nem megy egy cseppet sem. De a ventilátor sem kapcsol be. Erről is a disznó ( Süni ) tehet ?? Az z tuti , hogy cserélni kell mert valami leszívta az akksim tegnap reggelre,és a sünire gyanakszok , hogy az szívta le. Szerintetek jó felé kapirgálok vagy üljek le 1-esKöszi a válaszokat előre is.
2016.11.16. 23:53
echtelevy írta:Gallaca írta:echtelevy írta:Sziasztok.
Járó motornál és csak gyújtáson hagyva is, hőmérsékletet 16°C felett állítva a vezető oldal felöl, kattogó hang hallatszik. Hőmérséklet 16°C-ra állítva a kattogás nem hallatszik. Szerintetek merre érdemes a hibát keresni? Köszönöm
A fűtéscsapot hallod szerintem, a bal rugótornyon van. Szakaszos üzemmel állítja a vízmennyiséget. Fogd meg, érezni is lehet de vigyázz forróak a tekercsek.
Köszi, valóban onnan jön a hang, menet közben is elég jól hallható a kattanás. Akkor lassan felkészülhetek a cseréjére?
2016.11.17. 10:57
Hapcii írta:echtelevy írta:Gallaca írta:echtelevy írta:Sziasztok.
Járó motornál és csak gyújtáson hagyva is, hőmérsékletet 16°C felett állítva a vezető oldal felöl, kattogó hang hallatszik. Hőmérséklet 16°C-ra állítva a kattogás nem hallatszik. Szerintetek merre érdemes a hibát keresni? Köszönöm
A fűtéscsapot hallod szerintem, a bal rugótornyon van. Szakaszos üzemmel állítja a vízmennyiséget. Fogd meg, érezni is lehet de vigyázz forróak a tekercsek.
Köszi, valóban onnan jön a hang, menet közben is elég jól hallható a kattanás. Akkor lassan felkészülhetek a cseréjére?
Nekem is ez csinálja de én azt vettem észre hogy az előfűtő ad ki ilyen hangot az elején .
2016.11.20. 18:35
2016.11.20. 22:27
Fullwarez írta:Sziasztok , hát nem a sünivel van a baj mert kaptam is kölcsön meg egy ujjat is be tettünk de így se indult el a fűtés . Értem ez alatt , hogy a venti nem megy . Kinek mi ötlete van ?? Mert itt a hideg. Előre is köszi a segítséget mindenkitől .
2016.11.21. 11:42
morv írta:Fullwarez írta:Sziasztok , hát nem a sünivel van a baj mert kaptam is kölcsön meg egy ujjat is be tettünk de így se indult el a fűtés . Értem ez alatt , hogy a venti nem megy . Kinek mi ötlete van ?? Mert itt a hideg. Előre is köszi a segítséget mindenkitől .
Biztositek? Futomotor? Ha a motorterben kiveszed a pollenszurotol a konyokot, akkor benyulva meg tudod forgatni a ventillatort (ha jol emlekszek). Lehet meg van szorulva valamiert vagy a motor hirtelen halalt halt. A csereje jo moka, ki kell kapni a muszerfalat hozza.
2016.11.23. 00:37
2016.11.23. 00:38
2016.11.23. 13:16
Lez520i írta:Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a fűtésem alapjáraton csak hideget fúj, kizárólag fordulaton működik normálisan... A vízhőfok mutató szépen beáll középre. Illetve pár napja ha hidegebb van, akkor alapjáraton feljebb kúszik, de aztán vissza áll közèpre. Ha valakinek lenne ötlete a hiba elhárítására, azt meghálálnàm sörrel/csokival...
2016.11.23. 20:34
2016.11.23. 22:15
Lez520i írta:Sziasztok!
Olyan gondom van, hogy a fűtésem alapjáraton csak hideget fúj, kizárólag fordulaton működik normálisan... A vízhőfok mutató szépen beáll középre. Illetve pár napja ha hidegebb van, akkor alapjáraton feljebb kúszik, de aztán vissza áll közèpre. Ha valakinek lenne ötlete a hiba elhárítására, azt meghálálnàm sörrel/csokival...
2016.11.25. 09:51
2016.11.25. 17:52
Lez520i írta:Köszi az ötleteket, kezd kibontakozni a probléma.... Egyrészt valahol enged a rendszer, mert vizet kellett után töltenem, plusz a műhelybe beállva az első kérdés az volt, hogy miért van ilyen fagyálló szaga a verdának, másrészt nem tudtam erről a fűtéscsap szivattyúról.. Köszönöm a segítséget, remélem lesz alkalmam beváltani az ígért sört/csokita hiba hátránya az ára, elég húzós ez a keringető szivattyú, előnye hogy nem kell kiszedni a fűtőtadiátort, mert az elég szívás lenne...
2016.11.26. 12:19
stupeki69 írta:Lez520i írta:Köszi az ötleteket, kezd kibontakozni a probléma.... Egyrészt valahol enged a rendszer, mert vizet kellett után töltenem, plusz a műhelybe beállva az első kérdés az volt, hogy miért van ilyen fagyálló szaga a verdának, másrészt nem tudtam erről a fűtéscsap szivattyúról.. Köszönöm a segítséget, remélem lesz alkalmam beváltani az ígért sört/csokita hiba hátránya az ára, elég húzós ez a keringető szivattyú, előnye hogy nem kell kiszedni a fűtőtadiátort, mert az elég szívás lenne...
ne vegyél újat bontott is jó ez az alkatrész nem nagyon szokott tönkre menni.
2016.11.28. 13:15
2016.11.28. 13:59
zsolti325i írta:Sziasztok
problémám a következő,hatha tud valaki segíteni. Digitális két zonas klíma van az autóban (39facelift Touring 2000es benzines) lábra a fűtést nem érezni, illetve az álló fűtés bekapcsolasa után 15 perc elteltével nincs meleg az autóban,es víz hofok sem melegszik fel. Mitől van? Előre is köszönöm a segítséget.