Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

HI-FI

2007.06.10. 11:59

Sziasztok!

Van ez a bizonyos rádió-modúl amiről mostanság sokan érdeklődünk...:(
Honnan lehet megállapitani,hogy a modul business vagy professional?!
mert eddig két félét láttam az egyiknek annyi volt ráirva,hogy business a másikra pedig business rds...

és mi a különbség a kettő között?! mert külsőre nem sok...:)
ez tényleg érdekelne mert lassan szereznem kellene mert az enyém nem fog feltámadni sajnos...:(

Csak az ára... egyok 110.000 másik 164.000

üdv.strobi.

2007.06.10. 14:34

Honi írta:
admin írta:
Honi írta:Sziasztok!

Tudja valaki a business CD lábkiosztásait?

Kerek tüskés vagy lapos?

Köszönöm a segítségedet, de a kérdés után egyből megtaláltam a neten. :)
De lenne más kérdésem is. Lehet-e a cd tár-hoz csak kábelt szerezni (ha létezik akkor szerelhetőt)?
És valaki tudja-e, hogy mi alapján érzékeli a fejegység a cd-tár kapcsolódását? Sejtésem szerint az enable szállal kell vmit csinálni csak nem tom, hogy mit. PDA-t szeretnék rákötni a cd tár bemenetére.

Persze hogy lehet CD-tár kábelt külön venni!Egy hagkábel meg egy táp kábelből áll de szerintem ez is vehető külün külön.A CD-tár a busz rendszeren kommunikál a fejegységgel.
A letöltések közzöt van cd-tár beépítési leírás hátha hasznát veszed.

Re: HI-FI

2007.06.10. 14:39

strobi írta:Sziasztok!

Van ez a bizonyos rádió-modúl amiről mostanság sokan érdeklődünk...:(
Honnan lehet megállapitani,hogy a modul business vagy professional?!
mert eddig két félét láttam az egyiknek annyi volt ráirva,hogy business a másikra pedig business rds...

és mi a különbség a kettő között?! mert külsőre nem sok...:)
ez tényleg érdekelne mert lassan szereznem kellene mert az enyém nem fog feltámadni sajnos...:(

Csak az ára... egyok 110.000 másik 164.000

üdv.strobi.

A rádiómodulra rávan írva hogy BM54 az profesionál a business az meg BM24.
Kinézetre ugyan az a kettő.A különbség szerintem a hangzásban van.
De létezik kétfajta csatlakozóval is az egyikbe kerek tüskék vannak ez azt hiszem 2000 előtti autók a 2000 utáni meg lapos tüskés de lehet az évszámot rosszul tudom.

2007.06.10. 23:02

admin írta:
Honi írta:
admin írta:

Kerek tüskés vagy lapos?

De lenne más kérdésem is. Lehet-e a cd tár-hoz csak kábelt szerezni (ha létezik akkor szerelhetőt)?
És valaki tudja-e, hogy mi alapján érzékeli a fejegység a cd-tár kapcsolódását? Sejtésem szerint az enable szállal kell vmit csinálni csak nem tom, hogy mit. PDA-t szeretnék rákötni a cd tár bemenetére.

Persze hogy lehet CD-tár kábelt külön venni!Egy hagkábel meg egy táp kábelből áll de szerintem ez is vehető külün külön.A CD-tár a busz rendszeren kommunikál a fejegységgel.

THX

Remélem összejön a mókolás:)

2007.06.11. 14:30

admin írta:
Honi írta:
admin írta:

Kerek tüskés vagy lapos?

Hi!

A cd-tár beépítést nem tudtam leszedni. A másik gondom meg az, hogy a fejegységen a cd-tár vezérlésnél csak 5 láb van: a jobb, bal + - és a föld. Hogyan lehet ezt a bemenetet aktívvá tenni?

2007.06.11. 19:35

Honi írta:
admin írta:
Honi írta:
admin írta:

Kerek tüskés vagy lapos?

Hi!

A cd-tár beépítést nem tudtam leszedni. A másik gondom meg az, hogy a fejegységen a cd-tár vezérlésnél csak 5 láb van: a jobb, bal + - és a föld. Hogyan lehet ezt a bemenetet aktívvá tenni?

Ne tüzrókával próbáld leszedni hanem IE-vel mert a tüzróka megnyitja és csak kódok lesznek.
Az az 5 szál csak a hagkábel.A tárat a busz kábelen érzékeli hogy rajtavan-e.

2007.06.11. 21:02

admin írta:
Honi írta:
admin írta:
Honi írta:
admin írta:

Kerek tüskés vagy lapos?

Hi!

Ne tüzrókával próbáld leszedni hanem IE-vel mert a tüzróka megnyitja és csak kódok lesznek.
Az az 5 szál csak a hagkábel.A tárat a busz kábelen érzékeli hogy rajtavan-e.

És hogy tudom megszólaltatni a bemenetet ha csak ez az 5 csatim van?
Mert rákötöttem a pda-t de semmi.

2007.06.11. 23:22

Hát ezt nem tudom!Valahogy szimulálni kellene a buszkábelre a tár jelenlétét mert akkor válik aktívvá a MOD gomb amivel ki választod a tárat és szerintem csak akkor él a bemenet is.

2007.06.11. 23:51

admin írta:Hát ezt nem tudom!Valahogy szimulálni kellene a buszkábelre a tár jelenlétét mert akkor válik aktívvá a MOD gomb amivel ki választod a tárat és szerintem csak akkor él a bemenet is.

Jaja ezt sejtettem , csak az a gáz, hogy nincs bus kivezetés.
Na majd megprobálok valahogy utánajárni, hogy hogy lehet megoldani.
Köszi a segítséget!

2007.06.12. 08:20

:lol: sziasztok beraktam a kocsiba a mélyládát :lol: :lol: :lol: :lol:
macaudio erősitő1500W és egy absolut mélyláda 650W és 1 farados kondi:D

teszek fel képeket a képtárba:D

2007.06.12. 20:29

Honi írta:
admin írta:Hát ezt nem tudom!Valahogy szimulálni kellene a buszkábelre a tár jelenlétét mert akkor válik aktívvá a MOD gomb amivel ki választod a tárat és szerintem csak akkor él a bemenet is.

Köszi a segítséget!

Busz kábelnek kell lennie hátul egy fehérszinü vezeték szürke csikal citromsárga kereszt csikokal.

2007.06.12. 20:31

admin írta:
Honi írta:

Köszi a segítséget!

Busz kábelnek kell lennie hátul egy fehérszinü vezeték szürke csikal citromsárga kereszt csikokal.

És mi a teendő vele?

2007.06.12. 21:02

Honi írta:
admin írta:
Honi írta:

Köszi a segítséget!

És mi a teendő vele?

Passz!

De csak óvatosan mert más is komunikál rajta.Itt egy rendszer felépitési kép: http://www.e39.hu/bmw/BusTroubleShooting.jpg

2007.06.12. 21:24

Volt egy kép valahol arrol, hogy honnan lehet levenni a cd-ről a jelszintkimenetet. Nem tudja valaki, hogy hol van ez a kép?

THX

2007.06.12. 21:25

admin írta:
Honi írta:
admin írta:
Honi írta:

Köszi a segítséget!

És mi a teendő vele?

Passz!

De csak óvatosan mert más is komunikál rajta.Itt egy rendszer felépitési kép: http://www.e39.hu/bmw/BusTroubleShooting.jpg

Ennek a kábelnak a segítségével lehet aktívvá tenni az aux-ot ?

2007.06.12. 22:08

Ez csak egy kapcsolási séma a felépitésről! A rendszer futat egy busz tesztet és amit talál az aktivlesz(cd-tár,teló,navi,stb.)

2007.07.05. 13:51

Hello Mindenki :!: Nagy navim van "16-9" a közlekedési adó az agyamra megy valahogy kikéne kapcsolni csak nemtom hogyan :oops: végülis a Petőfi hejett a Danubiust már betettem de nemtom hogy kell kikapcsolni hogy ne váltson átt , meg néha ojat csinál hogy mikor átvált nemvált vissza ahogy vége a közlekedési híreknek, hiába akarom a kormányról vissza váltani nemcsinál semit azt gondol 1 et és átvált :!: Mondjuk ijet a Petőfin nemcsinált :!: Ott ha vágevolt jött apittyenés és vissza váltott :D

2007.07.05. 15:57

dcs73 írta:Hello Mindenki :!: Nagy navim van "16-9" a közlekedési adó az agyamra megy valahogy kikéne kapcsolni csak nemtom hogyan :oops: végülis a Petőfi hejett a Danubiust már betettem de nemtom hogy kell kikapcsolni hogy ne váltson átt , meg néha ojat csinál hogy mikor átvált nemvált vissza ahogy vége a közlekedési híreknek, hiába akarom a kormányról vissza váltani nemcsinál semit azt gondol 1 et és átvált :!: Mondjuk ijet a Petőfin nemcsinált :!: Ott ha vágevolt jött apittyenés és vissza váltott :D

INFO gomb megnyomod kétszer és kikapcsolja a TP.

2007.07.05. 21:21

admin írta:
dcs73 írta:Hello Mindenki :!: Nagy navim van "16-9" a közlekedési adó az agyamra megy valahogy kikéne kapcsolni csak nemtom hogyan :oops: végülis a Petőfi hejett a Danubiust már betettem de nemtom hogy kell kikapcsolni hogy ne váltson átt , meg néha ojat csinál hogy mikor átvált nemvált vissza ahogy vége a közlekedési híreknek, hiába akarom a kormányról vissza váltani nemcsinál semit azt gondol 1 et és átvált :!: Mondjuk ijet a Petőfin nemcsinált :!: Ott ha vágevolt jött apittyenés és vissza váltott :D

INFO gomb megnyomod kétszer és kikapcsolja a TP.

Köszi admin, tényleg ígyvan müködik :!:

2007.08.03. 13:51

Hi.
16:9 -es rádióm van BM 24-es. Korábbi írásokat végignéztem de a képek alapján nekem nem olyan az alaplapja mint a képen. Ez hogyan lehet? RCA kimenetet szeretnék rá tenni mert az jelátalakítós móka nekem nem tól szimpatikus.

Honnan tudok levenni jelet RCA -nak?
Hozzászólás küldése

VigLink badge