![]() |
2011.07.01. 07:39
simi64 írta:Oroszlan írta:kzolee írta:admin írta:tibi666 írta:Én is egyre kíváncsibb vagyok, hogy most mi is a helyzet gyorshajtással, mert eddig tudtam, hogy 50-es táblánál mehetek 67-tel, 68-tól büntetnek,
Ez nem teljesen így van!Én 64-ért 15000 fizetem
Én két hete 57-ért 3000-et fizettem. (megállítottak)
Közölték, hogy július 1-től ez már harmincezer lesz...![]()
50-es táblánál, ha jól tudom, ezután 54-el mehetsz büntetés nélkül.
Akkor engem kedden a helyszínen le is lőttek volna (ha bemérnek), amikor a 40-es táblánál 170-nel hasítottam.
Az afrikai szafari vadászok lőnek csak oroszlánra.
Azért állat vagy!
Hány karikát láttál a tükörben
2011.07.01. 07:41
lepke írta:Oroszlan írta:kzolee írta:admin írta:tibi666 írta:Én is egyre kíváncsibb vagyok, hogy most mi is a helyzet gyorshajtással, mert eddig tudtam, hogy 50-es táblánál mehetek 67-tel, 68-tól büntetnek,
Ez nem teljesen így van!Én 64-ért 15000 fizetem
Én két hete 57-ért 3000-et fizettem. (megállítottak)
Közölték, hogy július 1-től ez már harmincezer lesz...![]()
50-es táblánál, ha jól tudom, ezután 54-el mehetsz büntetés nélkül.
Akkor engem kedden a helyszínen le is lőttek volna (ha bemérnek), amikor a 40-es táblánál 170-nel hasítottam.
Helo HAVER
Nem hiszem hogy lelőttek volna
Szerintem minden TV-csatornán szerepelnél a főműsor időben
2011.07.01. 09:46
Oroszlan írta:Akkor engem kedden a helyszínen le is lőttek volna (ha bemérnek), amikor a 40-es táblánál 170-nel hasítottam.
2011.07.01. 11:44
jackson írta:Oroszlan írta:Akkor engem kedden a helyszínen le is lőttek volna (ha bemérnek), amikor a 40-es táblánál 170-nel hasítottam.
Még hogy lelőnék, isten ments egy ilyen jól fizető ügyfelet. Inkább szemmel tartanának mikor merre jársz.![]()
De mesélj mi indokolta a közel 425%-os sebesség túllépést?![]()
Jackson, aki nem heccelné a szervet mert utána globális szopás lesz a vége
2011.07.01. 17:48
simi64 írta:jackson írta:Oroszlan írta:Akkor engem kedden a helyszínen le is lőttek volna (ha bemérnek), amikor a 40-es táblánál 170-nel hasítottam.
Még hogy lelőnék, isten ments egy ilyen jól fizető ügyfelet. Inkább szemmel tartanának mikor merre jársz.![]()
Az Oroszlán még soha nem fizetett nekik
2011.07.01. 17:50
jackson írta:Oroszlan írta:Akkor engem kedden a helyszínen le is lőttek volna (ha bemérnek), amikor a 40-es táblánál 170-nel hasítottam.
2011.07.01. 21:26
Oroszlan írta:jackson írta:Oroszlan írta:Akkor engem kedden a helyszínen le is lőttek volna (ha bemérnek), amikor a 40-es táblánál 170-nel hasítottam.
Siettem.
Délelőtt 11.-re kellett volna Balatonmárián lennem (az ide 60km), de csak délután fél 4-kor tudtam elindulni itthonról. De megvártak !!!
2011.11.03. 21:47
Gabze írta:Sziasztok!
Ittas vezetés miatt van-e valakinek tapasztalata? 1,48 ezrelék véralkohollal elvették a jogsimat, igen nagy szégyen az egész, de ez van. Amit a neten találtam az az, hogy ez már bűncselekmény kategória. Minimum az 1 év vezetéstől való eltiltás, újra le kell vizsgázni és pénzbírság. Hasonló véralkoholnál egy srácnak 1,5 évre vonták be, 30 ezer pénzbüntetéssel úgy, hogy egy fát is kidöntött. Van itt valaki, akinek már volt ilyen esete, vagy tudna egy olyan ügyvédet ajánlani, aki kiszed az eltiltásból? A munka miatt mindenképp kell a jogsi.
Köszi!
Gabze
2011.11.03. 22:32
Gabze írta:Gabze írta:Sziasztok!
Ittas vezetés miatt van-e valakinek tapasztalata? 1,48 ezrelék véralkohollal elvették a jogsimat, igen nagy szégyen az egész, de ez van. Amit a neten találtam az az, hogy ez már bűncselekmény kategória. Minimum az 1 év vezetéstől való eltiltás, újra le kell vizsgázni és pénzbírság. Hasonló véralkoholnál egy srácnak 1,5 évre vonták be, 30 ezer pénzbüntetéssel úgy, hogy egy fát is kidöntött. Van itt valaki, akinek már volt ilyen esete, vagy tudna egy olyan ügyvédet ajánlani, aki kiszed az eltiltásból? A munka miatt mindenképp kell a jogsi.
Köszi!
Gabze
Mostanra lett meg a végeredmény, nagyon elhúzódott sajnos! A rendőrség, ügyészség ide oda küldözgette az anyagot, ügyvédi meghatalmazásokat elhagyták, nem találták az aktát, stb. Szóval egy vicc! De a végeredmény a lényeg!
Szabálysértés miatt 1 év eltiltás a vezetéstől, de csak B kategóriára korlátozva és 80 ezer HUF pénzbüntetés. Minden más kategóriát vezethetek a és decemberben már visszakapom a full jogsit!
Az ügyvédi díj 200 ezer volt és ezért cserébe 1szer sem hívtak vissza és csak akkor intéztek valamit, ha baszogattam őket!![]()
Ha nincs az ügyvéd, akkor bűncselekményt(!!) követtem el, minimum 2 év eltiltás, utánképzés annak költségeivel és biztos hogy nem 80 ezer forint pénzbüntetés.
RENDELJETEK TAXIT VAGY SOFŐRSZOLGÁLATOT HA ITTATOK, HA MÁSÉRT NEM, AKKOR AZÉRT MERT ENNYI PÉNZT SEM EGY ÜGYVÉD, SEM A BÍRSÁGOLÓ NEM ÉRDEMEL MEG!
2011.11.03. 22:36
Fazer írta:
Hát igen... annyi idióta van az utakon, hogy nehéz "józanul" elviselni. Bár lehet nem alkohollal kell tompítsuk a mérgünket.
2011.11.04. 12:06
Gabze írta:RENDELJETEK TAXIT VAGY SOFŐRSZOLGÁLATOT HA ITTATOK, HA MÁSÉRT NEM, AKKOR AZÉRT MERT ENNYI PÉNZT SEM EGY ÜGYVÉD, SEM A BÍRSÁGOLÓ NEM ÉRDEMEL MEG!
2011.11.06. 17:18
jackson írta:Gabze írta:RENDELJETEK TAXIT VAGY SOFŐRSZOLGÁLATOT HA ITTATOK, HA MÁSÉRT NEM, AKKOR AZÉRT MERT ENNYI PÉNZT SEM EGY ÜGYVÉD, SEM A BÍRSÁGOLÓ NEM ÉRDEMEL MEG!
Köszi Gabze, hogy meg osztottad a hibádat és nyíltan vállaltad minek milyen következménye van. Remélem sokan tanulnak belöle.
2011.11.06. 17:46
simi64 írta:jackson írta:Gabze írta:RENDELJETEK TAXIT VAGY SOFŐRSZOLGÁLATOT HA ITTATOK, HA MÁSÉRT NEM, AKKOR AZÉRT MERT ENNYI PÉNZT SEM EGY ÜGYVÉD, SEM A BÍRSÁGOLÓ NEM ÉRDEMEL MEG!
Köszi Gabze, hogy meg osztottad a hibádat és nyíltan vállaltad minek milyen következménye van. Remélem sokan tanulnak belöle.
Remélem Xenonbalu olvasod, hogy mire célozgat a "hibakódkiütő" barátod!?
2011.12.13. 14:46
2011.12.13. 14:50
tibi666 írta:Használjuk azt a három tükröt, ami az autón van, könyörgöm.Ma három kilométer alatt két Audi akart porrátörni úgy, hogy indexelés nélkül rámhúzta az autóját.
2011.12.13. 17:50
tibi666 írta:Használjuk azt a három tükröt, ami az autón van, könyörgöm.Ma három kilométer alatt két Audi akart porrátörni úgy, hogy indexelés nélkül rámhúzta az autóját.
2011.12.13. 20:08
2011.12.13. 20:40
bmw520ds írta:Akkor írjál nekik!!!!
Jogos felháborodás közlésére alkalmas fórum
segítségével lelted!
2011.12.13. 20:58
simi64 írta:bmw520ds írta:Akkor írjál nekik!!!!
Remélem, ezt csak asegítségével lelted!
![]()
2011.12.13. 21:04
bmw520ds írta:simi64 írta:bmw520ds írta:Akkor írjál nekik!!!!
Remélem, ezt csak asegítségével lelted!
![]()
Így van!
Nem megyünk el páran egy találkozójukra konvojban BMW-vel? Biztos örülnének pár-autónak-is!