Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

2008.10.11. 10:43

Ok.Azt hittem már te is kezded ezt a zöld szinű Bmw-s témát.... :sör:
:drive Üdv:MChris

2008.10.11. 11:25

Schnitzer írta:Ok.Azt hittem már te is kezded ezt a zöld szinű Bmw-s témát.... :sör:
:drive Üdv:MChris

Szia!

Nem,sőt ezek szerint lemaradtam valamiről. :sör: de jobb is ha ilyen "indulatokat" kelt.

zöld=jó,szuper zöld=nagyon jó (rádió segédjei,dícsérik a műsorvezetőt)
de azért nézd meg. :lol:

További szép 7végét!

Krisztián

Sziasztok!

2008.11.14. 20:36

Üdv mindenkinek! :oops:
István vagyok 36 éves Miskolc mellet lakom és természetesen gyerek koromtól rajongója vagyok a BMW-k nek!!
Sajnos csak most vettem észre én is,hogy lehetöség van "bemutatkozásra"pedig már egy pár hónapja (kb 3) rendszeres látogatója vagyok a forumoknak.
Ekkor vettem az autómat (535 IA)
Elötte is BMW volt egy e-36 328-as.
Üdv mindenkinek,örülök,hogy itt lehetek! :oops:

Re: Sziasztok!

2008.11.14. 20:41

isu535 írta:Üdv mindenkinek! :oops:
István vagyok 36 éves Miskolc mellet lakom és természetesen gyerek koromtól rajongója vagyok a BMW-k nek!!
Sajnos csak most vettem észre én is,hogy lehetöség van "bemutatkozásra"pedig már egy pár hónapja (kb 3) rendszeres látogatója vagyok a forumoknak.
:e39

2008.11.14. 21:22

Szia!
Ha van kedved és tudsz, akkor gyere holnap 16 órára Budapesten a Hősök terére. A legközelebbi klub tali ott lesz!

2008.11.15. 00:18

Szia!

Üdv,és gratula az autóhoz!

:bmwkiraly

2008.11.16. 14:48

:welcom

2008.11.30. 21:55

Tiszteletem a tagoknak!

Sanyika vagyok 31 éves Celldömölkön lakom! Hétköznap Bécsben dolgozom mint festő, és csak a hétvégéim töltöm itthon!
Februárban vásároltam az első BMW met 525d 2002 es!
Leírok nektek valamit, de ezért biztos nem leszek a barátotok! :lol:
Mivel nem voltam az autó vásárlás előtt fanatikus híve eggyik autó márkának sem, vacilláltam még az Audi A6 on is! :oops:
De a márka mellett döntöttem! :lol:
Meg vagyok nagyon elégedve, azóta azt mondom hogy ez AUTÓ!
Montanába elkeserített egy picit hogy az utóbbi időben nagy szeneslapáttal szórom bele a lóvét a szereltetésbe, és ez a piszok még mindig éhes a pénzre! Csillapíthatatlan az étvágya (Motor vezérlő elektronika, ez volt az utolsó, ami nálam leverte a biztosítékot!) De még kitartást tudok! :lol:

Örülök hogy csatlakoztam a klub hoz! Kaptam már gyors, és értékes információt,segítséget!
Mindenkinek kívánok örömteli pillanatok tömkelegét, mind az imádott "szerelmével", és itt a fórumon is!

2008.11.30. 22:02

dave írta:Tiszteletem a tagoknak!

Sanyika vagyok 31 éves Celldömölkön lakom! Hétköznap Bécsben dolgozom mint festő, és csak a hétvégéim töltöm itthon!
Februárban vásároltam az első BMW met 525d 2002 es!
Leírok nektek valamit, de ezért biztos nem leszek a barátotok! :lol:
Mivel nem voltam az autó vásárlás előtt fanatikus híve eggyik autó márkának sem, vacilláltam még az Audi A6 on is! :oops:
De a márka mellett döntöttem! :lol:
Meg vagyok nagyon elégedve, azóta azt mondom hogy ez AUTÓ!
Montanába elkeserített egy picit hogy az utóbbi időben nagy szeneslapáttal szórom bele a lóvét a szereltetésbe, és ez a piszok még mindig éhes a pénzre! Csillapíthatatlan az étvágya (Motor vezérlő elektronika, ez volt az utolsó, ami nálam leverte a biztosítékot!) De még kitartást tudok! :lol:

Örülök hogy csatlakoztam a klub hoz! Kaptam már gyors, és értékes információt,segítséget!
Mindenkinek kívánok örömteli pillanatok tömkelegét, mind az imádott "szerelmével", és itt a fórumon is!

Szia!

Örülök,hogy "minket" választottál! :lol:
Költeni kell rá mindenkinek (és akkor kellene ha mást választottál volna),de ha rendbe lesz és megbecsülöd akkor hidd meghálálja!

Sok sikert hozzá még hosszú évekig!

2008.12.01. 10:05

Előbb-utóbb rendbe rakod, összeáll és ha figyelsz rá hosszú távon fogod élvezni.
( Ha igazán megszereted egy A6-os nem sokat fog jelenteni. )

Hello!

2008.12.01. 14:45

Nos, hogy meglett a gépsas, így írok már egy kis bemutatkozót. 21 éves vagyok, Debreceni lakos :) , és természetesen az első E39-est vettem meg :D :D Nagyon baba a gép, örökre megfogom tartani! :D

Re: Hello!

2008.12.01. 15:06

charlie01 írta:Nos, hogy meglett a gépsas, így írok már egy kis bemutatkozót. 21 éves vagyok, Debreceni lakos :) , és természetesen az első E39-est vettem meg :D :D Nagyon baba a gép, örökre megfogom tartani! :D

Szia!

Sok sikert hozzá és vigyázz rá nagyon! bmwdance

2008.12.01. 18:54

MChris írta:
charlie01 írta:Nos, hogy meglett a gépsas, így írok már egy kis bemutatkozót. 21 éves vagyok, Debreceni lakos :) , és természetesen az első E39-est vettem meg :D :D Nagyon baba a gép, örökre megfogom tartani! :D

Szia!

Sok sikert hozzá és vigyázz rá nagyon! bmwdance

Köszi, úgy lesz!

2008.12.02. 19:52

Gratula a bömidhez,és várjuk a képeket az autódról mert kiváncsiak vagyunk rá...........
Üdv

2008.12.03. 10:32

Hali mindenkinek!
Most vettem észre hogy van ez topik ahol be lehet mutatkozni,eddig ezt nem tettem meg :oops: pedig lassan fél éve olvasom,-amikor csak időm engedi-az írásaitokat és tanulok belőle.
Tehát:Krisztián vagyok 30 éves,Angliában élek családommal,két lányom van és egy Scania kormányát tekergetem amikor
dolgozom.Hobbim :AZ AUTÓK!Gyerekkoromtól imádom az összes autót(pár márka kivételével),kövezzetek meg de nem csak
a BMW-t szeretem( PERSZE A BMW-nél JOBB NINCS :lol: )volt előtte 36 autóm,22 különböző márka,és majdnem az összeset szerettem valamiért!A probléma nálam ott van,hogy rövid idő alatt megszokom az újdonsült vasat és nézegetem mi legyen a következő és amikor eldöntöm akkor azonnal akarom!!!Sajnos nem vagyok türelmes kivárós tipusú ember. :x
Visszatérve a bemutatkozáshoz:fél éve vettem meg az eddigi legjobb legszebb autómat(Ő A 37-eske) egy 528i-t :D :D 8)
Jellemzői:99-es,manual,oxford zöld,szürke bőr,18"-as M-es felnik,nagyon sok extra,11-12 literes fogyasztás,szép állapot :D
Már fél éve megvan(eddig még egy autóm sem volt eddig nálam) ezért már nézegetem az utódot,sajnos a korábban leírt rossssssz szokásom miatt,viszont még nem fordul élő eddig,hogy egymás után ugyanazt a márkát válasszam!!!EDDIG!!!
Most 2001-es 530i-t nézegetek, csakis M-optikásat!!Maradna az 528i csak túl sok pénz rárakatni a spoilereket utólag :( ,így egyszerűbbnek tűnik az 530i gyári M csomaggal :!: BÁR A 28-as MOCIVAL NAGYON MEG VAGYOK ELÉGEDVE,ÉS NEM TUDOK SEMMIT A 30-as ról,(valaki írta hogy eszi az olajat, de csak van plussz 40 LE nem??)ha van véleményetek a cseréről vagy a 30-as motorról szivesen fogadom...
Összegezve: ÖRÜLÖK HOGY TAGJA LEHETEK ENNEK A KLUBNAK,ÉS REMÉLEM HAMAROSAN ÉN IS FOGOK TUDNI SEGÍTENI
AZ ÚJ E-39 TULAJOKNAK,ADDIG IS TANULOK TŐLETEK,ÉS KÖSZÖNÖK MINDEN EDDIGI ÉS JÖVŐBELI INFÓT :!: :!: :D
KRISZTIAN

2008.12.03. 11:17

Schnitzer írta:

Gratula a bömidhez,és várjuk a képeket az autódról mert kiváncsiak vagyunk rá...........
Üdv

Köszke, és intézem a képeket! :D

2008.12.03. 16:45

krisztian írta:Hali mindenkinek!
Most vettem észre hogy van ez topik ahol be lehet mutatkozni,eddig ezt nem tettem meg :oops: pedig lassan fél éve olvasom,-amikor csak időm engedi-az írásaitokat és tanulok belőle.
Tehát:Krisztián vagyok 30 éves,Angliában élek családommal,két lányom van és egy Scania kormányát tekergetem amikor
dolgozom.Hobbim :AZ AUTÓK!Gyerekkoromtól imádom az összes autót(pár márka kivételével),kövezzetek meg de nem csak
a BMW-t szeretem( PERSZE A BMW-nél JOBB NINCS :lol: )volt előtte 36 autóm,22 különböző márka,és majdnem az összeset szerettem valamiért!A probléma nálam ott van,hogy rövid idő alatt megszokom az újdonsült vasat és nézegetem mi legyen a következő és amikor eldöntöm akkor azonnal akarom!!!Sajnos nem vagyok türelmes kivárós tipusú ember. :x
Visszatérve a bemutatkozáshoz:fél éve vettem meg az eddigi legjobb legszebb autómat(Ő A 37-eske) egy 528i-t :D :D 8)
Jellemzői:99-es,manual,oxford zöld,szürke bőr,18"-as M-es felnik,nagyon sok extra,11-12 literes fogyasztás,szép állapot :D
Már fél éve megvan(eddig még egy autóm sem volt eddig nálam) ezért már nézegetem az utódot,sajnos a korábban leírt rossssssz szokásom miatt,viszont még nem fordul élő eddig,hogy egymás után ugyanazt a márkát válasszam!!!EDDIG!!!
Most 2001-es 530i-t nézegetek, csakis M-optikásat!!Maradna az 528i csak túl sok pénz rárakatni a spoilereket utólag :( ,így egyszerűbbnek tűnik az 530i gyári M csomaggal :!: BÁR A 28-as MOCIVAL NAGYON MEG VAGYOK ELÉGEDVE,ÉS NEM TUDOK SEMMIT A 30-as ról,(valaki írta hogy eszi az olajat, de csak van plussz 40 LE nem??)ha van véleményetek a cseréről vagy a 30-as motorról szivesen fogadom...
Összegezve: ÖRÜLÖK HOGY TAGJA LEHETEK ENNEK A KLUBNAK,ÉS REMÉLEM HAMAROSAN ÉN IS FOGOK TUDNI SEGÍTENI
AZ ÚJ E-39 TULAJOKNAK,ADDIG IS TANULOK TŐLETEK,ÉS KÖSZÖNÖK MINDEN EDDIGI ÉS JÖVŐBELI INFÓT :!: :!: :D
KRISZTIAN

Szia!

Akkor így utólag is Üdv a klubban :!: :lol:

2008.12.10. 23:47

Sziasztok.Fél éve vettem az autómat:'97-es 520i.Hétvégén lemosom és dobok fel képeket róla.Az ukrán határ mellett lakok Szabolcsban egy autószállító és raktározó cégnél dolgozok. Remélem sok dologban lehetünk egymás segítségére. Üdvözlettel:Révész Nándor!

Üdv!!!

2008.12.11. 07:29

Üdv nálunk. Szaporodnak a huszasok.

2008.12.11. 08:15

Kedves Charlie09, Krisztian és Nana!
Üdvözöllek Benneteket a klubban, biztos jól fogjátok magatokat érezni mind az autótokban, mind közöttünk :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge