Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

melyik jobb és megbizhatobb?

A szavazás 2006.11.15. 12:32-kor befejeződött.

540
8
73%
535
3
27%

Szavazatok száma : 11

2007.12.30. 17:20

Nem azért írtam, hogy belekössek, hanem azért, mert 900 köbcentivel már elfut egy kisautó, és különbségnek nem elhanyagolható. 25% pluszba, az jól jön...

2007.12.30. 19:42

orban10 írta:Igaz 4400 3500 jol van jo hogy vanak ilyenokosok akik mindenre figyelnek .

Itt nem szokás az okoskodás, de a sértődés se! Mindenki jóindulattal áll a többiekhez!

2007.12.30. 22:39

Érzésre biztos nem akkor a különbség, mint papíron: 50ló és 120Nm - egy kellemes városi kisautónyi a diffi. 8)

2008.01.05. 20:43

Nem sértödtem meg nem szokásom de vanak akik roszindulatbol irkálnak nem azért hogy ki javitsanak .Ténleg el irtam 540. 4.4es .De szerintem ez nem olyan nagy hiba.De azért jo hogy vanak kösztunk okosab emberek!

2009.04.16. 18:27

orban10 írta:Nem sértödtem meg nem szokásom de vanak akik roszindulatbol irkálnak nem azért hogy ki javitsanak .Ténleg el irtam 540. 4.4es .De szerintem ez nem olyan nagy hiba.De azért jo hogy vanak kösztunk okosab emberek!

Helo orban
Én az 5-sorozat M-es változataival jártam igy :wink:
üdv zoli

2009.04.16. 18:41

lepke írta:
orban10 írta:Nem sértödtem meg nem szokásom de vanak akik roszindulatbol irkálnak nem azért hogy ki javitsanak .Ténleg el irtam 540. 4.4es .De szerintem ez nem olyan nagy hiba.De azért jo hogy vanak kösztunk okosab emberek!

Helo orban
Én az 5-sorozat M-es változataival jártam igy :wink:
üdv zoli

Kösz! :wink: Nem akartam okos lenni, csak mivel M-ről volt szó, magaménak éreztem a témát...
Amúgy a topicnál maradva azért 540, mert 6 seb kézi a király!

2009.04.16. 21:02

535i :lol: :lol:

ma beült mellém egy kölök. hazavittem Solymárra. egyszer gyorsítottam egy combosat. láttam, hogy csak úgy lapul, majd lefossa a bokáját! :lol:

sztem 35-ös az igazi! ritka és különleges :franko:

persze ahogy Muhaati mondotta volt: ha lenne egy olyanom, nem hánynám teli minden reggel :lol: 8) :lol:

2009.04.17. 09:08

Milyen gyorsulási adat különbségek vannak a két autó közt?

Költség különbségek lehetnek? Drágább lehet fenntartani egy 40i mint egy 35i ha ugyanaz az állapota?

Vagy csak a vételár különbségek voltak új korában a gépeknek? (hogy a BMW betöltse a hézagokat a palettán)

2009.04.17. 09:31

ArniM5 írta:Milyen gyorsulási adat különbségek vannak a két autó közt?

Költség különbségek lehetnek? Drágább lehet fenntartani egy 40i mint egy 35i ha ugyanaz az állapota?

Vagy csak a vételár különbségek voltak új korában a gépeknek? (hogy a BMW betöltse a hézagokat a palettán)

Gyorsulásba kézinél van 0.7-0.8 másodperc különbség természetesen a 4400-javára... :evil:
Autómatánál 1.3-1.5 másodperc.... és még az a +40-50 Le!
Itt csak a Le és a minimális nyomaték különbség a számottevő de szerintem az csak olyan 180-200Km/h fölött jelentkezne... :wink:

Szerintem új korukban közel egy áron voltak ezek a gépek "csak extrában" lehetett nagy eltérés a vételárban!
Anno volt itt egy letölthető lista amin márkában voltak feltüntetve az árak és meglepő összegek jöttek ki beleszámolva az extrákat... 8O
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára strobi 2009.04.17. 17:16-kor.

2009.04.17. 12:32

strobi írta:
ArniM5 írta:Milyen gyorsulási adat különbségek vannak a két autó közt?

Gyorsulásba kézinél van 0.7-0.8 másodperc különbség természetesen a 4400-javára... :evil:
Autómatánál 0.3-0.5 másodperc.... és még az a +40-50 Le!
Itt csak a Le és a minimális nyomaték különbség a számottevő de szerintem az csak olyan 180-200Km/h fölött jelentkezne... :wink:

Szerintem új korukban közel egy áron voltak ezek a gépek "csak extrában" lehetett nagy eltérés a vételárban!
Anno volt itt egy letölthető lista amin márkában voltak feltüntetve az árak és meglepő összegek jöttek ki beleszámolva az extrákat... 8O

a pontosság kedvéért:

0-100 kmh, sedan, 1997:
535 - 7,0 manual, 7,7 automata
540 - 6,2 manual, 6,4 automata

vagyis egy kézis 35 meg egy automata 40 között nem olyan nagy a különbség. (amúgy a 40 automata kéziváltóshoz közelebbi értékét gondolom a 100nm többet okozza - ahogyan a dízeleknél is alig van különbség a kézi meg az automata gyorsulási adata között)

2009.04.17. 14:11

Labi írta:Asszem itt egyedül vok mint az újjam a 35-ös motorommal!! :cry: ezért egy szerény szavazatot nyomnék .....ha lehetne!!! :kalapács ...de nem lehet! :mereg:
Amúgy a motorméret nem függvénye a megbízhatóságnak, de tény. hogy a 4.4-es erősebb és nyomatékosabb!

De szerintem különlegesebb a 35-ös a ritkasága miatt!!!! :lol: :bmwkiraly

Régóta nem vagy egyedül. Fentebbi irásom árulkodik miért nem szavazok.

2009.04.19. 10:45

hmmm Én úgy gondolom ha azonos a felszereltség akkor 540i re szavazok. De ha a 535i tele van rakva extrával az 540i pedig szegénykedik ebben akkor a 535i a nyerő nálam.

2010.07.02. 00:36

Labi írta:Asszem itt egyedül vok mint az újjam a 35-ös motorommal!! :cry: ezért egy szerény szavazatot nyomnék .....ha lehetne!!! :kalapács ...de nem lehet! :mereg:
Amúgy a motorméret nem függvénye a megbízhatóságnak, de tény. hogy a 4.4-es erősebb és nyomatékosabb!

[quote]

Jó régen írtad ezt,de nem vagy egyedül 535 :lol: :lol:
üdv.

2010.07.02. 06:26

apa írta:

Jó régen írtad ezt,de nem vagy egyedül 535 :lol: :lol:
üdv.

már nincs meg a 35i, most Te vagy egyedül :wink:

2010.07.02. 07:19

:lol: :lol: ez a 35i tulajdonosok osztályrésze! :lol:

2010.07.02. 07:26

Labi írta::lol: :lol: ez a 35i tulajdonosok osztályrésze! :lol:

azért én kíváncsi lennék egy életútra mi volt a kocsiddal... egyszer ha regényes kedvedben leszel :wink:

2010.07.02. 07:55

MChris írta:

azért én kíváncsi lennék egy életútra mi volt a kocsiddal... egyszer ha regényes kedvedben leszel :wink:

úgy gondolod kalandos volt? vagy mire gondolsz?

2010.07.02. 08:02

Labi írta:
MChris írta:

akkor máshogy írom...:)

megérte igen nem nem mert... igen mert... hibák... lesz még BMW soha többet...

mint pl a totalcaron :)

2010.07.02. 08:05

MChris írta:
Labi írta:
MChris írta:

Ez nem kérdés, két napja BMW Labi BMW nézés ügyben is van gondom.

Jackson, akinek tetszik a kinézett példány Labi elmesélése alapján

2010.07.02. 08:21

MChris írta:
Labi írta:
MChris írta:

gondolkodtam rajta, lehet meg is írom, csak iszonyat kevés időm van. ...de megfontolom! olvasmányos lenne! :lol:
Hozzászólás küldése

VigLink badge