Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Téma lezárva

Re: Gépkönyv E39, 2000-től

2012.08.26. 13:26

seepheerd írta:Urak, XXI. század :) Darabolás meg ilyenek... feltölteni dropboxra (vagy akármilyen hasonló huncutságra) oszt jónapot :)

Én ilyenre a toldacuccot.hu-t szoktam használni, 250 megáig regizni sem kell.

2012.08.26. 13:44

Gallaca írta:
seepheerd írta:Urak, XXI. század :) Darabolás meg ilyenek... feltölteni dropboxra (vagy akármilyen hasonló huncutságra) oszt jónapot :)

Még a toldacuccot-ra is átnyomtam, ennél többet sajnos nem tudok tenni az ügy érdekében.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: Gallaca
Értékelés: 4.76%

2012.08.26. 15:18

muhaati írta:
Gallaca írta:

Még a toldacuccot-ra is átnyomtam, ennél többet sajnos nem tudok tenni az ügy érdekében.

:franko: :taps: Lassan annyi energiát fektetsz ebbe, mint egy kuplungcserébe!

2012.08.26. 16:56

muhaati írta:
miki530 írta:Köszi a felvilágosítást!! :) Oda tuti nem kaptam semmit. :( Átnyálaztam mindenütt. Vagy csak lehet lecsúsztam róla, mert ugye pár napig tárolja az óriásleveleket, én meg 2 hétig pont nem voltam itthon. :( De most már majd hátha megoldódik. Köszi nektek az eddigiekért is!! Hali! :)

A küldés óriáslevélben folyamatban van a freemail fiókon keresztül.

Ati

Megérkezett!! Köszönöm szépen a segítségeteket!! És a belefektetett idődet Ati!! Mostmár vár rám az olvasás. :D :D :franko:

2012.09.24. 20:58

Üdv!

En is szeretnek kerni egy ilyen konyvet, ha lehet :)

2012.10.13. 23:21

colti82 írta:Üdv!

Már kaptál vagy küldjek? Ha küldjek dobj egy e-mail címet! :wink:

2012.10.16. 21:16

miki530 írta:

meg nem kaptam sajnos :S

colti8282@gmail.com

2012.10.16. 22:54

colti82 írta:
miki530 írta:

meg nem kaptam sajnos :S

colti8282@gmail.com

Ment!! :)

2012.12.04. 22:09

Sziasztok

Valaki legyen olyan kedves és küldjön nekem is egy ilyen könyvet. Előre is köszönöm. oldbiker@upcmail.hu

2012.12.05. 00:58

oldbiker írta:Sziasztok

Valaki legyen olyan kedves és küldjön nekem is egy ilyen könyvet. Előre is köszönöm. oldbiker@upcmail.hu

Elküldve! :)

Jah és egyébként még mielőtt rádszólnak a fejesek, töltsd ki az adatlapodat. egyébként üdv az oldalon!

2012.12.06. 23:23

KimJoe írta:

Jah és egyébként még mielőtt rádszólnak a fejesek, töltsd ki az adatlapodat. egyébként üdv az oldalon!

Üdv! Beállhatok a sorba könyvért? csrobcsi@gmail.com

Előre is köszönöm!

2012.12.07. 07:58

csrobcsi írta:
KimJoe írta:

Előre is köszönöm!

Ment.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: csrobcsi

2012.12.08. 11:41

muhaati írta:
csrobcsi írta:
KimJoe írta:

Előre is köszönöm!

Ment.

Jött. Köszönöm szépen :D

2012.12.10. 13:25

Ha esetleg valakinek van annyi szabadideje, kaphatnék én is egy másolatot? molnart@hotmail.com

Köszönöm.
:help:

2012.12.10. 13:56

[quote="molnart"]Ha esetleg valakinek van annyi szabadideje, kaphatnék én is egy másolatot? molnart@hotmail.com

Köszönöm.
:help:

https://www.cubby.com/p/_86169bee944945 ... ez+utm.zip

iPhone Tapatalk

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: molnart

2013.06.10. 12:22

Sziasztok,

olyat keresgélek, hogy E39-hez 520D service manual, de sehol nem találok az interneten. Nincs valakinek elfekvőben, egy digitalizált változat? Benzines verziókhoz találkoztam vele, de a 2001 -es diesel touringhoz semmi.

Sosem voltam egy autószerelő típus, de pl akkumulátor csere nem okozott problémát korábban.
Még eccer régen volt egy Citroen CV2-m, azon már olyan mélységekbe is belementem mint olajszűrő csere, vagy fékbetét csere.

No ehhez képest, most még az aksit sem találom meg a szép új E39-esemben. :sírás:
Szóval nincs valakinek ilyesmi?
Linkre és e-mail re is nyitott vagyok!

Köszi és üdv: assatum

2013.06.10. 20:04

assatum írta:Sziasztok,

olyat keresgélek, hogy E39-hez 520D service manual, de sehol nem találok az interneten. Nincs valakinek elfekvőben, egy digitalizált változat? Benzines verziókhoz találkoztam vele, de a 2001 -es diesel touringhoz semmi.

Sosem voltam egy autószerelő típus, de pl akkumulátor csere nem okozott problémát korábban.
Még eccer régen volt egy Citroen CV2-m, azon már olyan mélységekbe is belementem mint olajszűrő csere, vagy fékbetét csere.

No ehhez képest, most még az aksit sem találom meg a szép új E39-esemben. :sírás:

Manualom nincs kéznél.
Addig is:

Ahol kormány, ott nincs bizti! ;)

Touringnál óvatosan, mert akku nélkül nehéz lehet kinyitni a csomit!

2013.06.12. 23:19

assatum írta:Sziasztok,

Senkinek, semmi ötlet? :(
Nem feltétlenül az akku cseréről szól, azt azért csak megtaláltam. De pl. a szíjtárcsa csere, egy otthon megoldható problémának tűnik így láttatatlanban, csak ötletem sincs, hogy kéne nekifogni. Azonban a service manualból kiderülhet akár az is, hogy az már nem az én műfajom...
Tényleg, ilyet nem lehet közvetlenül a BMW-től kérni?

Üdv: assatum

2013.06.13. 05:41

assatum írta:Senkinek, semmi ötlet? :(
Nem feltétlenül az akku cseréről szól, azt azért csak megtaláltam. De pl. a szíjtárcsa csere, egy otthon megoldható problémának tűnik így láttatatlanban, csak ötletem sincs, hogy kéne nekifogni. Azonban a service manualból kiderülhet akár az is, hogy az már nem az én műfajom...
Tényleg, ilyet nem lehet közvetlenül a BMW-től kérni?

Üdv: assatum

Te ezt keresed: KATT!
Az első 2 szót írd be a keresőbe és olcsóbban is hozzájuthatsz, ha ügyes vagy!

/Nem hiszem el, hogy van aki pénzt ad ezért! :facepalm: Mondjuk klubtárs a hirdető. /

2013.06.13. 12:03

Ezt a TIS dolgot már levadásztam, de nem sikerült bele életet lehelnem. Windows7 alatt próbálkoztam. Rossz verziót találtam, vagy a Win7 a probléma? Ezzel kapcsolatban tapasztalatok?

thx: assatum
Téma lezárva

VigLink badge