![]() |
2009.12.31. 14:22
2009.12.31. 14:50
bmw520ds írta:Csak gondolkozom,fél hangosan."a BMW nem a négy hengertől és a diesel-től Bmw"???Szerintem a turbós F-1 car lehet négyhengeres volt!Talán még világbajnok is???Lehet, de az már múlt...Azt írták ki kell menni az ócskavas telepre túrni egy blokkot és abból még lehet versenymotort építeni!318IS az sem volt sosem híres,se a megbízhatóságáról,se arról hogy annyi Le mint a kétezres hathengeres?Dr Anisits Ferenc diesel fejlesztései révén ,napjainkban hány dízel gördül le a szalagokról világszerte?A 24 órás versenyen elverte a 320d a gyári M részleg versenyautóját,ha jól tudom négy hengerrel és ráadásul dízel!A 3000 sorhat vagy a 3500 v8 között melyik a jobb választás?Van aki nyomul ilyennel?Év motorja volt...Sajnos csak v8 csak dízelben utaztattak ,de az harmadikban is égette a kipörgésgátló lámpáját,hozzá teszem előtte eset kis eső!Anisits nevét felhozva keresőben találtam egy írást hogy a fejlesztéseit erősen korlátoztatta a gyári Motorsport részleg,mert az üzleti levesükbe köpködött!A Bmw-az Bmw,csak kinek ez a fontos,kinek meg az!A lányok is különböznek,ezért lehet őket szeretni és ezért nem unalmasak!
2009.12.31. 15:11
2009.12.31. 15:21
bmw520ds írta:Levi!Én is így érzem,csak olyan jó kiírni hogy szeretem ezt a Bajor kultuszt!Remélem egyszer én is mehetek talira veletek,bár az én vasam hétköznapi használatban van és a pénzem most abba kell forgatni hogy jó legyen rajt minden,szépítgetésre már nem marad:(De akárhágyszor ránézek,mindig mosolyog a szívem,meg a szemem!B.U.ÉK.!
2009.12.31. 15:43
MChris írta:bmw520ds írta:Levi!Én is így érzem,csak olyan jó kiírni hogy szeretem ezt a Bajor kultuszt!Remélem egyszer én is mehetek talira veletek,bár az én vasam hétköznapi használatban van és a pénzem most abba kell forgatni hogy jó legyen rajt minden,szépítgetésre már nem marad:(De akárhágyszor ránézek,mindig mosolyog a szívem,meg a szemem!B.U.ÉK.!
Nem carstylingos taliTessék jönni!
2009.12.31. 16:18
bmw520ds írta:Csak gondolkozom,fél hangosan."a BMW nem a négy hengertől és a diesel-től Bmw"???Szerintem a turbós F-1 car lehet négyhengeres volt!Talán még világbajnok is???Lehet, de az már múlt...Azt írták ki kell menni az ócskavas telepre túrni egy blokkot és abból még lehet versenymotort építeni!318IS az sem volt sosem híres,se a megbízhatóságáról,se arról hogy annyi Le mint a kétezres hathengeres?Dr Anisits Ferenc diesel fejlesztései révén ,napjainkban hány dízel gördül le a szalagokról világszerte?A 24 órás versenyen elverte a 320d a gyári M részleg versenyautóját,ha jól tudom négy hengerrel és ráadásul dízel!A 3000 sorhat vagy a 3500 v8 között melyik a jobb választás?Van aki nyomul ilyennel?Év motorja volt...Sajnos csak v8 csak dízelben utaztattak ,de az harmadikban is égette a kipörgésgátló lámpáját,hozzá teszem előtte eset kis eső!Anisits nevét felhozva keresőben találtam egy írást hogy a fejlesztéseit erősen korlátoztatta a gyári Motorsport részleg,mert az üzleti levesükbe köpködött!A Bmw-az Bmw,csak kinek ez a fontos,kinek meg az!A lányok is különböznek,ezért lehet őket szeretni és ezért nem unalmasak!
2009.12.31. 16:25
2009.12.31. 16:26
2009.12.31. 16:51
Labi írta:bámulatos hol tart már a tudomány!!![]()
2009.12.31. 16:55
simi64 írta:
(bárcsak nekem is lenne egy ilyen)
2009.12.31. 17:10
Labi írta:simi64 írta:
széllel szembe húgy...ztál és szembe ment ahogy látom!![]()
![]()
szeretem az ilyen harcokat!![]()
![]()
nem akarsz a dízel, benzinről is diskurálni?![]()
vigyázz, én ma 9 órát aludtam!![]()
![]()
2009.12.31. 17:20
simi64 írta:Labi írta:simi64 írta:
széllel szembe húgy...ztál és szembe ment ahogy látom!![]()
![]()
szeretem az ilyen harcokat!![]()
![]()
nem akarsz a dízel, benzinről is diskurálni?![]()
vigyázz, én ma 9 órát aludtam!![]()
![]()
Ezért jó ez a fórum!![]()
Mindenkinek egyazon gondolkodásmódja ellenére is tudunk vitatkozni!
És ez jó!
A viták viszik előbbre az emberiséget!![]()
Természetesen a diesel sokkal jobb választás!
Nyomatékos!
2009.12.31. 20:20
2009.12.31. 20:35
bmw520ds írta:Inkább Freude am Sparen!Éljen az egyhengeres,meg a 12 hengeres,meg ami köztük van!A spórolás élménye!Ez az új Bmw szlogen!
2010.01.13. 19:11
2010.01.13. 20:16
qwertx írta:Nekem 3 BMW ből 2 V8 as volt.
Bár semmi bajom a S6 -tal de fogyasztásban tök egyforma. Teljesítményben és hangban viszont verhetetlen.
2010.01.13. 20:31
lepke írta:qwertx írta:Nekem 3 BMW ből 2 V8 as volt.
Bár semmi bajom a S6 -tal de fogyasztásban tök egyforma. Teljesítményben és hangban viszont verhetetlen.
Helo qwertx
Négy hozzászólásodból 3-ban benne van a V8-as
nem vagy rokona Strobi klubtársnak véletlenűl![]()
üdv zoli
2010.01.13. 20:59
stefanstf írta:lepke írta:qwertx írta:Nekem 3 BMW ből 2 V8 as volt.
Helo qwertx
üdv zoli
Hali...
vagy esetleg Strobi klubtárs is kétszer regizett fel az oldalra...
De Ő már rutinos volt...és nem ugyanazzal a névvel tarol![]()
![]()
2010.01.13. 21:35
lepke írta:qwertx írta:Nekem 3 BMW ből 2 V8 as volt.
Helo qwertx
üdv zoli
2010.01.13. 21:53
strobi írta:lepke írta:qwertx írta:Nekem 3 BMW ből 2 V8 as volt.
Helo qwertx
üdv zoli
Ajaj Yolán lebuktatott...![]()
Én nem V8 aztam az első 2-300 hozzászólásomban...![]()
de igyekszem bepótolni...![]()
Ha V8 akkor miért írnám azt,hogy S6?! S csak ódiból van...