![]() |
2012.05.02. 20:59
Fourmi írta:
Velem sajnos/hál' Istennek nem történnek túl érdekes események, úgyhogy azt tudom csak mesélni, ami megesett velem! Hát nem volt ott az biztos, de ami nagyobb baj, hogy ti sem! Pedig hívtalak is... És szégyenszemre egész nap egy Audissal voltunk (mondjuk jó barát)
2012.05.02. 21:02
bmw520ds írta:Mesélek egy tegnapi történetet, ami dönt minden számítást, minden katalógus adatot, minden józan érvet és egy kis egyszerű gondolkodással elmesélem, hogy mi a helyzet, amikor egy Audi A8 tulajdonos azt hitte, tőle süt a Nap!
Leviékkel való megbeszélt időpont miatt, normál tempóban haladok Kiliti reptér felé. Egy Renault Master halad előttünk, Ő előtte vagy tíz motor. Normálisan haladtak, ezért eszem ágában sem volt őket előzgetéssel zavarni, valahogy jó volt a szép időben, a hangokban lazulni.
Elkanyarodtak Tab irányába. Én sajnálom, de akkor megelőzöm a Renault. Látom, kb. egy km-re előttem megint csorda. Nézem a tükröt, egy ezüst Audi áll a csomagtérajtóban. Most ez mire jó? Úgy sem tud menni, mert folyamatosan jönnek szemből. Kanyar előtt padló és szedem a lábam. Haladunk, de megint odajön. Zavar. Megelőzök pár autót, megint beáll mögém.
Asszony fújtat. Ránézek, esélyem nincs. Új fajta verda, bármilyen motorja van, lazán lenyom. De akkor minek áll tőlem tíz cm-re a seggembe?Elég. Som Előtt kicsit rálépek, had haladjunk. A faluban 50!!! Aztán mikor végre szabad az út, kiállok a felezőre és jön végig a nyomomba. Villogtat. Kit zavar. Addig haladok így, amíg szemből jönnek. Visszaállunk a saját sávba, ott van egy méterre, de jön egy jobbos kanyar. Na én abba belementem ahogy kell. Ott kapott nem keveset. Aztán mikor asszonyra nézek, elszégyenlem magam.
Téli gumik, acélfelni és az Audi fahrer beégett...Meg én is az asszony haragja miatt. Ságvár 50km/h. Nagyon mérges. Megelőz, közben a fényképezőmet kitartom a leeresztett ablakon rá! Elgyorsult egy akkorát, hogy én még a falu végén voltam, mikor őt megfogta messze egy rakat kocsi. Uccu neki. Odaálltam mögé és villogtattam. Egy hatalmas rántás, majdnem felszedett egy motorost aki a hűsben állt.
Na ekkor nyertem meg a csatámat fejben. Raktam egy bal indexet, ezt észlelve nekiállt előzni a karavánt...Én meg jobb index, fék és befordultam a reptérre. Na itt jön a kérdésem: Mit ér pár másodperc a katalógusban? Egy helyről indultunk, egy helyre érkeztünk Egy időben. Na puff neki...
2012.05.03. 11:16
bmw520ds írta:Fourmi írta:
Velem sajnos/hál' Istennek nem történnek túl érdekes események, úgyhogy azt tudom csak mesélni, ami megesett velem! Hát nem volt ott az biztos, de ami nagyobb baj, hogy ti sem! Pedig hívtalak is... És szégyenszemre egész nap egy Audissal voltunk (mondjuk jó barát)
Láttam két számot este. Akkor az egyik Te voltál. A telefonom le van némítva, munkahelyi történetem miatt nem használom. Asszonyét zörgették Leviék is...Most nézem, a nevedhez nincs hozzárendelt szám...Akkor rendelek.
Mesélj! Mi volt? Ki gyorsult? Fénykép? Videó? Gyorsulás?
?? Te miért nem mész??? Vagy inkább menj vissza a csajodhoz, mert a vanília fagyiját betámadta két darázs, inkább azon izgulj
, 5kilós fuksz, gyűrű meg minden, ahogy illik, megy még egy-két kört a parkolóba, páváskodik kicsit, aztán továbbáll.2012.05.03. 21:18
Fourmi írta:bmw520ds írta:Fourmi írta:
Láttam két számot este. Akkor az egyik Te voltál. A telefonom le van némítva, munkahelyi történetem miatt nem használom. Asszonyét zörgették Leviék is...Most nézem, a nevedhez nincs hozzárendelt szám...Akkor rendelek.
Hát én voltam., úgyhogy rendelhetsz!Összesen egy rövid kis videót készítettem, inkább néztem mint videóztam...Gyorsulást nem néztem, engem az nem zaklat a turbós opel corsa meg honda civic. Gondolom feltűnt másnak is a BMW-s póló és megragadva az alkalmat az egyik hondás mindjárt be is támadott, hogy milyen jó szop....ni a nagy BMW-ket mert legyorsulom ám!!! Öröm és bódottá
![]()
Aha -mondom, meddig hagyod le?
2012.05.03. 22:03
lepke írta:Fourmi írta:bmw520ds írta:Fourmi írta:
Hát én voltam., úgyhogy rendelhetsz!Összesen egy rövid kis videót készítettem, inkább néztem mint videóztam...Gyorsulást nem néztem, engem az nem zaklat a turbós opel corsa meg honda civic. Gondolom feltűnt másnak is a BMW-s póló és megragadva az alkalmat az egyik hondás mindjárt be is támadott, hogy milyen jó szop....ni a nagy BMW-ket mert legyorsulom ám!!! Öröm és bódottá
![]()
Helo
Ezeket nevezem ÉN ..üzemórás sz@roknak
200 kilométert nem tudnak közlekedni ezekkel a rizsrakétákkal
2012.05.04. 23:13
lepke írta:Fourmi írta:bmw520ds írta:Fourmi írta:
![]()
Helo
2012.05.04. 23:32
528i RHD írta:lepke írta:Fourmi írta:bmw520ds írta:Fourmi írta:
![]()
Helo
Mi ez a diszkrimináció,csak nem lehagyott egy?![]()
Bocs,nem bírtam kihagyni,olvastam a versenyzős történeteidet.
2012.05.05. 00:10
2012.05.05. 03:41
,akiket irritál a propeller a csomitetőn,és/vagy a vese a visszapillantóban
,és akkora hanggal,hogy ma mögöttem jött,de engem zavart,úgy ordított a hülyének
2012.05.06. 11:05

2012.05.06. 14:55
LeviM5 írta:Tegnap minitalira tartva az egy társra akadtam. Próbálkozott egy M3. Ritka gép. Gyorsultunk párat, aztán integetés, hüvelyk új felmutatása. Elég szépen jött. Egy trafinál takartam, nem akartam nagyot fékezni, mert szorosan jött mögöttem. (kókusz a leállón a másik oldalon, két sün meg a füvön a korlátok közt, se mellény se semmi)
Aztán éjjel hazafelé nagyvadra akadtam. Új 7es feliratok nélkül. Utolérem, látom vannak előtte, megelőzi a két román kisbuszt, de nem megy ki... Barátnőm eddig mesélte milyen napja volt, ekkor csöndbe marad.Rajta vagyok, 250. Itt vége neki van, kihúzódik majd lemarad, aztán már csak 2 xenonpötty a tükörben. Mire gondolt mikor nem ment ki előlem, erre nagyon kíváncsi vagyok. Hogy ez csak egy 39-es, mit erőlködik a csóró.
2012.05.06. 15:01
2012.05.07. 13:08
LeviM5 írta:Tegnap minitalira tartva az egy társra akadtam. Próbálkozott egy M3. Ritka gép. Gyorsultunk párat, aztán integetés, hüvelyk új felmutatása. Elég szépen jött. Egy trafinál takartam, nem akartam nagyot fékezni, mert szorosan jött mögöttem. (kókusz a leállón a másik oldalon, két sün meg a füvön a korlátok közt, se mellény se semmi)
Aztán éjjel hazafelé nagyvadra akadtam. Új 7es feliratok nélkül. Utolérem, látom vannak előtte, megelőzi a két román kisbuszt, de nem megy ki... Barátnőm eddig mesélte milyen napja volt, ekkor csöndbe marad.Rajta vagyok, 250. Itt vége neki van, kihúzódik majd lemarad, aztán már csak 2 xenonpötty a tükörben. Mire gondolt mikor nem ment ki előlem, erre nagyon kíváncsi vagyok. Hogy ez csak egy 39-es, mit erőlködik a csóró.
2012.05.07. 18:50
528i RHD írta:Vagy arra gondolt,hogy csak meg kellett volna venni azt a xar 400?-s remappot,ami ki is dugaszol,mindjárt nem zümmögne itt mögöttem ez az M5!![]()
![]()
Az új 750-el már lehet nem bírnál,a 60-as meg jujj!![]()
Azért tud még az öreg meglepetést okozni a fiataloknak!
2012.05.08. 12:18
LeviM5 írta:528i RHD írta:Vagy arra gondolt,hogy csak meg kellett volna venni azt a xar 400?-s remappot,ami ki is dugaszol,mindjárt nem zümmögne itt mögöttem ez az M5!![]()
![]()
Az új 750-el már lehet nem bírnál,a 60-as meg jujj!![]()
Nana...Azért tud még az öreg meglepetést okozni a fiataloknak!
![]()
2012.05.12. 15:07
2012.05.12. 21:59
bmw520ds írta:Szekszárdról hazafelé egy gátlástalanul szép színű, széles kerekű, E70 X5 volt vagány és lakott területen belül megelőzött...
2012.05.13. 01:56
LeviM5 írta:bmw520ds írta:Szekszárdról hazafelé egy gátlástalanul szép színű, széles kerekű, E70 X5 volt vagány és lakott területen belül megelőzött...
Nem irigylem a családod.
2012.05.31. 11:00
Küldte neki nagyon de mondom ott jön egy elég nagy ívű balos kanyar ami 60-as táblával van ellátva "150-160-al" simán komplikáció nélkül is bevehető szinte bármivel...
mire mellém állt lehúzott ablakkal a friss "házaspár, nászútra jöttek Szoboszlóra" ezúton is gratula még 1x nekik...
2012.05.31. 16:07
strobi írta:Szombat este mikor melóból elindultam haza fele fél úton kb.5km után a 4-es elkerülőről fordulnák le Szoboszlóra de éppen pirosra váltott a lámpa mondom nem sietek ezért motorfékkel szépen lassan megálltam. Mikor indulnék elfele a vissza pillantóba bele nézve látok 4db kék színű angyalszemet...Lassan elindulok 2-3 méterre eltávolodva a mögöttem lévőtől fordulok le Szoboszló irányába és akkor már látom,hogy E39-es a típus. Mire a lefordulást befejeztem azon veszem magam észre,hogy a mögöttem lévő ismeretlen személy záróvonalat nem figyelve kilő és megelőz...
![]()
MA.-528 rendszámmal...Mondom magamnak de nagyon megy ez...
![]()
Azzal a lendülettel lenyomtam a gázpedált kb 3/4 állásba és természetesen rátapadtam a vezérgépre...Küldte neki nagyon de mondom ott jön egy elég nagy ívű balos kanyar ami 60-as táblával van ellátva "150-160-al" simán komplikáció nélkül is bevehető szinte bármivel...
Na ebbe a kanyarba érve az ismeretlen hősünk bele ment 100-110el én ugye feszesen toltam magam előtt ahogyan azt illik...
Mikor a kanyar közepén álltunk illetve a közepéből már kifele tartottunk akkor nyomtam egy kick downt és olyan 130-nál már én voltam a vezérgép...
elnyújtottam magam 5-6 kocsinyira mire a 170-nél kapcsolta az automata a 4.-et aztán vészvillogóval megköszöntem a küzdelmet és vissza álltam 110-120 utazóra és akkor már majdnem beértünk a városba. A srác a város-t jelző táblánál megelőzött és jobbra indexelve be akart fordulni a kútra mondom magamba biztos tankolni akar... de mint kiderült beszélni szeretett volna néhány szót...
![]()
Bevártam magam mögött mert én túl mentem rajta...mire mellém állt lehúzott ablakkal a friss "házaspár, nászútra jöttek Szoboszlóra" ezúton is gratula még 1x nekik...
![]()
Első kérdése /közben haladtunk befelé a városba/,hogy Wazzeg ebben meg milyen motor van?!...![]()
![]()
![]()
Én lazán rávágtam,hogy 520 chipptunnig...![]()
Ő vigyorogva annyit mondott,hogy persze..akkor írasd meg az enyémet is...
![]()
Mondtam neki van kb 5 percem mert sietek hazafele de jöjjön utánam és beszélgetünk egy kicsit. Megálltunk és roppant szimpatikus párt ismertem meg személyükben ezért elárultam a nagy titkot nekik is,hogy 1.4-es motor van a géptető alatt...![]()
-Na ne szopass 1.4-es mi?![]()
-Mondom igen egy 4000-es pontosan 4400-as...![]()
Sajnos azóta nem találkoztunk még pedig megnézném nappali fényben az autóját mert MATT FEKTE akarna lenni...![]()
De a történtek után,hogy üveghangon "így megalázták" a jó 28-ast elgondolkodott egy nagyobb benzinesen...![]()
Örülök,hogy újabb BMW-s E39-es emberkét ismertem meg!
Mondtam neki még a városban egymásmellet csorogva,hogy regisztráljon be ide mert sok mindent megtudhat a típusról és hasznos tanácsokat ötleteket,barátokat kaphat...![]()
Annyit mondott csak olyan eberektől fogad el kritikát illetve tanácsot akik már "építettek" meg autót mint pl én is...![]()
![]()
Reméljük azért bereggel...