![]() |
2012.08.21. 02:38
lepke írta:Helo
Mostanában senki nem gyorsúlt![]()
2012.08.21. 09:53
Mostanában senki nem gyorsúlt![]()
2012.08.21. 09:56
Imco írta:tibi666 írta:Levillantott egy XC60-as Volvo, elengedtem, aztán rátapadtam, a gyökér parasztja 180-nál elfogyott, de nem kihúzódott volna, hanem beletaposott a fékbe.Idióta.
Ilyenkor mennek el otthonról és kezdek büntetni!
Az asszony meg retteg szegénykém!
Majd egyszer személyesen elmesélem az orange zastava esetét karácsonykor.
2012.08.21. 10:05
leslie írta:Imco írta:tibi666 írta:Levillantott egy XC60-as Volvo, elengedtem, aztán rátapadtam, a gyökér parasztja 180-nál elfogyott, de nem kihúzódott volna, hanem beletaposott a fékbe.Idióta.
Nálam volt olyan, hogy elémentem, szépen belasítottam, megállításra kényszerítettem. Miután kellően lassan mentünk, ráhúztam a kormányt, hogy megálljon, majd kisszálltam a vas csövemmel a kezemben.... ( mindig van a kocsiban kéznél egy 50-60 cm. hosszú vascső ) Volt ám pillogás a részéről..... DE persze nem vagyok én ilyen agresszív, csak ha más paraszt.....
2012.08.21. 11:19
seepheerd írta:leslie írta:Imco írta:tibi666 írta:Levillantott egy XC60-as Volvo, elengedtem, aztán rátapadtam, a gyökér parasztja 180-nál elfogyott, de nem kihúzódott volna, hanem beletaposott a fékbe.Idióta.
Nálam volt olyan, hogy elémentem, szépen belasítottam, megállításra kényszerítettem. Miután kellően lassan mentünk, ráhúztam a kormányt, hogy megálljon, majd kisszálltam a vas csövemmel a kezemben.... ( mindig van a kocsiban kéznél egy 50-60 cm. hosszú vascső ) Volt ám pillogás a részéről..... DE persze nem vagyok én ilyen agresszív, csak ha más paraszt.....
Ejj-ejj... egy jó szóval sokmindent el lehet érni... pisztollyal és jó szóval mindent
Üdv, Joe
2012.08.21. 15:08
leslie írta:
Kicsit off lesz, de annyi hülye van az utakon, hogy az valami hihetetlen:
pl. hatos út, utolérek egy nyanyát, aki 70-el döcög. Messziről látná, HA nézné a tükröt, hogy gyorsan közeledek hozzá,,,, villogok, nem húzódik le,,, dudálok, nem húzódik le. Nézem a belső visszapillantóját, hogy hátra sem nézHIHETETLEN !!! Két kézzel markolja a kormányt, mintha az élete függne tőle.
( félre értés ne essék, nem arról van szó, hogy én mindenkit le a akarok tólni az útról, vagy hasonló, csak hihetetlenül idegesít, mikor valaki totyakodik és még fel is tartja ezzel a másikat.... )
2012.08.21. 16:48
leslie írta:seepheerd írta:leslie írta:Imco írta:tibi666 írta:Levillantott egy XC60-as Volvo, elengedtem, aztán rátapadtam, a gyökér parasztja 180-nál elfogyott, de nem kihúzódott volna, hanem beletaposott a fékbe.Idióta.
Ejj-ejj... egy jó szóval sokmindent el lehet érni... pisztollyal és jó szóval mindent
Üdv, Joe
Kicsit off lesz, de annyi hülye van az utakon, hogy az valami hihetetlen:
pl. hatos út, utolérek egy nyanyát, aki 70-el döcög. Messziről látná, HA nézné a tükröt, hogy gyorsan közeledek hozzá,,,, villogok, nem húzódik le,,, dudálok, nem húzódik le. Nézem a belső visszapillantóját, hogy hátra sem nézHIHETETLEN !!! Két kézzel markolja a kormányt, mintha az élete függne tőle.
( félre értés ne essék, nem arról van szó, hogy én mindenkit le a akarok tólni az útról, vagy hasonló, csak hihetetlenül idegesít, mikor valaki totyakodik és még fel is tartja ezzel a másikat.... )
2012.09.22. 10:14
2012.09.22. 10:57
ogtrai írta:Éjszaka kicsit elmentünk "csapatni" unokatesómmal. 530DA vs. 535i![]()
![]()
Állóhelyzetből nem értem, de 1-esben simán elugrik utána már mire váltom a 3.-at már kicsit mögöttem van.
Autópályán kb. 80ról 3.ban esélye nem volt. És azért ezen meglepődtem.Folyamatosan szakadtam el tőle 160-ig...de nem kicsit
![]()
Ez a 8fok körüli hőmérséklet nagyon jó volt,ilyen jól még nem ment a kocsi mióta meg van.![]()
Ő az üzemanyagra fogta, OMV-nél szokott tankolni(én is) maxxmotion dízelt és hogy most Agipnál volt és ő is érzi hogy most az övé szarabbul ment.
Úgy érzem ennek még lesz vissza vágója
2012.09.22. 11:02
tibi666 írta:ogtrai írta:Éjszaka kicsit elmentünk "csapatni" unokatesómmal. 530DA vs. 535i![]()
![]()
Állóhelyzetből nem értem, de 1-esben simán elugrik utána már mire váltom a 3.-at már kicsit mögöttem van.
Autópályán kb. 80ról 3.ban esélye nem volt. És azért ezen meglepődtem.Folyamatosan szakadtam el tőle 160-ig...de nem kicsit
![]()
Ez a 8fok körüli hőmérséklet nagyon jó volt,ilyen jól még nem ment a kocsi mióta meg van.![]()
Ő az üzemanyagra fogta, OMV-nél szokott tankolni(én is) maxxmotion dízelt és hogy most Agipnál volt és ő is érzi hogy most az övé szarabbul ment.
50 lóerőnyi előnye van a 35i-nek, nem meglepő, hogy állva hagyja a 30d-t.
2012.09.22. 11:04
tibi666 írta:ogtrai írta:Éjszaka kicsit elmentünk "csapatni" unokatesómmal. 530DA vs. 535i![]()
![]()
![]()
2012.09.22. 11:09
Gallaca írta:tibi666 írta:ogtrai írta:Éjszaka kicsit elmentünk "csapatni" unokatesómmal. 530DA vs. 535i![]()
![]()
![]()
Ennyi! Az első visszavágó a benyakúton lesz!
2012.10.04. 21:23
de meglepődtem hogy olyan 180-190 környékén elég rendesen elfáradt.
2012.10.04. 21:33
Összeakadtam a pályán egy F01 740d-vel
Kicsit többre számítottam a nagytesótólde meglepődtem hogy olyan 180-190 környékén elég rendesen elfáradt.
Négy-öt próbálkozást csináltunk 100-as tempóról néha-néha még elugrott fél-egy kocsira de ahogyan már fentebb leírtam 150-160ig együtt mentünk, útána meg kezdett fáradni
Ismeretlenül is versenyző tipusú BMW barát ült a kocsiban mert vette a lapot a versenyzéshez
2012.10.04. 21:36
simi64 írta:lepke írta:Helo
Összeakadtam a pályán egy F01 740d-vel
Kicsit többre számítottam a nagytesótólde meglepődtem hogy olyan 180-190 környékén elég rendesen elfáradt.
Négy-öt próbálkozást csináltunk 100-as tempóról néha-néha még elugrott fél-egy kocsira de ahogyan már fentebb leírtam 150-160ig együtt mentünk, útána meg kezdett fáradni
Ismeretlenül is versenyző tipusú BMW barát ült a kocsiban mert vette a lapot a versenyzéshez
Nehezebb is, meg két csiga sincs benne
2012.10.04. 21:48
2012.10.04. 21:57
simi64 írta:Nem ez a V8![]()
2012.10.04. 22:40
simi64 írta:Nem ez a V8![]()
2012.10.04. 23:17
Padre540 írta:simi64 írta:Nem ez a V8![]()
A V8 már az E65-ben megszűnt asszem 2004-ben.A többi soros hatos 3000cm3 két csiga.

2012.10.04. 23:37
lepke írta:simi64 írta:Nem ez a V8![]()
Helo
Tessék végig olvasni
http://www.autonavigator.hu/teszt/bmw_7 ... teszt-5648
Ráadásul X-Drive. Viszont, legalább megszületett a 750d x-es!