Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Tanuljunk Jackson-al E39-ül (Tanfolyam)

2013.01.10. 17:52

Nem politikai kérdés. Ha az lenne, lennének tüntetések, monnyonle, taxisblokád, vagy pl. egy napra mindenki letenné az autót ahol éppen van, stb...
De itt békemenet van, meg színpátia tüntetés, akkor nem értem miért sírnak, hogy nehéz az élet. Orbán Facebuk oldalán gratulálnak, hogy nagyszerű munkát végez. :?
Egyszerű: tankolok amíg tudok, ha nem akkor nem fogok. Nem agyalok ezen, meg nem állítok fel elméletet, mi lesz ha...
Mert akkor kezdjünk el palackozott vizet is raktározni, mert az is elfog fogyni.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: barbrady
Értékelés: 4.76%

Re: Tanuljunk Jackson-al E39-ül (Tanfolyam)

2013.01.10. 18:01

Ha itt fogunk tartani, akkor a fegyvernek nagyobb ereje lesz mint a kapának. ...ergo ilyen helyzetben fogsz kapálni :arrow: másoknak! :facepalm: :D

Fel lehet készülni szerintem fejben arra amit írsz, de ez kb 2 hét és világháború. ..éhség és társai miatt. ...nem fogsz Te kapálgatni, meg a BMW csomagterében gombát termeszteni, azt garantálom.

Gondolom láttad az "az Út" című filmet. Na az lesz a 3. világháború után meglásd. ...de ezt fenn is tudják. Most húzzák a nadrágszíjat amíg lehet és ha engedni, kell...... hát az innovatív technológiát gyorsan kiengedik a kezükből és elterjed a világon. ..nem lesz itt kőolaj. (lásd németek mire készülnek) látod miket építenek a benzinkutak mellé :?: Az arab OPEC országok mit csinálnak már 10 éve? ..és milyen jól?!

A görögök is a végsőkig mennek és engednek is nekik. ...mindent a végsőkig és vissza. .....de háborút itt már nem fogsz látni, akkor túl sokat vesztenének a "nagyok"

Szerintem nagyon borúlátó vagy. Nézd meg a váratlan utazás valamelyik részét és jobb kedved lesz! :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Labi az itt látható tagok köszönték meg: 2 barbrady, hamoriarpi
Értékelés: 9.52%
Hozzászólás küldése

VigLink badge