Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: segítség

2010.10.17. 17:09

baupexim1 írta:
vaszarig írta:Holnap mennénk megnézni öcsémnek egy E46-ot! Esetleg van itt olyan, aki Paks környékén lakik és van neki progija, hogy átnézze a kocsit? Nekem még sajna nem állt össze! :( Egy 2004/6 E46 Touringról lenne szó! Ami biztos, hogy felniket, szélvédőt cserélni kell, de világít benne az ABS és a kipörgésgátló lámpája is! Reményem szerint csak az egyik szenzor rossz!

"de világít benne az ABS és a kipörgésgátló lámpája is! Reményem szerint csak az egyik szenzor rossz!"-> ha nem, és megveszitek, visíts rám, mondok egy korrekt abs tömb szerelőt, nem is olyan nagyon messze Tőled:)

Ok, köszi szépen, ha úgy alakul, hogy megvesszük, remélem nem a tömbbel lesz gond! :)

2010.10.17. 19:53

szekeres írta:
simi64 írta:
JozeffE34 írta:Hali!
Haver kocsijában az ülés ki van szakadva de nem kicsit, a bőrkormányról meg mállik le a cucc nagy darabokban. Óra szerint 360 ezer körül van benne. Ez vajon valós lehet? Ha nem, akkor valójában mennyi km lehet benne? :roll:

A 360 ezer már azért szép táv, de láttam én már olyat is, amelyikben fele ennyinél kiszakadt, a kormány sem volt túl biztató. Ez is, mint minden, több dolog függvénye!
Például: előszeretettel írják, hogy női tulajdonostól. Persze, akinek adott esetben 15-20 gyűrű van a kacsóján, fél év alatt tönkre tud vágni bármilyen bőrkormányt.
Vagy:övtáska, derékszíj, fémgombok, stb az ülést.
A legnagyobb baj viszont a nemtörődés. Ha rendszeresen tisztítva ápolva van és vigyáznak rá, szép marad 15 év múlva is :wink:

na ilyen az enyém... 160ezer,óra szerint,egyre jobban úgy gondolom,hogy reális. Majd megnézitek.
De a kormány... bőrőzni kell. 12gyürüje volt a nőnek... a jegy gyűrűje meg olyan kiálló izés,azzaltépte ki egy 2 cm,-es darabon..

Helo
Ha nagyon akarod tudni mennyi a kilóméter VIN-kód alapján megnézik a KINTI óra állást
Csak nehogy meglepődjél rajta :wink: :wink:

2010.10.17. 20:00

lepke írta:
szekeres írta:
simi64 írta:
JozeffE34 írta:Hali!
Haver kocsijában az ülés ki van szakadva de nem kicsit, a bőrkormányról meg mállik le a cucc nagy darabokban. Óra szerint 360 ezer körül van benne. Ez vajon valós lehet? Ha nem, akkor valójában mennyi km lehet benne? :roll:

A 360 ezer már azért szép táv, de láttam én már olyat is, amelyikben fele ennyinél kiszakadt, a kormány sem volt túl biztató. Ez is, mint minden, több dolog függvénye!
Például: előszeretettel írják, hogy női tulajdonostól. Persze, akinek adott esetben 15-20 gyűrű van a kacsóján, fél év alatt tönkre tud vágni bármilyen bőrkormányt.
Vagy:övtáska, derékszíj, fémgombok, stb az ülést.
A legnagyobb baj viszont a nemtörődés. Ha rendszeresen tisztítva ápolva van és vigyáznak rá, szép marad 15 év múlva is :wink:

na ilyen az enyém... 160ezer,óra szerint,egyre jobban úgy gondolom,hogy reális. Majd megnézitek.
De a kormány... bőrőzni kell. 12gyürüje volt a nőnek... a jegy gyűrűje meg olyan kiálló izés,azzaltépte ki egy 2 cm,-es darabon..

Helo
Ha nagyon akarod tudni mennyi a kilóméter VIN-kód alapján megnézik a KINTI óra állást
Csak nehogy meglepődjél rajta :wink: :wink:

te meg tudod? vagy tudsz aki meg tudja?

amugy meg mindegy, szerintem jó állapotban van. :)

2010.10.17. 22:21

Nem feltétlen a valós kilométer itt a fő probléma, hanem a tulajdonosok hozzáállása.
Íme egy félig off példa.

2010.10.17. 22:27

BMWFUN írta:Nem feltétlen a valós kilométer itt a fő probléma, hanem a tulajdonosok hozzáállása.
Íme egy félig off példa.

639.500 km Igen ez még AUTÓ-ból készült. Várom a hasonló kilómétert és évet futott E60-akat is.

Jackson, aki tiszteli a komoly futott kilómétert márka függetlenül

2010.10.17. 22:31

jackson írta:
BMWFUN írta:Nem feltétlen a valós kilométer itt a fő probléma, hanem a tulajdonosok hozzáállása.
Íme egy félig off példa.

639.500 km Igen ez még AUTÓ-ból készült. Várom a hasonló kilómétert és évet futott E60-akat is.

A 2011-es hótalira a Lepkemobil lazán hozni fogja. :D

2010.10.17. 22:38

BMWFUN írta:
jackson írta:
Íme egy félig off példa.

Arra már 6-os lesz Neki!
...vagy F10 535D :oops:

2010.10.17. 22:39

Íme egy félig off példa.

Szerintem nem csak az eladókon múlik, hanem a vevőkön is. Mi magyarok szeretjük, ha becsapnak minket. Tudjuk, hogy becsapnak, mégis jobban szeretjük a külsőséget, mint a kicsit sötétebb valóságot.
Szerinted ezt Kishazánkban ennyi km-el ki a túró venné meg???
Soha senki!
Pedig a kormányt leszámítva nincs szétdíbolva a belseje. És egyébként is lehet jó műszaki állapota. De ennyi km-rel nem tudnánk dicsekedni vele a szomszédnak, vagy kapásból hülyének nézne hogy megvettük.
Sajnos az emberi agyakban SEM történt meg még a rendszerváltás....

2010.10.17. 22:58

hamoriarpi írta:
Íme egy félig off példa.

Szerintem nem csak az eladókon múlik, hanem a vevőkön is. Mi magyarok szeretjük, ha becsapnak minket. Tudjuk, hogy becsapnak, mégis jobban szeretjük a külsőséget, mint a kicsit sötétebb valóságot.
Szerinted ezt Kishazánkban ennyi km-el ki a túró venné meg???
Soha senki!
Pedig a kormányt leszámítva nincs szétdíbolva a belseje. És egyébként is lehet jó műszaki állapota. De ennyi km-rel nem tudnánk dicsekedni vele a szomszédnak, vagy kapásból hülyének nézne hogy megvettük.
Sajnos az emberi agyakban SEM történt meg még a rendszerváltás....

Az átlag sajnos olyan, mint leírtad. Azért mennek ilyen futással 130 000km-esként az ilyen vasak. Az értelmesebbje éppen büszke, hogy milyen megbízható autója van, mert ennyit kibírt. Én sem a kilométeróra állás minimalizálók híve vagyok. Az állapot a lényeg!

2010.10.18. 08:28

vaszarig írta:Holnap mennénk megnézni öcsémnek egy E46-ot! Esetleg van itt olyan, aki Paks környékén lakik és van neki progija, hogy átnézze a kocsit? Nekem még sajna nem állt össze! :( Egy 2004/6 E46 Touringról lenne szó! Ami biztos, hogy felniket, szélvédőt cserélni kell, de világít benne az ABS és a kipörgésgátló lámpája is! Reményem szerint csak az egyik szenzor rossz!

Szia,

nekem volt ugyanilyen gondom, igaz az cabrio. A történet a következő, a kutya beszorult alá ( M-es az autó, kicsit a kutya :lol: ) ment a labdája után, viszont kifele már nem tudott jönni. Amikor kihúzásra került akkor valamijével elszakított a jobb első kerékdobban lévő kábelt, és így generálódott ez a hiba jelenség. Kábel megjavítás után hiba kód törlés és az autó jó. Tehát nem kell a legrosszabbra gondolni egyből :)

2010.10.18. 09:24

jackson írta:
Íme egy félig off példa.

Hát ez nem Én leszek.
Nekem 148ezer van benn a kocsiban.
Viszont a motorban csak 55ezer, mivel 93ezer km-nél még németben gyári hiba miatt garanciában teljes komplett motorcsere volt.
Azt hiszem egy darabig biztosan meglesz a vas.

2010.10.18. 13:08

Oroszlan írta:
jackson írta:
Íme egy félig off példa.

Hát ez nem Én leszek.
Nekem 148ezer van benn a kocsiban.
Viszont a motorban csak 55ezer, mivel 93ezer km-nél még németben gyári hiba miatt garanciában teljes komplett motorcsere volt.
Azt hiszem egy darabig biztosan meglesz a vas.

Hétvégén úton Szerbia felé beletekeredett a 250 000. km a kocsiba,véletlenül épp egy ooodit előzve :D

2010.10.18. 21:55

BMWFUN írta:
jackson írta:
Íme egy félig off példa.

Helo
Annyit azért nem :wink: de a 200-ezer már az ablakban lesz
De a papírjai alapján HÖLGY tulajdonostól lesz eladó
mert az asszony nevén van a kocsi

2010.10.18. 21:58

mate írta:

Szia,

nekem volt ugyanilyen gondom, igaz az cabrio. A történet a következő, a kutya beszorult alá ( M-es az autó, kicsit a kutya :lol: ) ment a labdája után, viszont kifele már nem tudott jönni. Amikor kihúzásra került akkor valamijével elszakított a jobb első kerékdobban lévő kábelt, és így generálódott ez a hiba jelenség. Kábel megjavítás után hiba kód törlés és az autó jó. Tehát nem kell a legrosszabbra gondolni egyből :)

Helo Máté
Ezt a kutya sem fogja kimagyarázni :wink: :wink: hogy miért törölték

2010.10.20. 08:37

mate írta:

Szia,

Köszi! :) Közben azért csak nem hagyott nyugodni a dolog, így hívtunk egy emberkét aki megnézte, a jobb hátsó jeladó szar! :cry: Viszont kiderítette, hogy döglött a két szélső pdc szenzor is (bár remélem csak kontaktos), valamint a 4. hengernél lévő izzítógyertya! Elvileg ma meglesz a kocsi! :wink:

Re: valóságos futott km

2015.02.25. 13:20

udv mindenkinek
volna egy gondom vetem egy 530d-t
volt benne 247.000 km ami biztos nem igaz:) sajnos hibas volt a ora egyseg es javitas kozbe meg roszabb lett
szereztem egy masikat de sajnos ebbe 580 ezer van,
szeretnem a valos km alast csak a szakszervizbe tudjak bealitani es menyibe fajhat?
kosz :help:

2015.02.25. 13:27

Szerintem az 580 000 az valós lesz. :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: Gallaca
Értékelés: 4.76%

2015.02.25. 15:04

darazs78 írta:udv mindenkinek
volt benne 247.000 km ami biztos nem igaz:) sajnos hibas volt a ora egyseg es javitas kozbe meg roszabb lett
szeretnem a valos km alast csak a szakszervizbe tudjak bealitani es menyibe fajhat?

Bemész bármelyik használtautó kereskedésbe és segítenek ... :mrgreen:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek jlaci74 az itt látható tagok köszönték meg: jimbi525d
Értékelés: 4.76%

2015.03.08. 00:33

őt keresd: http://www.e39.hu/memberlist.php?mode=viewprofile&u=1142

2015.05.25. 21:51

Hali
Ha még nem csináltattad meg ezalatt a pár hónap elteltével akkor maradjon is benne a 247-ezer
Elég unalmas mindenkinek elmagyarázni a valós több százezer kilómétert, nálam mikor beül valaki és ránéz az óracsoportra első kérdése ......... ennyi sok benne a kilométer :shock: :shock: :shock: és akkor mesélhetsz neki félórákat miért is annyi.
Hozzászólás küldése

VigLink badge