Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: valóságos futott km

2015.05.26. 18:06

lepke írta:
darazs78 írta:udv mindenkinek
volna egy gondom vetem egy 530d-t
volt benne 247.000 km ami biztos nem igaz:) sajnos hibas volt a ora egyseg es javitas kozbe meg roszabb lett
szereztem egy masikat de sajnos ebbe 580 ezer van,
szeretnem a valos km alast csak a szakszervizbe tudjak bealitani es menyibe fajhat?
kosz :help:

Hali
Ha még nem csináltattad meg ezalatt a pár hónap elteltével akkor maradjon is benne a 247-ezer
Elég unalmas mindenkinek elmagyarázni a valós több százezer kilómétert, nálam mikor beül valaki és ránéz az óracsoportra első kérdése ......... ennyi sok benne a kilométer :shock: :shock: :shock: és akkor mesélhetsz neki félórákat miért is annyi.

Szerintem félreértetted, most van az órában 580. :roll:

Re: valóságos futott km

2015.05.26. 19:47

bendegúz írta:
lepke írta:
darazs78 írta:udv mindenkinek
volna egy gondom vetem egy 530d-t
volt benne 247.000 km ami biztos nem igaz:) sajnos hibas volt a ora egyseg es javitas kozbe meg roszabb lett
szereztem egy masikat de sajnos ebbe 580 ezer van,
szeretnem a valos km alast csak a szakszervizbe tudjak bealitani es menyibe fajhat?
kosz :help:

Hali
Ha még nem csináltattad meg ezalatt a pár hónap elteltével akkor maradjon is benne a 247-ezer
Elég unalmas mindenkinek elmagyarázni a valós több százezer kilómétert, nálam mikor beül valaki és ránéz az óracsoportra első kérdése ......... ennyi sok benne a kilométer :shock: :shock: :shock: és akkor mesélhetsz neki félórákat miért is annyi.

Szerintem félreértetted, most van az órában 580. :roll:

Erre a problémára igen sokan szakosodtak ebben az országban...
Hozzászólás küldése

VigLink badge