![]() |
2009.10.29. 20:53
lepke írta:MChris írta:Celtic írta:Akkor menjen egy külön szavazás arra hogy ki tart igényt a parkolóőrre, ezáltal ki hajlandó pénzt áldozni hogy amig Ő vigad, addig a kocsira figyeljenek. Nyilvánvalóan, ha sokan mondják hogy Ő, akkor pár száz forinttal kell megfejelni a 3000Ft ot
1 MChris legyen őr ha már balhés környék
Helo
Nem balhés a környék
csak azért jobb biztonságba tudni a kocsikat
Erről nem kell szavazni
üdv zoli
2009.10.29. 20:58
2009.10.29. 21:00
simi64 írta:Én meg majd elmegyek őrnek, és amíg Ti buliztok, hazahozom Szombathelyre mind a 30-at!
2009.10.29. 21:29
lepke írta:simi64 írta:Én meg majd elmegyek őrnek, és amíg Ti buliztok, hazahozom Szombathelyre mind a 30-at!
Helo sumák simi
Nem ég a kezed mikor a Találkozóra kattintasz![]()
üdv zoli
2009.10.29. 21:43
Celtic írta:Akkor menjen egy külön szavazás arra hogy ki tart igényt a parkolóőrre, ezáltal ki hajlandó pénzt áldozni hogy amig Ő vigad, addig a kocsira figyeljenek. Nyilvánvalóan, ha sokan mondják hogy Ő, akkor pár száz forinttal kell megfejelni a 3000Ft ot
2009.10.29. 22:03
2009.10.30. 00:32
Nem akarok bele szólni a szervezésbe de szerintem jobb lenne ha valamelyikőtöknek át lenne utalva a lóvé!Csak azért mondom ezt hogy volt már példa a történelemben hogy feliratkoztak emberek és utána a negyede se jött el és akkor majd ott lesz tök égő hogy elmarad a hely a bevételtől.Aki meg elutalta az nagy való színűségél el is fog jönni.Ha meg nem így járt be bukta a lóvét De mégse nektek kell majd össze dobni a hiányzó összeget.Celtic írta:Üdv srácok.
Zolival egyeztettünk a tulajjal.
Következő lenne a program:
December 19.-én (Szombat) 15-órától lehet jönni. Akkor kezdődik a „buli”
A hely befogadóképessége: 120fő, ebből 80 ülőhellyel.
Minden résztvevő meleg kaját kap (Babgulyás, Székelykáposzta…) aztán ezen felül aki este éhes lesz, az sincs bajban, mert végig külön szendvicseket fasírtokat kapunk.
Belépés 3000Ft/fő! Ez az ár a kaját foglalja magában. Bérleti díjtól eltekintenek, cserébe kajálhatunk és használhatjuk a helyet. Korábban írással ellentétben nem utalással kell fizetni, hanem belépésnél vagy Zolinak, vagy nekem odaadni és mi adjuk oda a tulajnak.
Parkolás:
Van egy elkerített parkoló, amibe 30-40 autó fér el. Ezen kívül van egy útszakasz, ahova külön le lehet parkolni.
Felajánlották, hogy 10.000Ft ért, van nekik egy emberük, akik kutyával elvégezné a biztonsági őr szerepét és vigyázna a kocsikra, amíg gondoljuk.
Ezt vitassátok meg, a fórumon, és akkor szólunk az Úriembernek, hogy jöjjön, mert igényt tartunk rá.
Ha tényleg bármilyen kérdés felmerül keressétek Zolit (lepke), vagy Engem (Celtic).
2009.10.30. 13:55
admin írta:Nem akarok bele szólni a szervezésbe de szerintem jobb lenne ha valamelyikőtöknek át lenne utalva a lóvé!Csak azért mondom ezt hogy volt már példa a történelemben hogy feliratkoztak emberek és utána a negyede se jött el és akkor majd ott lesz tök égő hogy elmarad a hely a bevételtől.Aki meg elutalta az nagy való színűségél el is fog jönni.Ha meg nem így járt be bukta a lóvét De mégse nektek kell majd össze dobni a hiányzó összeget.Celtic írta:Üdv srácok.
Zolival egyeztettünk a tulajjal.
Következő lenne a program:
December 19.-én (Szombat) 15-órától lehet jönni. Akkor kezdődik a „buli”
A hely befogadóképessége: 120fő, ebből 80 ülőhellyel.
Minden résztvevő meleg kaját kap (Babgulyás, Székelykáposzta…) aztán ezen felül aki este éhes lesz, az sincs bajban, mert végig külön szendvicseket fasírtokat kapunk.
Belépés 3000Ft/fő! Ez az ár a kaját foglalja magában. Bérleti díjtól eltekintenek, cserébe kajálhatunk és használhatjuk a helyet. Korábban írással ellentétben nem utalással kell fizetni, hanem belépésnél vagy Zolinak, vagy nekem odaadni és mi adjuk oda a tulajnak.
Parkolás:
Van egy elkerített parkoló, amibe 30-40 autó fér el. Ezen kívül van egy útszakasz, ahova külön le lehet parkolni.
Felajánlották, hogy 10.000Ft ért, van nekik egy emberük, akik kutyával elvégezné a biztonsági őr szerepét és vigyázna a kocsikra, amíg gondoljuk.
Ezt vitassátok meg, a fórumon, és akkor szólunk az Úriembernek, hogy jöjjön, mert igényt tartunk rá.
Ha tényleg bármilyen kérdés felmerül keressétek Zolit (lepke), vagy Engem (Celtic).
És a nem fix +1 főket meg belehetne ott a helyszínen fizetni.
Remélem senkit nem sértettem meg.
Gondolom a piát meg mindenki fizeti amit rendel a pultnál vagy pincérnél?
2009.10.30. 14:16
2009.10.30. 15:03
2009.10.30. 15:09
madox írta:Hi !
Először is hadd köszönjem meg Lepke barátom meghívását, a hétvége jó, az ötlet jó, a távolság nem nagy, kedv is lenne, csak sajnos alvási lehetőség hiányában ez most így nem fog menni ! Biztosan nagyon jó hangulat lesz, ahol én is szívesen iszogatnék, de mivel szállást nem tudok most előkaparni, ezért a hazavezetéses dolgot most inkább kihagyom !
Előre is mindenkinek jó szorakozást kívánok!
eddigi sor: simi, madox
2009.10.30. 15:11
madox írta:Hi !
Először is hadd köszönjem meg Lepke barátom meghívását, a hétvége jó, az ötlet jó, a távolság nem nagy, kedv is lenne, csak sajnos alvási lehetőség hiányában ez most így nem fog menni ! Biztosan nagyon jó hangulat lesz, ahol én is szívesen iszogatnék, de mivel szállást nem tudok most előkaparni, ezért a hazavezetéses dolgot most inkább kihagyom !
2009.10.30. 15:15
2009.10.30. 15:19
Celtic írta:madox írta:Hi !
Bár nem ismerlek, ezért félre ne érts, de te írtad, hogy szeretsz csak úgy beülni és vezetni.. mégis ezt hozod fel
Egyébként a miheztartás végett: Nem kötelező berúgni!!! Eljönni, kajálni, beszélgetni is épp úgy lehet.. sőt!
2009.10.30. 15:21
Celtic írta:Egyébként a miheztartás végett: Nem kötelező berúgni!!!
2009.10.30. 15:23
madox írta:Celtic írta:madox írta:Hi !
Bár nem ismerlek, ezért félre ne érts, de te írtad, hogy szeretsz csak úgy beülni és vezetni.. mégis ezt hozod fel
Egyébként a miheztartás végett: Nem kötelező berúgni!!! Eljönni, kajálni, beszélgetni is épp úgy lehet.. sőt!
Köszi, az úgy valóban egészen más... elmenni és nézni ahogy a többiek jól szórakoznak, miközben te egy sört sem ihatsz...![]()
![]()
![]()
Nem tudom mennyire vok "nethuszár" ebben az évben már 4 BMW talin voltam, te mennyin ???
2009.10.30. 15:35
Celtic írta:madox írta:Celtic írta:madox írta:Hi !
Köszi, az úgy valóban egészen más... elmenni és nézni ahogy a többiek jól szórakoznak, miközben te egy sört sem ihatsz...![]()
![]()
![]()
Nem tudom mennyire vok "nethuszár" ebben az évben már 4 BMW talin voltam, te mennyin ???
vok?
már ez a "én több talin voltam mint te" komolytalan, ezért hagyjuk is.
Én egy talin se voltam, ez lesz az első és nagyon izgulok, ezért irtam ezt. Ne haragudj!
2009.10.30. 18:42
madox írta:Celtic írta:madox írta:Celtic írta:madox írta:Hi !
![]()
![]()
vok?
már ez a "én több talin voltam mint te" komolytalan, ezért hagyjuk is.
Én egy talin se voltam, ez lesz az első és nagyon izgulok, ezért irtam ezt. Ne haragudj!
"én több talin voltam mint te" : ilyet én nem írtam, csak azért említettem meg, hogy idén 4-en voltam, hogy lásd ÉN NEm VAGYOK "nethuszár" ! Történetesen ha ez egy panzió lenne, ahol meg tudnánk pihenni a párommal, biztosan el is mennénk, de így nem tudunk...
Harag meg miért lenne ? Inkább jó kívánságaimat zúdítanám rátok, ja és ígyál egy kubica páleszt az én nevemben is...![]()
![]()
2009.10.30. 20:55
2009.10.30. 21:08