Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Hozzászólás küldése

Re: Mini Találkozók.

2012.11.07. 19:50

Qwerti írta:
Sziasztok!

Kik lesznek ott?

Gurulhatunk együtt! :franko: Legalábbis remélem,tudod hogy van ez nálam... :facepalm:

2012.11.07. 19:54

Qwerti írta:
Gallaca írta:
ogtrai írta:Qwerti! Ha jössz akkor ezek szerint már 3an leszünk,ami már egy mini tali De a vissza jelzések alapján úgy sejtem ennél azért lényegesen nagyobb lesz a létszám

Ja! És odafelé dobd be a csomiba Imco-t is! :D

Imco-nak még tegnap 100%-ra mondtam, hogy nem megyek, mert a hétvégéig nem akarok tankolni. De ma ahogy hazaértem elkezdtem szemezni a hatótávval, és még az az 50km bele is férhet! :D

Nem kell válaszolni! :) Értem már! :)

2012.11.08. 19:33

Hogy van az, hogy mindenki itt szivárog a fórumon, a minitali meg mindjárt kezdődik? :roker: GoGoGO :nyelves:

2012.11.08. 21:32

Szerintem engem megtalálsz majd akkor :-) LXR-586 os rendszámmal :-)

PapaBoss írta:
Zoli E39 írta:Hello

Akkor én is megragadom az alkalmat, hátha lesz valakinek kedve eljönni. Az egyik ismerősöm szervezi.
II. Székesfehérvári "Mini Group Meeting"
2012. november 17. 21:00 Helyszín: Székesfehérvár Kis Tesco (Palotai út 6.)
Várunk sok szeretettel mindenkit egy márkafüggetlen mini találkozóra! :)
https://www.facebook.com/events/294410543994556/

Szuper, szerintem lemegyek. Mondjuk autó sem kéne, van ott lakásunk 2 percnyire.

Köszi az infót. :franko:

2012.11.09. 17:00

Nagyon jó volt a tegnap esti tali! Örülök hogy újra új arcokat ismerhettem meg. :roker:
Ilyen találkozókat rendszeresíteni lehetne, csak olyan helyen ahol nem akarnak folyamatosan kidobni minket este 21-21.30kor :D
Folyt köv. a Hó partyn! :franko: :wink:

Ja és Padre, mikor kikanyarodtál a parkolóból gyönyörű hangja volt a vasadnak. Tátott szájjal álltam a lámpánál! :D Meglepődtem hogy az enyémnek is ilyen lenne?! :lol:

2012.11.09. 17:10

ogtrai írta:Nagyon jó volt a tegnap esti tali! Örülök hogy újra új arcokat ismerhettem meg. :roker:
Ilyen találkozókat rendszeresíteni lehetne, csak olyan helyen ahol nem akarnak folyamatosan kidobni minket este 21-21.30kor :D

Ja és Padre, mikor kikanyarodtál a parkolóból gyönyörű hangja volt a vasadnak. Tátott szájjal álltam a lámpánál! :D Meglepődtem hogy az enyémnek is ilyen lenne?! :lol:

Bizony,ugyanez. :D

2012.11.09. 20:19

Padre540 írta:
ogtrai írta:Nagyon jó volt a tegnap esti tali! Örülök hogy újra új arcokat ismerhettem meg. :roker:

Bizony,ugyanez. :D

Hallottatok volna minket :!: :nyelves: :hehe

2012.11.10. 03:54

ogtrai írta:
Gallaca írta:
Qwerti írta:
Gallaca írta:
Qwerti írta:
Sziasztok!

Kik lesznek ott?

Szia!
Gyere oda, nézd meg! :wink: :roker:

Aha Te ott leszel, különben azt írtad volna, hogy menj oda :lol: :lol:

Columbo! :nyelves:
Engedélyt kaptam, hogy offal menjek :!: :lol: Injektoraim még mindig a javítóba. Már biztos nagyon jók lesznek :!: :facepalm: Remélem nem órabérben kell kifizetnem. :shock:

Qwerti! Ha jössz akkor ezek szerint már 3an leszünk,ami már egy mini tali :D De a vissza jelzések alapján úgy sejtem ennél azért lényegesen nagyobb lesz a létszám :)

Én is kimegyek. Dzso bácsi klubtársunk is kint lesz a pirospaprikájával. :D

2012.11.10. 07:59

kiara írta:Én is kimegyek. Dzso bácsi klubtársunk is kint lesz a pirospaprikájával. :D

Ez-az egy másik tali Kiara!
Már amihez hozzá kapcsoltad a hsz-t.

2012.11.10. 17:13

Sziasztok, holnap Camponánál.

>>>>>Tali<<<<<

2012.11.10. 17:34

Hali!
Szkubi-ka most szólt rám, hogy mi lenne ha holnap minitalit hoznánk össze Siófokon valahol? :D
Mivel még a kamionban ül, én írom fel. A labda feldobva, akinek van kedve jönni beszélgetni, holnap 14:00-kor a McDonaldkacsánál a Penny parkolóban leszünk! Szeretettel várunk minden unatkozó fórumtársat! :mrgreen:
Sali645i??? :mrgreen:

2012.11.10. 19:54

bmw520ds írta:Hali!
Szkubi-ka most szólt rám, hogy mi lenne ha holnap minitalit hoznánk össze Siófokon valahol? :D
Mivel még a kamionban ül, én írom fel. A labda feldobva, akinek van kedve jönni beszélgetni, holnap 14:00-kor a McDonaldkacsánál a Penny parkolóban leszünk! Szeretettel várunk minden unatkozó fórumtársat! :mrgreen:

Ok, kedves Druszám, amit küldtem pü-t, felejtsük el, mert dum dum zenénél nem lehetne beszélgetni és csorgatni a nyálunkat a szép új autódra. Szóltam én is még 1-2 embernek, majd kiderül, hogy eljönnek e. Részletek folyamatban...

2012.11.10. 20:11

Szkubi-ka írta:
bmw520ds írta:Hali!

Ok, kedves Druszám, amit küldtem pü-t, felejtsük el, mert dum dum zenénél nem lehetne beszélgetni és csorgatni a nyálunkat a szép új autódra. Szóltam én is még 1-2 embernek, majd kiderül, hogy eljönnek e. Részletek folyamatban...

Most néztem, hát....Inkább hagyjuk, nem a mi korosztályunk! :mrgreen:
Konvojban menjünk, vagy mindenki megoldja külön? :roll: :mrgreen:Mert már két autó van. :lol:

2012.11.10. 20:17

Konvojban menjünk, vagy mindenki megoldja külön? :roll: :mrgreen:Mert már két autó van. :lol:[/quote]

Vigyázzunk azért, mert 3 ember már tömegnek minősül. :lol:
Levivel is beszéltem.....Te nem tudtál?

2012.11.10. 20:21

Szkubi-ka írta:Konvojban menjünk, vagy mindenki megoldja külön? :roll: :mrgreen:Mert már két autó van. :lol:

Vigyázzunk azért, mert 3 ember már tömegnek minősül. :lol:
Levivel is beszéltem.....Te nem tudtál?[/quote]
De. Holnap megbeszéljük a konkrétumokat. Jön. :hooray

2012.11.10. 22:15

Nekem ki kell hagyni ezt a kört, mert az asszonykám gyomorrontásos ápolását érzem abszolút elsődlegesnek.
De majd legközelebb összehozzuk a bohóckodást :)

Különben, önindító csere előtt (kedd) mindig van egy határozott gonosz pillantásom a gépre reggelenként.. :facepalm:
Aki alkudni mert majd a kocsi árából, megölöm. :!:

2012.11.10. 22:44

PapaBoss írta:Nekem ki kell hagyni ezt a kört, mert az asszonykám gyomorrontásos ápolását érzem abszolút elsődlegesnek.
De majd legközelebb összehozzuk a bohóckodást :)

Különben, önindító csere előtt (kedd) mindig van egy határozott gonosz pillantásom a gépre reggelenként.. :facepalm:
Aki alkudni mert majd a kocsi árából, megölöm. :!:

Hát persze,ez természetes ,hogy a szeretteid a legelsők,ez nem is lehet kétséges. :taps: (de melyik a kettő közül :facepalm: )
Holnapra "még"jó időt jósoltak,ezért gondoltuk egy hirtelen ötletből vezérelve,hogy kihasználjuk.
:roker: bmwdance bmwdance bmwdance

2012.11.11. 18:14

Mai mini tali, fél Westbimmers összeröffenés Siófokon:

Kép
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds
Értékelés: 4.76%

2012.11.11. 18:35

LeviM5 írta:Mai mini tali, fél Westbimmers összeröffenés Siófokon:

Kép
Kép

Nagyon fénylik a Ds gépezet :hangos:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds
Értékelés: 4.76%

2012.11.11. 19:27

Alakul a vas, ütős a lakkfekete fényezés. Többit nem árulom el, nem akarom lelőni a poént. :wink:
Hozzászólás küldése

VigLink badge