![]() |
2011.04.10. 12:57
admin írta:barbrady írta:Nekünk nincs sütögetéshez való szettünk, ezért beszállnánk valakikhez. Ha beférünk valahova akkor szóljatok, és megbeszéljük mit vigyünk.
Szerintem faszenet hozzál mert sütő mindig van.
2011.04.10. 13:01
lepke írta:admin írta:barbrady írta:Nekünk nincs sütögetéshez való szettünk, ezért beszállnánk valakikhez. Ha beférünk valahova akkor szóljatok, és megbeszéljük mit vigyünk.
Helo
Meg sütnivalót is hozzni kellene
2011.04.10. 13:44
Miért valaki a cigizéshez is csak a száját adjalepke írta:admin írta:barbrady írta:Nekünk nincs sütögetéshez való szettünk, ezért beszállnánk valakikhez. Ha beférünk valahova akkor szóljatok, és megbeszéljük mit vigyünk.
Helo
Meg sütnivalót is hozzni kellene
2011.04.10. 13:55
2011.04.10. 17:58
lepke írta:Helo Laci
A hozzászólásod a mai napon mindent vitt![]()
![]()
Nekem is csinálni kel valamit egy Talin![]()
![]()
2011.04.10. 19:25
2011.04.10. 19:51
XenonBalazs írta:Van egy gondolatom! ( Apa felajánlotta hozzá a segítségét, amit köszönök előre is! )
Ha valaki igényt tart apró polírozásra ( lámpa esetleg egy elem ) akkor Apa elhozná az aggregátort, és anyagárban megcsinálom, és azt szeretném megérdeklődni, hogy ki tart erre igényt? ( Ja és olyan klubtagok jelentkezését várom, aki messze lakik tőlem, és nincs nagyon ideje, lehetősége eljönni hozzám. )
Én is sütögetni megyek és mindenkivel jót beszélgetni, nem dolgozni és nyerészkedni szeretnék, mielőtt így jönne le valakinek.
Apát megkérdeztem, Ő szívesen segít, és nem csak nekem irányul ez a segítség, hanem mindenkinek.
2011.04.10. 20:24
XenonBalazs írta:Van egy gondolatom! ( Apa felajánlotta hozzá a segítségét, amit köszönök előre is! )
Ha valaki igényt tart apró polírozásra ( lámpa esetleg egy elem ) akkor Apa elhozná az aggregátort, és anyagárban megcsinálom, és azt szeretném megérdeklődni, hogy ki tart erre igényt? ( Ja és olyan klubtagok jelentkezését várom, aki messze lakik tőlem, és nincs nagyon ideje, lehetősége eljönni hozzám. )
Én is sütögetni megyek és mindenkivel jót beszélgetni, nem dolgozni és nyerészkedni szeretnék, mielőtt így jönne le valakinek.
Apát megkérdeztem, Ő szívesen segít, és nem csak nekem irányul ez a segítség, hanem mindenkinek.
2011.04.10. 21:04
admin írta:XenonBalazs írta:Van egy gondolatom! ( Apa felajánlotta hozzá a segítségét, amit köszönök előre is! )
Szerintem a találkozó nem erről szólHanem a jó dumálásokról ismerkedésekről stb..Az üzletelésre ott vannak a hétköznapok evvel az erővel a bontósok is hozhatnának egy bmw-t bontásra és ott kiárulnák de ez a dolog nem az üzletről szó!
Ez az én saját véleményem.
2011.04.10. 21:25
XenonBalazs írta:..környékieknek nem is csinálnék semmit..
2011.04.11. 09:43
Celtic írta:XenonBalazs írta:..környékieknek nem is csinálnék semmit..
Viszont akkor jogosan kérdeznék, mennyire szívből jön
2011.04.11. 09:48
2011.04.11. 16:27
XenonBalazs írta:Admin!
Mint azt írtam nekem ez nem üzlet, mert anyagárban csinálom. De zárjuk le ezt a felvetett ötletet, mert még hozzá tenném azt, hogy Budapest környékieknek nem is csinálnék semmit, mert én se vagyok hülye, hogy egy ilyen jó bulit elrontsak azzal, hogy dolgozom. ( Ezt segítségnek ajánlottam fel, mert aki 200km ről jönne egy kis apróságért, annak nem éri meg az üzemanyag. )
Szerintem ha neked szólnának, hogy tőled kellene klíma, mert megbíznak benned és 200km-ről jön egy klubos, akkor te is elhoznád neki, mert nem úgy ismerlek, hogy ne segítenél klubtársainkon.
Ja majd elfelejtettem! Hozol nekem pár BMW-s kártyanaptárat? Köszi előre is!
Nem jó a kamera ( hang szar ) így nem viszem, de ha időm engedi elugrok venni egyet, és azt viszem. Köszi Imco a felajánlást, hogy hozol kártyát, és Apának, hogy ad akkumulátort.
2011.04.11. 16:50
Imco írta:XenonBalazs írta:Lesz grillgyújtó is, hogy nagy legyen a tűz
Kedves Balázs!
Felhívnám a szíves figyelmedet, hogy egy erdős, füves területen, kifejezetten előnytelen a nagy tűz!![]()
2011.04.11. 21:37
2011.04.11. 21:39
Orsika írta:Szombat, április 16.
Eleinte túlnyomóan borult idő lesz, majd felszakadozik, csökken a felhőzet. Csapadék nem valószínű. Az északi szél megélénkül, időnként megerősödik, a 10-20 km/h-s átlagszél mellett 35-55 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 6 fok körül, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11 fok körül alakul. kicsit el vagyok kenődve!!! Péter
2011.04.11. 21:39
Orsika írta:Szombat, április 16.
Eleinte túlnyomóan borult idő lesz, majd felszakadozik, csökken a felhőzet. Csapadék nem valószínű. Az északi szél megélénkül, időnként megerősödik, a 10-20 km/h-s átlagszél mellett 35-55 km/h-s maximális széllökésre lehet számítani. A hőmérséklet legalacsonyabb értéke 6 fok körül, a legmagasabb nappali hőmérséklet 11 fok körül alakul. kicsit el vagyok kenődve!!! Péter
2011.04.11. 21:42
Én nagyon jó időt szeretnék!!!! de sajna. Tavaly a szél fújt!!! Nem is kicsit!! PéterLabi írta:Orsika írta:Szombat, április 16.
tudod mit csináltak régen a rossz hírek hozójával ugye!?
2011.04.11. 22:19
2011.04.11. 22:40
Imco írta:Az időkép már 15 fokot ír!
Jó idő lesz, buli lesz, jól érezzük magunkat!
Tavaly szakadt az eső és mégis jó lett!
A szél táplálja a Balázs nagy tűzét, ahol tűz ott meleg is!
Higgy és remélj!