Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

Re: Komáromi BMW Találkozó 2011 05 28-29

2011.05.26. 19:47

simi64 írta:Végre egy találkozó, ahol a Lepke nem lesz ott! :lol:
Valahogy nem bírom.
Nem szereti a piát!
Így nem is lennénk közös nevezőn :!:

Még,hogy nem szereti?Akkor te még nem ismered. :wink:
Még a vége az lesz, figyeld meg,meglepetés szerűen beállít. :lol:
Vagy talán kevés a gázolaja,mert Xenonbalázs is erre hivatkozott,hogy eljönne Bicskéig,de innen már velem akar tovább jönni Komáromba.
Egyszer Lepke azt írta,Balázs nálunk már majdnem családtag.
A fiamat természetesen elviszem a talira. :lol:

2011.05.26. 20:35

MChris írta:
muhaati írta:
Imco írta:Gonosz, kárörvendő csapat! :franko: :hehe

Borzasztóak!!!!!!

Ha valaki, ( természetesen a szervezőkön kívül ) akkor Lepke mindig, mindent a klub-ért, és a talikért. Bizonyosan komoly , nyomós oka van, hogy nem tud menni.
( Mondom ezt én, aki mindig itthon rendezi a minitalikat, és nem dugom az orromat a nagy talikra. :oops: )

Ati ezt senki nem is vitatta,nincs semmi gonosz dolog a hsz mögött csak egy mosoly :!:
éppen most szereztem egy BORSODI-s napernyőt,mert nem lehet olyan a tali ahol nincsen ott egy BORSODI :!:

Helo
Egy hirtelen besikerült komoly munka összejött és emiatt sajnos kimarad a Találkozó
Holnap is indulok Ausztriába és Vasárnap pedig a Dolgozó csapatot viszem

2011.05.26. 20:56

lepke írta:
MChris írta:
muhaati írta:

Borzasztóak!!!!!!

Ha valaki, ( természetesen a szervezőkön kívül ) akkor Lepke mindig, mindent a klub-ért, és a talikért. Bizonyosan komoly , nyomós oka van, hogy nem tud menni.
( Mondom ezt én, aki mindig itthon rendezi a minitalikat, és nem dugom az orromat a nagy talikra. :oops: )

Ati ezt senki nem is vitatta,nincs semmi gonosz dolog a hsz mögött csak egy mosoly :!:
éppen most szereztem egy BORSODI-s napernyőt,mert nem lehet olyan a tali ahol nincsen ott egy BORSODI :!:

Helo
Egy hirtelen besikerült komoly munka összejött és emiatt sajnos kimarad a Találkozó

Zolikám sajnálom, a munka az első,én ettől elviszem a napernyőt :wink

2011.05.26. 21:02

lepke írta:
MChris írta:
muhaati írta:

Borzasztóak!!!!!!

Helo

helytelen válasz,ülj le egyes :nyelves: :nyelves: :nyelves: :nyelves: :hehe

2011.05.26. 21:29

MChris írta:
lepke írta:Helo

Én meg a dolgozókat kiviszem vasárnap!
Így zavartalanul élvezheted a talit a borsodi ernyő alatt! 8)

2011.05.26. 21:33

MChris írta:
lepke írta:
MChris írta:
muhaati írta:

Borzasztóak!!!!!!

Helo

Helo
Majd a Balatonin bepótolunk mindent ami most elmaradt

2011.05.26. 22:01

Miért? Lesz balatoni :?:

2011.05.26. 22:13

simi64 írta:

Miért? Lesz balatoni :?:

És mégis hol? Van már valami elképzelés?

2011.05.27. 07:31

jó lesz ez: :?

Szombaton reggel a Tiszántúl kivételével borongós időre ébredhetünk, többfelé lesz eső, zápor, helyenként zivatar. A Dunántúlon élénk, olykor erős lesz az északnyugati szél. 11-16°C-ig hűl a levegő. Napközben többfelé számíthatunk további esőre, záporra, zivatarra, majd délután nyugat felől csökkenni kezd a felhőzet. A Dunántúlon élénk, olykor erős lesz az északnyugati szél. 20-25°C-ot mérhetünk délután.

Szombaton a Tiszántúlon még marad a meleg, ugyanakkor a Dunántúlon jelentősen visszaesnek a hőmérsékletek. Eső, zápor, zivatar szórványosan várható. A jövő hét elejétől visszatér a nyári meleg.

2011.05.27. 09:15

MChris írta:jó lesz ez: :?

Szombaton reggel a Tiszántúl kivételével borongós időre ébredhetünk, többfelé lesz eső, zápor, helyenként zivatar. A Dunántúlon élénk, olykor erős lesz az északnyugati szél. 11-16°C-ig hűl a levegő. Napközben többfelé számíthatunk további esőre, záporra, zivatarra, majd délután nyugat felől csökkenni kezd a felhőzet. A Dunántúlon élénk, olykor erős lesz az északnyugati szél. 20-25°C-ot mérhetünk délután.

Szombaton a Tiszántúlon még marad a meleg, ugyanakkor a Dunántúlon jelentősen visszaesnek a hőmérsékletek. Eső, zápor, zivatar szórványosan várható. A jövő hét elejétől visszatér a nyári meleg.

Jó lesz Chris! ( a csapat a lényeg )

9:00 kor 17° felhős
10:00 kor 18° felhős
11:00 kor 19° felhős
12:00 kor 19° felhős
13:00 kor 20° felhős
14:00 kor 20° felhős
15:00 kor 20° felhős
16:00 kor 21° felhős
17:00 kor 21° eső :?
18:00 kor 20° eső :(
19:00 kor 18° eső :evil:
20:00 kor 17° eső :twisted:
21:00 kor 16° eső :pisztolyos
22:00 kor 14° eső :mereg:

9:12-kor néztem ma. Remélem nem jön be nekik ( pedig sajnos be szokott )

2011.05.27. 13:50

Hali!

Itt akkor is jó idő lesz!! Amit mondanak az kb 1 napot csúszik nálunk.....

Üdv!

2011.05.27. 14:24

XenonBalazs írta:
MChris írta:jó lesz ez: :?

Jó lesz Chris! ( a csapat a lényeg )

9:00 kor 17° felhős
10:00 kor 18° felhős
11:00 kor 19° felhős
12:00 kor 19° felhős
13:00 kor 20° felhős
14:00 kor 20° felhős
15:00 kor 20° felhős
16:00 kor 21° felhős
17:00 kor 21° eső :?
18:00 kor 20° eső :(
19:00 kor 18° eső :evil:
20:00 kor 17° eső :twisted:
21:00 kor 16° eső :pisztolyos
22:00 kor 14° eső :mereg:

9:12-kor néztem ma. Remélem nem jön be nekik ( pedig sajnos be szokott )

Esőbe jobban csúsznak a gumik és többet lehet inni, + nem akar senki a meleg miatt hazamenni! :D
CSAK POZITÍVAN!

2011.05.27. 20:04

Nahh,kérem alásan,kocsi kiporszívózva,lemosva,meg ilyenek,honap reggel indulás :franko:

qurván remélem h nem jön be az időjosoknak amit igérnek,szerdán még azt mondták meleg lesz,és csak néha lesz eső.

nemtom,naon elvan átkozva az e39 klub ha talit szervez vki,biztos esik,ha kell ha nem :nyelves: :mrgreen:

nahh,de ne ennyire negatívan,sütni fog a nap és kész :mrgreen:

2011.05.27. 20:06

kopasze-28 írta:Nahh,kérem alásan,kocsi kiporszívózva,lemosva,meg ilyenek,honap reggel indulás :franko:

qurván remélem h nem jön be az időjosoknak amit igérnek,szerdán még azt mondták meleg lesz,és csak néha lesz eső.

nemtom,naon elvan átkozva az e39 klub ha talit szervez vki,biztos esik,ha kell ha nem :nyelves: :mrgreen:

Solton és Sopronba is szar idő volt tavaly :D Nincs átok :wink:

2011.05.27. 20:07

Hali!
Érdekelne, hogy kinek van a szállása a Juno-ban?
Valamint ez a Juno hotel ez abban a kempingben van, ahol a faházak is?
Kösz!

2011.05.27. 21:15

MChris írta:
kopasze-28 írta:Nahh,kérem alásan,kocsi kiporszívózva,lemosva,meg ilyenek,honap reggel indulás :franko:

Solton és Sopronba is szar idő volt tavaly :D Nincs átok :wink:

Meg Füreden is, Velencén is... :(
A soproni sárdagasztás, na az kemény volt...
Unom a szarrá ázást, szakadó esőben elő se veszem a vasat!

Nézem az időképet.

2011.05.27. 21:30

Pocilaci írta:Hali!

Itt akkor is jó idő lesz!! Amit mondanak az kb 1 napot csúszik nálunk.....

Üdv!

Az biztos, hogy ma teljesen jó idő volt itt ma.
13 óra után elfoglaltuk a szállást, pancsoltunk egy sort, nagyobbaknak séta, aprajának motorozás a központban, majd átmentünk eltévedni Szlovákiába. :D
Aztán elmentünk a Monostori erődbe, de mivel elmúlt 5 óra, így csak a kapuig jutottunk, de ott is sikerült sok szép fotót készíteni. Kis Duna parti kavicsdobálás után visszatértünk a bázisra. :)

Holnap reggeli után indulunk is a WP-be. :)

2011.05.27. 21:42

visszatértem a garázsból:olaj,víz,ablakmosó OK,és villámlik a háttérben...

2011.05.27. 22:57

Úgy volt, nem tudok menni erre a talira, mert megbolondultak reggel a munkaadóim, fontos volna menni, mert nő a gaz. :cry:
Jó. Már bele is törődtem, de mondja helyi rádió, délutántól viharos szél, eső, zápor, jégeső. :lol:
Akkor, megyünk a talira... :mrgreen:
A honvédségnél azt ordította az őrmesterem, " A pocsolya nem azért van hogy kikerüljék, hanem azért, mert esett az eső!!! " :hangos:
Természetesen autó lemosva és már össze is kentem...Kit érdekel?...A részvétel a fontos.

2011.05.27. 23:35

Most találtam! Katt!
Ez is oda való! Katt!
Komáromi és Ácsi webkamerák!
Téma lezárva

VigLink badge