![]() |
2011.05.26. 19:47
simi64 írta:Végre egy találkozó, ahol a Lepke nem lesz ott!![]()
Valahogy nem bírom.
Nem szereti a piát!
Így nem is lennénk közös nevezőn
2011.05.26. 20:35
MChris írta:muhaati írta:Imco írta:Gonosz, kárörvendő csapat!![]()
Borzasztóak!!!!!!
Ha valaki, ( természetesen a szervezőkön kívül ) akkor Lepke mindig, mindent a klub-ért, és a talikért. Bizonyosan komoly , nyomós oka van, hogy nem tud menni.
( Mondom ezt én, aki mindig itthon rendezi a minitalikat, és nem dugom az orromat a nagy talikra.)
Ati ezt senki nem is vitatta,nincs semmi gonosz dolog a hsz mögött csak egy mosoly![]()
éppen most szereztem egy BORSODI-s napernyőt,mert nem lehet olyan a tali ahol nincsen ott egy BORSODI
2011.05.26. 20:56
lepke írta:MChris írta:muhaati írta:Imco írta:Gonosz, kárörvendő csapat!![]()
Borzasztóak!!!!!!
Ha valaki, ( természetesen a szervezőkön kívül ) akkor Lepke mindig, mindent a klub-ért, és a talikért. Bizonyosan komoly , nyomós oka van, hogy nem tud menni.
( Mondom ezt én, aki mindig itthon rendezi a minitalikat, és nem dugom az orromat a nagy talikra.)
Ati ezt senki nem is vitatta,nincs semmi gonosz dolog a hsz mögött csak egy mosoly![]()
éppen most szereztem egy BORSODI-s napernyőt,mert nem lehet olyan a tali ahol nincsen ott egy BORSODI
Helo
Egy hirtelen besikerült komoly munka összejött és emiatt sajnos kimarad a Találkozó
Holnap is indulok Ausztriába és Vasárnap pedig a Dolgozó csapatot viszem
2011.05.26. 21:02
lepke írta:MChris írta:muhaati írta:Imco írta:Gonosz, kárörvendő csapat!![]()
Borzasztóak!!!!!!
Helo
Egy hirtelen besikerült komoly munka összejött és emiatt sajnos kimarad a Találkozó
2011.05.26. 21:29
MChris írta:lepke írta:Helo
Zolikám sajnálom, a munka az első,én ettől elviszem a napernyőt :wink
2011.05.26. 21:33
MChris írta:lepke írta:MChris írta:muhaati írta:Imco írta:Gonosz, kárörvendő csapat!![]()
Borzasztóak!!!!!!
Helo
Zolikám sajnálom, a munka az első,én ettől elviszem a napernyőt :wink
2011.05.26. 22:01
lepke írta:Helo
Majd a Balatonin bepótolunk mindent ami most elmaradt
2011.05.26. 22:13
simi64 írta:lepke írta:Helo
Majd a Balatonin bepótolunk mindent ami most elmaradt
Miért? Lesz balatoni
2011.05.27. 07:31
2011.05.27. 09:15
MChris írta:jó lesz ez:![]()
Szombaton reggel a Tiszántúl kivételével borongós időre ébredhetünk, többfelé lesz eső, zápor, helyenként zivatar. A Dunántúlon élénk, olykor erős lesz az északnyugati szél. 11-16°C-ig hűl a levegő. Napközben többfelé számíthatunk további esőre, záporra, zivatarra, majd délután nyugat felől csökkenni kezd a felhőzet. A Dunántúlon élénk, olykor erős lesz az északnyugati szél. 20-25°C-ot mérhetünk délután.
Szombaton a Tiszántúlon még marad a meleg, ugyanakkor a Dunántúlon jelentősen visszaesnek a hőmérsékletek. Eső, zápor, zivatar szórványosan várható. A jövő hét elejétől visszatér a nyári meleg.
2011.05.27. 13:50
2011.05.27. 14:24
XenonBalazs írta:MChris írta:jó lesz ez:![]()
Szombaton reggel a Tiszántúl kivételével borongós időre ébredhetünk, többfelé lesz eső, zápor, helyenként zivatar. A Dunántúlon élénk, olykor erős lesz az északnyugati szél. 11-16°C-ig hűl a levegő. Napközben többfelé számíthatunk további esőre, záporra, zivatarra, majd délután nyugat felől csökkenni kezd a felhőzet. A Dunántúlon élénk, olykor erős lesz az északnyugati szél. 20-25°C-ot mérhetünk délután.
Szombaton a Tiszántúlon még marad a meleg, ugyanakkor a Dunántúlon jelentősen visszaesnek a hőmérsékletek. Eső, zápor, zivatar szórványosan várható. A jövő hét elejétől visszatér a nyári meleg.
Jó lesz Chris! ( a csapat a lényeg )
9:00 kor 17° felhős
10:00 kor 18° felhős
11:00 kor 19° felhős
12:00 kor 19° felhős
13:00 kor 20° felhős
14:00 kor 20° felhős
15:00 kor 20° felhős
16:00 kor 21° felhős
17:00 kor 21° eső![]()
18:00 kor 20° eső![]()
19:00 kor 18° eső![]()
20:00 kor 17° eső![]()
21:00 kor 16° eső![]()
22:00 kor 14° eső![]()
9:12-kor néztem ma. Remélem nem jön be nekik ( pedig sajnos be szokott )
2011.05.27. 20:04
2011.05.27. 20:06
kopasze-28 írta:Nahh,kérem alásan,kocsi kiporszívózva,lemosva,meg ilyenek,honap reggel indulás![]()
qurván remélem h nem jön be az időjosoknak amit igérnek,szerdán még azt mondták meleg lesz,és csak néha lesz eső.
nemtom,naon elvan átkozva az e39 klub ha talit szervez vki,biztos esik,ha kell ha nem![]()
![]()
nahh,de ne ennyire negatívan,sütni fog a nap és kész
2011.05.27. 20:07
2011.05.27. 21:15
MChris írta:kopasze-28 írta:Nahh,kérem alásan,kocsi kiporszívózva,lemosva,meg ilyenek,honap reggel indulás![]()
qurván remélem h nem jön be az időjosoknak amit igérnek,szerdán még azt mondták meleg lesz,és csak néha lesz eső.
nemtom,naon elvan átkozva az e39 klub ha talit szervez vki,biztos esik,ha kell ha nem![]()
![]()
nahh,de ne ennyire negatívan,sütni fog a nap és kész
Solton és Sopronba is szar idő volt tavalyNincs átok
2011.05.27. 21:30
Pocilaci írta:Hali!
Itt akkor is jó idő lesz!! Amit mondanak az kb 1 napot csúszik nálunk.....
Üdv!
2011.05.27. 21:42
2011.05.27. 22:57
2011.05.27. 23:35