Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

2010.09.18. 08:31

sajnos teltház van, felhívtam őket, nincs szabad kapacitásuk sirka 30 emberre! :evil: :?

az lehet, hogy kitisztul de erőszélen 3 nap eső után, nem hiszem, hogy kellemes lesz...de ne legyen igazam!

gondolkozom, még hol lehetne!

2010.09.18. 08:34

Labi írta:na megyek megnézem ezt a pólust, mert nem volt esőre tervezve semmi!

itt a számom, ha valaki hezitál, de kb 8:45-re érek oda. ...így ha győrből jönne vki, annak már késő! ..persze lehet a söröző meg nem működik nekünk vmilyen okból! ...azért megpróbálom!

70-3 húsz ötven tíz - Labi
GYőrben már nem esik, most beszéltem a kollégéval.

2010.09.18. 08:41

majd a helyszínen döntünk sztem, de találtam két jó sörözőt, az egyikben van grill lehetőség több tűzön.

http://www.sorozopub.hu/galeria.html

a pólustól pár verébugrásnyira

2010.09.18. 08:45

visszaszóltak, van hely cirka 30 főnek és lehet grillezni és fát is adnak. a hely ára: "nem vészes" gondolom fejenként egy ezres lehet....

2010.09.18. 09:51

A későn induloknak:
Most beszéltem Odussal. Egyeztetés után lindult a csapat Törökmezőre.
Én is indulok.

2010.09.18. 10:10

Jó szórakozást nektek!!
Én a horgászást is lemondtam, nagyon beteg vagyok. :(

2010.09.18. 13:12

Helo
Most beszéltem a Labi klubtárssal az idő tökéletes a TALIN
napsütés-szarvashús meg minden ami kell

2010.09.18. 13:40

lepke írta:Helo
Most beszéltem a Labi klubtárssal az idő tökéletes a TALIN
napsütés-szarvashús meg minden ami kell

Zoli!

Te nem mentél?

2010.09.18. 18:14

Helo
Valaki nem rakna fel képeket a taliról
Már este van :wink:
:wink: :wink: :wink:

2010.09.18. 18:47

Izelitőnek.
Megyek megiszom amit ott nem tehettem meg! ;)
Ma-holnap-hétfőn jön a többi!
Bírjátok ki addig! :)

Szuper volt minden!
Kár hogy csak ennyien voltunk.
Kép

2010.09.18. 18:57

Imco írta:

Izelitőnek.

Jaj Imco druszám.
Ha tudtam volna,hogy te vagy,amikor hazafele jöttünk,derült ki ki kicsoda.
Igyál egyet,aztán mindent bele,remélem a következő tali 2 napos lesz mert ez így nagyon rövid,bár ígértem MCkris-nek ilyet nem írok.

Kép

2010.09.18. 19:18

Imco írta:

Izelitőnek.

Szuper volt minden!
Kár hogy csak ennyien voltunk.
Kép

Helo
Végre már van fotó :taps: :taps:

2010.09.18. 20:24

Örülök, hogy jól sikerült fiúk!

A reggeli idő miatt voltatok ennyien!!!

Jani messze lakik ahhoz, hogy az esőre odaérjen! Természetesen tuti idő lett délután. Ha elindulok, egész nap esik, az a tuti.

2010.09.18. 20:33

Hali gali mindenkinek megérkeztünk haza... :wink:

Örülök,hogy találkoztam azokkal akik vették a bátorságot illetve fáradságot és eljöttek a talira :!: :!: :!:
Sajnos az elején elég rossznak nézett ki az időjárás de ami Törökmezőn kialakult az több mint jó volt... verőfényes napsütés meg minden ami kell... :wink:
Jó volt dumálni ismerkedni meg ugratni egymást... :lol:

Chris elérted vissza felé a Bus-t?! Mostantól te vagy "Chris a Bus-os"

A távolság nem hiszem,hogy jó kifogás senki részéről mert pl.: nekünk Szoboszló-Pest-Törökmező és vissza Törökmező-Pest-Szoboszló 623Km-volt oda-vissza a mai nap... :oops:

És,hogy offoljak is egy kicsit oda fele 140-150Km/h vissza felé 160-170Km/h és a fogyasztásom amit reggel nulláztam indulás előtt 11,3 Board szerint és a Liter/megtett út pedig 11,235955L/100Km lett... :wink: és még maradt 43Km megtehetőm... 8)

Még 1x köszi mindent!!!

üdv.strobi.

2010.09.18. 20:33

Bár az időjárás miatt nem indult túl szerencsésen a találkozó, de aztán a jó idővel megjött a jó hangulat is.
Köszönet a résztvevőknek!
Külön köszönet halak családnak a hibátlan ellátásért. :franko:

2010.09.18. 20:42

így van, szuper volt! piros is az arcom a sok napsütéstől!

Akkor sorolom.

Köszönöm AlpinaFan-nak a joyride-ot, meg a partnerséget a közös potyázásban halak kartársnál, a fagyit, fuvart, dumálást!

Halak-nak és kedves családjának a csirkefalatokat boronatárcsán jól átsütve! (szarvas végül nem volt, de ne legyünk telhetetlenek, ugye Jani!? :lol:

Strobinak a sört! (külön gratula, hogy a kis család is jött, egy ekkora útra) ...és külön örülök, hogy ennyi idő után személyesen is megismerkedhettünk!

az idő végül fantasztikus volt, még szerencse, hogy nem abba a vendéglőbe mentünk :!:

én képeket nem rakok, mert nem csináltam. :lol:

jó volt a végén az Alpina vs 540i párharc is, kár, hogy mindenféle csiga volt az úton! :lol:

...végül is leszűrhetjük, hogy ez egy igazán jó tali volt, aki nem jött, bánhatja!

2010.09.18. 20:57

Labi írta:így van, szuper volt! piros is az arcom a sok napsütéstől!

Akkor sorolom.

Köszönöm AlpinaFan-nak a joyride-ot, meg a partnerséget a közös potyázásban halak kartársnál, a fagyit, fuvart, dumálást!

Halak-nak és kedves családjának a csirkefalatokat boronatárcsán jól átsütve! (szarvas végül nem volt, de ne legyünk telhetetlenek, ugye Jani!? :lol:

Strobinak a sört! (külön gratula, hogy a kis család is jött, egy ekkora útra) ...és külön örülök, hogy ennyi idő után személyesen is megismerkedhettünk!

az idő végül fantasztikus volt, még szerencse, hogy nem abba a vendéglőbe mentünk :!:

én képeket nem rakok, mert nem csináltam. :lol:

jó volt a végén az Alpina vs 540i párharc is, kár, hogy mindenféle csiga volt az úton! :lol:

...végül is leszűrhetjük, hogy ez egy igazán jó tali volt, aki nem jött, bánhatja!

:sírás: :sírás: :sírás:

2010.09.18. 21:02

Labi írta:Köszönöm AlpinaFan-nak a joyride-ot, meg a partnerséget a közös potyázásban halak kartársnál, a fagyit, fuvart, dumálást!

Nagyon szívesen!

Labi írta:Halak-nak és kedves családjának a csirkefalatokat boronatárcsán jól átsütve! (szarvas végül nem volt, de ne legyünk telhetetlenek, ugye Jani!? :lol:

Tökéletesen igazad van.
De, most már tudják, hogy mi az elvárás a jövőre nézve. :D :D :D

2010.09.18. 21:08

:lol: így van!

2010.09.18. 21:11

Énis jól éreztem magam.
Jót dumálgattunk diagoltunk ettünk ittunk. Szóval minden volt.
Mégegyszer köszönet az óriás szenvicset Bacsek asszonkájának.

u.i.: A fagyi is finom volt.... :D
Téma lezárva

VigLink badge