Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

2010.03.23. 20:49

Imco írta:
poqitito írta:
Nem hajnalig tartó partinak ígérkezik úgyhogy szerintem hozd őket legalább lefoglalják a páromat imádja a gyereket :D

Ok! Köszi! Akkor a páromat hagyom itthon! :wink: :hehe

Helo
Látom barátom érted a humort :taps:
üdv zoli

2010.03.23. 21:21

ricsi214 írta:1. - Jackson
2. - Celtic
3. - lepke + X fő
4. - Imcó + 1+2fél
5. - Att530d+1 vagy 2 fő + inverter + fényképező. (Canopy valaki? 110kg alatt?)
6. - Bacsek +1 fő, Canopy-ra még alszom, bár a alkalmas lennék súly alapján Nevet?
7. Hegylakó+1 fő Canopyra gyurok hogy meglegyen a 110 kg alatt, és annyira nem vicces oké? Laza
9. Halak + 1fő
10. Ricsi214+1fő

:cry: :cry: Sajnos le kell mondanom mert egyéb elfoglaltság jött közbe ó hogy az a ****** de nem mondok le teljesen megpróbálok valahol csatlakozni hátha sikerül. Jackonak tudom a számát max kontaktálok vele épp hol tart a dolog. Bocsi Imcó így nem tudjuk vállalni a gyerekek pesztrálását :cry::cry:

2010.03.23. 21:25

poqitito írta:
2. - Celtic
3. - lepke + X fő
4. - Imcó + 1+2fél
6. - Bacsek +1 fő, Canopy-ra még alszom, bár a alkalmas lennék súly alapján Nevet?
7. Hegylakó+1 fő Canopyra gyurok hogy meglegyen a 110 kg alatt, és annyira nem vicces oké? Laza
9. Halak + 1fő
10. Ricsi214+1fő

:cry: :cry: Sajnos le kell mondanom mert egyéb elfoglaltság jött közbe ó hogy az a ****** de nem mondok le teljesen megpróbálok valahol csatlakozni hátha sikerül. Jackonak tudom a számát max kontaktálok vele épp hol tart a dolog. Bocsi Imcó így nem tudjuk vállalni a gyerekek pesztrálását :cry::cry:

Helo
Ezt nem értem Budapesti vagy :roll: nem tudsz rá szánni egy órát a DISZES csapatra
üdv zoli

2010.03.23. 21:29

lepke írta:
poqitito írta:
2. - Celtic
3. - lepke + X fő
4. - Imcó + 1+2fél
9. Halak + 1fő
10. Ricsi214+1fő

Helo
Ezt nem értem Budapesti vagy :roll: nem tudsz rá szánni egy órát a DISZES csapatra
üdv zoli

De Yoli, az egész napomat rászánnám csak sajnos iskolába kell mennem ráadásul gyakorlatra amin kötelező a részvétel. Ahogy szabadulok elvben megyünk utánatok de még nem tudom hogy lesz az a nap pontosan :cry:

2010.03.24. 14:02

E46 ból is jelezték páran, hogy jönnének

2010.03.24. 18:05

poqitito írta:
lepke írta:
poqitito írta:
2. - Celtic
3. - lepke + X fő
4. - Imcó + 1+2fél
9. Halak + 1fő
10. Ricsi214+1fő

Helo
üdv zoli

De Yoli, az egész napomat rászánnám csak sajnos iskolába kell mennem ráadásul gyakorlatra amin kötelező a részvétel. Ahogy szabadulok elvben megyünk utánatok de még nem tudom hogy lesz az a nap pontosan :cry:

helo
Igy már más a leányzó fekvése :wink:
azt hittem kedved nincs hozzá
üdv zoli

2010.03.25. 13:51

Imco írta:Közben én is megkaptam 24-re az invertert. Áram lesz bőven! :)
Fényképezőt is viszek.
Canopynál mérlegelnek? 125 elmegy 110-nek? ;) :)

Felhívtam a canopysokat és rákérdeztem a súlyhatárra.

A drótpálya+az egész hóbelevanc 400+kg-ra van méretezve, leszakadni nem fog senki alatt, de néhol annyira lejt a pálya, hogy nagyon begyorsulnál, ha nem tudod magad megfékezni+néhol szükséges bizonyos mértékű lábemelés.

Szóval, azt volt a végső válasz, hogy ha 125kg-os színizom kolosszus vagy, akkor tudsz canopyzni, ha problémás a lábemelés meg bizonyos szintű fékezőerő kifejtése, akkor meg nem. Neked kell döntened!

Üdv,

Att530d

2010.03.25. 17:44

Att530d írta:
Felhívtam a canopysokat és rákérdeztem a súlyhatárra.

A drótpálya+az egész hóbelevanc 400+kg-ra van méretezve, leszakadni nem fog senki alatt, de néhol annyira lejt a pálya, hogy nagyon begyorsulnál, ha nem tudod magad megfékezni+néhol szükséges bizonyos mértékű lábemelés.

Szóval, azt volt a végső válasz, hogy ha 125kg-os színizom kolosszus vagy, akkor tudsz canopyzni, ha problémás a lábemelés meg bizonyos szintű fékezőerő kifejtése, akkor meg nem. Neked kell döntened!

Üdv,

Att530d

Köszönöm szépen az infot!

Most már csak azt a kis halálfélelmet kell leküzdenem amit keltettél bennem! :lol:
A lábemeléssel nincs gond! Igy 80 felé napról napra fiatalabbnak érzem magam! :lol:

2010.03.30. 07:14

1. - Jackson
2. - Celtic
3. - lepke + X fő
4. - Imcó + 1+2fél
7. - Hegylakó+1 fő Canopyra gyurok hogy meglegyen a 110 kg alatt, és annyira nem vicces oké? Laza
9. - Halak + 1fő
10.- Ricsi214+1fő
11.- Andi+SoundkeY ( azert igy irtam mert mar Andi fog vezetni )
12.- Tano
13.- Hori+Julcsi /Canopy jöhet/
14.- Zotyi30d+Rita Miller
15.- Hancurozo +1+3fél
16.- Roland +1

2010.03.31. 21:40

Helo

1. - Jackson
2. - Celtic
3. - lepke + X fő
4. - Imcó + 1+2fél
7. - Hegylakó+1 fő Canopyra gyurok hogy meglegyen a 110 kg alatt, és annyira nem vicces oké? Laza
9. - Halak + 1fő
10.- Ricsi214+1fő
11.- Andi+SoundkeY ( azert igy irtam mert mar Andi fog vezetni )
12.- Tano
13.- Hori+Julcsi /Canopy jöhet/
14.- Zotyi30d+Rita Miller
15.- Hancurozo +1+3fél
16.- Roland +1
17.- Boborider
18.- Zsebik fix! (életem árán is!) :lol:

2010.04.01. 10:43

Sziasztok!!!

Olyan kérdésem lenne a talival kapcsolatban,hogy "RC autót" ha viszünk(remélem nem csak egyedül)lesz valami jó minőségü aszfalt valamelyik helyen?

thx üdv bye

2010.04.01. 12:14

Szkubi-ka írta:Sziasztok!!!

Olyan kérdésem lenne a talival kapcsolatban,hogy "RC autót" ha viszünk(remélem nem csak egyedül)lesz valami jó minőségü aszfalt valamelyik helyen?

thx üdv bye

Amennyiben egy dologra gondolunk, akkor kicsi a valószinűsége.
Tekintettel a JÓ IDŐRE, hogy szombat lesz és utolsó emlékem szerint elég gyatra az aszfalt.
Azaz ezer ember lesz, telt parkolók és nem lesz 4-500 nm jó aszfalt.
Másrészről a csomiban vigan elfér, ha már van egy ilyened.
A gyerekek biztos szivesen kergetik! ;) :)

Szerintem... :wink:

2010.04.01. 14:54

Imco írta:
Szkubi-ka írta:Sziasztok!!!

thx üdv bye

Amennyiben egy dologra gondolunk, akkor kicsi a valószinűsége.
Tekintettel a JÓ IDŐRE, hogy szombat lesz és utolsó emlékem szerint elég gyatra az aszfalt.
Azaz ezer ember lesz, telt parkolók és nem lesz 4-500 nm jó aszfalt.
Másrészről a csomiban vigan elfér, ha már van egy ilyened.
A gyerekek biztos szivesen kergetik! ;) :)

Szerintem... :wink:

Igen a fiamat felirtom a kergető listára. Amúgy semmi gáz legfeljebb lezárjuk a fő utat a kemping elött.

Jackson, akinek az fia él-hal az ilyen RC-autókért

2010.04.01. 19:47

basszus :lovoldozos :sírás: miről maradok le megint :cry: kár h nem tudok menni,pedig én is vinnék egy 1:10 RC autót,lehetne vigadni a másik forumtársal együtt,meg sok szép :bmw -ről maradok le megint :sírás: :sírás: :sírás:

remélem,h a balatoni talira lejutok :oops:

ufffff..........

2010.04.01. 22:03

kopasze-28 írta:basszus :lovoldozos :sírás: miről maradok le megint :cry: kár h nem tudok menni,pedig én is vinnék egy 1:10 RC autót,lehetne vigadni a másik forumtársal együtt,meg sok szép :bmw -ről maradok le megint :sírás: :sírás: :sírás:

remélem,h a balatoni talira lejutok :oops:

ufffff..........

Helo kopasz
Nagy kár hogy hiányozni fogsz a csapatból
üdv zoli

2010.04.02. 18:57

Hidd el Zolikám,nagyon szívesen ott lennék,de sztem idén nem csak ezt a talit kell idén kihagynom asszem :? :cry:

2010.04.03. 06:55

Nagyon inaktívak lettünk ebben a topikban.

Fejlemény: Együtt megyünk, és külön-külön fizetünk a kajáért és parkolásért.
Ezáltal meg van oldva a fizetős probléma

2010.04.03. 06:56

Jé, Jakó itt vagy? dolgozol Te is? :)
...Parkolóval...?

2010.04.03. 07:06

Celtic írta:Jé, Jakó itt vagy? dolgozol Te is? :)
...Parkolóval...?

Nem melóztam, ezért nem voltam. Nyúl ügyben cseszem el az időmet.
Kedden tudok neki állni telefonálgatni.

Jackson, akinek tele a törpje a nyúlas témával

2010.04.03. 07:17

jackson írta:
Celtic írta:Jé, Jakó itt vagy? dolgozol Te is? :)
...Parkolóval...?

Nem melóztam, ezért nem voltam. Nyúl ügyben cseszem el az időmet.
Kedden tudok neki állni telefonálgatni.

Jackson, akinek tele a törpje a nyúlas témával

moderálom magam, ezek a képek már voltak az oldalon
Téma lezárva

VigLink badge