Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

Re: 2012.09.29 Nyárbucsuztató sütögetés Törökmezőn!

2012.09.25. 17:50

odus írta:
BMW_Power írta:Urak a 29.-e kicsit forgalmas lehet a bekötő úton mert RTE futam lesz pont ott pont akkor.
Bár a kiírásban ez szerepel:
"II. Speciálszakasz:-(Gy 2,4,6,) Nagymaros ? Kóspallag ? Márianosztra 12.4 Km "
Valszeg a titeket érintő bekötőút csak etap, és nem lesz zárva, de azért lehetnek fennakadások.

"3.6. Pályabejárás:
2012. Szeptember 29 (szombat) 08:00 ? 16:00 ig
- A Nagymaros ? Kóspallag ? Márianosztra szakasz pályabejárására 11.30-ig van lehetőség. /Sprint verseny rajtja miatt/
A pályabejárási szabályokat, jelen kiírás 10. pontjában előírtak szerint kell betartani!"

Ezek szerint pályazár csak 11.30 után. De nem tudni hol a rajt-cél mert az itinert még nem adták ki.

Biztosan érint ez minket? Mi még Kóspallag előtt lemegyünk az útról.

Odus

Biztosan!!!! Kóspallag felé megyünk fel, majd előtte kanyarodunk el Török mezőre balra :?
Javaslom a 9:00- indulást a pólustól.

2012.09.25. 18:38

XenonBalazs írta:Na beszéltem a szervezőkkel.....: 12:00 től teljesen le lesz zárva az út Márianosztra és Kóspallag között, ami minket érint :x
Viszont, ha 10:30-ra odaérünk, akkor még fel tudunk menni, de pályabejárás lesz, ami nem veszélytelen!!!! ( sok balfasz nem tud vezetni... és sose tudni ki lesz az! )

"Rajt:

Verseny rajtja: 2012. Szeptember 29. Kóspallag 12.00 Az első autó rajtja.

Rajtoltatás:

Versenyen rajtszám szerint növekvő sorrendben, percenként történik a rajtoltatás.

Pálya:

5.6 Km hosszú aszfaltos közút, Kóspallagról a dobálós, technikás részeket váltja Nosztra felé a gyorsabb lobogós szakasz ezen az erdei úton. A tavalyi évben látott kátyúk, mind egy szálig javításra kerültek, így kiválóan alkalmas versenyzésre és közlekedésre egyaránt?

Pályabejárás:

09.29-én 08. 00-tól 11. 30-ig önállóan, közúti forgalomban, a közúti szabályok fokozott figyelembevételével. Csak és kizárólag bukócső nélküli utcai autóval a kizárás terhe mellett. !!!

A pályabejárást ellenőrizzük. A pályabejárás minden versenyző részére kötelező."

Megjegyzem 9:00 kor kellene indulni a pólustól, hogy tuti odaérjünk!

Beszéltél velük? Akkor oké.
Elvileg csak a pályabejárás köreit végző elvileg utcai autós sietőket kell kerülgetni.
A sprint kupásokkal nincs gond, az Kóspallag-Nosztra, egyáltalán nem érint, az RTE osztály futama a kérdéses mert az háromszor akkora távot fut, és Nagymarosról van kiírva, gondolom a főúton nem mennek, rajt valahol majd leágazó után, de az csak az itiner kiadás napján derül ki. De bármi van kora estig úgyis végeznek.

2012.09.25. 19:18

XenonBalazs írta:
odus írta:
Biztosan érint ez minket? Mi még Kóspallag előtt lemegyünk az útról.

Odus

Biztosan!!!! Kóspallag felé megyünk fel, majd előtte kanyarodunk el Török mezőre balra :?
Javaslom a 9:00- indulást a pólustól.

Kóspallag felé mész, de nem mész el addig!
A Kóspallag és a Márianosztra közötti zárás nem érint!
Hacsak nem zárnak még bónuszba vagy 4-5 km a falu másik oldalán!

KATT!

Szerintem...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Imco 2012.09.25. 19:18-kor.

2012.09.25. 19:18

Akkor fél kilenckor kelenne talizni és kilenckor rajt. Vagy inkább 8 és fél 9- kor indulás. Mert ahogy ismerem a bandát egy órát késtek. :)

iPhone Tapatalk

2012.09.25. 19:51

Még friss E39 tulajként ilyen találkozón nem voltam, egy pár infót kérnék tőletek.
Ide mindenki hozza magának a sütögetni valóját és egy közös tűz van vagy mindenki magának csinálja a saját tüzét és kajáját? Hogy szokott ez kinézni? :wink:

2012.09.25. 19:53

admin írta:Akkor fél kilenckor kelenne talizni és kilenckor rajt. Vagy inkább 8 és fél 9- kor indulás. Mert ahogy ismerem a bandát egy órát késtek. :)

iPhone Tapatalk

Na most akkor keljek hajnalban hogy odaérjek mielőtt bezárnak minden utat, aztán ha van egy-két balfasz aki töri zúzza magát akkor karácsonyig szteppelek törökmezőn... hát ez nagyon nem gút! Én már anno a salgó rallin beszoptam a körverseny sajátosságát de nagyon... :facepalm:

Alternatív hely esetleg???

2012.09.25. 20:06

ogtrai írta:Még friss E39 tulajként ilyen találkozón nem voltam, egy pár infót kérnék tőletek.
Ide mindenki hozza magának a sütögetni valóját és egy közös tűz van vagy mindenki magának csinálja a saját tüzét és kajáját? Hogy szokott ez kinézni? :wink:

Helo

Itt találsz képek hogyan néz ki a tali Törökmezőn

keptar/thumbnails.php?album=298

2012.09.25. 20:16

ogtrai írta:Még friss E39 tulajként ilyen találkozón nem voltam, egy pár infót kérnék tőletek.

Szia!

Opciók:

1. Saját tűz, saját kaja
2. Nem saját tűz, saját kaja
3. Nincs tűz, nem saját kaja

A viccet félretéve, az a biztos, ha hozol mindent, de tüzet biztos találsz.
Ha semmit sem hozol, akkor sem fogsz éhezni, mert mindig több a kaja,
mint a befogadó képesség.
Lepke kollégát megelőzve bíztatlak az újonchoz illő magatartásra: hozz némi pálinkát,
mert biztosan lesz olyan is, aki csak odafelé vezet. Én ugyan nem vagyok újonc, de
készülök ilyesmivel.

Üdv.

Odus

2012.09.25. 20:36

lepke írta:Helo

Itt találsz képek hogyan néz ki a tali Törökmezőn

http://e39.hu/keptar/thumbnails.php?album=298

Megnézegettem, köszönöm!! :franko: Remélem az idő most is ilyen jó lesz! :)

odus írta:Szia!

Opciók:

1. Saját tűz, saját kaja
2. Nem saját tűz, saját kaja
3. Nincs tűz, nem saját kaja

A viccet félretéve, az a biztos, ha hozol mindent, de tüzet biztos találsz.
Ha semmit sem hozol, akkor sem fogsz éhezni, mert mindig több a kaja,
mint a befogadó képesség.
Lepke kollégát megelőzve bíztatlak az újonchoz illő magatartásra: hozz némi pálinkát,
mert biztosan lesz olyan is, aki csak odafelé vezet. Én ugyan nem vagyok újonc, de
készülök ilyesmivel.

Üdv.

Odus

Kösz az infót! :franko:
Pálinkával nem tudok szolgálni mert nem iszok,de úgy néz ki nagyobb társasággal megyünk, őket figyelmeztetem hogy "itóka" nélkül ne jöjjenek! :D

2012.09.25. 20:43

Még annyit, hogy széket, asztalt mindenki hozzon, aki nem akar végig állni. Ahol leszünk, egy nagy betonplacc, ha nagyon meleg van, még a napernyő is elkel.

Odus

2012.09.25. 22:08

Jobban utánajártam... Ugyan azt linkelném, mint Imco!, pedig nem vagyok link... :lol: . A verseny nem érinti a tali helyszínt, csak mindenhol autók parkolnak majd, mert 2 út vezet felfelé a versenyhez.
Jobb, ha előbb találkozunk, mivel sokan mennek arrafelé... kicsit zsúfolt lehet ( Kiara Off-Road talijai amin ott voltam )
A hangulat és a társaság biztos jó lesz. ( kemény mag )
Új tagokat is szeretettel várunk, ha nem is pálinkát, de sört hozzon :lol: 8) ( Mindenki a
saját érdekeit védi... )

Akkor hánykor találkozzunk a Pólus hátsó parkolójában? ( Media Mart hoz közel )
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára XenonBalazs 2012.09.26. 10:15-kor.

2012.09.26. 03:15

XenonBalazs írta:Na beszéltem a szervezőkkel.....: 12:00 től teljesen le lesz zárva az út Márianosztra és Kóspallag között, ami minket érint :x
Viszont, ha 10:30-ra odaérünk, akkor még fel tudunk menni, de pályabejárás lesz, ami nem veszélytelen!!!! ( sok balfasz nem tud vezetni... és sose tudni ki lesz az! )

"Rajt:

Verseny rajtja: 2012. Szeptember 29. Kóspallag 12.00 Az első autó rajtja.

Rajtoltatás:

Versenyen rajtszám szerint növekvő sorrendben, percenként történik a rajtoltatás.

Pálya:

5.6 Km hosszú aszfaltos közút, Kóspallagról a dobálós, technikás részeket váltja Nosztra felé a gyorsabb lobogós szakasz ezen az erdei úton. A tavalyi évben látott kátyúk, mind egy szálig javításra kerültek, így kiválóan alkalmas versenyzésre és közlekedésre egyaránt?

Pályabejárás:

09.29-én 08. 00-tól 11. 30-ig önállóan, közúti forgalomban, a közúti szabályok fokozott figyelembevételével. Csak és kizárólag bukócső nélküli utcai autóval a kizárás terhe mellett. !!!

A pályabejárást ellenőrizzük. A pályabejárás minden versenyző részére kötelező."

Megjegyzem 9:00 kor kellene indulni a pólustól, hogy tuti odaérjünk!

Ezt most úgy raktad ide, mint aki nem is sütögetni jönne.
Úgy néz ki, csak hétfőn lesz kész a BMW, így valószínüleg 4x4el megyek.
Akkor viszont lesz@rom az útlezárást! Vagy letolom őket, vagy megyek légvonalban! :nyelves:

2012.09.26. 03:20

Ki mit süt/főz?????
Én gondoltam, hogy majd pálinkát főzök, de még soha nem csináltam :facepalm:

2012.09.26. 06:50

Helo

1. Fazer + Kriszta
2. XenonBalázs és Xenonné és Csoki a kutya
3. tibi666
4. Odus
5. Misixx540i
6. Kiara + család
7. Apa+ a család
8. 520djudit + család
9. lepke és család
10. LHSM + a párom[/quote]
11. Apa8 + Katika

2012.09.26. 06:58

kiara írta:Ki mit süt/főz?????

Én szerintem miccset fogok, mert most nincs időm húst pácolni sajnos, így marad az előre elkészített cucc.

2012.09.26. 08:15

XenonBalazs írta:Jobban utánajártam... Ugyan azt linkelném, pedig nem vagyok link... :lol: mint Imco. A verseny nem érinti a tali helyszínt, csak mindenhol autók parkolnak majd, mert 2 út vezet felfelé a versenyhez.
Jobb, ha előbb találkozunk, mivel sokan mennek arrafelé... kicsit zsúfolt lehet ( Kiara Off-Road talijai amin ott voltam )
Új tagokat is szeretettel várunk, ha nem is pálinkát, de sört hozzon :lol: 8) ( Mindenki a
saját érdekeit védi... )

Helo Balu
Mennyi a beugró :?: :?: utalni kinek kell :?: :D :D

2012.09.26. 10:17

lepke írta:
XenonBalazs írta:Jobban utánajártam... Ugyan azt linkelném, pedig nem vagyok link... :lol: mint Imco. A verseny nem érinti a tali helyszínt, csak mindenhol autók parkolnak majd, mert 2 út vezet felfelé a versenyhez.
saját érdekeit védi... )

Helo Balu
Mennyi a beugró :?: :?: utalni kinek kell :?: :D :D

Hehe :facepalm: :D

( Ugyan azt linkelném, mint Imco! Úgy gondoltam... a félreértések elkerülése végett. )

2012.09.26. 10:28

kiara írta:Ki mit süt/főz?????

Jó ötlet, akkor én meg sört főzök :drunk

2012.09.26. 10:43

Helo

1. Fazer + Kriszta
3. tibi666
4. Odus
5. Misixx540i
6. Kiara + család
7. Apa+ a család
8. 520djudit + család
9. lepke és család
10. LHSM + a párom
11. Apa8 + Katika
12. Jerry + egy kisebb kompánia (3 felnőtt és két kutyus)

2012.09.26. 18:34

Fazer írta:
lepke írta:Helo

1. Fazer + Kriszta
3. tibi666
4. Odus
5. Misixx540i
6. Kiara + család
7. Apa+ a család
8. 520djudit + család
9. lepke és család