![]() |
2012.09.25. 17:50
odus írta:BMW_Power írta:Urak a 29.-e kicsit forgalmas lehet a bekötő úton mert RTE futam lesz pont ott pont akkor.
Bár a kiírásban ez szerepel:
"II. Speciálszakasz:-(Gy 2,4,6,) Nagymaros ? Kóspallag ? Márianosztra 12.4 Km "
Valszeg a titeket érintő bekötőút csak etap, és nem lesz zárva, de azért lehetnek fennakadások.
"3.6. Pályabejárás:
2012. Szeptember 29 (szombat) 08:00 ? 16:00 ig
- A Nagymaros ? Kóspallag ? Márianosztra szakasz pályabejárására 11.30-ig van lehetőség. /Sprint verseny rajtja miatt/
A pályabejárási szabályokat, jelen kiírás 10. pontjában előírtak szerint kell betartani!"
Ezek szerint pályazár csak 11.30 után. De nem tudni hol a rajt-cél mert az itinert még nem adták ki.
Biztosan érint ez minket? Mi még Kóspallag előtt lemegyünk az útról.
Odus
2012.09.25. 18:38
XenonBalazs írta:Na beszéltem a szervezőkkel.....: 12:00 től teljesen le lesz zárva az út Márianosztra és Kóspallag között, ami minket érint![]()
Viszont, ha 10:30-ra odaérünk, akkor még fel tudunk menni, de pályabejárás lesz, ami nem veszélytelen!!!! ( sok balfasz nem tud vezetni... és sose tudni ki lesz az! )
"Rajt:
Verseny rajtja: 2012. Szeptember 29. Kóspallag 12.00 Az első autó rajtja.
Rajtoltatás:
Versenyen rajtszám szerint növekvő sorrendben, percenként történik a rajtoltatás.
Pálya:
5.6 Km hosszú aszfaltos közút, Kóspallagról a dobálós, technikás részeket váltja Nosztra felé a gyorsabb lobogós szakasz ezen az erdei úton. A tavalyi évben látott kátyúk, mind egy szálig javításra kerültek, így kiválóan alkalmas versenyzésre és közlekedésre egyaránt?
Pályabejárás:
09.29-én 08. 00-tól 11. 30-ig önállóan, közúti forgalomban, a közúti szabályok fokozott figyelembevételével. Csak és kizárólag bukócső nélküli utcai autóval a kizárás terhe mellett. !!!
A pályabejárást ellenőrizzük. A pályabejárás minden versenyző részére kötelező."
Megjegyzem 9:00 kor kellene indulni a pólustól, hogy tuti odaérjünk!
2012.09.25. 19:18
XenonBalazs írta:odus írta:
Biztosan érint ez minket? Mi még Kóspallag előtt lemegyünk az útról.
Odus
Biztosan!!!! Kóspallag felé megyünk fel, majd előtte kanyarodunk el Török mezőre balra![]()
Javaslom a 9:00- indulást a pólustól.
2012.09.25. 19:18
2012.09.25. 19:51
2012.09.25. 19:53
admin írta:Akkor fél kilenckor kelenne talizni és kilenckor rajt. Vagy inkább 8 és fél 9- kor indulás. Mert ahogy ismerem a bandát egy órát késtek.
iPhone Tapatalk
2012.09.25. 20:06
ogtrai írta:Még friss E39 tulajként ilyen találkozón nem voltam, egy pár infót kérnék tőletek.
Ide mindenki hozza magának a sütögetni valóját és egy közös tűz van vagy mindenki magának csinálja a saját tüzét és kajáját? Hogy szokott ez kinézni?
2012.09.25. 20:16
ogtrai írta:Még friss E39 tulajként ilyen találkozón nem voltam, egy pár infót kérnék tőletek.
Ide mindenki hozza magának a sütögetni valóját és egy közös tűz van vagy mindenki magának csinálja a saját tüzét és kajáját? Hogy szokott ez kinézni?
2012.09.25. 20:36
lepke írta:Helo
Itt találsz képek hogyan néz ki a tali Törökmezőn
http://e39.hu/keptar/thumbnails.php?album=298
odus írta:Szia!
Opciók:
1. Saját tűz, saját kaja
2. Nem saját tűz, saját kaja
3. Nincs tűz, nem saját kaja
A viccet félretéve, az a biztos, ha hozol mindent, de tüzet biztos találsz.
Ha semmit sem hozol, akkor sem fogsz éhezni, mert mindig több a kaja,
mint a befogadó képesség.
Lepke kollégát megelőzve bíztatlak az újonchoz illő magatartásra: hozz némi pálinkát,
mert biztosan lesz olyan is, aki csak odafelé vezet. Én ugyan nem vagyok újonc, de
készülök ilyesmivel.
Üdv.
Odus
2012.09.25. 20:43
2012.09.25. 22:08
2012.09.26. 03:15
XenonBalazs írta:Na beszéltem a szervezőkkel.....: 12:00 től teljesen le lesz zárva az út Márianosztra és Kóspallag között, ami minket érint![]()
Viszont, ha 10:30-ra odaérünk, akkor még fel tudunk menni, de pályabejárás lesz, ami nem veszélytelen!!!! ( sok balfasz nem tud vezetni... és sose tudni ki lesz az! )
"Rajt:
Verseny rajtja: 2012. Szeptember 29. Kóspallag 12.00 Az első autó rajtja.
Rajtoltatás:
Versenyen rajtszám szerint növekvő sorrendben, percenként történik a rajtoltatás.
Pálya:
5.6 Km hosszú aszfaltos közút, Kóspallagról a dobálós, technikás részeket váltja Nosztra felé a gyorsabb lobogós szakasz ezen az erdei úton. A tavalyi évben látott kátyúk, mind egy szálig javításra kerültek, így kiválóan alkalmas versenyzésre és közlekedésre egyaránt?
Pályabejárás:
09.29-én 08. 00-tól 11. 30-ig önállóan, közúti forgalomban, a közúti szabályok fokozott figyelembevételével. Csak és kizárólag bukócső nélküli utcai autóval a kizárás terhe mellett. !!!
A pályabejárást ellenőrizzük. A pályabejárás minden versenyző részére kötelező."
Megjegyzem 9:00 kor kellene indulni a pólustól, hogy tuti odaérjünk!
2012.09.26. 03:20
2012.09.26. 06:50
2012.09.26. 06:58
kiara írta:Ki mit süt/főz?????
Én gondoltam, hogy majd pálinkát főzök, de még soha nem csináltam
2012.09.26. 08:15
XenonBalazs írta:Jobban utánajártam... Ugyan azt linkelném, pedig nem vagyok link...mint Imco. A verseny nem érinti a tali helyszínt, csak mindenhol autók parkolnak majd, mert 2 út vezet felfelé a versenyhez.
Jobb, ha előbb találkozunk, mivel sokan mennek arrafelé... kicsit zsúfolt lehet ( Kiara Off-Road talijai amin ott voltam )
A hangulat és a társaság biztos jó lesz. ( kemény mag )
Új tagokat is szeretettel várunk, ha nem is pálinkát, de sört hozzon![]()
( Mindenki a
saját érdekeit védi... )
Akkor hánykor találkozzunk a Pólus hátsó parkolójában? ( Media Mart hoz közel )
2012.09.26. 10:17
lepke írta:XenonBalazs írta:Jobban utánajártam... Ugyan azt linkelném, pedig nem vagyok link...mint Imco. A verseny nem érinti a tali helyszínt, csak mindenhol autók parkolnak majd, mert 2 út vezet felfelé a versenyhez.
Jobb, ha előbb találkozunk, mivel sokan mennek arrafelé... kicsit zsúfolt lehet ( Kiara Off-Road talijai amin ott voltam )
A hangulat és a társaság biztos jó lesz. ( kemény mag )
Új tagokat is szeretettel várunk, ha nem is pálinkát, de sört hozzon![]()
( Mindenki a
saját érdekeit védi... )
Akkor hánykor találkozzunk a Pólus hátsó parkolójában? ( Media Mart hoz közel )
Helo Balu
Mennyi a beugró![]()
utalni kinek kell
![]()
![]()
2012.09.26. 10:28
kiara írta:Ki mit süt/főz?????
Én gondoltam, hogy majd pálinkát főzök, de még soha nem csináltam
2012.09.26. 10:43
2012.09.26. 18:34
Fazer írta:lepke írta:Helo
1. Fazer + Kriszta
2. XenonBalázs és Xenonné és Csoki a kutya
3. tibi666
4. Odus
5. Misixx540i
6. Kiara + család
7. Apa+ a család
8. 520djudit + család
9. lepke és család
Zolikám kedves Bahhátomm!! FANCY-t otthon ne felejtsd![]()