Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Találkozók szervezésével kapcsolatos témák.
Téma lezárva

2010.06.18. 18:18

simi64 írta:
zsolti780 írta:Simi akkor a nyugati különítmény fél 11kor szombaton az Agip kúton találkozik. Oroszlán a 84-71 kereszteződéshez írta...végülis ez ott van! Hozom a Pók cuccokat,nekem nem kell!

Pontosan így van! És ha a "ragadozóra" várni kell több mint fél órát, el kellene indulnunk a motorosok miatt :oops:

Ott leszek fél 11-kor, plusz-minusz 5-10 perc.
Forgalom függvénye.

De írjál Simi pontosat.
a 84-71 kereszteződésnél vagy attól milyen messze és miyen benzinkút ?

2010.06.18. 18:30

Oroszlan írta:
simi64 írta:
zsolti780 írta:Simi akkor a nyugati különítmény fél 11kor szombaton az Agip kúton találkozik. Oroszlán a 84-71 kereszteződéshez írta...végülis ez ott van! Hozom a Pók cuccokat,nekem nem kell!

Pontosan így van! És ha a "ragadozóra" várni kell több mint fél órát, el kellene indulnunk a motorosok miatt :oops:

Forgalom függvénye.

De írjál Simi pontosat.

:franko:
Ez a beszéd! 8)
Neked a benzinkút pont a bal oldalon lesz, (Agip) mielőtt elérnéd a kereszteződést. Ott fogunk állni.
Könnyen megismersz, mert az autók motorháztetejére egységesen kék-fehér-fekete színű, propellerre hasonlító emblémát ragasztottunk. :D
Ha gondod van, csörgetsz! Vagy én. :wink:

2010.06.18. 18:33

Oroszlan írta:Forgalom függvénye.

Ez egy teljesen komolytalan megjegyzés volt részedről :lol:

2010.06.18. 18:41

Helo
Akinek kérdése lenne az M1-M7-es vonulással kapcsolatban
az hívjon +36 70 376 6667
üdv zoli

2010.06.18. 19:19

MChris írta:
zsolti780 írta:
apa írta:Nem lenne jó közéjük keveredni!!!!!!! 8O

Klubtárs ezt rosszúl írtad!
Nem lenne jó ha közénk keverednének.Egészséges nagyképűség :lol:

Bocs :oops:
[quote]
Ez egy egészséges nagyképűség. Igen,de én még nem tudtam, hogy
egyedül"egy autóval",vagy hármas konvojban fogunk ott áthaladni.
De ha az út lezárva,akkor ez képtelenség. :lol:

2010.06.18. 19:20

odus írta:Sziasztok!

Bacsek, Mchris: lehet, hogy felesleges kérdés: a faházakhoz jár ágynemű?

Üdv.

Odus

Igen jár! :wink:

2010.06.18. 19:32

Kérnénk a Bacsektól egy tökéletesre frissített új részvételi listát!
(látom úgyis itt ülsz, biztos esik Füreden :cry: )
Gondolok itt a változásokra is (isuka, edyV10, m-attila stb.)
És nagyon szeretném látni rajta a Celtic Gyurit is!

tali

2010.06.18. 19:43

Sziasztok!
Bacsektól kérdezném, hogy ha megérkezünk a portás simán be fog engedni, vagy van valami jelszó? :D
Külön megyünk 2 autóval (e39+e36)

2010.06.18. 20:40

Szóval akkor 4-en jövünk a 84-esről 3-an pedig Zalaegerszeg felől ha jól olvastam? 8)

2010.06.18. 21:06

Szkubi-ka írta:
kopasze-28 írta:
csacs írta:
kopasze-28 írta:Te jó ég mi van itt,szegény edy kartárs :? :cry:

Jobbulást kívánok én is neki,és minél előbbi felépülést 8) 8)

Nekem is beütött a krakk megint :? :? :? :sírás: :mereg:
a mai nap megadta magát a generátorom a cápán 25 év után végleg/várható volt/de ez megint roszkor jött :evil: :evil: :evil: :evil: és ez miatt lehet hogy veszélybe került nekem is a lejutásom a talira :sírás: :sírás: :sírás: :sírás: :sírás: :censored :censored :censored :censored ugyan is ugy volt hogy átmegyek pocilacihoz szőnybe,és onnan jövünk együtt.
Így nem tudok átjutni hozzá,és igy bizonytalan,h laci el tud e jönni értem mert nagy kerülő neki,azért remélem össze jön.

Nincs vki aki tatabánya vagy Tata környékéről menne a talira :?: :?: akkor bekéreckednék hozzá ha van hely,ha nem akkora gond.
A haza jutást meg megbeszélném lacival,vagy aki épp erre jönne

Tényleg szeretnék lejutni,már csak azért is amit már irtam,h megismerjen az aki/kik :!: :!:
De ha túl nagy gond,akkor hadjuk,igy is sokat köszönhetek nektek :oops: :oops: :oops:

Tisztelettel kopasz :bmw :bmw :bmw :franko: :franko: :franko:

Én szívesen levinnélek, de a hátsó tele lesz a 3 gyerekkel. Komáromból nehogy már messze legyen Tbánya.

Köszönöm azért minden estre,nem azt montam h messze van,csak kerülő,és még semmi sem reménytelen :D

Hy

ha meg tudod dumálni Csacs-al vagy Apával,hogy fehérvárig elszoronkodtok,akkor innen nálunk beférsz,a vissza fuvart viszont rendezned kell valakivel: :lol:

8) :) :roll:

Kopasze-28!!!
Megbeszéltem a nejemmel, Fehérvárig hátraül a gyerekekhez. Így le tudunk vinni, ha kell.
A többit pü. vagy 30/4624296
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára csacs 2010.06.18. 21:08-kor.

2010.06.18. 21:06

Janika_86 írta:Szóval akkor 4-en jövünk a 84-esről 3-an pedig Zalaegerszeg felől ha jól olvastam? 8)

Így van. Maxi már hajnalban megy, Webasto nem tud jönni.
Edericsnél 3-an csatlakoznak, így leszünk 7-en, mint a gonoszok! :lol:

2010.06.18. 21:13

simi64 írta:
Oroszlan írta:Forgalom függvénye.

Ez egy teljesen komolytalan megjegyzés volt részedről :lol:

Az egyirányú forgalom nem gond, de ha a másik sávban túl sokan jönnek szembe, szárnyaim nincsenek.

Meg ugye át kell evickélni Hévízen, szombat délelőtt, a sok szandálos (így hívom az öreg NDK-sokat) német meg keresztbe-hosszába közlekedik az úton, azt hiszik még mindig kelet-németben vannak.

2010.06.18. 21:16

simi64 írta:
Oroszlan írta:
simi64 írta:

Forgalom függvénye.

De írjál Simi pontosat.

Ez a beszéd! 8)
Neked a benzinkút pont a bal oldalon lesz, (Agip) mielőtt elérnéd a kereszteződést. Ott fogunk állni.
Könnyen megismersz, mert az autók motorháztetejére egységesen kék-fehér-fekete színű, propellerre hasonlító emblémát ragasztottunk. :D

A 84-es kereszteződése előtt kb mennyivel ?
És a nekem menetirány szerinti bal oldalon ? Tehát ahogy megyek Füred felé ?

2010.06.18. 21:25

Oroszlan írta:
simi64 írta:
Oroszlan írta:
simi64 írta:

Forgalom függvénye.

De írjál Simi pontosat.

Ez a beszéd! 8)

A 84-es kereszteződése előtt kb mennyivel ?
És a nekem menetirány szerinti bal oldalon ? Tehát ahogy megyek Füred felé ?

Igen.
200 m :wink:

2010.06.18. 21:46

Sziasztok!

Srácok, ha ilyen takony időnk lesz holnap is, akkor milyen elképzelésetek lesz program ügyileg? A vizes póló versenyen kívül.... :lol:

2010.06.18. 21:49

Szkubi-ka írta:Sziasztok!

Srácok, ha ilyen takony időnk lesz holnap is, akkor milyen elképzelésetek lesz program ügyileg? A vizes póló versenyen kívül.... :lol:

Nem ilyen lesz!

Országos előrejelzés:

Várható időjárás az ország területére szombat estig: Az éjszaka első feléig még többfelé alakulhatnak ki zivatarok, amelyek főleg a déli és keleti megyékben több helyen okozhatnak heves időjárási eseményeket, majd ezek az éjszaka második felére lassanként megszűnnek. Holnap többnyire változóan felhős lesz az ég, több-kevesebb napsütés valószínű. Elszórtan, főként a déli és keleti megyékben fordulhat elő zápor, zivatar, amelyeket többfelé kísérhet viharos széllökés, de ma még a heves zivatarokban nagyobb szélvihar is lehet. A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet 13, 18 fok között alakul. A legmagasabb nappali hőmérséklet szombaton 21 és 26 fok között valószínű.

2010.06.18. 22:10

Szkubi-ka írta:Sziasztok!

Jackson, féle hogyan használjuk WDS előadás és ami mg érdekel embereket:
- TIS
- EBA
- ETK (bár ez megy a többségnek)
- Meg egy unikum tulajdonképpen a teljes gyári tanfolyami anyagába is bele nézhetünk SIP a becses neve 1999-2004ig updatek és E30-E90 a teljes paletta benne 3,5,7,Z,X és M sorozat is. Aki nem tud angolul annak élőben fordítom.
- BMW filmek egy halommal.
Ja és ez mind kivetitőn.

Kaja+pia+kocsik meg aki hozott nők, akinek ez sem elég még gyerekek is vannak (apuuuu nézzük meg azt a béjemvééééét légysziiiiii)

Jackson, aki összeírta

2010.06.18. 22:12

simi64 írta:
BMWFUN írta:
lepke írta:Helo
Erről a nagyon keleti blokkból senki nem jön :?: :?:
Borsod-Szabolcs-Hajdu megyékből
üdv zoli

Hevesből van aki megy, de mi kb fél9-9 körül érünk fel a pályára és a kiccsaláddal nem tudjuk tartani a 260-at. :D

Én + úgy tudom, hogy fél 11-kor Balatonedericsen vagy a Zsoltival :roll: :?:

Akkor még reggel pontosítok vele útközben, mert az nekem erősen a túlsó végén van...

Holnap

2010.06.18. 22:22

Skkor Agip kút reggel 9:00 majd indulás 100km/h tempomat :lol:

Re: Holnap

2010.06.18. 22:27

XenonBalazs írta:Skkor Agip kút reggel 9:00 majd indulás 100km/h tempomat :lol:

100km/h és inkább tempomat nélkül mert beleszállsz az elötted lévőbe. :lol:

Jackson, aki inkább mögötted jönne ilyenkor
Téma lezárva

VigLink badge