![]() |
2010.06.20. 20:08
2010.06.20. 20:30
zsolti780 írta:admin írta:A 10.tali után már menni fogViper írta:A következő talira kitűző viselését kötelezővé tenném (nickneve feltüntetésével), mert próbáltam ugyan beazonosítani embereket,de nem mindenkit sikerült, sőt.
No ez nem rossz ötlet!
Asszem a következő talira ezt elkészítetem a jelentkezők száma és neve alapján!
2010.06.20. 20:51
2010.06.20. 21:04
2010.06.20. 21:17
2010.06.20. 21:38
2010.06.20. 21:56
2010.06.20. 22:11
2010.06.20. 22:12
zsolti780 írta:Imco, Neked van szerver ugye mikor lehet tolni a képeket??
2010.06.20. 22:16
XenonBalazs írta:Köszönet mindenkinek.
Nagyon jó volt a tali ami nekem az első volt.
Jó embereket ismertem meg bennetek és jó volt a szervezés már a BMW-s sörnyitó tollamat használomSok remélem mondhatom így jó fej barátot ismertem meg bennetek, ha valakit kihagyok bocs nem szándékos.
Lepke, Jackson, MChris, Levi, Gábor, Kopasz, AC Snitzer, Bacsek
Remélem a lámpa búrák tetszenek.
Az az igazság hogy most regényt tudnék ide írni mindenkiről, de csak pozitív dolgokat, amiket ti már úgy is tudtok és nem mondanék újat vele, de ha kíváncsiak vagytok az egyedi véleményekre akkor írjatok és mindenkiről írok valami jót, vagy ha holnap hazaérek lehet megteszem.
Köszönet mindenkinek: Balázs És Zsu és a E-akárhányas 740i
2010.06.20. 22:19
2010.06.20. 22:23
zsolti780 írta:Köszönöm. Bár színben nem ezt akartam, itthol még eddig csak egyet láttam belőle, hivatalos nevét nem tudom,de olyan kávé barna!
Én mindenképpen Touringot akartam, jó is hogy azt vettem látván mennyi mindent kell cipelni ha az embernek babája lesz és viszi a talira...![]()
Simi, Fiadnak mind a tíz ujja megmaradt???
2010.06.20. 22:25
2010.06.20. 22:26
2010.06.20. 22:28
2010.06.20. 22:30
XenonBalazs írta:Mikor indultunk már füreden nem esett, de csopaknál a hegyekből ömlott le a víz és mosta le a nagy kavicsokat és a lökösig ért a víz, majd átmentünk siófokra a nyaralóba, míg a kajáldába voltam nem esett, elindultunk haza m7-esen és szakadt, de nem az időjárás jelentés végett, hanem, hogy megaláztak a pályán...
Rámjött egy új C merga és gondoltam meglepem ( parkett ) ahol már nem esett persze és nézem a visszapillantót, hogy még ott van a seggemben és az óra kiakadt, ekkor megnyomtam az elakadás jelző gombot a verseny megköszönése végett rövid féktávon beestem két kocsi közé és a C merga még elgyorsítottMondanom se kell hogy az új C63AMG volt. Ő is megköszönte és elhúzott
![]()
Szerintetek ez ciki égés?
2010.06.20. 22:31
2010.06.20. 22:32
XenonBalazs írta:
Ezt nektek kell eldönteni, de csak a véleményre lennék kiváncsi remélem senkit nem bántottam meg semmivel, ha igen akkor szíves elnézést kérek.
2010.06.20. 22:37
Oroszlan írta:XenonBalazs írta:Mikor indultunk már füreden nem esett, de csopaknál a hegyekből ömlott le a víz és mosta le a nagy kavicsokat és a lökösig ért a víz, majd átmentünk siófokra a nyaralóba, míg a kajáldába voltam nem esett, elindultunk haza m7-esen és szakadt, de nem az időjárás jelentés végett, hanem, hogy megaláztak a pályán...
Rámjött egy új C merga és gondoltam meglepem ( parkett ) ahol már nem esett persze és nézem a visszapillantót, hogy még ott van a seggemben és az óra kiakadt, ekkor megnyomtam az elakadás jelző gombot a verseny megköszönése végett rövid féktávon beestem két kocsi közé és a C merga még elgyorsítottMondanom se kell hogy az új C63AMG volt. Ő is megköszönte és elhúzott
![]()
Mennyinél "akadt ki" az óra ?
Nem ciki.
Egy M5-tel már ciki lenne.
2010.06.20. 22:47
zsolti780 írta:Oroszlan írta:XenonBalazs írta:Mikor indultunk már füreden nem esett, de csopaknál a hegyekből ömlott le a víz és mosta le a nagy kavicsokat és a lökösig ért a víz, majd átmentünk siófokra a nyaralóba, míg a kajáldába voltam nem esett, elindultunk haza m7-esen és szakadt, de nem az időjárás jelentés végett, hanem, hogy megaláztak a pályán...
![]()
Mennyinél "akadt ki" az óra ?
Nem ciki.
Egy M5-tel már ciki lenne.
Nem bántottál meg senkit. A szalagszakítós mutatvány jó volt. MChris szerint ha egyel odéb mész a rendőrségi szalagot akartad volna ily módon elszakítani akkor kudarcba fulladtál volna( böszme erős).
A következő talin én is beülnék melléd egy kilincsel előre menetre, mint Kopasz.