Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Klubtársvadászat

2014.06.12. 08:47

leslie írta:
akos51 írta:1-én szombaton ki akart a lőrinci úti (XVII.) kertészetben fenyőháncsot venni? :) Rendszámra nem emlékszem, benzines touring, hátsó szélvédőn bazi nagy klubos matrica.

Jackson lehetett...

Valóban Jackson volt :)

Jackson, aki utánna vett 5m3 darált fa mulcsot sokkal olcsóbban az elmű faaprítóktól

2014.06.12. 09:29

jackson írta:
leslie írta:
akos51 írta:1-én szombaton ki akart a lőrinci úti (XVII.) kertészetben fenyőháncsot venni? :) Rendszámra nem emlékszem, benzines touring, hátsó szélvédőn bazi nagy klubos matrica.

Jackson lehetett...

Jackson, aki utánna vett 5m3 darált fa mulcsot sokkal olcsóbban az elmű faaprítóktól

Jol latok...

Jackson, aki visszatert??? ;)

The green frogggggg...

2014.06.12. 20:53

Bummer írta:
jackson írta:
leslie írta:

Jackson lehetett...

Jol latok...

Jackson, aki visszatert??? ;)

The green frogggggg...

Bazi nagy klubos matricát(esetleg kicsit kisebbet) nem lehet valahogy?
Illetve hogy mutat? Kép?

2014.06.12. 21:19

bendegúz írta:Bazi nagy klubos matricát(esetleg kicsit kisebbet) nem lehet valahogy?
Illetve hogy mutat? Kép?

Pillanatnyilag nincs. /tudtommal/

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Imco az itt látható tagok köszönték meg: bendegúz
Értékelés: 4.76%

2014.07.06. 21:59

ITV-xxx sötét 530i ma kispesten fekete bmw logóval. Visszatérő a környéken.... ;)

TapaTalk4: NexusHD2

2014.07.12. 17:07

Jossz te meg az en utcamba...legyen ez ennek a kepnek a cime
Kép

2014.07.12. 22:33

Bummer írta:Jossz te meg az en utcamba...legyen ez ennek a kepnek a cime
Kép

Ez a fehér nem TDS volt? Mer' rendszám alapján mintha Jerry vasa lenne... :roll: Ha nem, akkor tévedek. :D
De mögötte az a ződ baromira ismerős... :wink: :facepalm:

2014.07.12. 23:34

Zo78 írta:
Bummer írta:Jossz te meg az en utcamba...legyen ez ennek a kepnek a cime
Kép

Ez a fehér nem TDS volt? Mer' rendszám alapján mintha Jerry vasa lenne... :roll: Ha nem, akkor tévedek. :D
De mögötte az a ződ baromira ismerős... :wink: :facepalm:

De igen...hivtam is...de asszonyi felugyelet alatt volt a vas...hihihih...igy vele csak a telo maradt...

2014.07.29. 23:08

Ha nem csalt a szemem, akkor KanyoBence klubtársat sikerült ma levadásznom!
Ejnye, hogy már megint Pesten csámborogsz!
Az a motoros, aki az M3-Szerencs utcánál rádvillogott, majd az M3-ason is a nyomodban volt, asszonnyal a háta mögött, az én voltam. Gondolom bukóban nehezen ismertél fel.
Utolértétek a vihart?

2014.07.30. 21:50

Jerry írta:Ha nem csalt a szemem, akkor KanyoBence klubtársat sikerült ma levadásznom!
Az a motoros, aki az M3-Szerencs utcánál rádvillogott, majd az M3-ason is a nyomodban volt, asszonnyal a háta mögött, az én voltam. Gondolom bukóban nehezen ismertél fel.
Utolértétek a vihart?

Ti mentetek be a Luk oil-ra a vihar elől?
Igen én lehettem, voltam arra, szerencsnél fordultam M3-ra. Motoros is rémlik.
Igen utólértem, nem volt semmi. Alig bírtunk haladni.

2014.07.31. 11:02

kanyobence írta:
Jerry írta:Ha nem csalt a szemem, akkor KanyoBence klubtársat sikerült ma levadásznom!
Utolértétek a vihart?

Bizony, behúzódtunk. Pedig már csak a következő lehajtóig kellett volna mennünk (na meg onnan még vagy 5 percet).

2014.08.01. 03:51

Jerry írta:
kanyobence írta:
Utolértétek a vihart?

Bizony, behúzódtunk. Pedig már csak a következő lehajtóig kellett volna mennünk (na meg onnan még vagy 5 percet).

Akkor a benzinkút lehajtónál a tócsa gondolom nem esett jól.... Néztem is, hogy belementél.... Sajnáltam azt a motorost akkor, így hogy kiderült te voltál, még jobban

2014.08.01. 05:54

kanyobence írta:Akkor a benzinkút lehajtónál a tócsa gondolom nem esett jól.... Néztem is, hogy belementél.... Sajnáltam azt a motorost akkor, így hogy kiderült te voltál, még jobban

Bizony nem! Már kezdtem örülni, hogy viszonylag szárazon megúsztuk, de az 8 cm magas, egybefüggő vízoszlop, ami jött lefelé a dombról, elgondolkoztatott 60-as tempónál két keréken. Azóta buddhista lettem és örök békére találtam a lelkemben. :)

2014.09.03. 09:50

Van köztetek valami németországból? Rendelnék apróságot e-bay-en, de csak német címre postáznak :(

2014.09.03. 10:09

csiatt írta:Van köztetek valami németországból? Rendelnék apróságot e-bay-en, de csak német címre postáznak :(

Anyósom ott lakik, és szeptember közepén jön hozzánk. Ha így jó, tudok segíteni.

Odus

2014.09.03. 10:51

csiatt írta:Van köztetek valami németországból? Rendelnék apróságot e-bay-en, de csak német címre postáznak :(

Ha Odusnal nem oldodik meg szolj...

2014.09.15. 18:21

Kép

2014.09.15. 19:05

Haminda írta:Kép

Hát ez meg hol van. Csak nem a Keleti? Asszony volt ott tegnap az enyémmel. Az anyós elé ment, azért azzal, mert az tiszta.

2014.09.15. 20:27

odus írta:Hát ez meg hol van. Csak nem a Keleti? Asszony volt ott tegnap az enyémmel. Az anyós elé ment, azért azzal, mert az tiszta.

Ez magyarázza, hogy miért nem láttalak, pedig sasoltam miután kiszalltam a kocsiból. ;-)

2014.10.06. 09:07

Fekete touring tegnap a Noé állatotthon előtt, talán Jackson kolléga?
Hozzászólás küldése

VigLink badge