![]() |
2009.11.13. 12:50
pistino1 írta:nincs senki? vagy túl sokat kértem?
2009.11.13. 13:24
Celtic írta:pistino1 írta:nincs senki? vagy túl sokat kértem?
Biztos, hogy van, csak nem olvassa ezt a topikot.
Főoldalon baloldalt az üzenőfalra írj, hátha azt észreveszi
megpróbálom, ha nem akkor valami mást kitalálok
2009.11.15. 13:01
2009.11.15. 13:07
Labi írta:S.O.S
elakadtam a műszerfal karikák behelyezésénél!!!![]()
kiszedtem mindent, csak nem bírom leimádkozni az óracsoportról a plexit!!!![]()
valaki help gyorsan, mert lassan kell az autó és akkor vissza kell pakoljak mindent és egy hétig egy perc időm nem lesz rá!![]()
![]()
2009.11.15. 13:18
MChris írta:Labi írta:S.O.S
valaki help gyorsan, mert lassan kell az autó és akkor vissza kell pakoljak mindent és egy hétig egy perc időm nem lesz rá!![]()
![]()
http://www.magnum1.com/BMW-740/740_Page ... l-740.html
2009.11.15. 13:30
Labi írta:MChris írta:Labi írta:S.O.S
![]()
http://www.magnum1.com/BMW-740/740_Page ... l-740.html
köszi!! a 11 képnél az az X alakú csavarszerűség eltekerése kéne? nem merem, olyan kis gyengécske az egész szerkezet!...na de kipróbálom!!
köszi
2009.11.15. 13:32
2009.11.15. 15:21
2009.11.15. 15:26
Labi írta:hát erre rácsestem! levettem az IKE-t és alatta is volt egy ilyen tekerentyű! ..nos mivel az én óracsoportomat megszerelték anno, (mármint a pixelhibát) ...így az ürge szilóval nyomta azt ki..lehet eltörte? ...minden esetre ki lehet kapirgálni, de arra most nincs energiám, se időm....szóval a projekt elmarad.
2009.11.15. 16:01
MChris írta:Labi írta:hát erre rácsestem! levettem az IKE-t és alatta is volt egy ilyen tekerentyű! ..nos mivel az én óracsoportomat megszerelték anno, (mármint a pixelhibát) ...így az ürge szilóval nyomta azt ki..lehet eltörte? ...minden esetre ki lehet kapirgálni, de arra most nincs energiám, se időm....szóval a projekt elmarad.
![]()
![]()
Labi féle képes leírás azért lesz?
2009.11.22. 15:54
Bios frissités közben a laptopom lefagyott és kénytelen voltam áramtalanitani, és azóta se kép se hang, szóval oda a Bios, tudna-e segiteni nekem a Bios ujrairásban, a gép a köv. Acer Aspire 5315 Intel 530 1,7 Ghz procival most okt. volt 2 éves a gép, eddig tökéletesen müködött, állitólag a Bios chip forrasztva van a lapra azt mondta valaki és nem tudom milyen tipusu, szóval elkelne a segitség!!!
2010.01.28. 01:33
Levibéka írta::help:![]()
![]()
Egy félresikerültBios frissités közben a laptopom lefagyott és kénytelen voltam áramtalanitani, és azóta se kép se hang, szóval oda a Bios, tudna-e segiteni nekem a Bios ujrairásban, a gép a köv. Acer Aspire 5315 Intel 530 1,7 Ghz procival most okt. volt 2 éves a gép, eddig tökéletesen müködött, állitólag a Bios chip forrasztva van a lapra azt mondta valaki és nem tudom milyen tipusu, szóval elkelne a segitség!!!
![]()
Előre is Köszönöm!!!
2010.01.28. 01:40
jackson írta:Levibéka írta::help:![]()
![]()
Egy félresikerültBios frissités közben a laptopom lefagyott és kénytelen voltam áramtalanitani, és azóta se kép se hang, szóval oda a Bios, tudna-e segiteni nekem a Bios ujrairásban, a gép a köv. Acer Aspire 5315 Intel 530 1,7 Ghz procival most okt. volt 2 éves a gép, eddig tökéletesen müködött, állitólag a Bios chip forrasztva van a lapra azt mondta valaki és nem tudom milyen tipusu, szóval elkelne a segitség!!!
![]()
Előre is Köszönöm!!!
Hát most azért szenvedsz mert vacak Acer-t vettél. Egy jó minőségű cuccban kettő bios-van és visszaváltható a hibátlanra. Olvas utánna, hátha annyira nem gagyi az acer és van benne backup bios.
Jackson, aki már jó régen nem találkozott ilyen hibával a redundáns bios-ok bevezetése óta
2010.01.28. 01:46
2010.01.28. 08:38
admin írta:Fő a gyorsaság
, ugyhogy aprópénzért sikerült megvennem remélem hétvégére megjön a cucc és át tudom cserélni vagy az alaplapot v. a kijelzőt, még nem tudom melyik varia lessz
2010.01.28. 08:45
jackson írta:Levibéka írta::help:![]()
![]()
![]()
Előre is Köszönöm!!!
Hát most azért szenvedsz mert vacak Acer-t vettél. Egy jó minőségű cuccban kettő bios-van és visszaváltható a hibátlanra. Olvas utánna, hátha annyira nem gagyi az acer és van benne backup bios.
Jackson, aki már jó régen nem találkozott ilyen hibával a redundáns bios-ok bevezetése óta
2010.01.28. 09:38
admin írta:Fő a gyorsaság
2010.01.28. 09:45
jackson írta:admin írta:Fő a gyorsaság
Akkor most miért is dobta fel a fórum ezt a topikot mint friss hir? Mert sárga volt. Erre ide keresek elolvasom az utolsó hozzászólást és válaszoltam rá.
Jackson, aki már állandóan nézegeti a hozzászólások dátumát