![]() |
2008.01.07. 23:53
Z_atek írta:Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni!
Ígértek egy meghívót egy torrent oldalra, de sajnos ez a lehetősége erre az oldalra (nem tudom a nevét) csak karácsonykor volt lehetősége.
Most küldött egy linket egy másikra (spiryt)+ egy kódot, de sehogy sem tudok regelni/bejelentkezni.
Kértem az ismerős segítségét, de sajna már nem emlékszik, hogy kell.
Ha tudtok egy meghívót egy jobbfajta torrent oldalra, azt megköszönöm, vagy ha tudtok segíteni a spirytes továbblépésre.
Köszi szépen!!
2008.01.08. 08:53
zajcev írta:Z_atek írta:Sziasztok!
Ígértek egy meghívót egy torrent oldalra, de sajnos ez a lehetősége erre az oldalra (nem tudom a nevét) csak karácsonykor volt lehetősége.
Most küldött egy linket egy másikra (spiryt)+ egy kódot, de sehogy sem tudok regelni/bejelentkezni.
Ha tudtok egy meghívót egy jobbfajta torrent oldalra, azt megköszönöm, vagy ha tudtok segíteni a spirytes továbblépésre.
Köszi szépen!!
Szia
Spiryt-nel a ismerosodtol egy linket kaptal, amire ha ramesz, akkor egy oldalra iranyit, ahol meg kell adnod az adataidat.
Usernev:
Jelszo:
Jelszo megint:
Email:
kitoltod ertelemszeruen, majd kipipalod a 3 boxot alatta majd rakattintasz a sign up-ra.
Gondolom ekkor kuld egy levelet a megadott cimre, amiben fogsz talalni egy linket, amivel elesited a regisztraciodat.
Ekkor tudsz belepni az oldalra a megadott user nevvel es jelszoval.
Ha esetleg vmiert nem jott ossze a dolog, akkor szolj es kuldok meghivot (van 59 meg)
A masik nagy torrent oldalra valo meghivot meg nem egyszeru szerezni, oda szuletni kellett
2008.01.08. 19:19
BMW_Power írta:zajcev írta:Z_atek írta:Sziasztok!
Köszi szépen!!
Szia
Spiryt-nel a ismerosodtol egy linket kaptal, amire ha ramesz, akkor egy oldalra iranyit, ahol meg kell adnod az adataidat.
Usernev:
Jelszo:
Jelszo megint:
Email:
kitoltod ertelemszeruen, majd kipipalod a 3 boxot alatta majd rakattintasz a sign up-ra.
Gondolom ekkor kuld egy levelet a megadott cimre, amiben fogsz talalni egy linket, amivel elesited a regisztraciodat.
Ekkor tudsz belepni az oldalra a megadott user nevvel es jelszoval.
Ha esetleg vmiert nem jott ossze a dolog, akkor szolj es kuldok meghivot (van 59 meg)
A masik nagy torrent oldalra valo meghivot meg nem egyszeru szerezni, oda szuletni kellett
Pofátlan lennék ha kérnék egy ilyen meghívót esetleg? Tudom azHa lehetséges köszönöm!
2008.01.08. 20:47
sxoe írta:
Én is én is én is llllllééééccccííííí![]()
![]()
2008.01.08. 22:38
2008.01.08. 22:52
zajcev írta:sxoe írta:
Én is én is én is llllllééééccccííííí![]()
![]()
Ment pu
2008.01.08. 23:21
2008.01.08. 23:35
Z_atek írta:zajcev
Megpróbáltam az általad leírtak szerint, de nem kaptam mailben semmit, így nem tudom élesítni.
Ha nem nagy probléma küldenél egy meghívót?
zatek@freemail.hu
Köszi szépen!
Atek
2008.01.10. 21:39
2008.01.11. 16:35
2008.01.11. 19:11
2009.01.04. 12:36
2009.01.04. 13:02
Z_atek írta:Sziasztok!
Segítenétek?
Vettem egy laptopot, de sajnos XP-t nem lehet úgy felrakni, hogy minden működjön, nincs mindenhez xp driver.
Kénytelen voltam Vistát feltenni, de kellene Vista Activator, hogy ne legyen problémám, ha lejár a 30 nap (amiből már csak 9 nap van hátra).
Töltöttem le néhányat, de úgy tűnik egyik sem jó.
Köszi!!
2009.01.04. 15:45
MChris írta:Z_atek írta:Sziasztok!
Segítenétek?
Vettem egy laptopot, de sajnos XP-t nem lehet úgy felrakni, hogy minden működjön, nincs mindenhez xp driver.
Kénytelen voltam Vistát feltenni, de kellene Vista Activator, hogy ne legyen problémám, ha lejár a 30 nap (amiből már csak 9 nap van hátra).
Köszi!!
Elküldtem privát e-mail címre egyet Nekem ezzel megy 1éve gond nélkül frissítés jön simán.
2009.01.04. 15:59
Z_atek írta:MChris írta:Z_atek írta:Sziasztok!
Segítenétek?
Köszi!!
Elküldtem privát e-mail címre egyet Nekem ezzel megy 1éve gond nélkül frissítés jön simán.
Köszi!
Meg is csináltam a leírtak szerint, de az újraindításnál a nagy feketeség. megpróbáltam csökkentett módban újraindítani, de úgy sem ment, újra telepítettem a Vistát.
2009.01.04. 16:07
MChris írta:Z_atek írta:MChris írta:Z_atek írta:Sziasztok!
Segítenétek?
Köszi!!
Köszi!
Meg is csináltam a leírtak szerint, de az újraindításnál a nagy feketeség. megpróbáltam csökkentett módban újraindítani, de úgy sem ment, újra telepítettem a Vistát.
Passz,nekem Ultimate van fent és ezzel megy rendesen,indulásnál lefut csomó szám meg biz-basz és szépen indul is.
2009.01.04. 17:11
2009.01.04. 17:36
Qwerti írta:Sziasztok!
Nincs véletlenül valakinek torrent meghívója, olyan oldalra amiről lehet szinkronos filmeket leszedni?
Köszi:
István
2009.01.04. 17:41
Z_atek írta:MChris írta:Z_atek írta:MChris írta:Z_atek írta:Sziasztok!
Segítenétek?
Köszi!!
Köszi!
Passz,nekem Ultimate van fent és ezzel megy rendesen,indulásnál lefut csomó szám meg biz-basz és szépen indul is.
Én is Ultimetet tettem fel, le is futott egy csomó bi-basz, de nem töltött be, hiába hagytam egy csomó időt.
Már a hócipőm tele van ezzel a laptoppal.
Azért köszi!
2009.03.20. 20:22