Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Amit megszeretnél osztani másokal.
Hozzászólás küldése

Re: A talajtól elemelkedve

2012.02.14. 22:20

Jerry írta::shock: Szétbontják a MALÉV gépeket! :shock:

Hány havi lízingrészlettel tartozhattak, ha ilyen hamar visszarendelték a gépeket?

Szerintem a leállás is azért történt akkor, mert a lízingcég visszakövetelte a saját tulajdonát, pontosan Február 3-án...

2012.02.15. 14:01

Legfrissebb hírek-rémhírek:
Wizz-Air vs. Ryanair

2012.02.16. 13:05

kzolee írta:

Hány havi lízingrészlettel tartozhattak, ha ilyen hamar visszarendelték a gépeket?

Szerintem a leállás is azért történt akkor, mert a lízingcég visszakövetelte a saját tulajdonát, pontosan Február 3-án...

Ez a mostani világ hülyesége, hogy több pénzt keres ha szétszedi a komoly munkaórával összeszerelt 10 éves gépet mint ha eladná másnak. Ez kicsit olyan nekem mintha egy 5 éves tök jó BMW-t szészednél alkatrészre és már nem tud tovább gurulni pedig mehetne még vagy 20-30 évig.
Ha a gép értékét nézitek egy összerakott bármilyen működőképes rep.gépnek nagyobb az értéke mint egy kupac alkatrésznek. Az hogy mennyi papiron az értéke arról meg nem érdemes beszélni mert a pénzel szórakoznak a spekulánsok hol ennyit ér-hol annyit.

Jackson, aki szerint fejre fordult a világ

A talajtól elemelkedve

2012.02.27. 14:44

Levinek :)

Kép

iPhone Tapatalk

Ezt a hozzászólást a szerzőnek admin az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5
Értékelés: 4.76%

2012.02.27. 23:17

admin írta:Levinek :)

Kép

iPhone Tapatalk

Hát ez nagyon komoly! :shock: :franko:
Fantomas biztosan lecserélné a Citromot, ha látná!

2012.02.28. 21:52

jackson írta:
kzolee írta:

Ez a mostani világ hülyesége, hogy több pénzt keres ha szétszedi a komoly munkaórával összeszerelt 10 éves gépet mint ha eladná másnak. Ez kicsit olyan nekem mintha egy 5 éves tök jó BMW-t szészednél alkatrészre és már nem tud tovább gurulni pedig mehetne még vagy 20-30 évig.
Ha a gép értékét nézitek egy összerakott bármilyen működőképes rep.gépnek nagyobb az értéke mint egy kupac alkatrésznek. Az hogy mennyi papiron az értéke arról meg nem érdemes beszélni mert a pénzel szórakoznak a spekulánsok hol ennyit ér-hol annyit.

Jackson, aki szerint fejre fordult a világ

Itt egy érdekesség a véleményed igazolva:
Ja a virágok meg a zene csak körítés, a lényeg a cikkben van! :lol:

2012.02.28. 22:00

Ezért mondom, hogy elherdálják az értékeket. Kidobott milliárdok :!:
Sz@rik-sz@rt az összes kormányzat rá, mit számít az adófizetők pénze...
Ez ment a Szu-22, T-72, Mig-29, és most a Mi-24-esekkel is.
Mintha fognád és kidobnád a 20d-t, mert fújni kell a kerekeibe, vagy tele a hamutartója. Holott még évekig szolgálna. :facepalm:

2012.02.28. 22:03

Dés, most van éleslövészet! Voltam tegnap egy kis kerozingőzt szagolni. Ma nem repültek a hó miatt.
Tano klubtárs E46osa komoly átalakuláson esett át, megtekintettem élőben: M3 front, Hamann lökös, stb...

2012.02.28. 22:28

LeviM5 írta:Ezért mondom, hogy elherdálják az értékeket. Kidobott milliárdok :!:
Sz@rik-sz@rt az összes kormányzat rá, mit számít az adófizetők pénze...
Ez ment a Szu-22, T-72, Mig-29, és most a Mi-24-esekkel is.
Mintha fognád és kidobnád a 20d-t, mert fújni kell a kerekeibe, vagy tele a hamutartója. Holott még évekig szolgálna. :facepalm:

Ha megtehetném, tyúkól lenne belőle!
De nekem nem adják csak úgy a pénzt mint Állam bácsinak! :oops:

2012.02.28. 22:30

LeviM5 írta:Dés, most van éleslövészet! Voltam tegnap egy kis kerozingőzt szagolni. Ma nem repültek a hó miatt.
Tano klubtárs E46osa komoly átalakuláson esett át, megtekintettem élőben: M3 front, Hamann lökös, stb...

Mivel lőnek??? Bocs! Miből lőnek? Mi-17? Tano hazajött?

2012.02.28. 22:39

bmw520ds írta:
LeviM5 írta:Dés, most van éleslövészet! Voltam tegnap egy kis kerozingőzt szagolni. Ma nem repültek a hó miatt.

Mivel lőnek??? Bocs! Miből lőnek? Mi-17? Tano hazajött?

335-ösből. Ez az 1 gép jött.
Aha, szeptemberben jött haza, diskuráltunk. Komolyan ütős lett a 20d! X-Tremenél chippelték meg.

2012.02.28. 22:43

Találtam róla a google-ön képet!!!! :wink: Ez az:

Kép

Találtam egy Minyót is:

Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds
Értékelés: 4.76%

2012.02.29. 19:05

Ismertem egy olyan csúnya nőt, hogy amikor e-mailben elküldte a fényképét, felismerte az antivírus.

2012.02.29. 23:08

Kép
204d1! Erre emlékszel? :shock:

2012.02.29. 23:19

bmw520ds írta:Kép

Hát el lehet felejteni? :)

2012.02.29. 23:55

204d1 írta:

Itt zakatol a fülemben az orrfutó csattogása végig a középső fényen! Végigvezette az elektronika rajta...
Meg amikor a torony jó éjszakát, jó pihenést kívánt a fiúknak...
Begurultunk az utolsó " kikötőbe " check list és ég a pilótafülke világítása...ott ültünk mint két hülye gyerek...hajtóművek leállnak...
" Gyertek máskor is! "
Sosem fogom elfelejteni.

2012.02.29. 23:59

bmw520ds írta:
204d1 írta:

Itt zakatol a fülemben az orrfutó csattogása végig a középső fényen! Végigvezette az elektronika rajta...
Begurultunk az utolsó " kikötőbe " check list és ég a pilótafülke világítása...ott ültünk mint két hülye gyerek...hajtóművek leállnak...
" Gyertek máskor is! "
Sosem fogom elfelejteni.

Na meg a csontospofájú! :mrgreen:

2012.03.01. 00:02

204d1 írta:
bmw520ds írta:
204d1 írta:

" Gyertek máskor is! "
Sosem fogom elfelejteni.

Na meg a csontospofájú! :mrgreen:

Képű.
Igen! Milyen aranyosan húzták a bőröndjüket utánunk. :lol:
Sajnálom őket!

2012.03.01. 20:44

Szimulátorból mi a jó?

X-Plane?

2012.03.02. 23:37