![]() |
2009.03.20. 21:32
Janika_86 írta:Off.Hero látszik már az új avatar?
2009.03.20. 23:54
Labi írta:Janika_86 írta:Off.Hero látszik már az új avatar?
Hero!? neki se híre se hamva vagy fél éve.
2009.03.21. 18:09
Labi írta:Janika_86 írta:Off.Hero látszik már az új avatar?
Hero!? neki se híre se hamva vagy fél éve.
2009.03.24. 13:51
2009.05.28. 12:54
2009.05.28. 16:25
MChris írta:H!
Webcam-hez létezik olyan progi amivel fel lehet venni ami a "kamera" lát?![]()
(lehetőleg időkorlátlanul)
Előre is köszi!
2009.05.28. 16:28
Levibéka írta:MChris írta:H!
Előre is köszi!
igen , minden kamerához adnak egy meghajtó progit és az tartalamazza, és időkorlátlan függő, a merevlemezeden lévő hely határozza meg menyi adatot rögzitessz rá.
2009.05.28. 20:40
MChris írta:Levibéka írta:MChris írta:H!
Előre is köszi!
igen , minden kamerához adnak egy meghajtó progit és az tartalamazza, és időkorlátlan függő, a merevlemezeden lévő hely határozza meg menyi adatot rögzitessz rá.
Köszi,beszerzek egyet!
2009.05.28. 22:01
jackson írta:MChris írta:Levibéka írta:MChris írta:H!
Előre is köszi!
Köszi,beszerzek egyet!
Ha már van webkamera töltsd le a web-ről a gyártó honlapjáról. Ha meg nincs akkor azért figyelj oda, hogy nagy a szórás kamera fronton: autó fókusz, felbontás*hány kép per másodperc, fényérzékenység ha sötétebb szobában (általában Lux-ban adják meg) szeretnéd használni stb.
Ja és a sok szemét van a piacon, mivel körömnyi optikával nem lehet nagyot alkotni (ez vonatkozik a mobilos kamerákra is).
Jackson, aki nem normális mivel Zeiss optikásat vett (igaz tanult némi kamerázást az amatőr csillagászat hobbiból)
NEKEM ilyen van LINK
2010.02.17. 00:16
2010.02.25. 19:13
Apa8 írta:Szünetmentes tápot keresek 1000VA-es körüli.
Ebben tudna nekem valaki segíteni?
Használt érdekelne......
2010.02.25. 20:24
Apa8 írta:Apa8 írta:Szünetmentes tápot keresek 1000VA-es körüli.
Ebben tudna nekem valaki segíteni?
Használt érdekelne......
még 1 próbát teszek..![]()
![]()
hátha tudna segíteni valaki..
2010.02.25. 21:59
2010.03.11. 11:02
2010.03.11. 11:20
Labi írta:Srácok nagy a baj! a gépem a word doksikat nagyon de nagyon lassan nyitja meg egy ideje, de most nagyon gyorsan kéne melóznom!!!! ni lehet a gond? a net, meg minden más gyors, csak a word ami szarakszik!!!![]()
2010.03.11. 11:24
jackson írta:Labi írta:Srácok nagy a baj! a gépem a word doksikat nagyon de nagyon lassan nyitja meg egy ideje, de most nagyon gyorsan kéne melóznom!!!! ni lehet a gond? a net, meg minden más gyors, csak a word ami szarakszik!!!![]()
Valami hülye program beletelepült Plug-in-okkal szokot sok gond lenni főleg az olyanok ami a régebbi office-t támgatja és erre felrakod egy újabbra és néhány eljárást nem tud meghívni.
Legszarabb esetben word leinstall és felrak újra a megoldás.
Már ha nem tudod milyen programok (pl. gombok a felső ikonoknál) települtek bele. Van egy plug-in menüpont is ahol meglehet nézni mivel van kapcsolata, meg egy külön erre való plug-in könyvtár is.
Jackson, aki szenvedett már ilyennel
2010.03.12. 16:04
2010.03.12. 16:10
Labi írta:mi a véleményetek az APPLE gépekről? igaz, hogy nagy általánosságban nem hatnak rájuk a vírusok?
a másik: a windowsos office fut rajta rendesen? ...minden olyan programot, ami windowsos meg fogok tudni nyitni?
Láma kérdések tudom, de érdekel
köszi!!
2010.03.12. 16:14
Celtic írta:Labi írta:mi a véleményetek az APPLE gépekről? igaz, hogy nagy általánosságban nem hatnak rájuk a vírusok?
a másik: a windowsos office fut rajta rendesen? ...minden olyan programot, ami windowsos meg fogok tudni nyitni?
Láma kérdések tudom, de érdekel
köszi!!
Szerintem a legjobbak.
2db van nekünk és egyikkel sincs semmi baj. A sima HP laptoppal amin windows van az meg félévenként meghal.
Általánosságban azért nem hatnak rájuk a vírusok, mert a vírusokat nem OSX-re írják, hanem "nagy általánosságba" windowsra.
Be lehet állítni, hogy fusson rajta office, de annak más a módja. (mivel az office az windosra lett írva)