Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Amit megszeretnél osztani másokal.
Hozzászólás küldése

Re: A talajtól elemelkedve

2012.05.01. 21:27

Tano írta:Ó Levi, neked még ez sem elég részletes?:D Egy laikus számára már biztos így is elég száraznak tűnhet a cikk...
Természetesen rengeteg apró részlet, paraméter van amit le lehetne írni, de egy hétköznapi ember számára ezek teljesen érdektelenek szerintem. Ha mindent beleírnának a cikk írói, akkor nem sokan olvasnák végig.:)

Ok, de nem laikusoknak íródott! :wink: Mert ha az origon jelenik meg, akkor persze nem kell elveszni a részletekben. Na de ezt a weblapot a technika és a bázis iránt érdeklődők olvassák...
Szóval, köszi a leírást, pont ezt hiányoltam. :franko:

2012.05.01. 21:32

bmw520ds írta:Ma kis kikapcsolódás...

Kigurultunk a Skydiving épületekhez és egy jót beszélgettünk a Mi-8 személyzetének tagjaival, illetve egymással. Mi-8-ka megújult, a reptér folyamatosan épül-szépül. Normális áron van kaja, inni való, szállás.
Várni kellett, de végre elindultak fel!!!

Aztán fél óra múlva leestek az égből.

Kis reklám:

Ha már Taszárra nem értünk oda...
Ez a hely tényleg egy kis nyugat, épül-szépül-fejlődik! Nagyon kedves mindenki, jól érzi magát az ember ezen a reptéren.
Ma is nagyon jó volt veletek! :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds
Értékelés: 4.76%

2012.05.03. 12:57

Teszek-veszek, hallom ám, valami nagyobb gép " süvít " fentről. :roll: Futok ki a garázsból és egy sötétszürke gép halad Pápa irányába :shock: Egyből néztem radaron, de semmit nem hozott. :cry: Még csak ikont sem...C-17 lehetett. :roll:

2012.05.03. 13:16

bmw520ds írta:Teszek-veszek, hallom ám, valami nagyobb gép " süvít " fentről. :roll: Futok ki a garázsból és egy sötétszürke gép halad Pápa irányába :shock: Egyből néztem radaron, de semmit nem hozott. :cry: Még csak ikont sem...C-17 lehetett. :roll:

Ha hangos volt An-26. Ha nem akkor C-17. Láttam már én is, felnézek, megdöbbentően közel van de szinte semmi hangja!
1 Ancsa mindig éjfélkor repül valahova a hét pár napján. Hosszan hallani a hangját, monoton erős búgás kíséri.

2012.05.03. 20:32

Levi!
Itt van amiről beszéltem. :(

2012.05.04. 16:11

bmw520ds írta:Levi!
Itt van amiről beszéltem. :(

Ennek leszakadt a farokrotorja, azért pörgött be, én úgy látom.
Remélhetőleg kiugrott a személyzet is. :roll:

2012.05.08. 20:07

Megjöttek a Rendőr helikopterek Siófok-Kilitire! Mi-2 és MD-500 3-3 darab. Legalábbis amit én láttam. Nagyon szépek és ezeket a rendőröket valamiért tényleg nagyon szeretem! :oops:

2012.05.08. 21:58

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: LeviM5

2012.05.21. 11:15

Bizony!

Régen sem volt tiltva, hogy saját magukat fényezzék a szomszédok.
Van egy könyv ami a bmw alapításáról ir, illetve az egész márkáról, és ott is leírják, hogy kezdetekben a BMW.
1917-ben valóban gyártottak repülőgép motorokat, viszont a BMW (Bayerische Motoren Werke AG, azaz Bajor Motorgyár Rt. Egy saját kultusz márkát akartak kialakitani, ami izzig vérig tükrözi a Bajor vért, a mentalitást. A BMW logója pedig az Bajor zászlóból kiragadott részlet. Ez független attól, hogy a kezdetekben csak repülőmotorokat gyártottak, ugyanis, ha kapnak 2000 repülőgép motorra megbízást, egy friss cég, akkor azt nem fogja visszautasítani.
Anno amikor a BMW a Forma1-ben volt, akkor Mario Theissennek volt egy nagyon jó nyilatkozata, pont arról kérdezte, hogy miként született a BMW embléma, valóban a propellert szimbolizál, illetve hogy mi köze hozzá.[/quote][/quote][/quote]
Ezt ma találtam. Azt hiszem nevezhetjük hiteles forrásnak. Ha jól értelmezem, mindkét verzió félig igaz? :roll:
[youtube]http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=znBnNJ1Fv08[/youtube]

2012.05.21. 12:49

bmw520ds írta:Megjöttek a Rendőr helikopterek Siófok-Kilitire! Mi-2 és MD-500 3-3 darab. Legalábbis amit én láttam. Nagyon szépek és ezeket a rendőröket valamiért tényleg nagyon szeretem! :oops:

És szórják a szúnyogirtót, vagy csak haszontalanul repkednek, mint mindig?

2012.05.22. 09:36

204d1 írta:
bmw520ds írta:Megjöttek a Rendőr helikopterek Siófok-Kilitire! Mi-2 és MD-500 3-3 darab. Legalábbis amit én láttam. Nagyon szépek és ezeket a rendőröket valamiért tényleg nagyon szeretem! :oops:

És szórják a szúnyogirtót, vagy csak haszontalanul repkednek, mint mindig?

Nem! Össze vissza keringenek a város felett és éktelen szirénázásukkal zavarják a nyaralók nyugalmát. 8)

2012.06.13. 16:10

A filmsztár 335-ös gép.

Kép
Kép
Kép

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds

2012.06.14. 06:26

Ezt a hozzászólást a szerzőnek Padre540 az itt látható tagok köszönték meg: bmw520ds

2012.06.18. 17:01

Kép

2012.06.18. 19:39

LeviM5 írta:A filmsztár 335-ös gép.

Kép
Kép
Kép

Sziasztok!
Én azt hittem, hogy a Die Hard nem Magyarországon játszódik! Márpedig ha a Hind magyar felségjellel fog kavirnyálni a vásznon, akkor C kategóriás filmek szintjére rakom Willis bácsi filmjét!
Michael Dudikoffnak még elnézi az ember, ha az akciójeleneteket különböző országok légierejének archivumából ollózza össze, (ott aztán van felségjel, meg századjelvény kavarodás :))) ) , de egy ilyen szuperprodukciónál egy új festést megérdemelt volna a forgószárnyas!
B.

2012.06.19. 21:05

Kép
Innen ugrálunk :mrgreen: a lányommal.
8 és fél méter :mrgreen:

2012.06.20. 19:27

simi64 írta:Kép

Simán másfél méteresnek saccoltam. :roll: Persze lehet 15cm-vel magasabb is, de mentségemre legyen mondva, ül! :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek bmw520ds az itt látható tagok köszönték meg: 3 barbrady, jlaci74, kzolee
Értékelés: 14.29%

2012.06.20. 20:50

bmw520ds írta:

Simán másfél méteresnek saccoltam. :roll: Persze lehet 15cm-vel magasabb is, de mentségemre legyen mondva, ül! :wink:

:mrgreen:

De mikor a talajtól elemelkedünk, akkor jön a kaki :!:
:franko:
Félelmetes!!!
Mintha a harmadikról ugranál :roker:

2012.06.20. 21:11

simi64 írta:
bmw520ds írta:

De mikor a talajtól elemelkedünk, akkor jön a kaki :!:
:franko:
Félelmetes!!!
Mintha a harmadikról ugranál :roker:

Nem érti :facepalm:

Úgy írtad, mintha a lányod lenne 8 méteres :mrgreen:

2012.06.21. 04:03

kzolee írta:
Nem érti :facepalm:

Úgy írtad, mintha a lányod lenne 8 méteres :mrgreen:

De érti :!:
Ismerem a Gabi humorát! Ezért volt a vigyor.
OOOO :doglotlo:
Hozzászólás küldése

VigLink badge