![]() |
2010.10.11. 22:47
tpiski írta:Én csak a tárcsát látom, a betétből semmit. A tárcsáról meg nem mondom, mennyit ment ezekből a képekből....
2010.10.11. 22:49
apa írta:tpiski írta:Én csak a tárcsát látom, a betétből semmit. A tárcsáról meg nem mondom, mennyit ment ezekből a képekből....
Én meg azt látom Wazze,hogy nem látok semmit,mert ennek az autónak a gazdája már régen nem mosott autót.
Nem tudjátok, klubtagé lehet?
2010.10.11. 22:57
lepke írta:apa írta:tpiski írta:Én csak a tárcsát látom, a betétből semmit. A tárcsáról meg nem mondom, mennyit ment ezekből a képekből....
Én meg azt látom Wazze,hogy nem látok semmit,mert ennek az autónak a gazdája már régen nem mosott autót.
Helo apa
Ja tavaly Decemberben
2010.10.11. 23:01
apa írta:lepke írta:apa írta:tpiski írta:Én csak a tárcsát látom, a betétből semmit. A tárcsáról meg nem mondom, mennyit ment ezekből a képekből....
Helo apa
Ja tavaly Decemberben
Bocs Zoli a tied a gép?Nem gondoltam volna.
Én a tiedet mindig csilli-villin láttam.
Tud egy új autó is ennyire piszkos lenni?
2010.10.11. 23:02
apa írta:lepke írta:apa írta:tpiski írta:Én csak a tárcsát látom, a betétből semmit. A tárcsáról meg nem mondom, mennyit ment ezekből a képekből....
Helo apa
Ja tavaly Decemberben
Bocs Zoli a tied a gép?Nem gondoltam volna.
Én a tiedet mindig csilli-villin láttam.
Tud egy új autó is ennyire piszkos lenni?
2010.11.11. 22:29
2010.11.11. 23:13
2010.11.11. 23:15
2010.11.11. 23:17
Ha a nyereg szorul kicsit a fékportól meg rozsdától akkor szokott így kopni.simi64 írta:Ezeket, amiket most kiszedtél, Te raktad bele?
Basszus!
Lehet, hogy nem is együtt cserélték!
2010.11.11. 23:26
2010.11.11. 23:26
admin írta:Ha a nyereg szorul kicsit a fékportól meg rozsdától akkor szokott így kopni.simi64 írta:Ezeket, amiket most kiszedtél, Te raktad bele?
Basszus!
2010.11.12. 00:01
admin írta:Ilyen rozsdás tárcsát adott a kolléga![]()
Biztos akciós volt
![]()
![]()
2010.11.12. 09:59
lepke írta:admin írta:Ha a nyereg szorul kicsit a fékportól meg rozsdától akkor szokott így kopni.simi64 írta:Ezeket, amiket most kiszedtél, Te raktad bele?
Basszus!
Helo
Ezen még csak én cseréltem tárcsákat és betétet
azért kopik a jobb oldali gyorsabban mert az JÁR az út koszosabb oldalán és a tárcsa+betét közé bekerül minden fajta szennyeződés (MONDTÁK)
2010.11.13. 00:28
Oroszlan írta:lepke írta:admin írta:Ha a nyereg szorul kicsit a fékportól meg rozsdától akkor szokott így kopni.simi64 írta:Ezeket, amiket most kiszedtél, Te raktad bele?
Basszus!
Helo
azért kopik a jobb oldali gyorsabban mert az JÁR az út koszosabb oldalán és a tárcsa+betét közé bekerül minden fajta szennyeződés (MONDTÁK)
Hát nem tudom, erre azért nem vennék mérget.
Elvileg a betéteknek egyformán kéne kopni nagyjából, ha nem akkor nincsenek szinkronban.
A Te egyik betéted viszont nemcsak jobban kopott el, hanem a betét egyik fele jobban mint a másik, tehát lehet, hogy is nem párhuzamosan fekszik neki a tárcsának.
Szerintem.
Ha rosszul gondolom, akkor elnézést kérek.
2010.11.13. 11:39
lepke írta:Oroszlan írta:lepke írta:admin írta:Ha a nyereg szorul kicsit a fékportól meg rozsdától akkor szokott így kopni.simi64 írta:Ezeket, amiket most kiszedtél, Te raktad bele?
Basszus!
Helo
Hát nem tudom, erre azért nem vennék mérget.
Elvileg a betéteknek egyformán kéne kopni nagyjából, ha nem akkor nincsenek szinkronban.
A Te egyik betéted viszont nemcsak jobban kopott el, hanem a betét egyik fele jobban mint a másik, tehát lehet, hogy is nem párhuzamosan fekszik neki a tárcsának.
Szerintem.
Ha rosszul gondolom, akkor elnézést kérek.
Helo
................betét egyik fele jobban mint a másik, tehát lehet, hogy is nem párhuzamosan fekszik neki a tárcsának. .............a jobb oldali betétek közül az egyik teljesen lekopott az VOLT a dugattyú felőli oldalon a munkahengerben ezért mindig erősebben nyomódott neki a tárcsának fékezéskor
2010.11.13. 13:27
2010.11.13. 23:12
LeviM5 írta:lepke írta:Helo
Tegnap előtt elkezdett fémesen morogni a jobb első fék mikor lassítok a kocsival![]()
nézem a szerviz menüt és az első betétekre 6500 kilómétert még írt az autó
Gyors telefon AlpinaFan klubtársnak Féktárcsa és fékbetét ügyben,az alkatrészek már a megbeszélt helyszínen voltak
Mai napon megtörtént az első+hátsó tárcsák és betétek cseréje
Szerelés közben nagyon meglepődtem mikor megnéztem a JOBB-első betéteket, a dugattyú oldali betét teljesen elvolt kopva
A fékkopás jelző még 6000 km mutatott a cseréig CSAK az a BAL oldali kerékhez van felszerelve ami valósan mutatta a betétek állapotát
E60-nál nem biztos SEMMI![]()
JOBB ELSŐ BETÉTEK
JOBB ELSŐ BETÉT a dugattyú oldalról
JOBB ELSŐ BETÉT
BAL ELSŐ BETÉT
![]()
Jók és hasznosak a képek Zoli!
Finoman fékezz, amíg összeszokik a betét a tárcsával. Mennyibe fájt a csere?
2010.11.13. 23:35
lepke írta:-Első féktárcsák + betétek + kopásjelző ---140.163 ft---
2010.11.14. 05:38
simi64 írta:lepke írta:-Első féktárcsák + betétek + kopásjelző ---140.163 ft---
Ez E39-nél 65.000+munkadíj.
2010.11.14. 12:31
lepke írta:LeviM5 írta:lepke írta:Helo
Tegnap előtt elkezdett fémesen morogni a jobb első fék mikor lassítok a kocsival![]()
nézem a szerviz menüt és az első betétekre 6500 kilómétert még írt az autó
Gyors telefon AlpinaFan klubtársnak Féktárcsa és fékbetét ügyben,az alkatrészek már a megbeszélt helyszínen voltak
Mai napon megtörtént az első+hátsó tárcsák és betétek cseréje
Szerelés közben nagyon meglepődtem mikor megnéztem a JOBB-első betéteket, a dugattyú oldali betét teljesen elvolt kopva
A fékkopás jelző még 6000 km mutatott a cseréig CSAK az a BAL oldali kerékhez van felszerelve ami valósan mutatta a betétek állapotát
E60-nál nem biztos SEMMI![]()
JOBB ELSŐ BETÉTEK
JOBB ELSŐ BETÉT a dugattyú oldalról
JOBB ELSŐ BETÉT
BAL ELSŐ BETÉT
![]()
Jók és hasznosak a képek Zoli!
Finoman fékezz, amíg összeszokik a betét a tárcsával. Mennyibe fájt a csere?
Helo
Az ára kedvezményekkel együtt
-Első féktárcsák + betétek + kopásjelző ---140.163 ft---
-Hátsó féktárcsák + betétek + kopásjelző --- 82.176 ft ---
- Munkadíj --- 16.000 ft ---