Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: E60 -at vennék segitsetek:D

2017.02.14. 20:28

hamoriarpi írta:Ha most vennék, akkor ilyet vennék:
- utolsó széria, de mindenképp FL
- MuhaAti-féle 3000ccm 25d motor legfőképp.
- igazolt lánccsere
- automata, amiben követhetően cserélték az olajat, vagy ha nem létszükség, akkor manuál inkább
- panoráma semmiképpen
- Nagy Miki vagy Maszika által vétel előtt kiolvasott km, ami nem több 140 ezernél, vagy több 250 ezernél és becsülettel minden meg van csinálva az autón
- hozzáértő, szőrözős átvizsgálás
- végig igazolt szervízmúlt
- lehetőleg Magyar forgalombahelyezés vagy saját import
Árban ez a 4.5-5.5 milliós kategória.

+ muhaati féle évi 1500 km használat, akkor még sok évig jó lesz. :)

2017.02.14. 21:23

kzolee írta:

Nem is igaz!!! 4 évre 15.000.- km, az 3.750.- !!!! :wink:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: kzolee
Értékelés: 4.76%

2017.02.14. 23:35

muhaati írta:
kzolee írta:

Nem is igaz!!! 4 évre 15.000.- km, az 3.750.- !!!! :wink:

Többe került az éves olaj csere mint a gázolaj amit bele tankoltál akkor :roker:

2017.02.15. 11:00

- igazolt lánccsere
- automata, amiben követhetően cserélték az olajat, vagy ha nem létszükség, akkor manuál inkább
- panoráma semmiképpen
- Nagy Miki vagy Maszika által vétel előtt kiolvasott km, ami nem több 140 ezernél, vagy több 250 ezernél és becsülettel minden meg van csinálva az autón

Nekem pont van egy ilyen.....

2017.02.20. 17:16

- igazolt lánccsere
- panoráma semmiképpen

na, hat igen, ez nem olcso kategoria. Es ennyiert mar van hasonlo parameterekkel rendelkezo F10...
peldaul ez

egyebkent a panorama tetovel mi a gond?

2017.02.20. 17:44

dreizwanzig írta:

pl. A vízelvezető cső eldugul, cserébe beázik a fél elektronikád, és ezzel együtt apad a pénztárcád. Gondos gazdánál ez nem gond. (meg ha nem szöszölős fa alatt alszik az autó állandóan)

2017.02.20. 18:07

dreizwanzig írta:egyebkent a panorama tetovel mi a gond?

F10-et 3 éves korában kell venni, aztán 6 évesen pedig eladni, mindezt úgy, hogy 160 ezer km előtt megválsz tőle. A képen láthatóban inkább 250 körül van. :doglotlo:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek NagyMatyas az itt látható tagok köszönték meg: hamoriarpi

2017.02.20. 19:29

Laza írta:
dreizwanzig írta:

pl. A vízelvezető cső eldugul, cserébe beázik a fél elektronikád, és ezzel együtt apad a pénztárcád. Gondos gazdánál ez nem gond. (meg ha nem szöszölős fa alatt alszik az autó állandóan)

+ berolózatlanul hangos
Ha pedig be van rolózva, akkor meg minek?

2017.02.20. 21:14

NagyMatyas írta:

F10-et 3 éves korában kell venni, aztán 6 évesen pedig eladni, mindezt úgy, hogy 160 ezer km előtt megválsz tőle. A képen láthatóban inkább 250 körül van. :doglotlo:

na ezt mire alapozod? Az ules 250-nel szerintem mar szarabbul nez ki...

2017.02.20. 21:47

dreizwanzig írta:
NagyMatyas írta:

na ezt mire alapozod? Az ules 250-nel szerintem mar szarabbul nez ki...

Tükörkormány.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: NagyMatyas

2017.02.20. 21:53

dreizwanzig írta:na ezt mire alapozod? Az ules 250-nel szerintem mar szarabbul nez ki...

Illúziókat lehet kergetni, de amibe érdemes beleülni F10-be, az 8 millió körül kezdődik :D A digitális szervizkönyv miatt 3-4 évesen szórják kifele ezeket az autókat, mert már nem lehet olyan jó eséllyel tekerni őket. Szinte a legtöbb, már három évesen 200 ezer fölött futott.

2017.02.20. 22:15

NagyMatyas írta:
dreizwanzig írta:na ezt mire alapozod? Az ules 250-nel szerintem mar szarabbul nez ki...

Illúziókat lehet kergetni, de amibe érdemes beleülni F10-be, az 8 millió körül kezdődik :D A digitális szervizkönyv miatt 3-4 évesen szórják kifele ezeket az autókat, mert már nem lehet olyan jó eséllyel tekerni őket. Szinte a legtöbb, már három évesen 200 ezer fölött futott.

Emlékeztek az autentikus vezérmű-lánckerék fotóimra? :roker:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek SvidronyA az itt látható tagok köszönték meg: kzolee

2017.02.20. 22:30

SvidronyA írta:
NagyMatyas írta:

20d volt nem? 25-30d-re attól még legjobb tudomásom szerint érdemes pályázni, már ha nem 4-5 millió forintból szeretné az ember megúszni.

2017.02.20. 22:46

NagyMatyas írta:
SvidronyA írta:
NagyMatyas írta:

20d volt nem? 25-30d-re attól még legjobb tudomásom szerint érdemes pályázni, már ha nem 4-5 millió forintból szeretné az ember megúszni.

Igen, 20d volt, de -állítólag- a többire is vonatkozik a 160k körüli vezérmű-ellenőrzés javallata; ezt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom, F10 BMW-t "látott" berkekből a szóbeszéd...

2017.02.20. 23:17

SvidronyA írta:
NagyMatyas írta:
SvidronyA írta:
NagyMatyas írta:

Igen, 20d volt, de -állítólag- a többire is vonatkozik a 160k körüli vezérmű-ellenőrzés javallata; ezt sem megerősíteni, sem megcáfolni nem tudom, F10 BMW-t "látott" berkekből a szóbeszéd...

25d-30d van bőven a látókörömben. Ezek közül kettő 160 ezer km óta rommá volt írva (konkrétan 300 lóerőre). Azokkal ilyen jellegű gond nem volt még és közelítenek a 300 ezer km-hez. Váltó nem bírta egyedül, de turbó, porlasztó stb igen. Van 3 éves 130 ezret futott is, az is egy nagyon finom szerkezet, kívánnám is, ha nem félnék tőle. :D

2017.02.24. 20:08

Átteszem ide is, szerintem ide tartozik szorosan.

Sajnos tipikus probléma, hogy elhanyagolják, összegyűjtik a problémákat a " nem gondos " gazdik. Ezeket mind orvosolni elég sok pénz, idő, türelem. 2005-től sok minden elmaradhatott. Ha rendbe teszed, semennyivel sem lesz több gondod vele, mint egy E39-el. Gondolj bele, ebben is van már kilóméter bőven, és már 12 éves. Az előző szériánál is kicseréltünk már szinte mindent ekkorra. A 60-asban a több extra, bonyolultabb technika, megnöveli a hiba lehetőségeket is. Cserébe egy jó E60 (Lci), klasszisokkal jobb mint a 39. Emlékezzetek vissza, amikor az E34 után megjelent a 39. Mindenki fújt, hogy az E34 volt az utolsó jó BMW. Aztán megszoktuk. Most az a trend, hogy az E39 volt az utolsó jó BMW. No ez nem igaz. Aki egy rendesen karbantartott E60-at birtokol, az meg van elégedve vele, az összes nyűgével együtt.Ott még nem volt DPF, persze baj sem volt vele. Most félnek F 10-et venni , mert : jajjjjjj mennyi baj van velük. Aztán majd nem akarunk G száriát, mert milyen jó volt az F. Ez minden prémium autóra igaz, nem csak a BMW-re. Sajnos a tervezett avultatás, a mértéktelen haszon hajszolása a gyárak által minden típust megfertőz. ( Igen Árpi, a Volvót is.) :wink: A JAK-ra is költöttem eleget, mire összeállt, most a 61 is hibátlan. Tudom, majd az F 11-re is egy vagyont kell majd költenem, mire hibátlan lesz, de hát ez a szenvedély már csak ilyen. :franko:

Ezt a hozzászólást a szerzőnek muhaati az itt látható tagok köszönték meg: 3 hamoriarpi, jimbi525d, Tomi.i
Értékelés: 14.29%

2017.02.24. 21:48

Kép

2017.02.24. 22:14

kzolee írta:Kép

Azért, mert ezt csinálják a mérnök urak.

2017.02.26. 19:57

muhaati írta:
kzolee írta:Kép

Azért, mert ezt csinálják a mérnök urak.

offtopic:
hozzateszem nem hiszem, hogy letezik idozitett avulas az autoknal... manapsag az emberek nagy resze mar nem (csak) azert vesz uj autot, mert a regi mar szar, hanem mert vagyok valami ujra / mas tetszik neki / mar nem eleg villantos a regi. Ez fokozottan igaz egy premium autonal... A tulajok nagy resze akkor is lecserelne a kocsijat x eves koraban, ha soha egy fillert nem kellett volna koltenie a kocsira. Illetve a masik dolog, hogy manapsag annyira gyorsan jonnek az uj modellek, vagy fejlesztesek, hogy igazabol nehany dolgonak nincs is ideje igazan kiforrnia magat, nincs ido tokeltes termeket piacra dobni. Magyarul ossze vannak csapva, igy onmaguktol is szarok a termekek, nem kell meg belejuk tervezni valamit, ami meg szarabba teszi idovel :D
A fogyasztoi elektronikai, haztartasi, szorakoztato termekek mar mas teszta...

2017.02.27. 20:50

muhaati írta:Átteszem ide is, szerintem ide tartozik szorosan.

Sajnos tipikus probléma, hogy elhanyagolják, összegyűjtik a problémákat a " nem gondos " gazdik. Ezeket mind orvosolni elég sok pénz, idő, türelem. 2005-től sok minden elmaradhatott. Ha rendbe teszed, semennyivel sem lesz több gondod vele, mint egy E39-el. Gondolj bele, ebben is van már kilóméter bőven, és már 12 éves. Az előző szériánál is kicseréltünk már szinte mindent ekkorra. A 60-asban a több extra, bonyolultabb technika, megnöveli a hiba lehetőségeket is. Cserébe egy jó E60 (Lci), klasszisokkal jobb mint a 39. Emlékezzetek vissza, amikor az E34 után megjelent a 39. Mindenki fújt, hogy az E34 volt az utolsó jó BMW. Aztán megszoktuk. Most az a trend, hogy az E39 volt az utolsó jó BMW. No ez nem igaz. Aki egy rendesen karbantartott E60-at birtokol, az meg van elégedve vele, az összes nyűgével együtt.Ott még nem volt DPF, persze baj sem volt vele. Most félnek F 10-et venni , mert : jajjjjjj mennyi baj van velük. Aztán majd nem akarunk G száriát, mert milyen jó volt az F. Ez minden prémium autóra igaz, nem csak a BMW-re. Sajnos a tervezett avultatás, a mértéktelen haszon hajszolása a gyárak által minden típust megfertőz. ( Igen Árpi, a Volvót is.) :wink: A JAK-ra is költöttem eleget, mire összeállt, most a 61 is hibátlan. Tudom, majd az F 11-re is egy vagyont kell majd költenem, mire hibátlan lesz, de hát ez a szenvedély már csak ilyen. :franko:

Milyen igazad van.Annak idején amikor e39-el barátkoztam itt is a forumon ugyan ez ment mint most az e60-al és az f10-el.És mégis mindenki bevállalja és használja.Van aki drága sportot űz,vannak akik luxus nyaralásokra szeretnek elmenni,stb. és vannak fanatikus autó rajongók.Ennyi....
Hozzászólás küldése

VigLink badge