Facebook E39.hu Google+ E39.hu Youtube E39.hu Twitter E39.hu Instagram E39.hu
Hozzászólás küldése

Re: Kérdések-válaszok E60

2013.10.07. 21:12

csakadutch írta:
kzolee írta:
csakadutch írta:sziasztok!

kijöttem németbe, 2 kocsit megnéztem ma és egy dolog nagyon eltántorított. mindkettő 2.5i, 218-lovas, az egyik e91 másik e60. minkét kocsi szervizkönyvét megnéztem és 40 (!!!!!!) ezres olajcserét is láttam, sőt az egyik 43ezernél a másik meg 46ezernél volt elsőnek a márkaszervizbe, mi a sz*r van itt emberek? hogy lehet az hogy 40ezret mennek itt a kocsikkal? azt hitem max 30ezer. hogy lehet ez??

köszönöm!

Úgy ahogy láttad.

Szarnak rá. Aki újonnan veszi, nem a következő tulaj érdekeit nézi.

basszus, akkor most mi a sz*rt csináljak?? valami tanács? 203ezer van egyikben a másikban 215ezer. nagyon tanácstalan vagyok.

Azt vedd meg, amelyik tetszik. Ha egyik sem, akkor ne forgasd magad.

2013.10.07. 21:15

hamoriarpi írta:
csakadutch írta:
kzolee írta:

kijöttem németbe, 2 kocsit megnéztem ma és egy dolog nagyon eltántorított. mindkettő 2.5i, 218-lovas, az egyik e91 másik e60. minkét kocsi szervizkönyvét megnéztem és 40 (!!!!!!) ezres olajcserét is láttam, sőt az egyik 43ezernél a másik meg 46ezernél volt elsőnek a márkaszervizbe, mi a sz*r van itt emberek? hogy lehet az hogy 40ezret mennek itt a kocsikkal? azt hitem max 30ezer. hogy lehet ez??

köszönöm!

Úgy ahogy láttad.

basszus, akkor most mi a sz*rt csináljak?? valami tanács? 203ezer van egyikben a másikban 215ezer. nagyon tanácstalan vagyok.

az e91 nekem megtetszett, mondjuk az volt érdekes, hogy csak külföldre adja el, gondolom garanciális dolgok. annyi hogy a fékolajat azt le kell cserélni az volt nem zöld piktogrammal. de első tulajos és nekem jól felszerelt.

ez az

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... =EstateCar

2013.10.07. 21:20

csakadutch írta:
hamoriarpi írta:
csakadutch írta:
kzolee írta:

köszönöm!

Úgy ahogy láttad.

az e91 nekem megtetszett, mondjuk az volt érdekes, hogy csak külföldre adja el, gondolom garanciális dolgok. annyi hogy a fékolajat azt le kell cserélni az volt nem zöld piktogrammal. de első tulajos és nekem jól felszerelt.

ez az

http://suchen.mobile.de/auto-inserat/bm ... =EstateCar

Szerintem k...a jól néz ki. Nézesd át, aztán fizesd ki szerintem. Azért csak külföldre adja el, mert szerintem céges, nettósítják és elfelejtik befizetni a záfát....

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: csakadutch
Értékelés: 4.76%

2013.10.07. 21:22

csakadutch írta:az e91 nekem megtetszett, mondjuk az volt érdekes, hogy csak külföldre adja el, gondolom garanciális dolgok. annyi hogy a fékolajat azt le kell cserélni az volt nem zöld piktogrammal. de első tulajos és nekem jól felszerelt.

ez az

Mostmár legalább tudod, miért eszik ezek az olajat. Mármint a behozottak... :roll:

Alkudd le, gyanús ez a csak külföldre dolog. És tegyél félre pénzt a javításokra, ha saját részre lesz. :szerintem

Ezt a hozzászólást a szerzőnek kzolee az itt látható tagok köszönték meg: csakadutch

2013.10.07. 21:27

kzolee írta:
csakadutch írta:az e91 nekem megtetszett, mondjuk az volt érdekes, hogy csak külföldre adja el, gondolom garanciális dolgok. annyi hogy a fékolajat azt le kell cserélni az volt nem zöld piktogrammal. de első tulajos és nekem jól felszerelt.

ez az

Mostmár legalább tudod, miért eszik ezek az olajat. Mármint a behozottak... :roll:

Alkudd le, gyanús ez a csak külföldre dolog. És tegyél félre pénzt a javításokra, ha saját részre lesz. :szerintem

saját részre lenne, egyébként jó a benyomás mert nincs lelakva vagyis ahogy én láttam. csak ez a 40ezres olajcsere....

2013.10.08. 06:28

kzolee írta:Úgy ahogy láttad.

Egyébként nem úgy működne elvileg hogyha nem mész "időben" akkor elvész a garancia?

2013.10.08. 19:31

Padre540 írta:

Egyébként nem úgy működne elvileg hogyha nem mész "időben" akkor elvész a garancia?

Így kellene lennie, itt nálunk +1000km-t engedtek legutóbbi 0km-es offoknál.

2013.10.08. 19:37

Gallaca írta:
Padre540 írta:

Így kellene lennie, itt nálunk +1000km-t engedtek legutóbbi 0km-es offoknál.

Így kellene, de tudja, hogy nem lesz baja 3 évig, akkor visszaviszi a szalonba és kezdi egy új lízinggel az újat.

Számolgatnak azért ők is, higyjétek el. 150e km/3év-nél visszaviszik, hozzák ki az újat.

A flottás/céges gépek odakint is jobbak műszakilag (viszont gyér a felszereltségük), mint a frissen meggazdagodott bevándorló/vendégmunkás verdák. Akik a régi eldobós kettes golf szervíznemigényhez vannak szokva.

2013.10.08. 21:07

köszönöm!

Azt az autót adják nettóban amelyik áfás amelyik meg az, az céges autó,olajat meg a benzinesek 99% eszi,persze függ a használatól is hogy mennyit.

2013.10.08. 21:38

csakadutch írta:saját részre lenne, egyébként jó a benyomás mert nincs lelakva vagyis ahogy én láttam. csak ez a 40ezres olajcsere....

Lehet hogy volt közben egy fusizott olcsó olajcsere. Kérdezted..?

2013.10.09. 23:00

Nem tudom, hogy e60 alatt ez e a megfelelő topic, de szeretnék beszámolni az autóról, hogy milyen lett egy kis renoválás után. A következő alkatrészek lettek cserélve benne: összes létező turbó tömítés, intercoolertől feljövő turbócső, szívósor le lett dugózva, izzítógyertyák, szívósor tömítések, termosztátok, vízpumpa ( végszóra, mert kézzel megtekerve is akad már, kész szerencse, hogy nem menet közben halt meg), futómű nagy szilentek, balos lengőkar, kormányösszekötő, stabilizátor pálcák, motortartó bak vákuumcsöve amit egy nyest megszaggatott kicsit.

Eredmény: Az autó gázreakciója sokat javult, teljesítményben most szerintem azt tudja amit kell. Kis túlzással két kerékre áll. Üzemi hőmérséklet tökéletes lett és ezzel együtt már a pillanatnyi fogyasztásmérőn is jól láthatóan 1.5-2 literrel esett vissza a fogyasztás. A futómű nagyon feszes, ámde így sem üt fel még rossz úton sem. Nem gondoltam volna, hogy annál jobb lehet, az autó, mint amikor ide került, mert a 28i után így is nagyon ment, de most ég és föld. Remélem sokáig ilyen marad :D

2013.10.10. 19:18

Sziasztok!

Van valakinek véleménye/tapasztalata az alábbi termékkel?
http://bacartuning.hu/index.php?option= ... 8&Itemid=9

Ezzel vettem az autót, most gondolkodom, dobjam-e ki belőle, vagy most már hagyjam így?

2013.10.10. 19:37

nagy.matyika írta:Nem tudom, hogy e60 alatt ez e a megfelelő topic, de szeretnék beszámolni az autóról, hogy milyen lett egy kis renoválás után. A következő alkatrészek lettek cserélve benne: összes létező turbó tömítés, intercoolertől feljövő turbócső, szívósor le lett dugózva, izzítógyertyák, szívósor tömítések, termosztátok, vízpumpa ( végszóra, mert kézzel megtekerve is akad már, kész szerencse, hogy nem menet közben halt meg), futómű nagy szilentek, balos lengőkar, kormányösszekötő, stabilizátor pálcák, motortartó bak vákuumcsöve amit egy nyest megszaggatott kicsit.

Eredmény: Az autó gázreakciója sokat javult, teljesítményben most szerintem azt tudja amit kell. Kis túlzással két kerékre áll. Üzemi hőmérséklet tökéletes lett és ezzel együtt már a pillanatnyi fogyasztásmérőn is jól láthatóan 1.5-2 literrel esett vissza a fogyasztás. A futómű nagyon feszes, ámde így sem üt fel még rossz úton sem. Nem gondoltam volna, hogy annál jobb lehet, az autó, mint amikor ide került, mert a 28i után így is nagyon ment, de most ég és föld. Remélem sokáig ilyen marad :D

Jól hangzik!

mennyibe fájt a mutatvány ha szabad kérdezni? :mrgreen: (csak elrettentésül)

2013.10.10. 20:04

ksrb írta:Sziasztok!

Ezzel vettem az autót, most gondolkodom, dobjam-e ki belőle, vagy most már hagyjam így?

Hamoriarpi szerint a BMW fejlesztőgárdája az autó legnagyobb ellensége, ezek szerint ez csak jobb lehet a gyári állapotnál. :mrgreen:

Én kidobnám belőle személy szerint, ha hosszútávra terveznék az autóval. :wink:

2013.10.10. 22:16

kzolee írta:
ksrb írta:Sziasztok!

Hamoriarpi szerint a BMW fejlesztőgárdája az autó legnagyobb ellensége, ezek szerint ez csak jobb lehet a gyári állapotnál. :mrgreen:

Én kidobnám belőle személy szerint, ha hosszútávra terveznék az autóval. :wink:

Ne magyarázzuk már félre a mondandómat:!::evil::evil::evil:
Boxot AZONNAL és kérdés nélkül ki kell dobni:!:

2013.10.10. 23:05

Sziasztok :)

Lehet nem kérdés-válasz, de ide írom :)

Most értem haza, a vége E91 325i lett, az M-es :) nézegettem E60-at is de ez megfogott és mivel max 2-en utazunk benne elég lesz :) 212ezer van benne most hazafelé 180-200 itthon 150 kb egy kockányit sem ment le az olaj (1500km) 3at mutat azt hiszem, 201nél volt cserélve. Köszönöm a fórum tagjainak a hozzászólásokat, tanácsokat, remélem, hogy nem nyúltam mellé. :) De persze számolok a költségekkel. 2 kérdésem lenne :) cseréljek olajat? (úgy gondolom igen) és honnan vegyek olcsón téli gumit :D (Debrecen - Nyíregyháza környékén vagyok) belemennék egy használtba is csak jó legyen aránylag, és felnivel adják :D

köszönöm még egyszer :)

2013.10.10. 23:34

csakadutch írta:Sziasztok :)

Most értem haza, a vége E91 325i lett, az M-es :) nézegettem E60-at is de ez megfogott és mivel max 2-en utazunk benne elég lesz :) 212ezer van benne most hazafelé 180-200 itthon 150 kb egy kockányit sem ment le az olaj (1500km) 3at mutat azt hiszem, 201nél volt cserélve. Köszönöm a fórum tagjainak a hozzászólásokat, tanácsokat, remélem, hogy nem nyúltam mellé. :) De persze számolok a költségekkel. 2 kérdésem lenne :) cseréljek olajat? (úgy gondolom igen) és honnan vegyek olcsón téli gumit :D (Debrecen - Nyíregyháza környékén vagyok) belemennék egy használtba is csak jó legyen aránylag, és felnivel adják :D

Gratulálok! Sok problémamentes Km-t az új vashoz!
Legelőször is gurulj el vele a Guruhoz Nyiregyen diagra, átnézésre, olajcserére. (204d1 Nicholas Magnus)
Van eladó téli szettem, de sajna E60/61-re.

Ezt a hozzászólást a szerzőnek hamoriarpi az itt látható tagok köszönték meg: csakadutch

2013.10.11. 09:58

hamoriarpi írta:

Gratulálok! Sok problémamentes Km-t az új vashoz!
Legelőször is gurulj el vele a Guruhoz Nyiregyen diagra, átnézésre, olajcserére. (204d1 Nicholas Magnus)
Van eladó téli szettem, de sajna E60/61-re.

köszönöm! egy elérhetőséget kaphatok, üzenetben is jó, mert felhívnám és egyeztetnék vele :franko:

2013.10.11. 11:05

Gratulálok hozzá! Képek alapján ütős dög!!! :franko:
Olajcsere, majd 40ezrenként, hozzászokott már a kicsike. :lol:
Miki majd megmondja a frankót, készülj fel a rossz hírekre. :D

Ezt a hozzászólást a szerzőnek LeviM5 az itt látható tagok köszönték meg: csakadutch

2013.10.12. 12:59

LeviM5 írta:

Gratulálok hozzá! Képek alapján ütős dög!!! :franko:
Olajcsere, majd 40ezrenként, hozzászokott már a kicsike. :lol:
Miki majd megmondja a frankót, készülj fel a rossz hírekre. :D

köszönöm! :)

de komolyan mondom gyerekek csak mos sápadtam el igazán. :cry: 5w-30 as olaj rubrikája volt beikszelve a kis papíron. a pofám leszakad, azt hittem 0w-30/40 kell bele.

most mi a szarért spórolnak? vagy eszi kicsit az olajat és 203ezernél ilyet raktak bele? milyen kell akkor bele? :?
Hozzászólás küldése

VigLink badge